Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deniz bulut,,,serpilinha,,,,,bütün kızlar günaydın hepinize,,,,,,,hayatınız aydın olsun inş,,,,,,allah tez zamanda dileklerimizi kabul etsin
deniz bulut,,,serpilinha,,,,,bütün kızlar günaydın hepinize,,,,,,,hayatınız aydın olsun inş,,,,,,allah tez zamanda dileklerimizi kabul etsin
selam kızlar
daha önce yazmıştım ama kimse farketmedi zannediyorum
bende 39 yaşındayım tüp bebek tedavisine başlayacaktım kist çıktı operasyon geçirdim şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum inşallah mayıs ayı içinde tedavime başlayacağım
hamile kalan arkadaşlardan yardım istiyorum ne tavsiye edrsiniz canlarım
canım, herşeyden önce hayırlısı olsun, önünde heyecanlı uzun bir süreç var, herşeyi kendi haline bırak, ilaçlarını kullan, doktorunu dinle, ve herşeyden önemlisi sakın stres yapma, zor ama yine de dene...
inşallah güzel haberlerini alırız...
tünaydın oldu artık şu an ben de güzel bir gün diliyorum kaydirigubbakcemile3 inşallah hamile olanlar sağlıkla bebeklerine kavuşurlar geri de kalanlar da biran önce hamile kalırlar kaydirigubbakcemile2
İyi akşamlar olsun kızlar.Mone Hanım bugün oyun oynuyordu burda,selamımı bilem almadıbenneyaptımki
Canım cee diyim gideyim,kk açıktı ama msndeydim.
Öperim seni,ne zaman gelces ararım,severim tekizini kııız:asigim:
Merhaba kızlar,
Bugün doktor kontrolüm vardı, bir kaç gündür çok gergindim ama çok şükür herşeyin yolunda gittiğini öğrenince rahatladım ve gerginliğim geçti. Progestan'a 12 gün daha devam edecekmişim, sonra içme dedi, fakat iğnelerime 25 gün daha devam edeceğim, yani bir sonraki kontrolüme kadar. Şimdilik herşey yolunda yani, darısı hepinizin başına inşallah :)
Deniz karayurt, desteğin için sağol arkadaşım :) ben de seni kutluyorum canım, bebeğin kalp atışlarını görmek ne güzel değil mi? İnşallah bundan sonra da her şey yolunda gider canım. Allah isteyen herkese versin, bu duyguyu tattırsın inşallah :)
Denizcim cok sevindim bebeginin kalp atislarini gormene darisi kucagina almaya insallah. ikiz olmamasi iyi bence cunku bir suru komplikasyonu oluyor. Erken dogum ve senin gibi minyon bir kadini zorlar ikiz gebelik. Bir olsun temiz olsun :))
Sevgili Denizkarayurt,
Guzel haberlerine cok sevindim,insallah hersey hep yolunda gider......Ikiz olmasindan iyidir diyecem bende cunku riskleri daha fazla olurdu.
Tabii ki sizlerin yeri ayri.Herhalde tahmin edersiniz gurbette olanlar icin buradaki sohbetin,arkadasliklarin ne kadar degerli oldugunu..Iyi haberlerini aldik sevindik,sevgiler!
Moniş, Roniş hoşgeldiniz kızlar.hihoyyythihoyyyt
Bu arada Roni ya. O ordu misali misafirlerini ne yaptın. Çok merak ettim valla.benneyaptımki
Denizcim selam. dedigin gibi bu bekleme sureci kotu. Hala dogum kontrol hapi aliyorum ama lekelenme tarzi kanamalarim var ve hep adetliymisim gibi karnim agriyor cok. Haplardan dolayi zaten gerginim bir de agri eklenince hic keyfim kalmadi. ama ne yapalim zorluklara katlanmak lazim. allah herseyi kolay vermiyor bizlere. Son bir kez denemeye karar verdigim icin herseye katlanacagim.