• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kizlar unutup hatrini sormadigim varsa affedin beni. geriden okuyunca hepsi birbirine karisiyor.
Balancem senin tedavin turu seyleri duymustum ilk degil yani. doktorlar emin olmadiklari seyleri yapmazlar merak etme ve gonlunu rahat tut.

oh rahatladım tedavimi biri duymuş peki olumlu sonuç verdiğinide duydunmu canım.defnecim duymadım diyince korktum nasıl yani kimse bilmiyomu diye duşundum içimi rahatlattın rabbimde seni rahatlassın kucağını bebiş doldursun.:Saruboceq:

Defnecim alıntı yapıcam diye didindim,bulamadım,canım ben o aleti almayı çok istedim,eşim kafayı yeme yeter dedi,dr.um da gereksiz ne zaman istersen bana gel sana sadece kalp atışını diil bebişini de gösteririm,paranoya yapma dedi,almadım ben de.Zaten yakında kıpırtılarını duyacaksın..:CüvCüv:
Ben 12. haftada hissettim :1shok:,gazdır filan dedim,dr.a anlatınca bebeğin hareketleri amniyon sıvısını dalgalandırıyormuş o da hareket olarak tarafımdan duyulabiliyormuş,onu öğrenmiştim delikafadulden.
Kısaca canım az kaldı,yine de sen bilirsin..yerimseniben

Moni moni moni delikafadulden
Severdim ABBAyı şakkıdı
Ama ben sana abba altından soppayı göstermek isteyoooom:roflol:

Abinin cumartesi iş ortaklarıyla toplantısı varmış,haftayaaaa buluşalıııım haftayaaaa :a015:
Kavgalıyız dün akşamdan beri,senin ipinle kuyuya inmeycem artuk,karar verdim o iple boğcem seni didimmm :mymeka:

Dilarem,

Sen amniyosentez yaptirdim demistin.Doktorun ne kadar sure dinlemen gerektigini soylemisti.
Ben amniyosentezi burada yaptiracam sanirim ama bir hafta sonrasi icin Istanbula seyahat planliyorum.Buradaki dr.lara gore bisey olmaz gibi ama cok da emin olamiyorum...Ama cokda sikildim buralardan bir ailemi,arkadaslarimi goresim geldi...

Safinazcim DHEA dedigim gibi burda marketlerde satilan bir ilac. genclestirici olarak kullaniliyor ve 100 mg`in altinda yan etkisi cok yok. ama yine de sen bilirsin orda doktorlar yasakladiysa kullanma o zaman. sonucta seni tedavi edecek olanlar onlar ve ters dusmemen lazim.
Burdaki bir merkez New York`ta dhea ile embriyo sayisinin ve kalitesinin arttigini gosteren pek cok calisma yapmislar. Defne onunla spontan hamile kaldi. ama ben de hic bir dgisiklik yapmadi. yani her bunyede farkli sonuclar doguruyor.Ben hala kullanmaya devam ediyorum. akalim ne olucak
roniyamcim aslinda yanlis bilgi oluyor bence ben dhea ile hamile kaldigimi sanmiyorum toplasan 2 ay bile dolu dolu icmedimki:(bak sende ulasmis olabilirsin tum kaynaklar dhea nin 4 aydan once tam etki etmedigini soyluyor..ben zaten 1 sene icinde 2 kere spontan hamile kalmistim tup bebek doktoru bile heran spontan kalabilirsin demisti ilk basladigimizda..a belki tup bebekte kullnilan ilacalrin hala devam eden etkileri olabilir ama dhea eger hemen etki etseydi tup bebekte cok yumurtam olurdu yada tutardi yani henuz bendede etki etmemisti malesef..bence 4 ay duzenli icmek gerekiyor bak bugunde bir yazida okudum aynen 4 ayda etkisi gorulur diyor..

Defnecim seni de opuyorum. Simdi bir arkadasimdan soz etmistim ya hani asilama ile hamile kalan. kanamasi olmus morali bozuk ona gidicem. seni ornk verdim nasil kanadigini tedirgin oldugunu ama cok sukur bu gunlere geldigini soyleyip rahatlattim biraz. ikiniz icin de cok dua ediyorum.
canim bende snei opuyorum:)saatlerimiz tutumuyor haklisin bende seni gorurum umudu ile giriyorum ama yoksun:(evet bak doktor vermesede progestan mutlaka kullansin asil proluton diye bir igne var haftada bir ondan olsun mutlaka..gercekten cok zor hele bastan kanama olunca tum hamilelik o dusunce uzerine kurulu geciyor birsey olmasada tedirginlik hic bitmiyor:(

oh rahatladım tedavimi biri duymuş peki olumlu sonuç verdiğinide duydunmu canım.defnecim duymadım diyince korktum nasıl yani kimse bilmiyomu diye duşundum içimi rahatlattın rabbimde seni rahatlassın kucağını bebiş doldursun.:Saruboceq:
ah canim ya seni korkuttummu?kusurabakma Çok üzgünüm çoookaslinda senin doktorunun farkli tedavi yollarini izledigini dusundugum icin oyle yazdim ama iste bazen hic dusunmeden empati yapmadan yaziyoruz ..bak ne olursa olsun doktoruna guven ve kendine inan insallah hersey cok guzel olacak:)

Dilarem,

Sen amniyosentez yaptirdim demistin.Doktorun ne kadar sure dinlemen gerektigini soylemisti.
Ben amniyosentezi burada yaptiracam sanirim ama bir hafta sonrasi icin Istanbula seyahat planliyorum.Buradaki dr.lara gore bisey olmaz gibi ama cok da emin olamiyorum...Ama cokda sikildim buralardan bir ailemi,arkadaslarimi goresim geldi...

Ertesi gün dinlendim o da dinlenme sayılırsabenneyaptımki
Bulaşık da yıkadım,yemek de yaptım ama ara ara uzandım o kadar,bir hafta sonrasına ooo hooooo:lepi:

Defnecim alıntı yapıcam diye didindim,bulamadım,canım ben o aleti almayı çok istedim,eşim kafayı yeme yeter dedi,dr.um da gereksiz ne zaman istersen bana gel sana sadece kalp atışını diil bebişini de gösteririm,paranoya yapma dedi,almadım ben de.Zaten yakında kıpırtılarını duyacaksın..:CüvCüv:
Ben 12. haftada hissettim :1shok:,gazdır filan dedim,dr.a anlatınca bebeğin hareketleri amniyon sıvısını dalgalandırıyormuş o da hareket olarak tarafımdan duyulabiliyormuş,onu öğrenmiştim delikafadulden.
Kısaca canım az kaldı,yine de sen bilirsin..yerimseniben
dilaremcim aciklaman icin cok tesekkur ederim:)bende tereddutte kaldim bu sefer surekli bakarim takilirim diye...12.haftada hissediliyor demek??haftaya 12 hafta oluyroum kismetse:)bak banada 18 hafta falan dediler..aslinda cok komik esimle steteskopu aldik dinlemeye calistik ama halimizi gormen lazim :)elbetteki duyulmuyor:))

Dilarem canim sen cok tatlisin ya cok seviyorum seni. cok komik seyler yaziyorsun. sen ve moni bizim topigin gulleri nesesisiniz vallahi. Allah sizi basimizdan eksik etmsin. hep boyle pozitif ve sevecen olun. opuyorum ikinizi de.
Biz de seni seviyoruz canım :asigim:.
Ayrıca topiğimizin kariyeri tavana vurmuş doktoru olarak da gurur duyuyoruz seninle kaydirigubbakcemile5

dilaremcim aciklaman icin cok tesekkur ederim:)bende tereddutte kaldim bu sefer surekli bakarim takilirim diye...12.haftada hissediliyor demek??haftaya 12 hafta oluyroum kismetse:)bak banada 18 hafta falan dediler..aslinda cok komik esimle steteskopu aldik dinlemeye calistik ama halimizi gormen lazim :)elbetteki duyulmuyor:))
12. haftada duyan nadir hatunlardanım,sakın ha bi de duymadım diye panik yapma.Genelde 16. haftadan sonra der herkes ona göre,amman diyimdelikafadulden

Dilarem,

serpilcim demek karar verdin amniosentezi kacinci haftada yaptiracaksin?ben hic istemiyorum ama bakalim tarama testleri ne diyecek:(

12. haftada duyan nakafamçokkarıştı,sakın ha bi de duymadım diye panik yapma.Genelde 16. haftadan sonra der herkes ona göre,amman diyimdelikafadulden
:))yok yok yapmam..zaten kayinvalidem derin bilgileri ile bana gecen hafta dediki eger kizsa ve ilk bebekse 19 haftadan once duyulmazmis:)) aaa bak birde heparin ignesi ol mutlaka dedilülülülülülü ya benimki tum kadindogumculardan daha bilgili akliniza takilan brisey varsa sorun valla:))

serpilcim demek karar verdin amniosentezi kacinci haftada yaptiracaksin?ben hic istemiyorum ama bakalim tarama testleri ne diyecek:(
Karışmak gibi olmasın defnecim ama bizim yaşlarda şart bu.
Atıl Yüksel amniyosentezi yapan dr.um,müthiş başarılı ve çoook güven verici birisi.Tavsiye ederimyerimseniben

:))yok yok yapmam..zaten kayinvalidem derin bilgileri ile bana gecen hafta dediki eger kizsa ve ilk bebekse 19 haftadan once duyulmazmis:)) aaa bak birde heparin ignesi ol mutlaka dedilülülülülülü ya benimki tum kadindogumculardan daha bilgili akliniza takilan brisey varsa sorun valla:))
Sorsana bir sonraki gebeliğimde marjinal insersiyon olma ihtimali yüzde kaçmışşş :roflol:

defne o ikili üçlü testler iyi çıksa da kesin birşey demiyorlar biliyorsun. en kesini amniosentez. bizim yaşımızda şart canım. atıl yüksel i ben de biliyorum tüm tanıdıklarım ona yaptırdı. yanlız randevu zor. daha 6. haftada falan amniosentez için randevu alıyorlar canım. sen de al hemen bulunsun. bir de galiba rıza madazlı varmış o da çok ünlü riskli gebelikler uzmanı. sanırım o da amniosentez yapıyor. ben bu yaşımda normal yolla hamile kalsaydım ona gitmeyi düşünüyordum. bir de oldu ki hamile kaldım benim için ikili test üçlü test yapılmasa da olur sadece bir risk var deyip insanın canını sıkıyorlar sonra temiz çıktığı da oluyor amniosentezde. ben olsam kesin amniosentez yaptırırım. düşük riski var ama çok değil. allah korusun sakat bebek riskindense. iyi düşün derim bir de randevuyu al bulunsun.

Denizcim ben de hiç tarama testi yaptırıp da zaten iki kuruş kalmış aklımı oynatmadım delikafadulden
Amniyosentezle toptan oynatırım dedim.
Bu arada nasıl gidiyor,kendini ne kadar dinliyorsundur kimbilir şimdi CADIARZU

kısssllaaarrrrrrr,,,,,,:sm_confused:nerdesiniz??????girmiyorsunuz ondan sonrada hiçkimse yok diye kızıyorsunuz:kızgın:kızlar hep soru sormak istediğinizde girmeyin arada sohbetede girin ki ,,,,birbirimizi anlayabilelim:1closedeyes:demi amananiknanik

Back
X