• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Merhaba arkadaşlar, bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum Allah'ıma şükürler olsun, doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi. SAT'a göre 7+1 görünüyordu fakat ultrasonda 7+3 çıktı, çok mutluyum arkadaşlar, darısı olmayanların başına inşallah, dualarım bütün hamile olan ve hamile kalmak isteyen arkadaşlarıma :) hepimiz bebeklerimizi alacağız kucaklarımıza, sadece olacağına inancınızı yitirmeyin :) sanırım kimse online değil, göremiyorum kimseyi, neyse sonra tekrar uğrarım, hepinizi öpüyorum :)

Canim coooook sevindim. Allah kucagina almayi da nasip eder insallah.

sağol arkadaşım herşey onun kardeş istemesiyle başladı 6yıla yakın uğraşıyoruz.artık onunda umudu kalmadı.ama rabbimden ben umudu kesmedim.aynı sorunu yaşayan hala kızım ikinci bebişini 40 yaşında doğurdu.yerimsenibendiğer hala kızımda 45 hamiş kladı ama aldırdı:çok üzgünüm:.o yüzden rabbime sığınıyorum.:Saruboceq:

canim hosgeldin aramiza. insallah dilegin gerceklesir ve ogluna kardes verirsin

roni cik:CüvCüv:güzel anne adayı,,,,,kız kimse yok herkes geziyor,,,gerçi sen sıranı savdın,,bende havalar ısınsın kaçarım bir yerlereyerimseniben

serpil birak gecmisi ya gel sohbet edelim. nasil gidiyor hamilelik soyle bakayim

Merhaba Roniyam,

Haklisin gecmis yazilanlari okumaktan yazmaya firsatim olmuyor.Ama sizleri merak ediyorum.Sen artik calismalara basladin,hersey yolunda gider insallah..
Bende aslinda hersey yolunda bebek anlaminda ama ben biraz hasat oldum:çok üzgünüm:
Midem cok fena,ne yesem dokunuyor ,yemesem her an acim:) sürekli ekmek,makarna turu seyler yemekten kilo aldim v.s. ama ultrasonda hoplayip ziplayan bebegimi gorunce herseyi unutuyorum..12 hafta bitti.gelecek hafta ense kalinligina bakilacak,o testleri de insallah hayirlisi ile atlatiriz..
bende haberler bunlar..

serpilcim merhaba:)ama eski yazilari okuyorsa cevap veremez bize:(ronicim bak birde ayagini rahim bolgeni sicak tut ben corap giymeyi hic sevmezdim ama hamile kalmadan once corabi hic cikarmadim ayagimdan ..kizlar ben cikiyorum yemek saati malum hepinize hepimize bolsans:)hoscakalin

Defnecigim,

sende nasil gidiyor hamilelik,icin biraz daha rahat mi artik?Ben tarumar oldum sen nasilsin..yataktan zor cikiyorum,yemek yedikce fenalasiyorum,yemedim mi ayri fena.daha simdiden 2 kg almisim..isim is yani!

Merhaba Roniyam,

Haklisin gecmis yazilanlari okumaktan yazmaya firsatim olmuyor.Ama sizleri merak ediyorum.Sen artik calismalara basladin,hersey yolunda gider insallah..
Bende aslinda hersey yolunda bebek anlaminda ama ben biraz hasat oldum:çok üzgünüm:
Midem cok fena,ne yesem dokunuyor ,yemesem her an acim:) sürekli ekmek,makarna turu seyler yemekten kilo aldim v.s. ama ultrasonda hoplayip ziplayan bebegimi gorunce herseyi unutuyorum..12 hafta bitti.gelecek hafta ense kalinligina bakilacak,o testleri de insallah hayirlisi ile atlatiriz..
bende haberler bunlar..

Canim ne guzel cok sevindim senin adina.
insallah darisi basima. ben de midemin bulandigi yataktan cikamadigim gunleri bir gorsem dunyanin en mutlu insani olurum herhalde. hic mi hic sikayet etmem.
allah saglikla kucagina almayi da nasip eder insallah

roni cik:CüvCüv:güzel anne adayı,,,,,kız kimse yok herkes geziyor,,,gerçi sen sıranı savdın,,bende havalar ısınsın kaçarım bir yerlereyerimseniben

kac tabii iyi geliyor vallahi.
Ah monicim nasil korkuyorum bilsen. hep dua ediyorum cok yumurtam ciksin diye. haftaya cuma ilk randevum olacak. ultrasonla bakacaklar. umarim cok folikulum vardir. En azindan bu defa dondurulacak kadar cok olsun istiyorum yuce rabbimden.
insallah canim ikimiz de gebis kalir ve birbirimize ay midem cok bulaniyor, ay yataktan cikmak istemiyorum deriz canim arkadasim

Canim ne guzel cok sevindim senin adina.
insallah darisi basima. ben de midemin bulandigi yataktan cikamadigim gunleri bir gorsem dunyanin en mutlu insani olurum herhalde. hic mi hic sikayet etmem.
allah saglikla kucagina almayi da nasip eder insallah

Roniyam,cok yakinda gorursun insallah!!! o zamanda sana sorarim miden bulansinda nasil oluyormus..bende oyle diyordum hamile kaldigimda gikim cikmaz diyordum ama gunun 24 saati hasta gibi olmak insani yoruyor.sonra diyorum ki yakinda bitecek ve dunyanin en tatli bebegini alacam kucagima...hayirlisi ile tabii..cok icten diliyorum ki sende bu hisleri en kisa zamanda yasayasin¨!!!!:Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar, bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum Allah'ıma şükürler olsun, doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi. SAT'a göre 7+1 görünüyordu fakat ultrasonda 7+3 çıktı, çok mutluyum arkadaşlar, darısı olmayanların başına inşallah, dualarım bütün hamile olan ve hamile kalmak isteyen arkadaşlarıma :) hepimiz bebeklerimizi alacağız kucaklarımıza, sadece olacağına inancınızı yitirmeyin :) sanırım kimse online değil, göremiyorum kimseyi, neyse sonra tekrar uğrarım, hepinizi öpüyorum :)

gözün aydın, dokuz ayı sağlıkla doldurmanı diliyorum, darısı HEPİMİZİN BAŞINA :nazar: :lepi:

Ah monicim nasil korkuyorum bilsen. hep dua ediyorum cok yumurtam ciksin diye. haftaya cuma ilk randevum olacak. ultrasonla bakacaklar. umarim cok folikulum vardir. En azindan bu defa dondurulacak kadar cok olsun istiyorum yuce rabbimden.
insallah canim ikimiz de gebis kalir ve birbirimize ay midem cok bulaniyor, ay yataktan cikmak istemiyorum deriz canim arkadasim

Roniyam,

Lütfen bu daha sakin olmaya calis,bu panik hissi herseyi mahvediyor.hersey yolunda gider insallah. ama yolunda gitmiyormus gibi gorunsede umudunu yitirme.ben hikayemi analtmistim sadece bir embriyo ile hamile kaldim.yeterki kaderinde bebk sahibi olmak olsun.sen gerekenleri yap ve gerisini Allaha birak.

Roniyam,

Lütfen bu daha sakin olmaya calis,bu panik hissi herseyi mahvediyor.hersey yolunda gider insallah. ama yolunda gitmiyormus gibi gorunsede umudunu yitirme.ben hikayemi analtmistim sadece bir embriyo ile hamile kaldim.yeterki kaderinde bebk sahibi olmak olsun.sen gerekenleri yap ve gerisini Allaha birak.

Haklisin canim zaten yapabilecegimiz bir sey yok. biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi yuce Allahima kalmis. umarim bu defa yuzumu guldurur.

ben de takip ediyorum burayı 20 gündür falan çok sevindim gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşllah :CüvCüv:

roniyam sen tüp bebeğe başladın mı? mayısta başlayacaksın diye yazıyordu. başlamadan hangi foliküllere bakacaklar? ben adetin 3. günü gittim baştan gözüken hazırda bir folikül sayısı var mı dedim o şimdi belli olmaz ilaçları kullanın ilk kontrolde gelişenler belli olur dediler. yarın da benim ilk kontrol. inşallah 40 ından sonra da yeteri kadar ve kaliteli folikül gelişiyordur ve benim gelişmeye başlamıştır. amin :Saruboceq: :Saruboceq:

roniyam sen tüp bebeğe başladın mı? mayısta başlayacaksın diye yazıyordu. başlamadan hangi foliküllere bakacaklar? ben adetin 3. günü gittim baştan gözüken hazırda bir folikül sayısı var mı dedim o şimdi belli olmaz ilaçları kullanın ilk kontrolde gelişenler belli olur dediler. yarın da benim ilk kontrol. inşallah 40 ından sonra da yeteri kadar ve kaliteli folikül gelişiyordur ve benim gelişmeye başlamıştır. amin :Saruboceq: :Saruboceq:

Canim aslinda biz tedaviye basladigimiz zaman bir onceki siklusun folikullerini gelistirmeye calisiyorlar.yani benim bu ay olusturdugum folikulleri gelistirmeye calisacaklar. ben amerikada yasiyorum ya burda rutin olarak 1 ya da 2 ay dogum kontrol hapi kullandirtiyorlar. amaclari butun folikulleri baskilamak ve sonra hepsini ayni zamanda buyutmek. hani bazen duyuyoruz ya bir yumurtam ya da 2 tanesi cok buyudu digerleri kucuk kaldi diye. iste onu engllemek ve surpriz kistlerle karsilasmamak icin dogum kontrol hapi ile once iyice baskiliyorlar.
yanilmiyorsam haftaya cuma benim var olan folikullerimi gorucekler ve iyice baskilanmis mi kist falan varmi diye kontrol edecekler. bazen ilaclarla cok kucuk olup once gorulmeyen folikullerde buyuyebiliyor. umarim anlatabilmisimdir. sen ne zaman basliyorsun ilaclara

onlar istenen buyukluge ulasabilecek folikulleri soyleyeceklerdir sana. onceden pek bir sey soylemek istemezler cunku bos yere umit vermemek ya da umitsizlige kaptirmamak icin. cunku bazen cok yavas buyuyebilirler bazen hic gelismeyebilirler bazen de cok kucukler bile yanit verip iyi gelisebilirler. sen kafani simdi buna takma ve pozitif dusun. yarin da sonucu bana soyle. eminim hersey yolunda gidecektir.

canım dualarım sizinle, sakın merak etmeyin bebekleriniz koşa koşa gelecekler :) bütün naz ve kaprisleri hem bizlere hem de eşlerinize yapmakta serbestsiniz o zaman :)

Back
X