• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam Roniyam,
haberlerini takip ediyorum sinav icin uzuldum umarim sonuc beklentinin aksine olur..ve artik seni gebeler kervaninda gormek istiyoruz.dualarim seninle!! Allah senin icin hayirli olani versin!

sagol canim cuma gunu doktora gidiyorum bakalim kismet. sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik

Bugün Moni hiç yok ortada niye ki.

kızım ben sizin gibi boş hatun muyum:1closedeyes:,,,,,,,
orda burda sörf teyimsengözlerimebaksanab,,,,,,,temizlik falan var malum BAHAAAAAARRRRRRRRRRRRRRR:dance:,,,,,,,,,,,ama çok yoruldumkafamçokkarıştı,,,,,,,bende orson welles, dinledim bugün bolbol,,,,aşığım ben bu herifedelikafadulden,,karar verdim bizimkisini anasına yollayıp bu adamı getircem evedelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızım ben sizin gibi boş hatun muyum:1closedeyes:,,,,,,,
orda burda sörf teyimsengözlerimebaksanab,,,,,,,temizlik falan var malum BAHAAAAAARRRRRRRRRRRRRRR:dance:,,,,,,,,,,,ama çok yoruldumkafamçokkarıştı,,,,,,,bende orson welles, dinledim bugün bolbol,,,,aşığım ben bu herifedelikafadulden,,karar verdim bizimkisini anasına yollayıp bu adamı getircem evedelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Barry whıte aşşşk şarkılarının romantük sesüüüü,ben de onu sevyom ama eve getirmeeeem,çooook çirkin beeeeelülülülülülü

Serpilcim,bu gece fitil yedi kızım totodandelikafadulden Dün gece hiç uyumadı aşkitom,diş çıkarma sancısı feciiiii,dr fitil at yavruya uyusun dedi:1no2: Asıl seninki napıyo içerde,cezası dolsun diye volta atıyodur o şimdinaniknanik

allah yardımcınız olsun.....ne diemmmmmmmmm......:teselli: zor işş zorrrrr....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Barry whıte aşşşk şarkılarının romantük sesüüüü,ben de onu sevyom ama eve getirmeeeem,çooook çirkin beeeeelülülülülülü

perde arkasına koycam zaten:roflol:,,,,,,,,,,sadece sesini duyim,,,kendi kendime aşk yaşarım napim:çok üzgünüm:-tatlicadiarzu-

Back
X