henüz kimse yok ama yazdığını görünce günaydın diyim sana dedim :))
sağol canım iyi yaptın,,,,,,evet şuan kimse yok,,,,bu saatlerde pek kimse olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
henüz kimse yok ama yazdığını görünce günaydın diyim sana dedim :))
selamlar ben çok kararsız kaldım. yaşım 42 bu yaşıma kadar 1 kürtajım bir de boş gebeliğim oldu 1 sene önce. fhs e2 lh degerlerim de normal yaşıma göre. bahcecideki doktorum mayısa kadar falan normal yolla deneyelim olmazsa tüp deneriz demisti. acıbadem de ise sınırdasın bekleyecek hiç zaman yok hemen bu ay başlayalım bu arada 10 günde kilo ver gel dediler. ama 10 günde kilo verilmiyor fazla tabii. şu an 72 kiloyum. oldu olacak 1 ay daha bekleyeyim 4-5 kilo daha vereyim öyle mi başlayayım diyorum. nasıl olsa bu kadar bekledim 1 aydan birşey olmaz herhelde? bugün adet oluyorum. yoksa yarın gitsem mi? fisfisfis
Günaydın deniz,ben bahçecide 73 kiloyla hamile kaldım,bana kiloyla ilgili birşey söylemediler hiç.Tabiii ki bu senin kararın,beklemek veya start vermek.Yüreğinin sesini dinle:1hug:selamlar ben çok kararsız kaldım. yaşım 42 bu yaşıma kadar 1 kürtajım bir de boş gebeliğim oldu 1 sene önce. fhs e2 lh degerlerim de normal yaşıma göre. bahcecideki doktorum mayısa kadar falan normal yolla deneyelim olmazsa tüp deneriz demisti. acıbadem de ise sınırdasın bekleyecek hiç zaman yok hemen bu ay başlayalım bu arada 10 günde kilo ver gel dediler. ama 10 günde kilo verilmiyor fazla tabii. şu an 72 kiloyum. oldu olacak 1 ay daha bekleyeyim 4-5 kilo daha vereyim öyle mi başlayayım diyorum. nasıl olsa bu kadar bekledim 1 aydan birşey olmaz herhelde? bugün adet oluyorum. yoksa yarın gitsem mi? fisfisfis
sağol ama merkeze de karar veremedim. bahçeci ye gitmek istiyorum evime çok yakın ama işe uzak 2 günde bir kontrole gidemem senelik izin kullanmam gere. acıbadem bakırköy işime cok yakın gün içinde de gidip gelebilirim ama orayı bilen tavsiye eden tanıdığım yok hiç. ama bilmiyorum herhalde önümüzdeki ay acıbadem de başlayacağım. bu arada biraz kilo da veririm bu bakımdan içim rahat olur. 1 ayda çok birşey değişmez herhalde değerlerde vs. olmazsa 2-3 deneme daha yapacak zaman var önümde umarım
Günaydın deniz,ben bahçecide 73 kiloyla hamile kaldım,bana kiloyla ilgili birşey söylemediler hiç.Tabiii ki bu senin kararın,beklemek veya start vermek.Yüreğinin sesini dinle:1hug:
Günaydın Moniiiiim,sapığın biri sabah sabah aradı,bi güldürdü beni bi güldürdü,kahvem burnumdan geldi gülerkenSaka bi yana sen müthiş bi kızsın,yahu ikincinin sonucunu almadan bu kadar mı hazır olunur üçüncü denemeye a benim gıllicikli kızım:roflol:
e kızım ne yapayım vah tüh çekerek sadece kendimi ve vücuduma zarar veririm ,,,bunun bilincindeyim benyerimseniben,,,,,,ha 2-3 ay gibi bir ara koymasalardı:çok üzgünüm:,,hemen önümdeki adet döneminde girerdim emin ol ,,,,,canım BEN ANNE OLMAYA HAZIRIM,,,,,, anne olmam içinde ecük mücadele etmem gerekiyor,,,,,e ne yapayım şimdi 1- hayata küsüp veryansın edip ağlayım zırlayımmı?
2-kendimi hemen toparlayıp,birkaç kilo verip,öndeki sorunları halledip,dimdik birşekilde 3 ncüye mi hazırlanayım????
2 NCİ ŞIK DAHA GÜZELsırnaşık şey,,,,,,,,,,,yerimseniben,,,bana hangisi uyar azda olsa kişiliğim hakkında yorum sahibi oldun
Sana annelik yakışır,bu arada kilo verme şıkkı hoşuma gitti,artık iki taraftan çatal bıçagı kapıp bu sayfaya ugramayan karabulutu yirizcokacimcoook
Sen kilonu ver,nasılsa blastların var yafrukus,hemmen 3. denemeye sıva kollarını,haaa ben demesem sanki denemeyeceksinsositososito,sen aglama kısmını yasamadan ikinci şıkkı uygulamaya baslamışsın bile,sana ikinci şık uygun desem geç kalmış olucam yaneeeelülülülülülü
sağol canım. na kadar güzel hayırlı olsun hayırlısıyla tamamlarsın inşallah. ne kadarlık hamilesin? bir de kaç yasındasın diye sorsam eskileri tam okumadım da. acaba en iyisi 1 senedir gittiğim bahçeciye mi gitsem? bana da kilo ile ilgili birşey demediler. ama burada vücut kitle endeksinin düşük olmasının hamile kalmayı kolaylaştırdığını okudum. tabii hamilelikte düşüğü yüksek tansiyonu falan da kolaylaştırıyor fazla kilo hele bir de dikkat etmezsen. bir yandan 72 obez seviyesi değil dikkat edersen hamile de kalınır doğurulur da diyorum. en iyisi bugün bahçecideki doktorumu arayım onunla konuşayım bir bu zaman ve tüp bebek konusununu
ayyyyyy evettttt denizkarabulutcokacimcoookcokacimcoook geri dönse artıkın,,,,,ağzım sulandı niyeyse:jeyyar:
Senin agzın daha çoook sulancek,sen bi başla bakem diyetekaydirigubbakcemile2
pazartesiden itibaren artık,,,,,,,şimdi hala ilaçlara devam ediyorum ctesi de testimi yaptırayım,,,prosüdürü neyse bozmayım yaniyerimseniben
Benim kızım su an yedi aylık oldu deniz,bahçeciden memnunum canım,dondurulmuşlarımla kardeş düşünüyorum ekim kasım gibi,38 yaşındayım,kiloyu takma kafana,az kilo alırsın hamilelikte:CüvCüv:.Ben yedibuçuk kiloyla tamamladımkaydirigubbakcemile5
Sagolsun kolay bi bebek oldu yaşıma hürmetendelikafadulden.Su an hafif diş çıkarma problemleri var ama tek derdimiz bu olsun di mi amayerimsenibenmaşallah. kızın 7 aylıkken hemen 2. yi düşündüğüne göre fazla yorup korkutmamış seni. inşallah 2. de olur hatta bu sefer istersen ikiz olur diyeyim. allah tüm isteyenlere verir inşallah
maşallah. kızın 7 aylıkken hemen 2. yi düşündüğüne göre fazla yorup korkutmamış seni. inşallah 2. de olur hatta bu sefer istersen ikiz olur diyeyim. allah tüm isteyenlere verir inşallah
Yaptır bakem,ama istersen bugün, yarın da yaptırırsın çıkar varsa artık.fisfisfis