• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

çok haklısın canım, sana katılıyorum... bu arada inşallah sen de yazın hamile kalacaksın ve 2011'de bebişini kucağına alacaksın canım, bütün kalbimle inanıyorum buna :)

Hösst. Dileğin güzel. Ama Moniş'im 2010'da alacak kucağına. 2011'de değil.
Tabi şakası bir yana. Geç olsun ama güzel olsun. :Saruboceq:

teşk ediyorum canıııımmmmm,,,,,,,olur böyle vakalar moniş hepiciğini yakalaryerimseniben

Ama bizim Monişimiz herşeyin en güzeline layık. O yüzden 2011 diyence donup kaldım.
Biz onu Allah'ın izniyle bir kaç ay sonra hamile göreceğiz. Çünkü pozitifliğiyle herkese destek oldu: O yüzden her güzelliği hak ediyor. :Saruboceq:

Ama bizim Monişimiz herşeyin en güzeline layık. O yüzden 2011 diyence donup kaldım.
Biz onu Allah'ın izniyle bir kaç ay sonra hamile göreceğiz. Çünkü pozitifliğiyle herkese destek oldu: O yüzden her güzelliği hak ediyor. :Saruboceq:

deniz ler hep böyle herhalde:roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
Hösst. Dileğin güzel. Ama Moniş'im 2010'da alacak kucağına. 2011'de değil.
Tabi şakası bir yana. Geç olsun ama güzel olsun. :Saruboceq:
benim de en geç önümüzdeki yıl içindi dileğim ama napiim 2010'dayız gibi geldi birden :utangac:
inş,,,hepimizin kucağı bebişlerle dolar,,,sadece kendime değil buradaki tüm kızlarada dua ediyorum,,,,,,güzel enerji birlikteliği oluşturalım,,,,,hamilelerimizede allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin:Saruboceq:
inşallah canım, inan hepiniz için dua ediyorum (2011 için değil tabii, 2010 için :utangac: )
inşallah canım, bnim de dileğim o... ama sen de benim yüzüme vurup durma yaaaa :utangac: senağlama senağlama senağlama zaten utandım :utangac: insan hamileyken her türlü sakarlığı yapabiliyor, mazeretim var hamileyim ben kaydirigubbakcemile3

al birini vur ötekini ,,,,,,RÜZGARDENİZ/DENİZKARAYURT,,,,,ikinizin ortak yanları çok fazla,,,,,,ikinizde hamilesiniz,,,,,,ikinizde sakız çiğnerken konuşamayanlardansınız,,ikinizdede jetonlar paraşütle atlıyor:roflol::roflol:
ayyy komedisiniz valla,,,kızlar bana bol malzeme oluyorsunuz haaaaaşakkıdı

merhaba arkadaşlar, konu başlığını görünce atladım.Yaşı ilerlemiş olan tek ben varım sanıyordum. Ben 40 yaşındayım 1 kez tüp bebek denedik olmadı, şimdi ikinciyi deneyeceğiz inşallah.Biz yaşlarda olupta hamile kalan varmı çok merak ediyorum.Allah hepimize nasip etsin. AMııııN

al birini vur ötekini ,,,,,,RÜZGARDENİZ/DENİZKARAYURT,,,,,ikinizin ortak yanları çok fazla,,,,,,ikinizde hamilesiniz,,,,,,ikinizde sakız çiğnerken konuşamayanlardansınız,,ikinizdede jetonlar paraşütle atlıyor:roflol::roflol:
ayyy komedisiniz valla,,,kızlar bana bol malzeme oluyorsunuz haaaaaşakkıdı
:roflol: :roflol: :roflol: ne mutlu bize o zamaaaan :roflol: :roflol: :roflol:
merhaba arkadaşlar, konu başlığını görünce atladım.Yaşı ilerlemiş olan tek ben varım sanıyordum. Ben 40 yaşındayım 1 kez tüp bebek denedik olmadı, şimdi ikinciyi deneyeceğiz inşallah.Biz yaşlarda olupta hamile kalan varmı çok merak ediyorum.Allah hepimize nasip etsin. AMİİİİN
yalnız değilsin canım, sen benden gençsin bile...

üstelik biz yaşlarda olup hamile kalan da var, merak etme :) bizler daha çıtırız :)

inşallah ikincisinde bebeğini kucağına alırsın canımcım :)

Arkadaşlar ileri yaş için üzülmemek gerek belki... bana bu konuda en çok moral olan kişi benim komşum. tam tamına 49 yaşında doğum yaptı. şimdi nur topu gibi ikizleri var. biri kız biri erkek... 1 yıl süre ile tedavi gördü ve ilk tüp bebek deneyiminde anne oldu. Yalnız bu konudaki sırrı şu bence... 20 yıldır çocukları olmayınca ümidi kesmişti artık... Kafasına hiçmi hiç takmadı... son derece relakstı.. hatta konuya alaycı bile yaklaştı.. bu saatten sonra benden geçmiş tüp falan bana işlemez diyordu. Öyleki hastanede embriyo nakli yapılmış, 15 dk. sonra ayağa kalmış ve ben eve gidiyorum demiş. O süreyi bile beklememiş. Sonra günü gelince heyecanla sordum test yaptırdın mı diye? dün test için gidecektim ama hiç vaktim olmadı. Yarın gidip bir baktırayım dedi. Hiç meraklanmıyordu bile... hayretler içinde kaldım... hiç ümit etmiyorum ama yaptırayımda ilaçları kessinler bari dedi ve test sonucu pozitif çıkınca da kocası onu inandırmayı bir türlü başaramamış. hatta bu testler karışmış olmasın, tekrar kan alıp baksınlar demiş. Sonuçta 9 ayıda sıkı bir takiple sağlıklı bir şekilde doldurdu ve doğum yaptı. Şimdi bebişler 1 yaşında...
bence bu örnek çok güzel... hepimize umut olsun... diyorum demesine de ister istemez gözümden iki damla yaş düşüverdi... ben bazen böyle oluyorum. sonsuz bir ümitsizlik, yalnızlık duygusu geliyor ... yukarıdaki örneği veren ben bunları söyleyende ben... :çok üzgünüm:

Tüp bebek tedavisine tekrar başlamaya karar veren arkadaşlar, hani negatif sonuç alınca 2-3 ay tedaviye ara veriliyor ya... işte bu ara verme döneminde beslenmemize çok dikkat ederken kendimizi de sıcak tutmaya gayret etmeliyiz. Çorap mutlaka giyin.. üşütmeyin... yatağa girince sıcak su torbası ile 15-20 dakika karnınızı yumurtalıklarınızı ısıtın.. Gün içinde karnınıza dokunun soğuk gibiyse ısıtın (masajla, sıcak havlu gibi) yani kısacası belimizi, karnımızı, rahim çevresini sıcak tutalım. Yumurtalarımızın sağlıklı ve daha çok olması için... hamile kalan bir arkadaşın uyguladığı ve faydasını gördüğü bir öneri sadece...

Alabama canım, öncelikle hoşgeldin aramıza.
Bizim durum da aslında sizinkiyle aynı. Bende hiçbir sorun yok. Eşimde hafif sayı azlığı var. Yani aslında sorun yok. Tek sorunumuz yaş. Ben bu işlemlere başladığım sıra yani 3-5 ay önce 39 yaşındaydım. (martta 40 oldum) Doktorum hemen tüp önerdi. "Öbür türlü zaman kaybı olur. Sizin kaybedecek zamanınız yok" dedi. Şimdi hamileyim Allah'a çok şükür. 21 günlük filan.

Tabi ki tüp bebek süreci çok kolay bir süreç değil. Ama inan, sonuç her şeye değiyor ilk başta zor gelse de kısa sürede yinede alışıyor galiba.
Benim ilk denememdi ve tuttu. Darısı diğewr arkadaşlarıma.:Saruboceq:

"Kendiliğinden hamile kalan var mı" diye sormuşsun. Defne arkadaşımız tüp bebek denemesinin ardından kendiliğinden hamile kaldı.

Bu arada evet. Buradaki arkadaşlık çok güzel. Sadece sitede kalmadı dostluğumuz normal hayata da uzandı. Ve ben kendi adıma söyleyeyim bu kızları çok seviyoruuuum.:sm_cool:

hoşbuldum gerçekten çok güzel çok sevindim hamiş olmana maşallah inşallah kucağınada alır misler gibi koklarsın darısı başımıza inşallah. tüm muradına erenler için çok seviniyorum kendime kırıntılar çıkartıyorum yarınlara daha umutla bakıyorum. elimden geldiğince topiğinize gelcem süpersiniz

canım artık bekleyecek çok fazla zamanınız yok, herkes doğal yolla olsun ister tabii ama olmuyorsa da zorlamanın bir anlamı yok bence... eşini nasıl ikna edersin bilmiyorum ama moneta çok güzel söylemiş, evlilik tek kişilik bir kurum değil gerçekten... o doğal yolla olsun diye ısrar ederek vakit kaybettiriyor ve hiçbirimizin çok çok fazla vakti yok, bu da bir gerçek, hakkında hayırlısı olsun canım, Allah bir an önce bebeğine kavuştursun seni... gelişmelerden haberdar et bizi lütfen :)

sana bütün kalbimle katılıyorum canım... maalesef bu erkek milleti aynı hamurla yoğurulmuşlar canım... ama şu da bir gerçek "kadının fendi erkeği her zaman yendi" :)

tabiiki haberdar edicem yanınıza geleceğim. ve tüp içinde elimden geleni yapcam oturup suspus kalmayı düşünmüyorum zaten yenilgiyi kabul etmicem şimdilik bikaç ay daha sabredicem ama başka yolu yoksada bu yola gircez. amin canım hepimizi kavuştursun inşallah.

eğer herşey normalse ve doğal yollarla olmuyorsa bunu nedensiz infertilite demiyorlar mı? herşey normalse 3 yıl içinde mutlaka olurdu. yaşın hala uygun. bence de düzgün bir merkeze gidip tüp deneyin. inşallah 1. de olur. ama olmadı diyelim pes etmeyip 2. 3. denenecek. 25 yaşında olsan 6 sene 8 sene bekle olur belki diye de yaş 38 artık tehlikeli yaşlar. umarim hazirana kadar normal yollarla bebeğini kucağına alırsın :CüvCüv:

evet zaten bende aslında sebepsiz infertiliteyi kabul etmiyorum bi sebep var bulamıyorlar adınıda böyle koyuyolar diyorum kendimce. aynı senin gibi düşünüyorum vakit geçiyor tutamıyoruz.

hamile değilim,,1 ay oldu 2.denemeyi yapalı,,,,,3 sü yaza,,,,inş allah söyletiyor olsun,,,,burdaki herkese nasip olsun,,,,,,bu yaşlarda elimizi çabuk tutmak lazım

allah üçüncüde üç versin inşallah :) amin şeker amin.

Amin:Saruboceq:Amin:Saruboceq:Amin:Saruboceq:
Allah söyletti seni herhalde. Güzel Moniş'imizden güzel haber bekliyoruz. :1hug:

inşallah öyledir de allah söyletmiştir. çok sevinirim inan.

Arkadaşlar ileri yaş için üzülmemek gerek belki... bana bu konuda en çok moral olan kişi benim komşum. tam tamına 49 yaşında doğum yaptı. şimdi nur topu gibi ikizleri var. biri kız biri erkek... 1 yıl süre ile tedavi gördü ve ilk tüp bebek deneyiminde anne oldu. Yalnız bu konudaki sırrı şu bence... 20 yıldır çocukları olmayınca ümidi kesmişti artık... Kafasına hiçmi hiç takmadı... son derece relakstı.. hatta konuya alaycı bile yaklaştı.. bu saatten sonra benden geçmiş tüp falan bana işlemez diyordu. Öyleki hastanede embriyo nakli yapılmış, 15 dk. sonra ayağa kalmış ve ben eve gidiyorum demiş. O süreyi bile beklememiş. Sonra günü gelince heyecanla sordum test yaptırdın mı diye? dün test için gidecektim ama hiç vaktim olmadı. Yarın gidip bir baktırayım dedi. Hiç meraklanmıyordu bile... hayretler içinde kaldım... hiç ümit etmiyorum ama yaptırayımda ilaçları kessinler bari dedi ve test sonucu pozitif çıkınca da kocası onu inandırmayı bir türlü başaramamış. hatta bu testler karışmış olmasın, tekrar kan alıp baksınlar demiş. Sonuçta 9 ayıda sıkı bir takiple sağlıklı bir şekilde doldurdu ve doğum yaptı. Şimdi bebişler 1 yaşında...
bence bu örnek çok güzel... hepimize umut olsun... diyorum demesine de ister istemez gözümden iki damla yaş düşüverdi... ben bazen böyle oluyorum. sonsuz bir ümitsizlik, yalnızlık duygusu geliyor ... yukarıdaki örneği veren ben bunları söyleyende ben... :çok üzgünüm:

zaten kendi kelimize ilacımız yok anacım ama yinede çabuk toparlanıyoruz ayağa kalkıyoruz şükür herşeye rağmen tutunacak dallarımız var eğer bu dünyaya bizden gelecek nafakası olan insan evlatları varsa bi şekilde gelecekler ama zor ama kolay herkese rastgelsin

ben bugün adetin 3. günü 450 lik fostimon ile başliyorum. bu ilacı kullanan var mı? bende sadece yaş ileri. ama halen yumurtlama düzgün hormonlar normal eşimin sorunu yok. ben 42 yaşındayım. 39 yaşında kürtaj oldum. geçen sene kimyasal gebelik falan derken 42 oldum. bakalım inşallah iyi gider herşey. karmakarışığım.fisfisfis

Yav Defnem benim gibi koç gibi kızı görmüyorsun ya. :teytey:
(Şimdi Moniş: "Hee he hiç koç görmesek kekleyecek bizi" der.) Neyse çaktırmayayım fazla.

Hayret bir şey ya. Bekliyom burada "Defnem ne zaman görecek" diye. Heççç tık yok maşallah sende.

Neyse bende kaçayım bari. Zaten kayınvalidem gelir 5-10 dakikaya. :dilcikar:

ah canim canim ben seni gormemmi ama geriye donuk okuyup guncelligi yakalayayim derken sana yetisemiyorum:(bak simdi cok uzuldum...bu formda bir uyari sesi falan olsa degilmya?:)

Ülen Defnem,
Tam çıkıyorum senin cevabını gördüm. Kayınvalide yardıma değil, öylesine ziyarete geliyor.

Benim hesabıma göre, tam bugün 20 günlük oldu. Ama bu tüp olduğu için farklı hesaplanıyormuş. 20 Mart'ta transfer oldu. Yani bilmiyorum kaç gün olduğunu. benneyaptımki
aaa tupte okadar fark ediyormu?ama olsun bence tuptede ensonki adet tarihini alman lazim yani senin suan 5 haftalik falan oluyor..ay masallah:))daha cok ufacik...bak bana zaman cok zor gecti bilmem sana oyle olacakmi:)

kizlar nete az giriyorum annemin baskilari sonucunda internetin bebege zarar verdigi konusunda basimin etini yiyor bildiginiz gibi degil anlatamiyorum ben kapatsamda etrafimizda yiginla sinyal dolasiyor diye:(bu carsamba doktor randevumuz var riskli gebelikler uzmaninda insallah iyi seyler gorur duyariz..gecelerim zor geciyor yataklara sigamiyorum:(kan sulandirici ilaclar bende solunumda zorlanma yapti sanirim yan etkileri iicnde varmis...3 gundur mide bulantim vardi bugunse tik yok sanki tum belirtiler kayboldu..hepinizi opuyorum..suan kimse yok online degil:((

kizlar nete az giriyorum annemin baskilari sonucunda internetin bebege zarar verdigi konusunda basimin etini yiyor bildiginiz gibi degil anlatamiyorum ben kapatsamda etrafimizda yiginla sinyal dolasiyor diye:(bu carsamba doktor randevumuz var riskli gebelikler uzmaninda insallah iyi seyler gorur duyariz..gecelerim zor geciyor yataklara sigamiyorum:(kan sulandirici ilaclar bende solunumda zorlanma yapti sanirim yan etkileri iicnde varmis...3 gundur mide bulantim vardi bugunse tik yok sanki tum belirtiler kayboldu..hepinizi opuyorum..suan kimse yok online degil:((

Defnecim canim benim hersey iyi olucak merak etme birtanem. Bulantilrin kesilmesi normal olabilir sonucta 11- 12 haftadan sonra yavas yavas kesilir. yanilmiyorsam senin de 11 falan oldu demi? aklina kotu seyler getirme..

Back
X