• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Arkadaslar bir konuda sizden yorum,bilgi rica ediyorum..Bugun bebegin ense kalinligina bakildi.Doktorum sonucu sevindirici olarak degerlendirdi.Hersey normal gorunuyormus.Ancak burada ikili test yapilmiyor bana,IVF den dolayi hormonlar dogru sonuc vermez dendi.Bana isterseniz amniyosentez sivisi aliriz ama buna gerek yok gorunuyor ,ama yine de siz bilirsiniz dendi.Eger amniyosentez yapilmaz ise 20.hafta tekrar ultrason ile kontrol edilecek..Simdi buyuk bir kararsizlik icindeyim,risk dusuk olmasina ragmen amniyosentez sivisi ile de baktirsam mi yoksa:uhm:....Fikri,yorumu olan var mi??
Türkiyede olsaydın kararı sana bırakmazlardı.Benim de hiç sorun görünmüyorken yaptırmanın gerekli olduğunu söylemişti dr.um ve bu alanda en iyi dr.u bulup ya bismillah diyerek yaptırmıştım ben.
Eğer sürekli aklının bir köşesinde soru işaretiyle dolaşacaksan,bu bebeğine amniyodan daha çok stres yaratacaktır.O zaman yaptır derim..
Ama rahatım diyorsan ve güveniyorsan yaptırma,çünkü stresli bir süreç,işlem de beklemek de:1no2:...Kısacası iki ucu kirli değnek canım.
Ne de yardımcı oldum amakafamçokkarıştı

Ey çıtır ve genç hanımlar,

Yoksunuz ortalarda. Yarın test günüm. Sanırım en zor gün bugün. Dualarınızı eksik etmeyin. Umarım iyi haberler verebilirim.

Ey çıtır ve genç hanımlar,

Yoksunuz ortalarda. Yarın test günüm. Sanırım en zor gün bugün. Dualarınızı eksik etmeyin. Umarım iyi haberler verebilirim.
Canım benimmm,sana yürekten bir aaaaamiiin:Saruboceq:
Yarın burayı şenlendireceksin inşallahhhh:lepi:
Dualarımız,kalbimiz,düşüncelerimiz bugün sana emanetkaydirigubbakcemile3

Canım benimmm,sana yürekten bir aaaaamiiin:Saruboceq:
Yarın burayı şenlendireceksin inşallahhhh:lepi:
Dualarımız,kalbimiz,düşüncelerimiz bugün sana emanetkaydirigubbakcemile3

Sağolasın Dilarem,

Ne iyi geldi sözlerin. Kendimi kasmışım bugün herhalde. İnşallah tüm bekleyenlerin yüzünü güldürür Allah.

Sağolasın Dilarem,

Ne iyi geldi sözlerin. Kendimi kasmışım bugün herhalde. İnşallah tüm bekleyenlerin yüzünü güldürür Allah.
Kasmaaaa,rahat ol,bebişler sıkılmasın karnında.Zaten daracık yerde dokuz ay ıkına ıkına büyüyecekler bi de sen kasma yavyumnaniknanik

Ehhh moniş o kadar uzun hava çekmişem,bi hobarey demeden gittin yabenneyaptımki
Yırtık boğazımla kaldım yine ortalarda:roflol:

aaaaa bakın kızlar buda eline aldı cazgırlığı:roflol:

evet kizlar ya benide yoldan cikardiniz-tatlicadiarzu-baktim sizinle baska turlu basa cikamayacagim ne yapayimkötükedihüso ay bakin hamile olmayan arkadaslarin biran once hamile kalmasini ve beni anlamasini diliyorum son dualarim bu sekilde nasil ama?kötükedihüso

Defnecigim,bebelerimizin burclari ayni olacak kismet olursa.Benim dogumum 31 Ekim gorunuyor....:CüvCüv:
serpilcim insallah ogunleri goruruz:)yaramazlar akrep burcu da olurlarsa artik yandik:)ama daha once bir arkadasim butur burclara cok merakliydi arastirmis falan cocugunu akrep burcunda dogurmak istiyordu cok sansli olurlarmis :)bilmem ne kadar dogru ama saglikla dogsunlar da kiz erkek hangi burc hic onemli degil aslinda:)benim kismetse 16 kasim demekki sendne 16 gun geriden geliyorum:)sen ikilitestleri fetal b yaptirdinmi?nasil gecti?

Arkadaslar bir konuda sizden yorum,bilgi rica ediyorum..Bugun bebegin ense kalinligina bakildi.Doktorum sonucu sevindirici olarak degerlendirdi.Hersey normal gorunuyormus.Ancak burada ikili test yapilmiyor bana,IVF den dolayi hormonlar dogru sonuc vermez dendi.Bana isterseniz amniyosentez sivisi aliriz ama buna gerek yok gorunuyor ,ama yine de siz bilirsiniz dendi.Eger amniyosentez yapilmaz ise 20.hafta tekrar ultrason ile kontrol edilecek..Simdi buyuk bir kararsizlik icindeyim,risk dusuk olmasina ragmen amniyosentez sivisi ile de baktirsam mi yoksa:uhm:....Fikri,yorumu olan var mi??
ben alttaki yaziyi gormeden yorum yapmisim:)serpilcim bak burada yastan dolayi mutlaka amniosentez veriyorlar ama kismet olur benimde iyi cikarsa bende istemiyorum dusuk riski var eger doktorun gerek yok diyorsa bence yaptirma benim fikrim bu:)yalniz senin tek bebekken neden ikili test yapmyorlar?burada cogul gebelikler diisnda mutlaka yapiliyor

serpilcim insallah ogunleri goruruz:)yaramazlar akrep burcu da olurlarsa artik yandik:)ama daha once bir arkadasim butur burclara cok merakliydi arastirmis falan cocugunu akrep burcunda dogurmak istiyordu cok sansli olurlarmis :)bilmem ne kadar dogru ama saglikla dogsunlar da kiz erkek hangi burc hic onemli degil aslinda:)benim kismetse 16 kasim demekki sendne 16 gun geriden geliyorum:)sen ikilitestleri fetal b yaptirdinmi?nasil gecti?

Defnecim,bende cok severim akrep burclarini hos biraz akrep gibi olurlar ama!!!
Peygamberimizin burcuda akrepmiss.Bu nedenle herhalde tanidigim butun akrepler cok inanclilardi..fisfisfis

ben alttaki yaziyi gormeden yorum yapmisim:)serpilcim bak burada yastan dolayi mutlaka amniosentez veriyorlar ama kismet olur benimde iyi cikarsa bende istemiyorum dusuk riski var eger doktorun gerek yok diyorsa bence yaptirma benim fikrim bu:)yalniz senin tek bebekken neden ikili test yapmyorlar?burada cogul gebelikler diisnda mutlaka yapiliyor

Cevaplariniz ve yorumlariniz icin tesekkurler arkadaslar....
Defnecim dr. dedi ki sen tup bebek annesi oldugun icin ikili test sonuclarin yaniltici olur,yapamayiz..Eger ikili test sonucu da olumlu olsa dusunmeyecem ama sadece ense kalinligi da net bir sonuc degil.Haklisin Turkiyede olsa kesin yaptirman gerek derlerdi yasimdan dolayi.Bu ulkede sokakta o kadar fazla anomali cocuk ve insan goruyorum ki bu beni korkutuyor.Evet bizdeki gibi degil burada ozurlulerde sokaklara cikabiliyor ama yine de bu kucuk ulkeye ragmen cok fazla...bu nedenle sanirim amniyosentez yaptiracagim.biliyorum ki kalan 6 ay icim icimi yiyecek.Esim is seyahatinde gelsin onunla konusup netlestirecegim...

Ehhh moniş o kadar uzun hava çekmişem,bi hobarey demeden gittin yabenneyaptımki
Yırtık boğazımla kaldım yine ortalarda:roflol:

ehy ehy sesineeeeee gurban olaaayıı ııımmm,,,tahooo tahoooo,,,can gurbandıııı ıııırrr senin gibiiiinnnn yaareeee,,,,ülem ne uzun hava okurmuşuz haaa,,,,,topikte kız kalmayacak:roflol:

ehy ehy sesineeeeee gurban olaaayıı ııımmm,,,tahooo tahoooo,,,can gurbandıııı ıııırrr senin gibiiiinnnn yaareeee,,,,ülem ne uzun hava okurmuşuz haaa,,,,,topikte kız kalmayacak:roflol:

Canlı performansım nasıldı amasengözlerimebaksanab
Deniz beğendi mi sesimi:roflol:

Back
X