yok anacım 12 ci gün dendi o gün yaptırırım,,,,,,,,en garantisi o,,,,,,,,
kapatmıyorum,,,,,,,kk da açık google de başka araştırmalar yapıyorum ben rahat durmam biliyorsundelikafadulden
Araştırmacı gazeteci kimlik napıyon kiiiiiikaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok anacım 12 ci gün dendi o gün yaptırırım,,,,,,,,en garantisi o,,,,,,,,
kapatmıyorum,,,,,,,kk da açık google de başka araştırmalar yapıyorum ben rahat durmam biliyorsundelikafadulden
Sen ne güzel yürekli bir haatunun yaaa,valla da seni seviyorum,billa da:asigim:
ben yine pestil gibi uyudum,,şimdi kalktımbenneyaptımki
Dilarem,tebrik ederim yine de iradene hakim olup az kg almissin.benim de korkum cok kg almak,ailede herkes top gibi oluyor hamilelikte,benim su an fazla kg yok ama her an olabilir.zaten boyum kisa birde kg oyyy,oyyy!
Dilarem,insallah cunk ualinan bu kglarin birde verilmesi var..hayatta rejim falan yapamam ruhum musait degilcokacimcoook
canım benim midem çok şişiyordu bende artık az ve sık yiyorum oda düzeldi bol bol uykum geliyor başkada bulantı falan yok.sen özel bir beslenme yapıyormusunElifsu merhaba,
herhalde iyidir bebis,dun biraz lekelenme seklinde kanamam oldu ama bugun birsey yok.yarin kontrole gidecegim.halsizliklerim de basladi..sende ne var ne yok???
Elifsu,roniyam selamlar kızlar.Elifcim basladı mı halsizlik yorgunluk?:CüvCüv:
elifsu, serpil hamile bayanlar. nasilsiniz bebisleriniz nasil. allah tamamina erdirsin canim arkadaslarim umarim saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz.
doktorcum sen bilirsin benim beslenmemle ilgili fikrin nedir doktorum istediini ye iç dedi .mesela çay içiyorum am a içim rahat etmiyor .3 üncü aydan sonra nasıl ve ne yemem gerektiğine dair bir liste verdi .