38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Elifcim senin gercekten 2 yumurtan mi olmustu?
iki kucuk erkek vay senin haline :)):emir_bebek::emir_bebek:

4 folikül oluştu ve dördüde dolu çıktı .ikinci gün iki adet emriyo transfer edildi..ve oldu:nazar: .BOŞVER ŞU YUMURTALARI SAYMAYI .HİKAYE ONLAR OLACAKSA OLUYOR.rahat ol kendine yumurtalarına eşine güven ve dua et canım

sağol canım allah isteyen herkese nasip etsin tabide benimde aklımda hep sen ve moneta var .hep üzel bir haber bekliyorum iknizden .inşallahda okurum bu sayfada hamileyim diye yazdığınızıa.s.

bizlerden(ben-roni-balance-denizbulut-herada-hana)dualarınızı eksik etmeyin zaten,,,,hamilenin duası kabul olur,,,,allah sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

kizlar bugun usg kontrolum vardi biraz moralim bozuldu. sadece 3 folikulum buyumus. ilaclara yuksek dozdan devam edicem bakalim cuma yine randevum var. bugun toplamda 7 tane goruldu 8 degil:((
biraz uzuldum agladim ama sonra kismette neyse o olur kendimi simdiden bos yere uzmeyeyim dedim.
yalniz psikolojimin bozuldugunu farkettim iyice. doktor usg probunu sokunca acaba kac folikulum buyudu, kotu haber mi alicam diye bir sikinti basti.yine o gunlere donuyorum.Allah yardimcim olsun.

moral bozmak yok, ağlamak yok, üzülmek yok, bu işin kuralı bu canım... hep aynı şeyleri sözylüyoruz, biliyorum kolay değil ama eğer bebeklerimize kavuşmak istiyorsak çok ama çok rahat olmalıyız :) bence de şimdiden üzme kendini lütfen :) bence herşey yolunda gidecek, ben buna çok inanıyorum arkadaşlar :) monetayla boşuna mı uğraşıyoruz yoksa us için? sadece üç-beş kişi için değil hepimizin bebişlerinin gelişimi için o :)

kızlar ben çıkıyorum,,,,kociş gelecek,,,,yemek ve masa hazırlığı ,,,hepinizi kocamaaannn öpüyorum,,,,,hamişler bebelere iyi bakın,,,

sagol canım senin drumlar nasıl nasıl gidiyor

pazartesi kontrolüm var, sanırım ikili test yapılacak, tabii endişe durumlarını bastırmaya çalışıyorum bebeğim huzursuz olmasın diye ama aklımdan çıkmıyor işte... inşallah herşey yolundadır, bunun dışında uyku dışında bir rahatsızlık vermiyor bana bebişim :)

bizlerden(ben-roni-balance-denizbulut-herada-hana)dualarınızı eksik etmeyin zaten,,,,hamilenin duası kabul olur,,,,allah sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

hepinize dua ediyorum sizde bize dua edin.annemde kalıyorum çoğunlukla az giebiliyorum nete .oyüzden diğer arkadaşların ismlerini ezberleyemedim .

pazartesi kontrolüm var, sanırım ikili test yapılacak, tabii endişe durumlarını bastırmaya çalışıyorum bebeğim huzursuz olmasın diye ama aklımdan çıkmıyor işte... inşallah herşey yolundadır, bunun dışında uyku dışında bir rahatsızlık vermiyor bana bebişim :)

bende sürekli uyuyordum .gerçi hala iki üç posta uyuyorum.inşallah herşey böyle yolunda gider canım

kizlar bugun usg kontrolum vardi biraz moralim bozuldu. sadece 3 folikulum buyumus. ilaclara yuksek dozdan devam edicem bakalim cuma yine randevum var. bugun toplamda 7 tane goruldu 8 degil:((
biraz uzuldum agladim ama sonra kismette neyse o olur kendimi simdiden bos yere uzmeyeyim dedim.
yalniz psikolojimin bozuldugunu farkettim iyice. doktor usg probunu sokunca acaba kac folikulum buyudu, kotu haber mi alicam diye bir sikinti basti.yine o gunlere donuyorum.Allah yardimcim olsun.

aman yapma. hiç belli olmaz belki diğerleri de büyür. bakarsın 3 tane toplanır ama 3 ü de iyi çıkar ve döllenir. demesi kolay biliyorum bende de 3 tane büyüse ben herşey bitti diye abartırdım ama yapmamak lazım. inşallah iyi sonuç alacaksın. bazen biz yaşlarda tek embriyo takibi ile hamile kalanlar oluyor. olacak allahın izniyle :Saruboceq:

balance canim insallah tedavin cok guzel sonuc verir bende snei ruyamda gorurum:)ben sizlerden bu ay cok umutluyum:))bence bahar insanin daha bir uretken oldugu hormonlarinin daha bir iyi calistigi bir ay..insallah bebeklerinizde size tutunacak..

inşallah canım bu gün moralim bozuk 2 yumoş döllenmiş bakalım hayırlısı :çok üzgünüm:

inşallah canım bu gün moralim bozuk 2 yumoş döllenmiş bakalım hayırlısı :çok üzgünüm:

Aman arkadaşım, ne olur moralini bozma. Bize bir tanesi yetiyor yahu. Yazık günah değil mi bak iki tanesi canlarını dişlerine takmış var olma savaşı veriyor. Olumlu düşün arkadaşım, onların yaşam savaşlarına sen de moralinle destek ol. Önce anneleri bebişlerine inanacak ki onlar da pes etmeden devam edebilsinler. Ha gayret, 2, 1'den, 1 de hiç yoktan iyidir. Güzel haberlerini bekliyorum, dualarım sen dahil tüm çıtır arkadaşlarımla. Yakında bu güzel kervana biz de katılıcaz.

Ah güzel arkadaşım, sağolasın. Allah hepimize müjdeli haberler almayı nasip eder umarım.

Back
X