• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

deniz bulut,,,serpilinha,,,,,bütün kızlar günaydın hepinize,,,,,,,hayatınız aydın olsun inş,,,,,,allah tez zamanda dileklerimizi kabul etsin

deniz bulut,,,serpilinha,,,,,bütün kızlar günaydın hepinize,,,,,,,hayatınız aydın olsun inş,,,,,,allah tez zamanda dileklerimizi kabul etsin

tünaydın oldu artık şu an ben de güzel bir gün diliyorum kaydirigubbakcemile3 inşallah hamile olanlar sağlıkla bebeklerine kavuşurlar geri de kalanlar da biran önce hamile kalırlar kaydirigubbakcemile2

selam kızlar
daha önce yazmıştım ama kimse farketmedi zannediyorum
bende 39 yaşındayım tüp bebek tedavisine başlayacaktım kist çıktı operasyon geçirdim şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum inşallah mayıs ayı içinde tedavime başlayacağım
hamile kalan arkadaşlardan yardım istiyorum ne tavsiye edrsiniz canlarım

selam kızlar
daha önce yazmıştım ama kimse farketmedi zannediyorum
bende 39 yaşındayım tüp bebek tedavisine başlayacaktım kist çıktı operasyon geçirdim şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum inşallah mayıs ayı içinde tedavime başlayacağım
hamile kalan arkadaşlardan yardım istiyorum ne tavsiye edrsiniz canlarım

canım, herşeyden önce hayırlısı olsun, önünde heyecanlı uzun bir süreç var, herşeyi kendi haline bırak, ilaçlarını kullan, doktorunu dinle, ve herşeyden önemlisi sakın stres yapma, zor ama yine de dene...

inşallah güzel haberlerini alırız...

canım, herşeyden önce hayırlısı olsun, önünde heyecanlı uzun bir süreç var, herşeyi kendi haline bırak, ilaçlarını kullan, doktorunu dinle, ve herşeyden önemlisi sakın stres yapma, zor ama yine de dene...

inşallah güzel haberlerini alırız...

canım çok teşekkür ederim
bana biraz destek amaçlı yaşadıklarınızı ve halen yaşamakta olduklarınızı yazarsanız çok sevinirim

tünaydın oldu artık şu an ben de güzel bir gün diliyorum kaydirigubbakcemile3 inşallah hamile olanlar sağlıkla bebeklerine kavuşurlar geri de kalanlar da biran önce hamile kalırlar kaydirigubbakcemile2

senin mesaj saatine göre TÜNAYDIN benim msaj saatime göre GÜNAYDIN oluyor canımkaydirigubbakcemile3:1closedeyes:,,,,,amin denizbulut cum

şimdi de akşamüstü oldu ben dolaşmaya çıkıyorum artık bugün çok sıkıldım. benim evde tam teşvikiyede tüm olayların dibinde sabahtan beri evden sloganları silah seslerini dinledim :1no2: artık bitmiştir inşallah

Merhaba kızlar,

Bugün doktor kontrolüm vardı, bir kaç gündür çok gergindim ama çok şükür herşeyin yolunda gittiğini öğrenince rahatladım ve gerginliğim geçti. Progestan'a 12 gün daha devam edecekmişim, sonra içme dedi, fakat iğnelerime 25 gün daha devam edeceğim, yani bir sonraki kontrolüme kadar. Şimdilik herşey yolunda yani, darısı hepinizin başına inşallah :)

Deniz karayurt, desteğin için sağol arkadaşım :) ben de seni kutluyorum canım, bebeğin kalp atışlarını görmek ne güzel değil mi? İnşallah bundan sonra da her şey yolunda gider canım. Allah isteyen herkese versin, bu duyguyu tattırsın inşallah :)

Oh çok şükür canım. Maşallah. Çok sevindim. Bir süredir girmediğin için merak ettim seni. Her şeyin yolunda olması çok güzel. Darısı sağlıklı bir şekilde kucağına almaya bebeğini. Ne kadarlık oldu bu arada.. :nazar:

Amin canım. İnşallah herkese bu duyguyu tattırsın Allah.:CüvCüv:

Denizcim cok sevindim bebeginin kalp atislarini gormene darisi kucagina almaya insallah. ikiz olmamasi iyi bence cunku bir suru komplikasyonu oluyor. Erken dogum ve senin gibi minyon bir kadini zorlar ikiz gebelik. Bir olsun temiz olsun :))

Sağol canım Ronim. Allah razı olsun. İnşallah sende kısa sürede bu mutluluğu yaşarsın. Hem demin Moni'ye de söyledim. Biz Allah nasip ederse aralıkta doğuracağız bebekleri. (Hiç sevmem bu ayları) Bak siz, inşallah bir kaç aya kalmaz hamile haberinizi verir ve bahara kalmadan doğurursunuz. Cıvıl cıvıl bahar bebekleriniz olur, renk renk çiçekler gibi inşallah. Hepinize dua ediyorum. Bizim kızların hepsi çok güzel anne olur. Bunu çok hak ediyor. Allahım kalbim sizlerle ne diyeyim. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bekleme süreci ve işleme başlama aşamaları gerçekten kolay değil. Kendi halimi hatırladım sabah. İğnelere gidip gelirken, ultasona girerken, resmen mecnun gibiydim. Ama sonuç herşeye değiyormuş. Ben artık mesleğimi filan da bir kenara bıraktım. Resmen ev hanımı oldum. Ama sen canım, şu klasik kariyerde yaparım, çocuk da işini eminim başaracaksın. Tabi Monişim, Balance, Deniz Bulut, Camella vs. herkes başaracak bunu. :CüvCüv:

Evet ikizler çok tatlı oluyor. Ama haklısın çok zor. Ablamlarda senin söylediğin tıbbi sıkıntılar nedeniyle ikizden korkuyordu.

Bu arada minnoşluğum meşhur olmuş valla. Doktorum Gülay Hanım'ı çok seviyorum. Biz yaşlarda. Ama beni her gördüğünde, "Ay ne tatlı, aman da aman" filan diyor bana hani çocuk sever gibi. Ama dediğim gibi Gülay Hanım olmasa belki ben bu işleri yarıda bırakırdım. Onun çok desteği oldu. Sürekli dua ediyorum ona.

Sevgili Denizkarayurt,

Guzel haberlerine cok sevindim,insallah hersey hep yolunda gider......Ikiz olmasindan iyidir diyecem bende cunku riskleri daha fazla olurdu.
Tabii ki sizlerin yeri ayri.Herhalde tahmin edersiniz gurbette olanlar icin buradaki sohbetin,arkadasliklarin ne kadar degerli oldugunu..Iyi haberlerini aldik sevindik,sevgiler!

Amin Serpil'im, hepimiz için olsun güzel dileklerin. Şeniz

Tabi ki çok zor gurbette olmak. Allah sana da Roni'ye de yardım etsin. Biz sıkılınca dostlarımızın ailemizin yanına gidiyoruz. Elbette sizin de orada dostlarınız vardır ama yine de kolay değil.

Denizcim selam. dedigin gibi bu bekleme sureci kotu. Hala dogum kontrol hapi aliyorum ama lekelenme tarzi kanamalarim var ve hep adetliymisim gibi karnim agriyor cok. Haplardan dolayi zaten gerginim bir de agri eklenince hic keyfim kalmadi. ama ne yapalim zorluklara katlanmak lazim. allah herseyi kolay vermiyor bizlere. Son bir kez denemeye karar verdigim icin herseye katlanacagim.

Amin Monişim amin amin aminnnnn.

Topiğimizin hepsi birbirinden değerli ve çıtır kızları,
Sanıyorum 5-6-7 Mayıs tarihlerinde Hıdırellez var. Bizim yörelerde pek kutlanmaz. Ama bizde ailece, bir kaç yıldır burada kutlayanlara heveslenip dileklerimizi yazıp, gül ağacının dibine bıraktık. (Dilekleri kağıda yazabiliyor, şeklini çizebiliyor, dergiden kesip koyabiliyor ya da direk mesela araba istiyorsan küçük oyuncak araba gül ağacının dibine gömüyorsun.)

Geçen yıl ben tabi başta hem ülkeme herkese sağlık vs. bir sürü dilek diledim. Sonra annem zorla bir de bebek diletti bana. Valla oldu. Büyük ablam doktorasını bititrmeyi, küçük ablam da akupunktur konusunda uzmanlaşmayı dilemişti. Hepsi oldu çok şükür. Tabi hepsinden önemlisi Sağlığımız sıhhatimiz yerinde çok şükür. :nazar:

Biliyorum biraz geveveyim ve uzatıyorum konuyu ama kızlar, bu sene de hepinizin ismini tek tek yazıp gül ağacına bırakacağım. Çünkü sevinçler, mutluluklar paylaşıldıkça daha da güzel oluyor. Hepinizi çok seviyorum. Siz de dilekleriniz yazın bence. Denemekte fayda var. (biraz batıl inanç gibi gelse de geleneklerimizzn altında mutlaka bir gerçek yatıyor diye düşünüyorum.) kaydirigubbakcemile3

Moniş, Roniş hoşgeldiniz kızlar.hihoyyythihoyyyt

Bu arada Roni ya. O ordu misali misafirlerini ne yaptın. Çok merak ettim valla.benneyaptımki

Moniş, Roniş hoşgeldiniz kızlar.hihoyyythihoyyyt

Bu arada Roni ya. O ordu misali misafirlerini ne yaptın. Çok merak ettim valla.benneyaptımki

Agirladim ama hazirlik tam 3 gunumu aldi. inanirmisin onlar gittikten sonra gece 1 gibi isim bitti ama yatakta 5`e kadar uyuyamadim. yorgunluktan uyuyamamak bu olsa gerek. resmen ayaklarim sizliyordu.
gelecek haftasonu da 16 kisilik bir ekip geliyor ama onlara bahcede mangal yapicaz. yani daha cok kocam yorulucak. yazik ona da kiyamiyorum ama cagirmak gerekiyor.

Denizcim selam. dedigin gibi bu bekleme sureci kotu. Hala dogum kontrol hapi aliyorum ama lekelenme tarzi kanamalarim var ve hep adetliymisim gibi karnim agriyor cok. Haplardan dolayi zaten gerginim bir de agri eklenince hic keyfim kalmadi. ama ne yapalim zorluklara katlanmak lazim. allah herseyi kolay vermiyor bizlere. Son bir kez denemeye karar verdigim icin herseye katlanacagim.

Canım Ronişim,

Gerçekten çok stresli bir dönem. Doğum kontrol hapı verildiğinde ben de önce üzüldüm. Doğal yolla yapmamızı engeller filan diye. Sanki hemen oluyormuş gibi. O şiddetli ağrılar bende de çok oluyordu. Doğum kontol hapı kullanırken. Ama işin ilginç yanı. Ben 13 yıl boyunca doğum kontol hapı kullanmıştım. Duphastondu galiba. Ama o zaman böyle şikayetlerim yoktu. Ne zamanki tüp öncesi hap verildi. O zaman şikayetlerim arttı. Senin yanında ahkam kesmem saçmalık olur ama benimki birazda strestendi galiba.

İğneler filan tabi ki çok zor. Ama sayılı gün. Bak gör, kolayca gelip geçecek ve peş peşe güzel haberlerinizle mutlu olacağız. Çünkü bunu en az sizler kadar bizler de istiyoruz. Şeniz

Back
X