• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

monetacim cok tesekkür ederim.

ilaclarinin ayrintilarina bakicam.
biz olgun bayanlara ultra short ve antagonist protokoll en uygunuymus,
yumurtaliklara en az zarar veren o protokoller.

ama sanirim herkezde farkli sonuc verirler, o nedenle kime hangi protokoll en uygunu ise onu bulmak gerekiyor.
ben her iki denememde sadece 4 yumurta üretebildim, o yüzden pek memnun degildim.

Türkiyede cok daha cesaretliler ve cok güzel yüksek seviyede tedavi uygulaniyor. Insallah daha bi basarili olacam bende.

selamlar

Bu ne umutsuzluk arkadaşlar? Yapmayın lütfen, olumsuz düşündüğünüz sürece negatif şeyleri üzerimize çekiyoruz, yapmayın lütfen. Bence hiç düşünme tutup tutmayacağını Deniz Bulut'cuğum. Olumsuzlukları kafandan sil at ve herşeyin yolunda gideceğine inandır kendini. Ben de zaman zaman yapıyorum bunu kendime ama bir işe yaramıyor, daha çok moralim bozuluyor. Neden yapıyorum? Sanırım bunun da cevabını buldum. Kendimi hayalkırıklığının üzüntüsünden korumak için önce olumsuzlukları düşünüyorum, ki sonradan ben zaten böyle olacağını biliyordum demek için. Sen de böyle yapıyorsun demiyorum tabii. Kendimden yola çıkarak bir örnek verdim :) Bu arada ben 1 tane bile yerleştirilip onun da tutmuş olduğunu çok duydum canım. En yakınım olan kuzenime 1 tane yerleştirildi ve şimdi kızı 3 yaşında :) Şeker mi şeker bir şey. Umudunu kaybetme canım :)

rüzgardeniz geçmişe dönüp mesajlarına baktım hatırlamak için ve hatırladım ki seninle yaşıtız ve sen 4 kere düşse de kendiliğinden hamile kalmayı başarmışsın. ben de 39 ve 41 yaşında 1 yumurta ile doğal yoldan başarmışım ki şimdi tüp ile ve 2 sağlıklı embrio ile mi yapamayacağım :dance: sağolun kızlar hepiniz bana moral oldunuz :1hug:
şimdiden diyoum herşeye rağmen dhea idi soğan incir kürüydü polendi vitamindi yapıp yanına sporu da ekleyim doğal yoldan hamile kalırım yine o da olmadı 5-6 ay sonra yine tüp denerim hala vaktim var a.s ümidi kaybetmemek lazım. tabii bir de bunları düşünmeyip şu ana bakmak lazım kaydirigubbakcemile4

monetacim cok tesekkür ederim.

ilaclarinin ayrintilarina bakicam.
biz olgun bayanlara ultra short ve antagonist protokoll en uygunuymus,
yumurtaliklara en az zarar veren o protokoller.

ama sanirim herkezde farkli sonuc verirler, o nedenle kime hangi protokoll en uygunu ise onu bulmak gerekiyor.
ben her iki denememde sadece 4 yumurta üretebildim, o yüzden pek memnun degildim.

Türkiyede cok daha cesaretliler ve cok güzel yüksek seviyede tedavi uygulaniyor. Insallah daha bi basarili olacam bende.

selamlar

ben tedavimi bahçecide yaptırdım canım. bana kısa protokol uygulandı. fostimon 450 iu kullandim (3 toz tek su il karıştırarak) 9 aksam boyunca. 8 yumurta oluştu 6 tanesi toplandı ve işleme girdi 2 tanesi döllenmiş istedikleri şekilde yarın 2. gün inşallah daha kayıp olmazsa 4 hücreli olarak transfer edecekler. inşallah kalan ikisi de yarına çok güzl gelişirler :Saruboceq:

rüzgardeniz geçmişe dönüp mesajlarına baktım hatırlamak için ve hatırladım ki seninle yaşıtız ve sen 4 kere düşse de kendiliğinden hamile kalmayı başarmışsın. ben de 39 ve 41 yaşında 1 yumurta ile doğal yoldan başarmışım ki şimdi tüp ile ve 2 sağlıklı embrio ile mi yapamayacağım :dance: sağolun kızlar hepiniz bana moral oldunuz :1hug:
şimdiden diyoum herşeye rağmen dhea idi soğan incir kürüydü polendi vitamindi yapıp yanına sporu da ekleyim doğal yoldan hamile kalırım yine o da olmadı 5-6 ay sonra yine tüp denerim hala vaktim var a.s ümidi kaybetmemek lazım. tabii bir de bunları düşünmeyip şu ana bakmak lazım kaydirigubbakcemile4

İşte bu arkadaşım alkisalkisalkis Bence kesinlikle başarılı olacaksın, yeter ki iste ve dene. Her ne kadar yaşımız ileri olsa da henüz genciz ve başarabiliriz. 50 yaşındaki kadınlar hamile kalabiliyorken onların yanında biz genç kalıyoruz. Umudumuzu yitirmeyelim ve bildiğimiz yolda yürüyelim :) Sen de başaracaksın ve anne olacaksın canım. 2 sağlıklı embriyo yeterde artar bile :) Umutsuzluğa kapılmak yok :lepi: :enbuyukkk:

Monişim dün ben Sarıyerde abimin kızçesinin doğum günündeydim.Orda internet bağlantısı vardı,telefonla yaşadığım sıkıntıyı anlatmama gerek yok,sayfa açıldı ama sadece beş dakika..Bi şey yazacak ve bakınacak vaktim bile olmadı.Sen o beş dakikada yakaladıysan beni, pesss paparazziler halt etmiş yanında alkisalkisalkis

kızlar merhaba,günaydın

kafam karmakarışık walla hamilemiyim diilmiyim bilmiyorum şu anda...

42 yaşındayım
ilk mikro denemem
1 nisanda 3 embriyo trasfer edildi
13 nisanda hcg değeri 43
15 nisanda hcg değerim 597
22 nisanda kanamam oldu acilen doktora gittim ve ultrasonda 7 mm bir kese ve ayrı bir yerdede kanama bölgesi görüldü. doktorum yat dinlen dedi ve progestoron jel ve iğneye devam dedi aspirini kesti. hamilesin sağlıklı bir kesen var dedi...
25 nisan... kanamam 1 gün azar azar devam etti ve bitti, bugün tekrar keseyi görmeye gittik ama 7 mm lik kesem yerinde yoktu????????
hepimiz şokkkkk
bu arada başka bir 4 mm lik kese olduğunu farkettik, ama başka bir soru işareti?????
bu kesenin küçülmeye devam eden 7 mm lik kese mi olduğu
yooksa yeni olşan taptaze bir kese mi olduğuna karar veremedi doktorum????
bugün hcg yaptırdık 545...

bilmiyorummmmmmmm
ppazartesi yekrar ultrason ve hcg?????????????????

bu konuda benzer bişey yaşayan ya da fikri olan varmıııı??????

çok zormuş çokkkkkk

içim dışım karmakarışık

birde eğer bu düşükse niye kanamam çok az oldu? şimdi ne zaman hastalanacağım tekrar???

Günaydın kızlaaaar :sm_cool:

kızlar merhaba,

kafam karmakarışık walla hamilemiyim diilmiyim bilmiyorum şu anda...

1 nisanda 3 embriyo trasfer edildi
13 nisanda hcg değeri 43
15 nisanda hcg değerim 597
22 nisanda kanamam oldu acilen doktora gittim ve ultrasonda 7 mm bir kese ve ayrı bir yerdede kanama bölgesi görüldü. doktorum yat dinlen dedi ve progestoron jel ve iğneye devam dedi aspirini kesti. hamilesin sağlıklı bir kesen var dedi...
25 nisan... kanamam 1 gün azar azar devam etti ve bitti, bugün tekrar keseyi görmeye gittik ama 7 mm lik kesem yerinde yoktu????????
hepimiz şokkkkk
bu arada başka bir 4 mm lik kese olduğunu farkettik, ama başka bir soru işareti?????
bu kesenin küçülmeye devam eden 7 mm lik kese mi olduğu
yooksa yeni olşan taptaze bir kese mi olduğuna karar veremedi doktorum????
bugün hcg yaptırdık 545...

bilmiyorummmmmmmm
ppazartesi yekrar ultrason ve hcg?????????????????

bu konuda benzer bişey yaşayan ya da fikri olan varmıııı??????

çok zormuş çokkkkkk

içim dışım karmakarışık

birde eğer bu düşükse niye kanamam çok az oldu? şimdi ne zaman hastalanacağım tekrar???

Günaydin arkadaslar,

@ Camella, ne kadar heyecan verici bi durum, sokunu iyi anlayabiliyorum.
Canim sanirim son yapilan hcg düsük cikmis, hcg ilk dönemde her 2.günde iki mislisi olmasi gerekir.
Hayirli sonuclar dilerim sana, dualarim seninle. Cok güzel baslamis, insallah öylede devam eder.

@ Ronyam, can SIKINTISINdan eski yazilari biraz gözden gecirdigimde, senin amerikada oldugunu okudum. dhea orada cok rahat alinabiliryormus ve kullanimi cok yayginmis diye okumustum. Sen ne düsünüyorsun. Kullanan cokmu, sence dogrumu?

selamlar ve tesekkürler kaydirigubbakcemile5

hiç 2 tane yerleştirilip onun da tutmuş olduğu biri var mı aranızda :çok üzgünüm:

Deniz Bulut,
kendini bosuna uzuyorsun..yumurta sayisi evet sansini artiriyor ama cok da onemli degil..Al sana bir ornek:Bende 5 yumurta cikti,3 tanesi embriyo oldu.Ama sadece biri iyi kalitede diger ikisi dusuk kalitede idi.Bende ilk basta umutsuzluga dustum. 3.gun transfer yapilmasi icin hastaneye gittigimde orta kalitedeki cok iyi bir kaliteye yukselmisti digerlerinden bisey olacagi yoktu ama onlarida transfer ettik..Ve sonuc 14 haftalik hamileyim..Darisi senin basina!:CüvCüv:

Serpil'ciğim,
Sağolasın canım. Evet keseleri sırayla gördüm. İlk hafta birini, kinci hafta diğerini. Ama daha ikisinde de bebek gözükmedi. Dolayısıyla kalp atışları da yok yani.

Bu arada Serpil'ciğim, hepinizi çok seviyoruz. sakın aklınıza yanlış bir şey getirmeyin. Sen tabi ki gurbettesin, o açıdan yalnızlık oralarda çok daha zor haklısın. Ben de 3 yıl yurtdışında yaşadığım için çok iyi biliyorum. Üstelik benim gittiğimde ne cep telefonu, ne bilgisayar vardı. 1991'de. O yüzden biz senin yine de yalnızlığını gidermeye çalışırız en azından elimizden geldiğince.

Ama biz işte, normal hayatımızda da görüşüyoruz, buluşuyoruz. Öyle olunca ister istemez bu yansıyor konuşmalara haliyle. Dedim ya, tabi ki herkesin yeri ayrı. Herkes ayrı bir renk. Ama hepberaber bir başka güzel oluyoruz. Ve tabi ki hepinizi seviyoruz. :1hug:

Sevgili Deniz,

Insallah en kisa surede bebislerini gorur ve rahatlarsin.Sen buradaki pekcok arkadastan daha relaxsin oylede kalacagini umud ediyorum.Bende ilk keseyi gormeye gittigimde dr. ilk basta goremedim sonra bakariz demisti sonra ultrasonu birkac kez daha gezdirince kalp atisini bile gormustum,dusun yani..O nedenle en kisa surede sende gorursun merak etme...

Serpil'ciğim,
Sağolasın canım. Evet keseleri sırayla gördüm. İlk hafta birini, kinci hafta diğerini. Ama daha ikisinde de bebek gözükmedi. Dolayısıyla kalp atışları da yok yani.

Bu arada Serpil'ciğim, hepinizi çok seviyoruz. sakın aklınıza yanlış bir şey getirmeyin. Sen tabi ki gurbettesin, o açıdan yalnızlık oralarda çok daha zor haklısın. Ben de 3 yıl yurtdışında yaşadığım için çok iyi biliyorum. Üstelik benim gittiğimde ne cep telefonu, ne bilgisayar vardı. 1991'de. O yüzden biz senin yine de yalnızlığını gidermeye çalışırız en azından elimizden geldiğince.

Ama biz işte, normal hayatımızda da görüşüyoruz, buluşuyoruz. Öyle olunca ister istemez bu yansıyor konuşmalara haliyle. Dedim ya, tabi ki herkesin yeri ayrı. Herkes ayrı bir renk. Ama hepberaber bir başka güzel oluyoruz. Ve tabi ki hepinizi seviyoruz. :1hug:

Denizcim,
Tabii ki takiliyorum size..Aranizdaki arkadaslik iliskisi cok hos buradan yakindan takip ediyorum sizlerialkisalkisalkis...

Sevgili Deniz,

Insallah en kisa surede bebislerini gorur ve rahatlarsin.Sen buradaki pekcok arkadastan daha relaxsin oylede kalacagini umud ediyorum.Bende ilk keseyi gormeye gittigimde dr. ilk basta goremedim sonra bakariz demisti sonra ultrasonu birkac kez daha gezdirince kalp atisini bile gormustum,dusun yani..O nedenle en kisa surede sende gorursun merak etme...

Serpil'ciğim,
Güzel hamişimiz nasılsın. Gebelik gerçekten çok tuhaf bir durum. Düşünsene sürekli bir endişe oluyor insanda. Sadece doktora gidip, o gün herşeyin yolunda olduğunu duyunca biraz rahatlıyor insan. Üstelik en sakin insan bile böyle oluyor.

Dolayısıyla, benimle ilgili söylediklerin, daha relaks olduğum çok doğru. Teşekkür ediyorum. Böyle olmaya devam etmeye çalışacağım. (Belki bir kaç kez deneyip de olumsuz sonuç alsaydım, doğal olarak çok daha fazla olabilirdi bu endişe.) Ama sonuçta herşey olacağına varır diye düşünüyorum. Endişe etsem de beklemekten başka çare yok. Dediğin gibi olur umarım ve ben de yarın bebeği görürüm inşallah. :Saruboceq:

Hamilelerimizin hamilelikleri sağlıklı devam eder, hamile olmayan arkadaşlarımız da en kısa zamanda hamile olduklarını müjdeler. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Serpil'ciğim,
Güzel hamişimiz nasılsın. Gebelik gerçekten çok tuhaf bir durum. Düşünsene sürekli bir endişe oluyor insanda. Sadece doktora gidip, o gün herşeyin yolunda olduğunu duyunca biraz rahatlıyor insan. Üstelik en sakin insan bile böyle oluyor.

Dolayısıyla, benimle ilgili söylediklerin, daha relaks olduğum çok doğru. Teşekkür ediyorum. Böyle olmaya devam etmeye çalışacağım. (Belki bir kaç kez deneyip de olumsuz sonuç alsaydım, doğal olarak çok daha fazla olabilirdi bu endişe.) Ama sonuçta herşey olacağına varır diye düşünüyorum. Endişe etsem de beklemekten başka çare yok. Dediğin gibi olur umarım ve ben de yarın bebeği görürüm inşallah. :Saruboceq:

Hamilelerimizin hamilelikleri sağlıklı devam eder, hamile olmayan arkadaşlarımız da en kısa zamanda hamile olduklarını müjdeler. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
AAAAAAAAMİNNNNNN
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
:nazar::nazar::nazar:

Arkadaşlar merhaba..Bende aranıza yeni katılıyorum..Kaç haftadır sizleri takip ediyordum bugün ben de bişeyler yazayım dedim...Benim yaşım 39 ve ikinci denememize başladık dün..Şimdilik durumlar iyi görünüyor bakalım sonu iyi olur inşallah...
Bu sayfa bana umut oluyor 40 yaşında hamile haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum umarım hepimiz birgün annelik duygusunu yaşarız...

Sevgili Hana aramıza hoşgeldin canım.
İnşallah ikinci denemende Allah yüzünü güldürür. Biz de mutlu oluruz, topicimizden bir çıtır daha hamile kaldı diye seviniririz. İnşallah canım. :Saruboceq:

Amin canım inşallah. Her isteyen anne olsun, hele de bizizm topicin çıtırlarınını hepsi hamile olsun. :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back
X