Elifcim senin gercekten 2 yumurtan mi olmustu?
iki kucuk erkek vay senin haline :))![]()
4 folikül oluştu ve dördüde dolu çıktı .ikinci gün iki adet emriyo transfer edildi..ve oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elifcim senin gercekten 2 yumurtan mi olmustu?
iki kucuk erkek vay senin haline :))![]()
sağol canım allah isteyen herkese nasip etsin tabide benimde aklımda hep sen ve moneta var .hep üzel bir haber bekliyorum iknizden .inşallahda okurum bu sayfada hamileyim diye yazdığınızıa.s.
kizlar bugun usg kontrolum vardi biraz moralim bozuldu. sadece 3 folikulum buyumus. ilaclara yuksek dozdan devam edicem bakalim cuma yine randevum var. bugun toplamda 7 tane goruldu 8 degil(
biraz uzuldum agladim ama sonra kismette neyse o olur kendimi simdiden bos yere uzmeyeyim dedim.
yalniz psikolojimin bozuldugunu farkettim iyice. doktor usg probunu sokunca acaba kac folikulum buyudu, kotu haber mi alicam diye bir sikinti basti.yine o gunlere donuyorum.Allah yardimcim olsun.
denizcim tek tip mg falan farkli degil cook sevinriim:)sagolasin:)
Allah yardımcın olsun canım :)
çete başıda ikimizi tutarlar herhalde:roflol:
sagol canım senin drumlar nasıl nasıl gidiyor
kesiiiiiin... aman tahtaya vur moneta Allah korusun kaydirigubbakcemile3
sagol canım senin drumlar nasıl nasıl gidiyor
vurmam işte:dilcikar:
o yoldan çıkardı beni diycem,,,,ben çok masumdum,ama annelik duygularımla oynayarak kandırdı beni diycemnaniknanik
kızlar ben çıkıyorum,,,,kociş gelecek,,,,yemek ve masa hazırlığı ,,,hepinizi kocamaaannn öpüyorum,,,,,hamişler bebelere iyi bakın,,,
bizlerden(ben-roni-balance-denizbulut-herada-hana)dualarınızı eksik etmeyin zaten,,,,hamilenin duası kabul olur,,,,allah sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
pazartesi kontrolüm var, sanırım ikili test yapılacak, tabii endişe durumlarını bastırmaya çalışıyorum bebeğim huzursuz olmasın diye ama aklımdan çıkmıyor işte... inşallah herşey yolundadır, bunun dışında uyku dışında bir rahatsızlık vermiyor bana bebişim :)
kizlar bugun usg kontrolum vardi biraz moralim bozuldu. sadece 3 folikulum buyumus. ilaclara yuksek dozdan devam edicem bakalim cuma yine randevum var. bugun toplamda 7 tane goruldu 8 degil(
biraz uzuldum agladim ama sonra kismette neyse o olur kendimi simdiden bos yere uzmeyeyim dedim.
yalniz psikolojimin bozuldugunu farkettim iyice. doktor usg probunu sokunca acaba kac folikulum buyudu, kotu haber mi alicam diye bir sikinti basti.yine o gunlere donuyorum.Allah yardimcim olsun.
balance canim insallah tedavin cok guzel sonuc verir bende snei ruyamda gorurum:)ben sizlerden bu ay cok umutluyum:))bence bahar insanin daha bir uretken oldugu hormonlarinin daha bir iyi calistigi bir ay..insallah bebeklerinizde size tutunacak..
inşallah canım bu gün moralim bozuk 2 yumoş döllenmiş bakalım hayırlısı :çok üzgünüm:
bizlerden(ben-roni-balance-denizbulut-herada-hana)dualarınızı eksik etmeyin zaten,,,,hamilenin duası kabul olur,,,,allah sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş