38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kızlar ben Çıkıyımda evİmİ bİraz toplıyım kıŞlıkları kaldırıyım malum yarın yatıcam hemŞİreyle konuŞtum 1 gece hastanede kalıcam bakalım bunuda deneyelİm bu sefer elİmden gelenİ yapıyımda olmadımı kendİmİ suÇlamıyım gerİsİ allaha kaldı. Hepİnİzİ ÖptÜm

Dualarım seninle ve Maat'la canım, inşallah ikinizin de transferi olumlu olur ve burada bir bayram havası estirirsiniz hepimize :) Allah'a emanet olun :)

kızlar doktoruma gittim tabii yaş dedi :1rolleyes: transfer edilen 2 yumurtanın 1 tanesi çok kaliteliymiş 1 tanesi orta. ama işte içeride bazen böyle bölünmeyi durduruyorlar dedi. eşimin sperm sayısı 45 milyon yıkandıktan sonra 5 milyonmuş. çok parlak değil dedi (adam bu parlak olmayan sonuçla eski eşten 1 çocuk ve 2 eşten toplam 3 kürtajı var ama neyse ya bir de parlak olsaydı :roflol:) sigarayı bıraksın dedi. tabii bırakmaz ona da solgar zinc picolinate verdi. bana folic acit dışında birşey vermedi. istersen hemen bir sonraki adetinde 2. tüpü yapabiliriz dedi. bu kadar erken denileni hiç duymamıştım. ama istersen normal yollada 2-3 ay dene biraz dinlen öyle tekrarlayalım dedi.
rahim filmini de çektirdim. çeken doktor sol tüpten zor geçtiğini gördü. önemli birşey yok ama doktorunuz yorumlasın dedi. raporda bilateral tubal pasajlar tabiidir. Ancak sol tuba opasifikasonu ve soldan tubal pasaj sağa kıyasla belirgin şekilde zayıfır yazıyor. pazartesi doktoruma fakslayacağım. inşallah önemli birşey değildir. hayırlısı yeniden.

kızlar doktoruma gittim tabii yaş dedi :1rolleyes: transfer edilen 2 yumurtanın 1 tanesi çok kaliteliymiş 1 tanesi orta. ama işte içeride bazen böyle bölünmeyi durduruyorlar dedi. eşimin sperm sayısı 45 milyon yıkandıktan sonra 5 milyonmuş. çok parlak değil dedi (adam bu parlak olmayan sonuçla eski eşten 1 çocuk ve 2 eşten toplam 3 kürtajı var ama neyse ya bir de parlak olsaydı :roflol:) sigarayı bıraksın dedi. tabii bırakmaz ona da solgar zinc picolinate verdi. bana folic acit dışında birşey vermedi. istersen hemen bir sonraki adetinde 2. tüpü yapabiliriz dedi. bu kadar erken denileni hiç duymamıştım. ama istersen normal yollada 2-3 ay dene biraz dinlen öyle tekrarlayalım dedi.
rahim filmini de çektirdim. çeken doktor sol tüpten zor geçtiğini gördü. önemli birşey yok ama doktorunuz yorumlasın dedi. raporda bilateral tubal pasajlar tabiidir. Ancak sol tuba opasifikasonu ve soldan tubal pasaj sağa kıyasla belirgin şekilde zayıfır yazıyor. pazartesi doktoruma fakslayacağım. inşallah önemli birşey değildir. hayırlısı yeniden.

Haydi hayırlısı Deniz. Moral bozacak hiçbir şey çıkmamış işte ne güzel. Benim kendi doktorum da ilk regli ile birlikte aldığın ilaçların etkisi sona erer, 3 ay beklemene gerek yok demişti. Doktoruna fakslamak için niye pazartesiyi beklediğini anlamadım; göndersene bir an önce. Kafan rahatlamış olur. Haydi kolları sıvıyoruz yakında desene :-)

RüzgarDeniz,

ıyi şeyler düşün ve hamileliğinin tadını çıkar bence. Amniyo sonrası güzelce dinlenirsin; olumlu sonuçla da oh ne ala ne ala. Güzel düşün, bizlere de dua et. Bizim oralara gelene kadar çokk yolumuz var, gözümüzü korkutma. Haydi keyifle geçir günlerini. Bebişine kavuşmana az kaldı.

Haydi hayırlısı Deniz. Moral bozacak hiçbir şey çıkmamış işte ne güzel. Benim kendi doktorum da ilk regli ile birlikte aldığın ilaçların etkisi sona erer, 3 ay beklemene gerek yok demişti. Doktoruna fakslamak için niye pazartesiyi beklediğini anlamadım; göndersene bir an önce. Kafan rahatlamış olur. Haydi kolları sıvıyoruz yakında desene :-)

rahim filmi sonucunu fakslayacağım. aman nasılsa hemen değişecek birşey yok. bu ayda zaten kndiliğinden hamile kalamzsın rahim kendini topluyor yumurta döllense bile tutmaz dedi.
desene alman hastanesi hmen 2. ay çağırıyor 2. denemeye diğerleri gibi 3 adet bekleyin falan demiyor

Kizlar selam
Benim umutlarim bitti. Sadece 2 yumurtam buyumus sag tarafim ilaclara hic cevap vememis. Doktor 2 yumurta icin toplamaya gerek yok dedi.Anlayacaginiz islem iptal edildi.
Yani ben bittim bu son denememdi zaten.Artik bir daha deneyecek ruh halim yok. Bu defteri kapattim. Hayatimin bu kismi bitti.
Moralim bu kadar bozukken artik buraya da girip sizin de moralinizi bozmak istemiyorum. Yani bir daha girmeyecegim bu topige.
Balance umarim bu defa olur. Monicim, deniz bulut henna, yeni katilanlar umarim hepiniz hamile kalirsiniz.
Defne, serpil, denizkarayurt, elifsu, ruzgar deniz umarim sizler de bebeklerinizi saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz.
hepinizi seviyorum ve ozleyecegim. size dua edecegim demiyorum cunku dualarim kabul olsa once kendim icin ettiklerim olurdu.
Ne yapalim Allah beni anne olmaya layik gormedi. Kalin saglicakla

Hayırlısı olsun Deniz'ciğim, inşallah herşey yolunda gidecek bu sefer, emin ol :) Dualarımız seninle canım :) Bu arada benim eşimin de sigarayı bırakması en azından azaltması gerekiyordu ama aksine o arttırdı. Üstelik varikosel ameliyatı olmuştu. Ben de dayadım keçiboynuzu kürünü ve E vitaminini, o yüzden merak etme canım :)

RüzgarDeniz,

ıyi şeyler düşün ve hamileliğinin tadını çıkar bence. Amniyo sonrası güzelce dinlenirsin; olumlu sonuçla da oh ne ala ne ala. Güzel düşün, bizlere de dua et. Bizim oralara gelene kadar çokk yolumuz var, gözümüzü korkutma. Haydi keyifle geçir günlerini. Bebişine kavuşmana az kaldı.

Kusura bakma Herada'cığım, haklısınız. Siz bunca sıkıntıları yaşarken benim böyle mızmızlanmam hiç doğru değil... ınşallah sizler de bugünleri göreceksiniz ve o zaman da ben size soracağım nasılmış diye... Rabbim inşallah o günleri göstersin :)

Kizlar selam
Benim umutlarim bitti. Sadece 2 yumurtam buyumus sag tarafim ilaclara hic cevap vememis. Doktor 2 yumurta icin toplamaya gerek yok dedi.Anlayacaginiz islem iptal edildi.
Yani ben bittim bu son denememdi zaten.Artik bir daha deneyecek ruh halim yok. Bu defteri kapattim. Hayatimin bu kismi bitti.
Moralim bu kadar bozukken artik buraya da girip sizin de moralinizi bozmak istemiyorum. Yani bir daha girmeyecegim bu topige.
Balance umarim bu defa olur. Monicim, deniz bulut henna, yeni katilanlar umarim hepiniz hamile kalirsiniz.
Defne, serpil, denizkarayurt, elifsu, ruzgar deniz umarim sizler de bebeklerinizi saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz.
hepinizi seviyorum ve ozleyecegim. size dua edecegim demiyorum cunku dualarim kabul olsa once kendim icin ettiklerim olurdu.

Roniyam, lütfen yapma böyle. Pes etmek yok arkadaşım, lütfen kendini bırakma. Bak ben son 4. düşüğümden sonra tüp bebeğe karar vermiştim, çünkü hiçbiri 7 haftayı geçememişti. Tamam dedim madem problem benim yumurtalarımda ben de tüp bebek yaparım dedim. Ama sizleri okudukça bunun da ne kadar zor olduğunu gördüm. Her neyse, düşükten hemen sonra dedim ki öncelikle rahimi hazırlamam lazım tüp bebeğe. Bu sene Mart ayına kadar çalışmadığım için her zaman eleştirdiğim şu kadın programlarını seyretmeye başlamıştım. Oradan Prof. Saraçoğlun'ndan öğrendim, internetten araştırdım. Geçen yıl işi bırakmamın sebebi bebek sahibi olmak için evde dinlenmek ve eğer hamile kalırsam kendimi yormamaktı. Yine de 4. bebeğimi kaybettim Ocak ayında. Uzatmayayım. Kürtajdan 1 hafta sonra 15 gün boyunca soğan suyu kürü uyguladım. Çok zorlandım. Ama ben anne olmak istiyorum dedim ve zorladım kendimi. Bu arada eşime de akşamları keçiboynuzu kürü, pal+polen+arısütü ve E vitamini verdim. Aynı dönemde başlattım onu da. Hatta bana söylenip duruyordu bu içilmez diye, ben de soğan suyunu dayıyordum burnuna peki bu içilir mi diye kaydirigubbakcemile3 15 gün sonra her sabah aç karnına bir çay kaşığı bal, bir çay kaşığından az tarçın, bir çay kaşığı çörekotundan karışım yapıp bir bardak suyla hap içer gibi içtim. Son zamanlarda öğüre öğüre içiyordum ama her seferinde anne olmak istiyorum ben deyip gaza getiriyordum kendimi. Her öğlen yemekten 15-20 dakika önce incir suyu kürümü yapıyordum onu içiyordum, akşamları da yemekten yine 15-20 dak. önce incir suyumu içiyordum, yemekten 2-3 saat sonra bal+polen+arısütünü alıyordum. Bu aşağı yukarı Mart'ın 22'sine kadar sürdü ve ben bunu sadece tüp bebek için yumurta kalitemi artırmak için yapıyordum. Oysa hamile kalmışım tekrar o dönemde. Hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez hepsini kestim tabii ve korku içinde beklemeye başladım. Sonuç: işte bugüne ulaştım ben canım. Olmayacak diye bir şey yok. Sen yeter ki iste ve uğraş.Eğer istersen sana kürleri verebilirim, nasıl yapıldığını seve seve anlatabilirim. Ancak ben bunları yaparken yürekten inandım olacağına. Lütfen arkadaşım. Umarım tekrar gelir yazdıklarımı okursun. ınan ben umutsuz vakaydım doktorların gözünde. Tüp bebek için bile umut vermemişlerdi yaşım yüzünden. Lütfen gel ve beni dinle Roniyam.

Kusura bakmayın arkadaşlar çok uzun oldu ama başka türlü detay veremezdim. :)

Son düzenleme:
Kizlar selam

Roniyam,

Bu sonuca cok uzuldum ama lutfen vazgecme!
Umarim siteye girersin tekrar..........senağlama

geçmiş olsun canım :( çok üzüldüm, en nefret ettiğim iki koltuk var biri dişçi koltuğu diğeri de jinekolog koltuğu... İnşallah hemen iyileşirsin canım

Gerçekten çok güzel ve çok anlamlı :)

dua için sağolasın,,,,,,,bacım benimde en sevdiğim iki koltuktur onlar hatta oturma odasına ikisindende almayı düşünüyorum(çok :utangac:zevkliyim demi):roflol:

kizlar hayirli cumalar:)))hepimiz icin hayirli bir gun olsun guzel kapilar acsin insallah yarin cok onemli bir gun insallah kizlar yuzunuz gulecek bu sefer:)monicim ya cok gecmis olsun dis agrisi cok kotudur neden bukadar gec kaldin sen bakayim?:(bak anne adayisin dislerine once baktirman lazim:))

valla bugün gittim,gitmeseydim artık kendimi kafadan yapıştıracaktım duvara,,,,,,,hep o aldığımız ilaçlar varyaaaa,,,

Kizlar selam
canım yaaa bu kadar çabuk niye pes ediyorsun,,,,biz birbirimize destek olmak için burdaydık,,,,,,vazgeçme ne olur:teselli:

Kizlar selam

roniyam çok üzüldüm inan içim acıdı.senağlama şu an çok yorulduğunu ve üzüldüğünü anlayabiliyorum ama lütfen pes etme. bu denemnin başı aksiydi zaten şu kistten kurtulamayınca v o kadar ay doğum kontrol hapı içince olmadı tabii. ama 3 ay sonra da olmayacak demek değil. türkiyede denersin bir de. hem oranın 3 de biri fiyatıysa burası fark ile de otelde kalırsın yine kimseye söylemezsin. rüzgar deniz ne güzel anlatmış kürlerini. ben de başladım böyle bir dolu abuk sabuk küre. her gün vitamin folik acid omega 3 içiyorum günde 2 kere adaçayı (yumurtlama gününe kadar) 3 kere civanperçemi hayıt tohumu çayı (civanperçemi de yumurtlama gününe kadar) sabah akşam arsütü-bal-polen karışımına 1 tatlıkaşığı çörekotu koyup yiyorum. eşimi de şimdi zinc ve karışık vitamine başlatıyorum. bir dahaki adet il önce soğan kürü daha sonra incir kürlerini de yapacağım. hepsi 3 ay sonraki denemede yumurtalar daha kaliteli olsun diye. arada belki kendi de gelir diye. ama pes edersen nasıl olacak? bak biz nasıl uğraşıyoruz. üstelik bn senden 2 yaş büyüğüm. senin bana göre önünde 2 yıl var. inşallah tekrar senden haber alırız. :teselli:

zevkine hayran kaldığımı söylemeliyim kaydirigubbakcemile3

tekrar geçmiş olsun canım, iyi misin şimdi?
sehpa olarak (giyotin sehpası nasıl olurCADIARZU)delikafaduldenzevkimle gurur duyar oldum bu aralar,,allah sonumu hayır etsin,,,,
iğne yerleri dışında şuan için ağrım yok canım,,,birkaçgündür çektiğim ağrının yanında bu ağrı acı devede pire vallaşakkıdı,,,,,,1-2 saat sonrada istanbula doğru yola çıkıyoruz,kazasız belasız gider geliriz inş:Saruboceq:,,,,,bakalım eşimde işe yararsa banada sigarayı bırakmak nasip olur inş,yaniiiiiiii yarın yokum buralardaa.s.

kızlar hepiniz kendinize dikkat edin,,,,,döndüğümde inş herşeyin yolunda gittiğini öğrenirim,,,,dualarım sizinle,,,,,,,hadi bana hayırlı yolculuklaryerimseniben

ronicimmm:teselli:canım ne olur üzülerek kendini ve hücrelerini harabetme,,,,,neden başımızı ağrıtasın,,,bizler neden burdayız?????birbirimize destek olmak,tecrübelerimizi paylaşmak için güzel kardeşim,,,,,bu ay olmadıysa önümüzdeki zamanlar tekrarlarsın,,,bak ilk olarak 1-2 hafta hiç bir ilaç ve vitamin kullanma bence ,,,,ondan sonra bir sürü çareler var canım ot çöp ne varsa araştırıp kürler buluruz,,,o sitedeki vitamini denersin:teselli:ne olur pes etme,bebişler çabuk pes eden anneyi sevmiyorlar,,,,,,,,kendine iyi bak canım

Back
X