Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))ay bakalim 12 haftada kizimizmi gorucez:)tabi once saglikli olsun ense olcumleri falan var:)dilaremcim o ne isterse onu yapiyorum o rahat etsin diye yatiyorum kalkiyorum deli gibi su iciyorum..sende bukadar su icmismiydin?evdeki sular yetmiyor:)zaten su icen biriydim ama bu hamilelikte su tek besin kaynagim gibi:)surekli basucumda surahi duruyor:)İyiiz canum,senin durumlar nasıl,iyi bakıyosun umarım kızımızakaydirigubbakcemile3
monetacimmmm huhu nasilsin?
Ooooo kimler varmışşşşsositososito
iyiyiz teyzesi:)bebis beni mahvediyor o ne isterse simdiden onu yapiyoruz ..aksam annem esim falan disari ciktik disari dedigim markete gittik eskiden herseyi incik cincik inceleyen ben aman nasil rahatsiz oldum bir daralma geldi annem kadincagiz seciyor zor dayandim ..eve gelip uzanmak istedim..aksamlari ve sabahlari sikayetlerim fazla..bolbol dizi seyrediyorum:)kizlar inanin hic bukadar derin takib etmemistim dizileri:))sen nasilsin monetacim?nasil geciyor gunlerin neler yapiyorsun?huhuuu defnecim sen nasılsın?????bebişle aran nasıl![]()
ah roniyamcimmm nasil duygulandim anlatamam:))insallah ruyan gercek olur ben gercekten kiz istiyorum..her annenin bir kizi olmali:)bugun kalfamda diyorki(benim babam yasimda)eczaci hanim kiziniz olacak galiba kizlar annelerin guzelligini alirmis..yani resmen bana cirkinlesmissiniz dedi:))ama ben gayet memnunum:)zaten saclarim sekilsiz boyayamiyorum dogal otesi bir vaziyetteyim sormayin:)roniyamcim allah seninde gonlune gore versin..bak bu sefer olacak..dun gece seni dusundum bak nasil bir his dogdu icime ;arkadasimin oncekiler tuttu sadece deavm etmedi ve bu sefer heparin ignesi olacaksin bebegin bol oksijenli saglikli kanla beslenecek :)hicbir sorun olmayacak insallah:)farkindaysan bu formda artik heray en az birimiz hamile oluyoruz..ee sira sizde insallah:))
biliyorum ben kaç tane olmuş diye sayarken dr bunların hepsinden sonuç alınacak diye birşey yok dedi biliyorum genelde % 60-65 falan ama çok olsun da bari 3 tane kaliteli döllenen olsun dedim. tabii toplamadan birşey demiyorlar cumayı sonra da labaratuardan sonucu bekleyeceğim. pozitif olmaya çalışıyorum. ikiz olacak kaydirigubbakcemile5 offffffffkafamçokkarıştı
roniyam sınavı kazanmışın tebrikler canım gelecek ayda hamilelik haberinide verirsin inşallah. bizleri, sevindirirsin canım dualarım seninle bak beklemiyordun nasıl kazandın hayattada kazanman dileğiyle kendine iyi bak sabır göster stres yapma inşallah bebişinde olacak canım
Aynen canım,suyu severim,hamileyken de daha bi sevdim.Aynen devam ama böbreklerini yorma da. Daha ilerleyince hamileliğin bi bardak çaya bile çişe gitmek epey eğlenceli olacak,wc ikinci evim olduydu:roflol::))ay bakalim 12 haftada kizimizmi gorucez:)tabi once saglikli olsun ense olcumleri falan var:)dilaremcim o ne isterse onu yapiyorum o rahat etsin diye yatiyorum kalkiyorum deli gibi su iciyorum..sende bukadar su icmismiydin?evdeki sular yetmiyor:)zaten su icen biriydim ama bu hamilelikte su tek besin kaynagim gibi:)surekli basucumda surahi duruyor:)
:))ay bakalim 12 haftada kizimizmi gorucez:)tabi once saglikli olsun ense olcumleri falan var:)dilaremcim o ne isterse onu yapiyorum o rahat etsin diye yatiyorum kalkiyorum deli gibi su iciyorum..sende bukadar su icmismiydin?evdeki sular yetmiyor:)zaten su icen biriydim ama bu hamilelikte su tek besin kaynagim gibi:)surekli basucumda surahi duruyor:)
Kizlar selam nasilsiniz.
Ben gecen ay sinava girmistim ve kotu gecmisti ya hatirladiniz mi? Bugun aciklandi kazanmisim. yani sevincliyim. Hic beklemiyordum ama kazanmisim. Darisi hamileligimin basina
Kizlar selam nasilsiniz.
Ben gecen ay sinava girmistim ve kotu gecmisti ya hatirladiniz mi? Bugun aciklandi kazanmisim. yani sevincliyim. Hic beklemiyordum ama kazanmisim. Darisi hamileligimin basina
23 Nisan Bayramına gitti Monişim galibaaaa:uhm: