• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

tabiki yaşa göre 8tane çok iyi ama önemli olan kaç tanesi döllenicek inşallah hepsi döllenir rahat ol allah tamamına erdirsin canım
biliyorum ben kaç tane olmuş diye sayarken dr bunların hepsinden sonuç alınacak diye birşey yok dedi biliyorum genelde % 60-65 falan ama çok olsun da bari 3 tane kaliteli döllenen olsun dedim. tabii toplamadan birşey demiyorlar cumayı sonra da labaratuardan sonucu bekleyeceğim. pozitif olmaya çalışıyorum. ikiz olacak kaydirigubbakcemile5 offffffffkafamçokkarıştı

kızlar cuma günü yumurtalarım toplanıyor. şimdi doktordan geliyorum. 8 yumurtam gelişmiş 16-20 mm arası. 9. su 14,5 mm hehalde o cumaya yetişmez.
42 yaşına giriyorum bu sene. yaşa göre sayı iyi herhalde yerimseniben umarım kaliteleri de iyi olurlar :Saruboceq:

Herada herhalde bugün güzel sonucunu haber verirsin a.s.

canım bütün yumurtalarının 1. kalite olması dileğiyle BOL ŞANS :lepi:

biliyorum ben kaç tane olmuş diye sayarken dr bunların hepsinden sonuç alınacak diye birşey yok dedi biliyorum genelde % 60-65 falan ama çok olsun da bari 3 tane kaliteli döllenen olsun dedim. tabii toplamadan birşey demiyorlar cumayı sonra da labaratuardan sonucu bekleyeceğim. pozitif olmaya çalışıyorum. ikiz olacak kaydirigubbakcemile5 offffffffkafamçokkarıştı

Bir yetmez iki tane,iki de yetmez üç taaane ver Allahım veeer veeeer veeeer veeer:dance:sositososito:teytey:
Üç çok kaçtı,iki tane ver Allahım:Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn

kızlar cuma günü yumurtalarım toplanıyor. şimdi doktordan geliyorum. 8 yumurtam gelişmiş 16-20 mm arası. 9. su 14,5 mm hehalde o cumaya yetişmez.
42 yaşına giriyorum bu sene. yaşa göre sayı iyi herhalde yerimseniben umarım kaliteleri de iyi olurlar :Saruboceq:

Herada herhalde bugün güzel sonucunu haber verirsin a.s.

gayet güzel haber,,,,,hadi hayırlısı olsun bakalım,,inş burdan güzel haberlerde verirsin ,,,stres ten ve hareketten uzak dur:teselli:

sağolun kızlar 40 ından sonra da ve hatta kendiliğinden hamile kalıp bebeğini kucağına alan bir dolu insan var neden olmasın değil mi? :dance:

Bir yetmez iki tane,iki de yetmez üç taaane ver Allahım veeer veeeer veeeer veeer:dance:sositososito:teytey:
Üç çok kaçtı,iki tane ver Allahım:Saruboceq:

çok güldüm delikafadulden aman sağlıklı olsun da tek olsun allah korusun ikiz falan olursa bu hamilelik nasıl geçer nasıl doğururum nasıl bakarız diye de kafayı yerim. ay istemiyor gibi de olmasın da amaaannn olsun da hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun inşallah
tüm isteyenler için de inşallah a.s

Defnecim,bende cok severim akrep burclarini hos biraz akrep gibi olurlar ama!!!
Peygamberimizin burcuda akrepmiss.Bu nedenle herhalde tanidigim butun akrepler cok inanclilardi..fisfisfis
aa bak bunu bilmiyordum buna cok sevindim insallah oyle olur..inancli olmak insana guc verir hayata daha saglam tutunmasini gucluklerle daha rahat basetmesini saglar:)tabi biraz kindar olduklari kesin ama ne yapalim:)

Canim benim, dualarin icin sagol. Seni kizdirdik biraz ama rahat ol lutfen.
Dun gece ruyamda senin bebegini gordum vallahi de billahi de. Bir kiz dogurmussun tombis mi tombis, kesin 4,5 kg falan. ne kadar guzel anlatamam sana. bayagi gur ve simsiyah saclari var, yuzu yusyuvarlak ve cooooook guzel, pembe bir surat. Bir de pembe giydirmissin ona cok seker olmus, uyuyor hic aglamiyor, cok uslu. Ben de seni hastane odasina ziyarete gelmisim. cok guzel bir ruyaydi. gercek olacak hic merak etme.

ah roniyamcimmm nasil duygulandim anlatamam:))insallah ruyan gercek olur ben gercekten kiz istiyorum..her annenin bir kizi olmali:)bugun kalfamda diyorki(benim babam yasimda)eczaci hanim kiziniz olacak galiba kizlar annelerin guzelligini alirmis..yani resmen bana cirkinlesmissiniz dedi:))ama ben gayet memnunum:)zaten saclarim sekilsiz boyayamiyorum dogal otesi bir vaziyetteyim sormayin:)roniyamcim allah seninde gonlune gore versin..bak bu sefer olacak..dun gece seni dusundum bak nasil bir his dogdu icime ;arkadasimin oncekiler tuttu sadece deavm etmedi ve bu sefer heparin ignesi olacaksin bebegin bol oksijenli saglikli kanla beslenecek :)hicbir sorun olmayacak insallah:)farkindaysan bu formda artik heray en az birimiz hamile oluyoruz..ee sira sizde insallah:))

denizcim inanki yumurta sayin cok cok iyi:)insallah hep boyle devam eder olumlu olarak:)bence o kucuk olanida alirlar insallah:)

sağol canım allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. rahat sağlıklı bir hamilelik ile sağlıklı evlatlarmız olsun. dilerim güel bir kızın olur kaydirigubbakcemile3 . ben de hep kız istemişimdir. ama artık olsun da hangisi hayırlıysa o diyorum. şanslarıyla kısmetleriyle gelsinler hep mutlu olup mutluluk versinler. :ecrin_bebek:

sağol canım allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. rahat sağlıklı bir hamilelik ile sağlıklı evlatlarmız olsun. dilerim güel bir kızın olur kaydirigubbakcemile3 . ben de hep kız istemişimdir. ama artık olsun da hangisi hayırlıysa o diyorum. şanslarıyla kısmetleriyle gelsinler hep mutlu olup mutluluk versinler. :ecrin_bebek:
canim elbette saglikli olsunlar 9 ayi doldurup kucagimiza alalim onlarida baska ne isteriz:)

Back
X