Türkiyede olsaydın kararı sana bırakmazlardı.Benim de hiç sorun görünmüyorken yaptırmanın gerekli olduğunu söylemişti dr.um ve bu alanda en iyi dr.u bulup ya bismillah diyerek yaptırmıştım ben.Arkadaslar bir konuda sizden yorum,bilgi rica ediyorum..Bugun bebegin ense kalinligina bakildi.Doktorum sonucu sevindirici olarak degerlendirdi.Hersey normal gorunuyormus.Ancak burada ikili test yapilmiyor bana,IVF den dolayi hormonlar dogru sonuc vermez dendi.Bana isterseniz amniyosentez sivisi aliriz ama buna gerek yok gorunuyor ,ama yine de siz bilirsiniz dendi.Eger amniyosentez yapilmaz ise 20.hafta tekrar ultrason ile kontrol edilecek..Simdi buyuk bir kararsizlik icindeyim,risk dusuk olmasina ragmen amniyosentez sivisi ile de baktirsam mi yoksa:uhm:....Fikri,yorumu olan var mi??
Eğer sürekli aklının bir köşesinde soru işaretiyle dolaşacaksan,bu bebeğine amniyodan daha çok stres yaratacaktır.O zaman yaptır derim..
Ama rahatım diyorsan ve güveniyorsan yaptırma,çünkü stresli bir süreç,işlem de beklemek de:1no2:...Kısacası iki ucu kirli değnek canım.
Ne de yardımcı oldum amakafamçokkarıştı