Kızlar gerçekten hepinizden Allah razı olsun. Allah hepinizizn yüzünü güldürsün. Dualarınız için her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.
İnanın ki bu kanama çok kötü bir duyguymuş. Allah hiçbir kadına bu korkunç duyguyu yaşatmasın. Sabah aniden yatakta crinone jeli sürdüm. Her seferinde jeli sürünce hani biliyorsun bir süre sonra ilacın bir kısmı akıyor. Ben de hep endişelenir ve bakıp jel olduğunu anlayınca rahatlardım. O gün de öyle sandım. Çünkü ilk önce az gibiydi. Sonra birden şiddetlendi ve yorganı kaldırınca şok oldum. Sürekli bir kanama var ve her taraf kıpkırmızıydı. Çok korktum. Bu defteri kapattım artık diye düşündüm. Hatta keşke baştan negatif sonuç alsaydım bu kadar üzülmezdim filan diye abuk subuk saçmaladım.
Bir de insan böyle bir şeyi yaşayınca daha iyi anlıyormuş. O yüzden Defne'nin çektiği ızdırabı şimdi daha da iyi anladım. Zaten o sırada ilk öne aklıma Defne geldi. Sonra Moniş teyzesinin bebeğime aldığı giysi geldi. Sonra "Tüh Diloş'la buluşamayacağım" filan diye düşündüm.
Ultrasonda ilk önce göremedi doktor sonra hafif görür gibi oldu ama kalp atışını duyamadı. İkinci baktığında kalp atışı da görüldü. Ama bebek benim o ağlamam ve kasılmamdan, stresimden korkup resmen köşeye büzüzlmüştü yazık. Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Neyse çok uzattım ama dediğim gibi Allah hiç kimseye ama hiçkimseye bunu asla yaşatmasın. Hepinizi çok seviyorum.kaydirigubbakcemile3
ah canımya gözlerim doldu tüylerim ürperdi yazdıklarına .canım neler yaşamışsın rabbim birdaha yaşatmasın bundan sonra inşallah sorunsuz geçer tabi dikkat et canım iyi oldum diye kendini yorma bizide üzme öptüm canım