• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Öyleymiş Roniciğim bunu da sizler sayesinde öğrendim. Yalnız benim anladığım hani ben geçen pazartesi başladım ya tüp işine. Pazar günü ultrasonda yumurtalar küçük dendi. Pazartesi tekrar ultrasonda çarşamba yumurta toplanacak deyince çok şaşırdım. Bir günde nasıl büyümüş ki.

belki onde giden olmustur. bazen 1 ya da 2 tane cabuk buyur ve iyi gorunurlerse onlari riske atmamak icin erken toplayabiliyorlar.

Galiba birgün önce yediğim arı sütü ve portakal suyu işe yaradı. (şaka)

Ha bu arada kahvaltı ediyormuşsun Roni'ciğim afiyet olsun. Tuhaf geliyor tabi burada akşam oldu. :kahve:

belki onde giden olmustur. bazen 1 ya da 2 tane cabuk buyur ve iyi gorunurlerse onlari riske atmamak icin erken toplayabiliyorlar.

Aa evet belki de ondandır valla. Bu arada yarın yumurta toplanırken makyajsız, ojesiz, tokasız, ve parfümsüz gelmem gerekiyormuş. Benim gibi süslü birir için biraz zor olacak ama neyse artık.

Aa evet belki de ondandır valla. Bu arada yarın yumurta toplanırken makyajsız, ojesiz, tokasız, ve parfümsüz gelmem gerekiyormuş. Benim gibi süslü birir için biraz zor olacak ama neyse artık.

Canımın içiiii,seni kaçırmamak için geçmişi bi kalemde silip atladım önünedelikafadulden

kız ne güzel çıkmışsın,,ne kadar zayıfmışsın daha yeni baktım resimlere,,,,,artı gelinliğinde süpermiş,,,,,,,,,

Ben görmedim o resimler. Ama Beroş çok tatlı yaa maşallah. Yaniş hakikaten Dilarem, şu Beroş'un tarifni versen de bizler de yapsak ne var sanki. :jeyyar:

De mi Moniş haksız mıyım. Beroş için kaça kaç ölçüsünde bal kullandı filan bilelim ki, harcını ona uygun ayarlayalım.:jeyyar:

Defnecim,lütfen benim düştüğüm hataya düşüp hamileliğinin tadını kaçırma.Şimdi deriiiiin bi nefes al ve karnını gere gere:CüvCüv: kocana çekil yolumdannnn gebe geliyooooor de akşama:roflol:
ay canimcim hic sorma agrim sizim yok derken 2 saat once birseyler yerken bir bulanti geldi neyse 5 dak sonrada bir sanci ah dedim gidiyor:((nasil siddetliydi anlatamam uzandim pro aldim simdi dalga dalga geliyor ...ecz bile gidemedim bugun iyice tuhaftim:(

Back
X