38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

gelişme olarak 1 haftadır kuru incir kürü uyguluyorum, bugün kasıklarım fena ağrıyor.
ya bu ay yada önümüzdeki ay ivf düşünüyorum

dehacım iki negatif deneme.beklemedeyim.gerçi ikinci pozitifti kimyasal gebelik degerim düştü.yaş 42. yaza dogru üçüncü deneme olur herhalde

o kadar yavaş işliyorki ayıptır söylemesi iki mesaj arası makarna pişirdim.:))))))

doğru araycım gerçekten ağır işliyor bende 40 yaşındayım canım ben ilk defa deneyeceğim tüp bebeği ama ilk ve son şansımmış dr öyle dedi yaşım büyük ve fsh çok yüksek olduğun içinmiş bakalım allah yardım ederse tutacak çok korkuyorum adetimin gelmesini bekliyorum ama oda 6 gün gecikti gelirse tedaviye başlıcaz ankaraya gitcem allah verirse olacak vermezse olmuyacak bu gece hepimiz için dua ettim inşalah kabul olmuştur canım kandilin mübarek olsun inşallah allah sana en kısa zamanda bebe:1hug:k sahibi yapar burada bebeklerimizi konuşuruz canım

canım sevicim duaların allah kabul etsin herkesin kandili mübarak olsun canım son deneme demek ne oluyor.nasıl olur.ankarada nerede yaptıracaksın.eger konuşmadıgın merkez varsa sana özelden bir doktor önereyim.bu doktor çok iyi.benim arkadaş üç deneme yaptı istanbulda olmadı.ankarada bu doktora gitti bir kızı var.umudunu sakın yitirme.

canım sevicim duaların allah kabul etsin herkesin kandili mübarak olsun canım son deneme demek ne oluyor.nasıl olur.ankarada nerede yaptıracaksın.eger konuşmadıgın merkez varsa sana özelden bir doktor önereyim.bu doktor çok iyi.benim arkadaş üç deneme yaptı istanbulda olmadı.ankarada bu doktora gitti bir kızı var.umudunu sakın yitirme.

iyiki doğğğduunnn DENİZZZZ iyiki doğğğdduunnnn DENİZZZZZZ,,,
iyiki doğdun denizzzzzz,,,,,,,,
canım yeni yaşın sana uğur getirsin ve bebişlerine sahip olasın inş

Back
X