• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlaaaaaarrrrr,,günaydın gününüz aydın olsun inş:Saruboceq:,,,,HER GÜN YENİ BİR BAŞLANGIÇTIRyerimseniben

kendimden nefret ediyorum her ay benim için kayıp erkeklere hiç birşey olmuyo neden hep bizz erkekler niye sıkıntı çekmiyo sorun onlardada olsa biz çekiyoruz offfffffff offfffffff

kendimden nefret ediyorum her ay benim için kayıp erkeklere hiç birşey olmuyo neden hep bizz erkekler niye sıkıntı çekmiyo sorun onlardada olsa biz çekiyoruz offfffffff offfffffff

Dur bakalım canım,hemen pes etmek yok,aglamak da.Neden kendinden nefret ediyormuşsun bakalım:kızgın:,kurban olsun erkeklerin hepsi sanakaydirigubbakcemile3.Kızımmm biz erkekleri cebimizden çıkarırız.Neden biz yıpranıyoruzzz,çünkü sen erkeklerin eziyet çekebileceğine,bizim gibi mücadele edebileceğine inanıyor musun.Simdi kendini toparla ve bir sonraki deneme için neler yapabiliriz onun planlarını ve projelerini hayata geçirelimyerimseniben.Neden tek yumurta oldu,nasıl arttırıcaz,konuşalım.Biz bu işi basarıcaz ama sen su koyverme canım benimmm.Roniyam,defne dhea kullandı,belki sende de işe yarar,bazıları incir kürü yapıyor,hayıt tohumu içenler var,hepsini konuşalım da bi dahakine döktürelim yumurtalarını:dance:.Hadi sil gözyaşlarınıııı,lütfen bizi de üzme.:teselli:

canım ya sağol beni güldürmeyi başardın.okadar ballı karışımı yedim bana kalan kilo oldu dehayıda doktoruma sordum kullanmamı istemedi bu ay spottan toplanacaktı olmadı yine iğneye devam iğnede yumurtalara fazla cevap vermiyo bakalım allah büyüktür çekecek çile varmış.canım ya çok sağol maşallah sana allah neşeni daim etsin çok pozitif bir insansın senin gibi her siteye lazım kocan yaşamış valla

:teselli:canımmmm,üzülme ne olur,,,,kürlerle ,vitaminlerle destek sağlarsın bak defne ye sana umut olsun,,,yıkılırsan kendini toparlayamazsın mücadele etmek içinde enerjin kalmaz,,,inatçı ol ne olur,,,,,,,,bak burda hepimiz aynı geminin yolcularıyız,,,,üzülme toparlan demek basit ama gerçekten öyle olmak durumundasın,,,üzülerek daha fazla zarar verirsin kendine

ay varya berayi gorunce neden bu cileleri cekmek gerektigini daha iyi anladim:))ay dilaremcimmm allah bagislasinnn ya kizlar bende istiyoooorummm allah hepimize bebekler versin:ecrin_bebek::CüvCüv:

:mymeka:e kızım olcek ya işte,,,,,senin durumun çantada keklik artıkyerimseniben,,,,burdaki herkese dua et(hamilenin duası kabul olur)

canım ya sağol beni güldürmeyi başardın.okadar ballı karışımı yedim bana kalan kilo oldu dehayıda doktoruma sordum kullanmamı istemedi bu ay spottan toplanacaktı olmadı yine iğneye devam iğnede yumurtalara fazla cevap vermiyo bakalım allah büyüktür çekecek çile varmış.canım ya çok sağol maşallah sana allah neşeni daim etsin çok pozitif bir insansın senin gibi her siteye lazım kocan yaşamış valla

canım dr ların söylediklerinin %50 ni dinleyeceksin:bbo:,,,,,,,yazılı ve görsel medyada ne mucizelere şahit oluyoruz ve ne hikmetse çoğunluğu dr ların tavsiye etmediği yöntemlerle mucizeler yaşıyor,,,,,,yine defne den örnek vercem,,,,dr u hamileliğine nasıl olur falan diyor biliyorsun değilmi?

He vallah yasamış da,garibim ben bu kızın nesesine nasıl ayak uydurayım diye de yırtınmaktan hayatı sefil oldu:roflol: Sen bosver kiloyu,bebiş olunca kucağın daha konforlu olur akıllım:1rolleyes: Sen dr.una dheayı neden önermediğini bi daha sor,mantıklı değilse açıklaması belki pimpirikli dr.larımızdandır.Sen onu ikna et olmadı,agzından gir burnrndan cık di mi?Kç yumurtan oldu toplamda simdi?:uhm:

kızlaaaararrrrr nerdesiniz yaaa:çok üzgünüm:,,,yeni topik açtım arada orayada takılın,deneyimlerinizi yazın,,,birbirimize umut olalım:1hug:

Canim senin ki yolda zaten. 8 ay sonra kucaginda insallah. Allah hepimize versin.
defnecim dun gidip Dvitamini aldim ona da basladim. bakalim ne olucak
roniyamcim cok iyi yapmissin canim:)bak faydanin nerden gelecegi belli olmaz..ben son 5 aydir coook taktigim icin bu konuyu seker yuklemesi bile yaptirdim cevremde hastaalrimda ne duyduysam arastirdim..ve cok garip d vit ile ilgili bir kac makaleye rastladim dusuk d vit bebegin tutunmasina engel oluyormus..resmen bu yaziyordu..hem d vit genclestirici etkide biliyorsun...senin ovulasyon yaklastimi ?

kızlaaaararrrrr nerdesiniz yaaa:çok üzgünüm:,,,yeni topik açtım arada orayada takılın,deneyimlerinizi yazın,,,birbirimize umut olalım:1hug:

hayirli ugurlu olsun:))0iyide canimcim nasil yetisecegiz orayadadelikafadulden zaten bu forma yetismemiz bile mucize olmaya basladi:)adi neydi sekercim formun?

ah canim kiyamam sana ama arkadasim uzme kendini bak ben sana en guzel ornegim...aralik ayinda bir yumurtam onde diye tr nin en gelismis tup bebek merkesinde doktor hisimla tedaviyi iptal ediyorum deyip birakti:((ve ben o ay tum dunyam basima yikilmis kalakaldim..ve o ay bu forma katilmistim..bebito diye bir arkadsimiz vardi ve ayni sey ona oldugu halde doktoru ilaclari kesip vucudu izleyelim vucut bazen kendini toparlar demisti ve hakikaten o ay o arkadasimizin 4 yumurtasi sonraki hafta gelisti ve o ay hamile kaldi..ve ben doktora okadar cok kizdimki:(((simdi daha dun ayni merkezde tek yumurta ile hamile kalan 43 yasinda bir bayandan bahsedildi ...bize hamile kalmak icin tek yumurta lazim...bak sen simdi bos durmak yok dhea aliyorsun gunde 2 kez iciyorsun...multivitamin aliyorsun incir kaynatiyorsun..yenilmek yok kendi mucizemizi kendimiz yaratacagiz:)bu arada hangi ilaclari kac doz kullandin canim?kaydirigubbakcemile3

:mymeka:e kızım olcek ya işte,,,,,senin durumun çantada keklik artıkyerimseniben,,,,burdaki herkese dua et(hamilenin duası kabul olur)
ah monetacim insallah o keklik cantada durur:CüvCüv:hepinize dua ediyorum bol bol...insallah olacak herkesin....bir cicek actiginda yanyana konursa diger ciceklerde bakip acarlar dogada oyle bir duzen vardir ..belki o duzen bu formdada bizim isimize yarar ne dersiniz?

Canım benim senin bebişin de beray ablasını aratmayacak eminimkaydirigubbakcemile5 Sen simdi arkana yaslan,strs yapma ve hayal kur,bebişinin doğum anını ve sana ilk kez emzirmek için getirildiği anın hayalini kur.Benim velet sabredememişti,odaya çıkarırlarken aynı asansöre denk düştük,aaaa 437 nolu odanın bebeği de annesi de burda diyip kondurdular mememe asansörde.Cok duygusal bi andı,yazarken bile gözlerim doluyor inan,odadakiler sadece beni beklerken bonus olarak memeye yapışmış bi de minicik kafa görünce öldüler gülmekten:roflol: Yani demem o kiiiii,sabır acıdır ama meyvesi tatlı.Hadi bakalım tatlı hayaller benim cici arkadaşım :1hug:
ay canimya gercekten ne guzel bir ani bu:))ah o gunlere bir gelsem zaten herseyi tum acilari unutacagim...insallah dilaremcim insallah:)allah hepimize o mutlulugu tattirsin:)bu arada beraycigimin endne bukadar tatli oldugu belli canim:)annesine cekmis:)))resimler geldi cok tesekkur ederim..cok tatlisin inceciksin:)ama kemik yapin bence ince ve kolay kilo verirsin canim korkma:)

hayirli ugurlu olsun:))0iyide canimcim nasil yetisecegiz orayadadelikafadulden zaten bu forma yetismemiz bile mucize olmaya basladi:)adi neydi sekercim formun?

'' başarısızlıktan sonra'',,,,bak orda denemelerini ve tedavi sürecini falan gir yaz,,,,,ki insanlara ışık ol,,,,burası ilk evimiz ama oranın misyonu farklı,,,,,şeker annecik,,,nasıl gidiyor,,iyisin iyisin moralini asla bozma ,,kendini şımart,,,kociştende bol bol intikam al NAZ YAP KIIIZZ:sm_cool:

'' başarısızlıktan sonra'',,,,bak orda denemelerini ve tedavi sürecini falan gir yaz,,,,,ki insanlara ışık ol,,,,burası ilk evimiz ama oranın misyonu farklı,,,,,şeker annecik,,,nasıl gidiyor,,iyisin iyisin moralini asla bozma ,,kendini şımart,,,kociştende bol bol intikam al NAZ YAP KIIIZZ:sm_cool:
tamam canim yazarim ...dun aksamuzeri inanilma zbir agri girdi tam bebegin oldugu yere ve cok kotuydu pro icmeme ragmen gecmedi uzandim kimildamadim geceyarisina kadar surdu cokkotuydu ya:((sonra sabah azicikvardi sonra acildim bugun daha iyiyim..her tuvalete gidisimde kanamadan korkuyorum ...ooo kocami gorsen herseyi ona yaptiriyorum annecigime aciyorum:(ama kocam genc daha saglikli ona nazlanmak cok kolay ve zevkli cnaimcim:)annemde fazla kiyafetlerim yok genckizlik esyalarim var getirdigim pantalon bugun olmadi (zaten dardi)2 tane cengelli igne ile kapadim:))

tamam canim yazarim ...dun aksamuzeri inanilma zbir agri girdi tam bebegin oldugu yere ve cok kotuydu pro icmeme ragmen gecmedi uzandim kimildamadim geceyarisina kadar surdu cokkotuydu ya:((sonra sabah azicikvardi sonra acildim bugun daha iyiyim..her tuvalete gidisimde kanamadan korkuyorum ...ooo kocami gorsen herseyi ona yaptiriyorum annecigime aciyorum:(ama kocam genc daha saglikli ona nazlanmak cok kolay ve zevkli cnaimcim:)annemde fazla kiyafetlerim yok genckizlik esyalarim var getirdigim pantalon bugun olmadi (zaten dardi)2 tane cengelli igne ile kapadim:))

çok ta korkuya kaptırma kendini rahat olmaya çalış doktora sık sık git,,sana kalan bu saatten sonra rahat olup keyfini çıkarmak,,,,,kocişinde poposuna arada tekme vur (çalış köle diye):roflol:,,,,sevgililer gününde yaptığını unutmadım ben heee:mymeka:

He vallah yasamış da,garibim ben bu kızın nesesine nasıl ayak uydurayım diye de yırtınmaktan hayatı sefil oldu:roflol: Sen bosver kiloyu,bebiş olunca kucağın daha konforlu olur akıllım:1rolleyes: Sen dr.una dheayı neden önermediğini bi daha sor,mantıklı değilse açıklaması belki pimpirikli dr.larımızdandır.Sen onu ikna et olmadı,agzından gir burnrndan cık di mi?Kç yumurtan oldu toplamda simdi?:uhm:

CANIM DHA,YI DR SORDUĞUMDA DAHA İŞE YARARLIĞI KANITLANMADI VE SENİN HORMONUN İYİ GERE YOK DEDİ. ŞUAN 2 DONDURULMUŞ SPOTTAN YUMURTALARIM VAR EN AZ 8 OLMASI LAZIMMIŞ.İĞNELERLE 3 YUMURTA ÇIKIYODU ŞİMDİ NİSAN MAYIS 3 ER ÇIKSA YETER VE MAYIS SONU YADA HAZİRAN BAŞI ALAH NASİP EDERSE TRASVER OLUR KIZLAR DUA EDİN NEOLUR.SİZLERDEN ALLAH RAZI OLSUN. SİTEMİZİN Şeniz NEŞESİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Back
X