Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben elimi ayağımı çektim patır kütür işlerden:dilcikar:,,,,,,
Anam Monişşş canımmm nirden çıktın sen.hihoyyyt
Ay yerim ben senicokacimcoook
yasakkelime Olmaz van minüt. Oh olsun hep Diloş'la sen mi yiyeceksin.
Moni canım,
Özel mesajını şimdi gördüm. Kusura bakma. Sana mail adresimi yazdım.
şimdi nerden çıktığımı söylemeyim bacım:roflol:,,,,,napıyon kızzzzzz,zilloş,,,,nasıl gidiyor gebişlik,,,,,,dedim bu seferde görmeyecek herhalde
profilden yollamasaydın,,,özelden yolla
:roflol: Allahım sen ne alem kızsın yahu.
Valla daha gebiş olmadığım için bilmiyorum. Ama bekleme kısmı zormuş hakikaten. delikafadulden
Bu arada sitenin işleyişi mi yoksa dolu olduğu için mi yazılanlar geç düşüyor bilgisayara. Bir tuhaflık var bu işte. Bazen on-line olan o an orada olmuyor, ya tersi anlamadım getti. fisfisfis
özelden yolladım geç oraya
profili herkes görebilir,,,özeli sadecesite yöneticileri görebilir,,,,,en altta açık olduğumuzu gösteren (isimlerimizden)istediğin ismin üzerine tıkladığında profil msjlarına direk geçersin,,,,birbirimize yazdığımız mesajlrın başındaki (büyük)isimlerine tıkladığındada özel mesj atabilirsin mesela moneta kullanıcısına özel mesaj gönder yazar ,,,,,
Kızım bu ne biçim iş yahu. Bir kaşık suda boğulmak denir ya. Ben de bir kaşık sitede boğuldum. Oradan oraya gidiyorum. Heçç.delikafadulden