38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kızlar gerçekten hepinizden Allah razı olsun. Allah hepinizizn yüzünü güldürsün. Dualarınız için her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.

İnanın ki bu kanama çok kötü bir duyguymuş. Allah hiçbir kadına bu korkunç duyguyu yaşatmasın. Sabah aniden yatakta crinone jeli sürdüm. Her seferinde jeli sürünce hani biliyorsun bir süre sonra ilacın bir kısmı akıyor. Ben de hep endişelenir ve bakıp jel olduğunu anlayınca rahatlardım. O gün de öyle sandım. Çünkü ilk önce az gibiydi. Sonra birden şiddetlendi ve yorganı kaldırınca şok oldum. Sürekli bir kanama var ve her taraf kıpkırmızıydı. Çok korktum. Bu defteri kapattım artık diye düşündüm. Hatta keşke baştan negatif sonuç alsaydım bu kadar üzülmezdim filan diye abuk subuk saçmaladım.

Bir de insan böyle bir şeyi yaşayınca daha iyi anlıyormuş. O yüzden Defne'nin çektiği ızdırabı şimdi daha da iyi anladım. Zaten o sırada ilk öne aklıma Defne geldi. Sonra Moniş teyzesinin bebeğime aldığı giysi geldi. Sonra "Tüh Diloş'la buluşamayacağım" filan diye düşündüm.

Ultrasonda ilk önce göremedi doktor sonra hafif görür gibi oldu ama kalp atışını duyamadı. İkinci baktığında kalp atışı da görüldü. Ama bebek benim o ağlamam ve kasılmamdan, stresimden korkup resmen köşeye büzüzlmüştü yazık. Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Neyse çok uzattım ama dediğim gibi Allah hiç kimseye ama hiçkimseye bunu asla yaşatmasın. Hepinizi çok seviyorum.kaydirigubbakcemile3

ah canımya gözlerim doldu tüylerim ürperdi yazdıklarına .canım neler yaşamışsın rabbim birdaha yaşatmasın bundan sonra inşallah sorunsuz geçer tabi dikkat et canım iyi oldum diye kendini yorma bizide üzme öptüm canım

onunla birlikte bende çok korktum,,,,,,,dua edip durdum,,,,,,,ama şükür problemsiz atlatıldı,,,,,,:mymeka:ders olsun balığa,ben ona 1-2 hafta evel dedimki''hızlı hareketlerine dikkat et,,,ani hareketlerden ve uzanmaktan kaçın,,hatta bir süre küçük ziller iğnele koluna bacağına hiç değilse hatırlatır ve kaçınırsın demiştim hatun güldü fikrime,,,,şahsen ben deli de deseler eğer hamileliği unutuyorsan yaparım böyle birşey en azından ev içinde

Valla doğru söylüyor esmer bombam. Ama diyorum ya bir musibet bin nasihate bedelmiş. O korkuyu şoku yaşayınca insan söylenenleri sonradan daha iyi algılıyor. Tamam zilleri dikerim kıyafetlerime. Ama bana sonra zilli filan demek yok haaa. :jeyyar:

canım benim senin neler yaşadığını çok iyi anlıyorum geçen gün transferimin 6. günü benimde lekelenmem oldu ve okadar kortum ki yine mi dedim kendime olmadı diye çok üzüldüm.bi idrar testi yaptım ikinci çizgi çıktı inanmadım gece tekrar yaptım yine vardı bu kanamalar fena korkutuyor insanı .neyse sana geçmiş olsun canım benim

sonucun ne zaman belli oluyor canım

Valla doğru söylüyor esmer bombam. Ama diyorum ya bir musibet bin nasihate bedelmiş. O korkuyu şoku yaşayınca insan söylenenleri sonradan daha iyi algılıyor. Tamam zilleri dikerim kıyafetlerime. Ama bana sonra zilli filan demek yok haaa. :jeyyar:

ZİLLİ BALIK :jeyyar:desem,,,,aynalı sazan gibi:roflol:
kızım benim dilime düşmeye gör:icecream:

inş güzel haber verirsin canım,,,,büyük ihtimalle vereceksinde tabii,,,,,kanaman tutunma kanamasıdır zaten testte yapmışsın ,,,,,,bitti bu iş yani,,şididen yürekten kutluyorum seni allah tamamına erdirir inş,,,,,,,,biraz erken oldu ama olsun

Serpil'ciğim,
Bu arada Moniş'i sigara bırakması gerektiği konusunda uyarmısşın. Bence de çok haklısın. Allah yardımcısı olsun. Ben de eşime hep diyordum bırak diye. Hiç dinlemedi. Sonunda kendi kendine hastalandığı bir gün bıraktı. Çok şükür. Darısı Moni'ye. Ama keşke tedaviden önce dediğin gibi bırakabilse. Çok çok iyi olur. Hem kendisi hem bebeği için. :delphin:

:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:tek tek gelin:delphin:

ah canımya gözlerim doldu tüylerim ürperdi yazdıklarına .canım neler yaşamışsın rabbim birdaha yaşatmasın bundan sonra inşallah sorunsuz geçer tabi dikkat et canım iyi oldum diye kendini yorma bizide üzme öptüm canım

Balance inan ki canım,
Tedavi sırasında ben böyle stresli değildim. Ama o bebeği ultrasonda görüp o duyguyu yaşadıktan sonra kaybedebileceğini anlamak çok kötüymüş. Aman Balance'ciğim sen çok dikkat et bari. Lütfen benim gibi yapma. Bu konulara dikkat et. Bir de ben hep neredeyse sıcak suyla banyo yapardım. Aklında olsun asla sıcak suyla banyo yapma. O da kanamaya sebep olabiliyormuş. Ilık duş almak gerekiyormuş. Bunu da öğrenmiş oldum. Sen de canım transferden sonra ilk 3 saat hiç yerinden kalkma. Sonrada 3-4 gün tuvalet dışında dümdüz yat.

Bir de hangi hastanede yaptırıyordun canım. Onu da bir öğrensen keşke. Transfer günü 1 gece hastenede yatırıyorlar mı acaba.

sağol cnım inş iyi haber veririm burdan size kanamam geçti zaten drum da öyle söyledi çünkü çok erken bir kanamaydı ve lekelenme şeklindeydi

onunla birlikte bende çok korktum,,,,,,,dua edip durdum,,,,,,,ama şükür problemsiz atlatıldı,,,,,,:mymeka:ders olsun balığa,ben ona 1-2 hafta evel dedimki''hızlı hareketlerine dikkat et,,,ani hareketlerden ve uzanmaktan kaçın,,hatta bir süre küçük ziller iğnele koluna bacağına hiç değilse hatırlatır ve kaçınırsın demiştim hatun güldü fikrime,,,,şahsen ben deli de deseler eğer hamileliği unutuyorsan yaparım böyle birşey en azından ev içinde

valla doğru diyorsun güzel bir akıl rabbim sanada versinde evde zillen inşaaaaaaaallaaaaaah deniz hepimizi üzdü bu sefer artık dikkat eder çünkü bu işlerin şakası yok allahım bütün hamileler sana emanet

canım benim senin neler yaşadığını çok iyi anlıyorum geçen gün transferimin 6. günü benimde lekelenmem oldu ve okadar kortum ki yine mi dedim kendime olmadı diye çok üzüldüm.bi idrar testi yaptım ikinci çizgi çıktı inanmadım gece tekrar yaptım yine vardı bu kanamalar fena korkutuyor insanı .neyse sana geçmiş olsun canım benim

Doğa'cığım hoşgeldin canım. Öncelikle sanıyorum gebesin. Allah hayırlı uğurlu etsin tamamına erdirsin.

Çok zor gerçekten. Ama benimki üstelik lekelenme de değildi. Bildiğin çeşme gibiydi. Off. Neyse çok şükür. Sen de kendini çok yorma canım. Sonuçta bizler bu bebekleri zor bulduk. O yüzden her türlü fedakarlığı yapmalıyız. Çok öpüyorum senide.kaydirigubbakcemile3

valla doğru diyorsun güzel bir akıl rabbim sanada versinde evde zillen inşaaaaaaaallaaaaaah deniz hepimizi üzdü bu sefer artık dikkat eder çünkü bu işlerin şakası yok allahım bütün hamileler sana emanet

Valla öyle Balance'ciğim, Moniş'in zil fikrine güldüm. Defne'nin usg fikrine. (Hatta Rüzgar Deniz'de usg olsa keşke demiş evde) Valla artık hepsine hak veriyorum. Son gülen iyi gülermiş yani dersimi aldım. :1shok:

hoşbulduk canım.bilmiyorum henüz olduğunu idrar testleri beni yanıltır diye sevinemiyorum bile ama olmasını okadar çok istiyorum ki oyüzden bırakmıcaklar meleklerim beni akşam tekrar yapıcam bitrtest daha eğer onda da çıkarsa tamam dicem artık.bende seni öpt

ben zaten zilloşum,,,,,,:roflol:
sen sıranı sav ondan sonra roni ve ben birde denizimiz var

Balance inan ki canım,
Tedavi sırasında ben böyle stresli değildim. Ama o bebeği ultrasonda görüp o duyguyu yaşadıktan sonra kaybedebileceğini anlamak çok kötüymüş. Aman Balance'ciğim sen çok dikkat et bari. Lütfen benim gibi yapma. Bu konulara dikkat et. Bir de ben hep neredeyse sıcak suyla banyo yapardım. Aklında olsun asla sıcak suyla banyo yapma. O da kanamaya sebep olabiliyormuş. Ilık duş almak gerekiyormuş. Bunu da öğrenmiş oldum. Sen de canım transferden sonra ilk 3 saat hiç yerinden kalkma. Sonrada 3-4 gün tuvalet dışında dümdüz yat.

Bir de hangi hastanede yaptırıyordun canım. Onu da bir öğrensen keşke. Transfer günü 1 gece hastenede yatırıyorlar mı acaba.

canım allah bağışlasın rabbim birdaha göstermesin çok kötü bir duygu.canım ilkinde 1 saat yatırdılar sonra git dediler. bu sefer ben teklif edicem 1 gecelik parasıyla değilmi bakalım canım akıl verdiğin için sağol tecrube lazım oluyo

Back
X