• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

biri su çiçeğünden gettü,biri kızamuk geçürdü,,birinide eşşek deptü:roflol::roflol:
denizkarabulut=annesinde
defne5 =annesi çok kızdığı için giremiyor
balance=kendini nadasa çekti
roniyam=benim gibi kafası estiği zaman giriyor
dilarem =kıbrıs ta tatilde,,,,,:jeyyar:ben varım

He Deniz Karabulut değil, Karayurt'um bir kerem. Daha önce de Diloş beni Karakurt yapmıştı. Ne bu sizin elinizden çektiğim. delikafadulden
Bu arada liste muhteşem. Takip güzel.kaydirigubbakcemile3

''car car konuşuyorsunuz'' derken rahatsızlık duyuyorsan yazma canım,biz biraz gevezeyiz,,,bu yavaşlamış halimiz hayatımkaydirigubbakcemile3 malum bahar yorgunluğu var hepimizde:roflol:,,,

Hakikaten en geveze 3'lü seçilse herhalde sen, ben ve Diloş seçiliriz. Birinci, belirlenemediği için Üçümüz birden birinciliği paylaşırız. Anaa, valla utandım şimdi.:utangac:

canim cok tesekkur ederim:)sen benden 2 hafta geriden geliyorsun ...bebeginin kalp atislarini gormussunuzdur insallah:)ben hala her us de bebegi gorsemde tamam diyorum hic kipirti yok ilkindeki o goruntu hala aklimda galiba:((yani us benim hep korkulu ruyam:(sen nasilsin ?bulantilarin falan basladimi?

Defne, fıstıkk
Nasıl gidiyor gebelik. Hiç sorma. Çok pimpirik değilim ama benim de aklımda hep soru işaretleri var. Kendini çok yormamaya çalış Defne'ciğim. Bua rada sana normal ultrasonla mı bakıyorlar yoksa vaginal mi. Vaginalse, ben de ben de nefret ediyorum o işten valla. Ama ne yapalım mecbur.:utangac:

enizcim gercekten uyari isigi yada en azindan birbirimize gonderdigimiz mesajlari gosteren bir sey olmali :(ben aralikli girdigim icin hepinizin yazdikalrini okumak istiyorum ama onlari okurken kimse ile karsilasamiyorum:(canim bak doktorlar tupde olsa en son adet tarihini aliyorlar cunku onemli olan yumurtanin yasi..transfer oldugunda 14 gunluk falan oluyor yani senin sanki 14 gunilave etmen lazim zaten ksede ancak 5-6 haft goruluyor yani bu hesap dogru bence:)

Defnem, peki son adet tarihinin ilk başladığı günden mi, bittiği günden itibaren mi hesaplanıyor. :1no2:

ben bugun doktordaydim ..cok sukur bebek iyi :)zaten onu gormesem morlaim duzelmiyor:)hala inanamiyorum bir bebek tasidigima:)gorunce anliyorum:)karnim mosmor oldu.ignelerden..dun formda sans eseri septum icin hist olanlarin erken dogum riski tasidigini ogendim bugun doktoruma sordum evet diye onaylamazmi:((yani kizlar birde bu riskim varmis..gerci hemen servikal uzunluguma bakti uzunlugunu iyi buldu ama ilerideki aylarda belli olacakmis..mutlaka hepiniz baktirin bu cok cok onemli bir ayrinti hatta hamile kalmadan da bakilabilior us ile..

Öncelikle bebişini görmene çok sevindim canım. Allah kucağına sğlıklı bir şekilde almayı nasip etsin.:dance:
Bu arada bana ofis histereskopi yapılmışrı. Rahimde perde olduğu için galiba septum deniyor. Onu kesmişlerdi makasla. Iyyy. Neyse. Ama bana söylenen, bu perde kesilmeseydi düşük ya da erken doğum riski olduğuydu. Bilmem kafam karıştı valla. İnşallah seninki de korktuna değmez Defne'ciğim.

ya manevi olarak cok yiprandim ama amerkida maddi olarak da cok yipraniyorsun tup yaparken. Pis herifler bir de krizden dolayi fiyat indireceklerine artimislar yani yaklasik 18 bin dolara mal oluyor herbiri. Bu son denemem olacak cunku kazandigimiz tupe yatiriyoruz. 10 bin dolarda tahliller tuttu trombosit paneli falan neyse onun cogunu sigorta karsiladi. ama kromozom analizi icin de cebimizden 3 bin dolar cikti. yani dusunuyorum da turkiye ne kadar ucuz bir ulke. yani ben burdaki bir denememle turkiyede 3 defa deneyebilirdim. neyse saglik olsun en onemli sey bu bence.bana dua edin insallah bu defa hersey yolunda gider de bebegimi saglikli bir sekilde kucagima alirim

Amin canım.
Bu arada hakikaten yabancı ülkelerde maddi olarak orada çok külfetli. Allah yardımcın olsun ve bu sefer tamamına erdirsin inşallah. :Saruboceq:

ay kizlar ya nasil nicler secmissiniz ruzgarli denizli bulutlu hepinizi zar zor ogrendim inanin:)hepiniz benziyorsunuz:)

Valla haklısın canım. Zaten yok birbirirmizden de farkımız. Moni ikimiz de çırpıştırıveriyor arada bir.
Zaten isimleri boşver, resimlerden anlamaya çalış.:roflol:

ya ben omrum boyunca evde corap giymedim giyemiyorum cunku. annem genckizken bana hep kizardi corap giy yoksa cocugun olmayacak diye hakliymis galiba. ama yine de giyemiyorum ya

Hakikaten hep eskiler böyle bir laf söyler. Bir de betona oturma çocuğun olmaz filan diye. Valla koca-karı safsatası filan diyorlar ama. Bence yine de bir tecrübeyle söylüyorlar demek ki.
Ben de çorapsız yazın bile mümkün değil gezemem. Ayaklarım çok üşür. Malum balık burcunun özelliği.

merhaba canım,,,,,ben topik açıldığından beri burdayım(eskilerden)sana kısaca hatırladığım kadarıyla anlatayım:1closedeyes:,,
bebitocum=şuan hamile 5-6 aylık vardır,ama artık girmiyor
dilarem =8 aylık cici bir kıza sahip,,ekimde blast lardan tekrar deneyecek
elifsu=hamile
roniyam=mayıs ayında tekrar deneyecek
defne =negatif tüp ten sonra doğal hamile
deniz karabulut=şuan kesesini gördü,hamile
ben-tatlicadiarzu-=2 deneme başarısız,,3 cü yaza
valla hatırlayabildiğim bu kadar

Deniz Karabulut ha. Ülen benim adım Deniz Karayurt değil mi.
Hala kurt, bulut diyorsunuz.
Yurt yurt yani vatan. Bu gidişle yakında ben de kafayı sıyıracağım töbe töbe.delikafadulden

Merhaba arkadaşlar, bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum Allah'ıma şükürler olsun, doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi. SAT'a göre 7+1 görünüyordu fakat ultrasonda 7+3 çıktı, çok mutluyum arkadaşlar, darısı olmayanların başına inşallah, dualarım bütün hamile olan ve hamile kalmak isteyen arkadaşlarıma :) hepimiz bebeklerimizi alacağız kucaklarımıza, sadece olacağına inancınızı yitirmeyin :) sanırım kimse online değil, göremiyorum kimseyi, neyse sonra tekrar uğrarım, hepinizi öpüyorum :)

Rüzgar'cığım çok sevindim canın. Allah kucağına almayı nasip etsin. :nazar:
Ben de salı günü gideceğim bebeği görmek için. İnşallah görürüm. Bütün hamile olma adayı arkadaşlarım da inşallah bu tatlı telaşı yaşasın bir an önce. :Saruboceq:

Bu arada canım hakikaten Filiz gibisin.:jeyyar:

Hakikaten hep eskiler böyle bir laf söyler. Bir de betona oturma çocuğun olmaz filan diye. Valla koca-karı safsatası filan diyorlar ama. Bence yine de bir tecrübeyle söylüyorlar demek ki.
Ben de çorapsız yazın bile mümkün değil gezemem. Ayaklarım çok üşür. Malum balık burcunun özelliği.

bende aksine ayaklarım şabada şubada açıkta olsun,suya bayılırım,,günde en az 5 kez duş alınırmı???yazın yüzgeçlerim çıkacak diye gırgır geçerim

Merhaba arkadaşlar, bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum Allah'ıma şükürler olsun, doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi. SAT'a göre 7+1 görünüyordu fakat ultrasonda 7+3 çıktı, çok mutluyum arkadaşlar, darısı olmayanların başına inşallah, dualarım bütün hamile olan ve hamile kalmak isteyen arkadaşlarıma :) hepimiz bebeklerimizi alacağız kucaklarımıza, sadece olacağına inancınızı yitirmeyin :) sanırım kimse online değil, göremiyorum kimseyi, neyse sonra tekrar uğrarım, hepinizi öpüyorum :)
canim cok sevindim bu ilk adim:)kalp atisini gormek cook onemli:)ben hala us de bebegi gorup o atislari gorene kadar mahvoluyorum :0insallah hep guzel devam eder...hersey iyi olur..yukarida yazdiigm rahim boyunu her hamile kadinin olcturmesi gerektigi bazen kisa olabiliyor yapisal ve erken dogum riski tasiyormus ...bu arada bebeginin ismi cok guzel insan da ozgurluk drinlik hissi uyandiriyor..insallah bebeklerimizi aliriz kucagimiza...

kızzzzz defneeee sen annenden izin aldınmı bakiimm:mymeka:
şaka maka canımmmm nasıl gidiyor hamişlik:teselli:

RONİ CİM,,,ben dün akşamdan beri bayağa hastayım,gece çok ateşlendim,,bugün deniz karayurt'lada buluşacaktık ama olmadı gerçi telefonle görüştük,,,,,yani rezaletim,,,,geçer herhalde birkaç güne:çok üzgünüm:havalardandırsenağlama
sen nasılsın?tedaviye bomba gibi bir moralle başla oldumu:teselli:öpüyorum seni

Olsun yeter ki sen bir an önce iyileş esmer bombam benim. :1hug:

Back
X