38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canim haklisin seni travmatize edecekse hic yapma tabii. benim de 2. gebeligimde hic duzenli artmamisti ve gunasiri bakmistik. ve ben hergun olup olup diriliyordum.
haftaya nasil olsa keseyi goruceksin onemli olan o.
canimya peki o artmadigi gebeliginde surec nasil devam etti?yani nekadar surdu?doktor sebep soyledimi?

roniyamcim senin yazdiign gibi bende senelerimi tukettigimi dusunuyorum:((buna yaniyorum..ben kariyer icin falan degil ozel sebeplerden ama bunu dusundukce daha cokkahroluyorum:(((

benim de sadece kariyer degil tabii. karsima cikan yanlis 2 erkek arkadas. ben erkelere olan guvenimi yitirmistim ve asla evlenmem diyordum. 40 yasina geldigim gun de evlatlik alicam derdim aileme. ama sonra esimle tanistim ve erkekler hakkindaki dusuncelerim degisti. hala cok az da olsa nesli tukenmeye yuz tutmus iyi erkekler oldugunu anladim ve evlendim. son 1,5 yildir da bebek icin ugrasiyorum

benim de sadece kariyer degil tabii. karsima cikan yanlis 2 erkek arkadas. ben erkelere olan guvenimi yitirmistim ve asla evlenmem diyordum. 40 yasina geldigim gun de evlatlik alicam derdim aileme. ama sonra esimle tanistim ve erkekler hakkindaki dusuncelerim degisti. hala cok az da olsa nesli tukenmeye yuz tutmus iyi erkekler oldugunu anladim ve evlendim. son 1,5 yildir da bebek icin ugrasiyorum
bak cok benziyoruz bende evlenmeyecegim derdim ama hep olursa tarif ettigim bir erkek tipi vardi esimde onu buldum cok sukur bu yastan sonra kader guldu diyordum hatta ilk ayimizda hamilekalinca tamam dedim bu sefer hersey guzelolacak ama olmadi:(ben 26 yasinda bir senelik evliyken ayrildim esimden ve ayrilirken cok cok uzucu birsey yapmak zorunda kaldim:(((aradan asir gecti sanki ....

canimya peki o artmadigi gebeliginde surec nasil devam etti?yani nekadar surdu?doktor sebep soyledimi?

ya en basindan dusuk basladi degerim. 45 sonra 105 oldu tamam hamilesin ama keseyi gorene kadar gitme burda kal dediler ama ben amerikaya geldim. sonra 48 saatte bir bakildi hep yuzde 50 ya da 60 artti.dis gebelikten korktuk ama sonra keseyi gorduk. olmasi gerekenden cok kucuktu. hcg hep azar azar artti. doktorum progesteronu keselim dedi. ben turkiyedeki doktorumu aradim o biraz daha devam edelim dedi. bir hafta daha devam ettik yine az aza artti ve kese sadece 1 mm kadar buyud. iki doktor da keselim dedi ama son anda turkiyedeki doktorum 1 hafta daha devam et dedi. ben 1 hafta daha sinirlene sinerlene progesteronu yaptiriyordum esime. 2 gun de heparini yapmadim. sonra son bir kez daha usg bakalim dedik burdaki dr sagolsun kirmadi iyi tamam bakalim dedi. ben usg icin gittigimde kanaman basladi mi diye sordu hayir dedim. iyi bir bakalim dedi.
aaaaaaa sonra bir baktik bebegin kalbi pitir pitir artiyor. o anki duygularimi anlatamam sevincten agladim. sonra esmi aradim inanamadi. cabuk yanima gel usgyi goster dedi. ameliyattaydi oysa cikip bakti usg ye. cok guzel bir gundu. ama 10 gun sonra da kalbi durdu

defnecim arada sizin yazdıklarınızı okuyorum.geriden okudugum için yazamıyorum.amagelişmelerinizi takip ediyorum.iyi olmana sevindim.

bak cok benziyoruz bende evlenmeyecegim derdim ama hep olursa tarif ettigim bir erkek tipi vardi esimde onu buldum cok sukur bu yastan sonra kader guldu diyordum hatta ilk ayimizda hamilekalinca tamam dedim bu sefer hersey guzelolacak ama olmadi:(ben 26 yasinda bir senelik evliyken ayrildim esimden ve ayrilirken cok cok uzucu birsey yapmak zorunda kaldim:(((aradan asir gecti sanki ....

ne yaptin bebegini mi aldirdin.

ne yaptin bebegini mi aldirdin.
belki oda saglikli olmayacakti ama bunu kimse bilmedi:(ikitravma birden yasadim...esim istemedi ..annem beyin kanamasi gecirmisti o sirada uzuntuden ben cok genctim yani suanki guucmde olsam belki herkese herseye karsi cikardim ama oan cok caresizdim:((

defnecim sende bayagı çekmişsin .çok çok üzücü dedigin inşallah aklımdan geçen şey degil.allah korusun...artık mutlulugu yaşamak senin hakkın canım

roniyamcım bugün çok uzun yürüyüş yaptım saatlerce yürüdüm.çok iyi geldi.bundan sonra uzun yürüyüşler daha çok yapacagım.

defnecim sende bayagı çekmişsin .çok çok üzücü dedigin inşallah aklımdan geçen şey degil.allah korusun...artık mutlulugu yaşamak senin hakkın canım
canim malesef o:(ben hayatim boyunca boyle birseyi kendi rizamla yaptirabilecegimi dusunemezdim ama karsi taraf inanilmaz cirkef ve korkutucuydu yani is cok daha kotu noktalara varacakti ben koklu bir aileden geliyordum cevremiz cok genisti olay farkli yonlere gideekti..ailemi daha fazla uzmeye annemin sagligini riske atmaya hakkim yoktu..gerci oda devam etmeyecekmis rahimdeki septum yuzunden doktorumoyle demisti etmezdi demisti ama kismet iste..offf inanin baska birinden bahsediyor gibiyim..

neyse canim onlar hep gecmiste kaldi. bak gec de olsa ikimiz de duzgun erkekleri bulmusuz ve en onemlisi sen yine hamilesin. var mi bundan daha buyuk bir mutluluk. artik hayat bize de gulecek sen hic merak etme

sana göre dogru neyse onu yapmışsın.o insanla yaşayan biri olarak olması gerkeni yapmışsın.yoksa hiç kimse kolay kolay yapmaz.bu konuda kendini üzme.önemli olan şimdiki durumun.hem öyle bir insandan çocuk yapmanda bilmem ne kadar dogru olurdu

sana göre dogru neyse onu yapmışsın.o insanla yaşayan biri olarak olması gerkeni yapmışsın.yoksa hiç kimse kolay kolay yapmaz.bu konuda kendini üzme.önemli olan şimdiki durumun.hem öyle bir insandan çocuk yapmanda bilmem ne kadar dogru olurdu

ben her cocugun anne ve babasi ile birlikte buyumesi gerektiginden yanayim. o yuzden bence dogrusunu yapmissin simdi bunlari uzulup dert etme. artik gecmise degil gelecege bak.
hay allah nerden girdik bu konuya ya

neyse canim onlar hep gecmiste kaldi. bak gec de olsa ikimiz de duzgun erkekleri bulmusuz ve en onemlisi sen yine hamilesin. var mi bundan daha buyuk bir mutluluk. artik hayat bize de gulecek sen hic merak etme
evet gecmiste zok uzuldum cok yiprandim..ama yasadigim seyler beni cokguclu yapti hayata hep pembe gozluklerle bakan biriydim ama yasadiklari insanin hayatini pembeden griye donusturuyor malesef:(hicbir karar isteyerek alinmiyor ben hep bunu derim...sartlar neler yasandigi ancak karsimizdakiksinin bilebilecegi birsey:(canim insallah artik mutlulugu bulmusuzdur allah bize mutluguu tattirsin kucagimiza bebeklerimizi almayi nasip etsin:)

olsun arada böyle konularda konuşulur .evliligin ilk yıllarında birbirini tanımadan çocuk yaparlar boşanma ardından toplumun kanayan yarası kimsesiz çocuklar.keşke her kes evliliginin bilincinde olup çocuk yapacagı zaman daha sorumluluk duygusuna sahip olsa.

roniyam halen yalnızmısın.tek kalanlara bravo derim evde geceleri yanlız kalamıyorum.geçen yıllar gece yarısı biz uyurken eve hırsız girmiş yatak odamıza yanımıza kadar gelmiş cep cüzdan almış.ondan sonra asla yanlız kalamıyorum.iyide uyanmmamışız.yoksa neler olurdu

Back
X