Çoook tebrik ederim canım.Hadi inşallah sağlıcakla doğacağı günleri sayalım şimdi.Hurre,huli(alooooo bu H de bi hikmet mi var acaba.Derhal benim nick Halkan olarak değiştirilebilir yani:)))Ama bir de Bernamız var di mi.Benim bildiğim hamişler üç oldu.altı olsun,dokuz olsun,12 ve hatta 12 bin olsun Aminnnn...Allahım isteyen herkese çifter çifter versin bana da tabi....Hurre öncelikle sana da baştan baştan aman diim de aklımda kalmasın.Aman aman her şeylere dikkat et ve çok dinlen.Tecrübeli arkadaşlar da yazmış zaten.Aslında canlar Allaha emanet ama olsun.Biz de elimizden gelenleri yapalım.Semra hanımın riske girelim mi dediği şey neydi ben çok merak ettim.Yani nasıl bir tedavi uyguladı sana yaz lütfen olur mu.Bende çok az doz ilaç kullanmıştı.Bir de canım senin yaşın kaçtı.Onu da yaz.Hatta hulinin ve Berna'nın da yaşlarını çok merak ediyorum.Biliyorsunuz bende yaş takıntısı var.Eeee topiğin en genci olunca böyle oluyor napiim özür.Neyse kociş gelmek üzere ben kaçayım.Sonra girer yeniden bakarım.Hurre Allahım tamamına erdirsin kucağına nur topu gibi evladını al inşallah canım.Yeniden tebrik ederim.Görüşmek üzere şekerler....
Öğretmenim valla sen ne yazarsan yaz keyifle okuyoruz :)) Hürre de şansını tam manasıyla dibine kadar zorlamış iyide etmiş

alkancım 74 lüyüm ben ocakta bir yaş daha alıyorum.. Bende sevgilimi ancak buldum, yapıştım yakasına geçen sene mayısta evlendik.
İnşallah en kısa zamanda allah göbüşlerinizi doldursun

sevgiler herkese güzel bir haftasonu olsun