Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay teşekkür ederim Monişim zaten mahçup oldum. Bu arada niye beğenmedin ki, sen büyük boyunu da gayet güzel taşıyorsun. Yakıştırıyorsun. Değiştireceksen o adam almaz mı ki, en azından kullanmayacaksan boşa gitmemiş olur.
sen onix imi görmedin araba tekerleği kadar var boyutları,,,,kocaman,,,,,ense kısmına o kdar kalın gitmiyor bir kaç tane birboy ufak gider,,,,,,,o günkü aldığımız aventurin di
Öncelikle "Ulan maşallah ne becerikli kadınsın sen" Resmen 10 parmağında on marifet. Eşin çok şanslı.
He valla. Ben oiks dediğini o gün aldığımız taş sandım. O güzel olmuştu çünkü.sırnaşık şey
Moniş'im
Eşim "Bindebir evdeyim sen habire bilgisayardasın. Hani film izleyecektik" diyor. Yani beni bekliyor fikirsiz. Çıkmam gerek.
Çooook öpüyorum seni. :1hug::1hug::1hug:
hihoyyytsuper roniyamcim:)0cok sevindim nasil bir ruh hali icinde ne sartlarda calistigini karsidan hissettik..gercekten tebrikler..bak bebek icin artik onunde hicbir dusunce engeli kalmadi bu motivasyonla insallah hersey guzel olacak:)hihoyyytKizlar selam nasilsiniz.
Ben gecen ay sinava girmistim ve kotu gecmisti ya hatirladiniz mi? Bugun aciklandi kazanmisim. yani sevincliyim. Hic beklemiyordum ama kazanmisim. Darisi hamileligimin basina
ah guzel sozlu arkadasim ne guzel seyler yaziyorsun:)bugun doktordaydim okadar kotu gittimki bas donmesi mide bulantisi hani klasik turk filmelri gibi hamile tablosuna tam uymaya basladim:)tabi us de bizim yaramazi kipir kipir gorunce tum sikayetim gecti:)demekki beni mahveden oymus okadar kipirtiya bende midenin saglam kalmasi imkansiz:)cok su iciyorum dedim doktor sekerden suphelendi progestan aliyorum ya seker dengesini cok bozarmis..bakalim birde onu arayalim insallah bulamayiz:)Aynen canım,suyu severim,hamileyken de daha bi sevdim.Aynen devam ama böbreklerini yorma da. Daha ilerleyince hamileliğin bi bardak çaya bile çişe gitmek epey eğlenceli olacak,wc ikinci evim olduydu:roflol:
Su an bedenin sadece senin değil,bebişinle ortak yaşam alanınız,tabii ki o ne isterse o olacak,ense ölçümü de herşeyi de güzel çıkacak merak etme:teselli:
Seni ve bebişini çoook öperim,sev karnını benim yerime de canumm:1hug:
evet canim ya cok iciyorum ama ilaclardanda kaynaklaniyor olabilir pro ve heparinden ..yinede saglikli elbet..isin garibi hamilelikten once cok su benimde midemi bulandirirdi ama simdi bulantilarima iyi geliyor..insallah 12 haftada tum sikayetlerim biter:)sen ense olcumunu kacinci haftada yaptirdin?ben 12+3 icin randevu aldim uygundur degilmi?Defnecim,
ne guzel su iciyorsun ya...bende aksine cookk su icerdim ama hamilelikte su midemi bulandiriyor.cok sagliksiz biliyorum ama elimi suya surdum mu icim bulaniyor..kendini kotu hissetmen,mide bulantilarin falan merak etme kisa surede gececek,ben ne zaman 12.hafta oldum hepsi kesildi birden bire..simdi kendimi canavar gibi hissediyorumdelikafadulden
evet canim ya cok iciyorum ama ilaclardanda kaynaklaniyor olabilir pro ve heparinden ..yinede saglikli elbet..isin garibi hamilelikten once cok su benimde midemi bulandirirdi ama simdi bulantilarima iyi geliyor..insallah 12 haftada tum sikayetlerim biter:)sen ense olcumunu kacinci haftada yaptirdin?ben 12+3 icin randevu aldim uygundur degilmi?
ayni gun olacak demekki:)insallah senin gibi iyi sonuclar alirim..doktorum o konudan hic bahsetmedi ocakta tup denemistim ama dedigin gibi hormonlar hala etki altinda olabilir..bakalim tr de bazi seyler cok farkli biliyorsun:))bazen her iki doktorumada zayif ciliz bir sesle bazi seyleri hatirlatiyorum:))bunuda sorarim artik..zaten insan butungun seyredebilir..ben hep ilk halinden bu haline nasil geldi onu hayretle karsilayip duruyorum..allahin mucizesi bunu insan birkere daha yasiyor resmen..zaten kuranda bebekleriniz sadece sizin vesileniz ile dunyaya gelir siz sahibi degilsiniz diye bir yazi vardir bilirmisin beni cok etkiler bu soz..gercektende bence onlar mucize bizde aracilik ediyoruz:))Defnecim,
beninde 12+3 de yaptirmistim ense olcumunu.sanirim sen ayni gun tahlillini de yaptiracaksin.ama gecen ay tup denemistin di mi?herhangi birsey dedi mi dr.un.benim dr.um tupten sonra hormon seviyen dogru sonuc vermez dedi yapmadi.benide iki arada bir derede birakti
insallah sende hayirli haberleri alirsin..ense olcumunde bolbol seyrecedeksin bebisini..ben 45 dk.seyretmistim!:)
ayni gun olacak demekki:)insallah senin gibi iyi sonuclar alirim..doktorum o konudan hic bahsetmedi ocakta tup denemistim ama dedigin gibi hormonlar hala etki altinda olabilir..bakalim tr de bazi seyler cok farkli biliyorsun:))bazen her iki doktorumada zayif ciliz bir sesle bazi seyleri hatirlatiyorum:))bunuda sorarim artik..zaten insan butungun seyredebilir..ben hep ilk halinden bu haline nasil geldi onu hayretle karsilayip duruyorum..allahin mucizesi bunu insan birkere daha yasiyor resmen..zaten kuranda bebekleriniz sadece sizin vesileniz ile dunyaya gelir siz sahibi degilsiniz diye bir yazi vardir bilirmisin beni cok etkiler bu soz..gercektende bence onlar mucize bizde aracilik ediyoruz:))
Çıksa da normal yaş dolayısıyla.Bende sınırda çıkmıştı hep dikkatli davranmıştım.Zaten yirmili haftalarda yapılıyor şeker yüklemesi canım.ah guzel sozlu arkadasim ne guzel seyler yaziyorsun:)bugun doktordaydim okadar kotu gittimki bas donmesi mide bulantisi hani klasik turk filmelri gibi hamile tablosuna tam uymaya basladim:)tabi us de bizim yaramazi kipir kipir gorunce tum sikayetim gecti:)demekki beni mahveden oymus okadar kipirtiya bende midenin saglam kalmasi imkansiz:)cok su iciyorum dedim doktor sekerden suphelendi progestan aliyorum ya seker dengesini cok bozarmis..bakalim birde onu arayalim insallah bulamayiz:)
Ben ne dersem olur diye iddialı konuşurum,ikiz olacak bebelerin nokkktayerimsenibenKizlar selam
Ben gercekten sinavim kotu gecti diyip iyi not alan o igrenc ogrencilerden degildim. ama bu sinavim gercekten kotu gecti. ama demekki ortalama basari oranin dusuk oldugu icin ben kazandim.
Defne ve Serpil bebeklerinizini iyi olmasina cok sevindim.
Monicim ve dilarem insallah dediginiz gibi ruyam cikar ve hamile kalir ikiz dogururum.
Denizcim aklina bos kese getirme canim ben de okuyup cok korkmustum ve basima gelmisti. yani aklina kotu seyler getirme guzel seyler dusun ki guzel seyler olsun. bebeginin kalbini pit pit diye goreceksin hic merak etme canim.
kizlar hepinizi cok seviyorum bu gurbet yerlerde bana arkadas oluyorsunuz bunun icin size cok tesekkur etmek istiyorum ve kocaman opuyorum sizi.
Bu arada o öğrenciler de iğrenç diil ki,tarzları öyle sadece :1closedeyes:
:roflol::roflol:Haklisin igrenc degiller ama ben cok kizardim onlara. Tip fakultesinde ogrenciyken bir kiz arkadasim uroloji sozlu sinavindan aglayarak cikmisti ben dakikalrca onu teselli etmeye calismistim sonra sonuclar aciklaninca 100 aldigini gormus icimden ona cok kizmistim.
Insallah dilarem insallah ikizlerim olur saglikli, nur topu:ecrin_bebek::ecrin_bebek: