38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ronicimmm:teselli:canım ne olur üzülerek kendini ve hücrelerini harabetme,,,,,neden başımızı ağrıtasın,,,bizler neden burdayız?????birbirimize destek olmak,tecrübelerimizi paylaşmak için güzel kardeşim,,,,,bu ay olmadıysa önümüzdeki zamanlar tekrarlarsın,,,bak ilk olarak 1-2 hafta hiç bir ilaç ve vitamin kullanma bence ,,,,ondan sonra bir sürü çareler var canım ot çöp ne varsa araştırıp kürler buluruz,,,o sitedeki vitamini denersin:teselli:ne olur pes etme,bebişler çabuk pes eden anneyi sevmiyorlar,,,,,,,,kendine iyi bak canım

ronicim seni şimdi bırakmak hiç içimden gelmiyor ama canım çıkmak zorundayım malum yol hazırlığı,,,,,ne olur güzel düşün hemen yılmak yok

sehpa olarak (giyotin sehpası nasıl olurCADIARZU)delikafaduldenzevkimle gurur duyar oldum bu aralar,,allah sonumu hayır etsin,,,,
iğne yerleri dışında şuan için ağrım yok canım,,,birkaçgündür çektiğim ağrının yanında bu ağrı acı devede pire vallaşakkıdı,,,,,,1-2 saat sonrada istanbula doğru yola çıkıyoruz,kazasız belasız gider geliriz inş:Saruboceq:,,,,,bakalım eşimde işe yararsa banada sigarayı bırakmak nasip olur inş,yaniiiiiiii yarın yokum buralardaa.s.

:uhm: valla ne diyeceğimi şaşırdım, değişik bir dekorasyon tarzın var kaydirigubbakcemile3 neyse çok geçmiş olsun, diş ağrısı çekmek feci bir şey... İstanbul'a selam söyle canım, özledim memleketimi :) iyi yolculuklar... inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin :)

kızlar doktoruma gittim tabii yaş dedi :1rolleyes: transfer edilen 2 yumurtanın 1 tanesi çok kaliteliymiş 1 tanesi orta. ama işte içeride bazen böyle bölünmeyi durduruyorlar dedi. eşimin sperm sayısı 45 milyon yıkandıktan sonra 5 milyonmuş. çok parlak değil dedi (adam bu parlak olmayan sonuçla eski eşten 1 çocuk ve 2 eşten toplam 3 kürtajı var ama neyse ya bir de parlak olsaydı :roflol:) sigarayı bıraksın dedi. tabii bırakmaz ona da solgar zinc picolinate verdi. bana folic acit dışında birşey vermedi. istersen hemen bir sonraki adetinde 2. tüpü yapabiliriz dedi. bu kadar erken denileni hiç duymamıştım. ama istersen normal yollada 2-3 ay dene biraz dinlen öyle tekrarlayalım dedi.
rahim filmini de çektirdim. çeken doktor sol tüpten zor geçtiğini gördü. önemli birşey yok ama doktorunuz yorumlasın dedi. raporda bilateral tubal pasajlar tabiidir. Ancak sol tuba opasifikasonu ve soldan tubal pasaj sağa kıyasla belirgin şekilde zayıfır yazıyor. pazartesi doktoruma fakslayacağım. inşallah önemli birşey değildir. hayırlısı yeniden.
canim elbette doktor direk yasin diyecek iyiki ellerinde boyle bir veri var banada ayni cevabi vermisti:))benim esimdede spermler cok parlak degildi spermler cok hizli ve guclu olmayinca spontan hamilelik sansi dusuyor bende esime mutlivitamin e vit l-arginin falan icirmistim:))bilmem belkide onunkiler guclendide ben spontan hamile kaldim:)aslinda top illa kadinlara atiliyor ama spermdeki biraz dusukluk normal hamile kalma sansini azaltiyor eminim..

rahim filmi sonucunu fakslayacağım. aman nasılsa hemen değişecek birşey yok. bu ayda zaten kndiliğinden hamile kalamzsın rahim kendini topluyor yumurta döllense bile tutmaz dedi.
desene alman hastanesi hmen 2. ay çağırıyor 2. denemeye diğerleri gibi 3 adet bekleyin falan demiyor
canim burada doktoruna katilmiyorum bir kere rahim filminin hemen ardindan hamile kalma sansi cok cok artiyor bu istatistiklerle ispatlanmis..negatif tuptan sonra hamile kalinamaz tezinide ben curutuyorum bence sansin cok daha fazla tupteki ilaclarin etkielri 1-2 ay daha suruyor cunku:)doktorun duymasin tabi beni-tatlicadiarzu-

Kizlar selam
Benim umutlarim bitti. Sadece 2 yumurtam buyumus sag tarafim ilaclara hic cevap vememis. Doktor 2 yumurta icin toplamaya gerek yok dedi.Anlayacaginiz islem iptal edildi.
Yani ben bittim bu son denememdi zaten.Artik bir daha deneyecek ruh halim yok. Bu defteri kapattim. Hayatimin bu kismi bitti.
Moralim bu kadar bozukken artik buraya da girip sizin de moralinizi bozmak istemiyorum. Yani bir daha girmeyecegim bu topige.
Balance umarim bu defa olur. Monicim, deniz bulut henna, yeni katilanlar umarim hepiniz hamile kalirsiniz.
Defne, serpil, denizkarayurt, elifsu, ruzgar deniz umarim sizler de bebeklerinizi saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz.
hepinizi seviyorum ve ozleyecegim. size dua edecegim demiyorum cunku dualarim kabul olsa once kendim icin ettiklerim olurdu.
Ne yapalim Allah beni anne olmaya layik gormedi. Kalin saglicakla
roniyamcimmmmmmmmmm bak yakinimda olsan seni bir guzel pataklardim bir eczaci bir doktoru pataklamis olurdu:))nekadar ayip sen bir doktor olarak nasil umudunu kaybedersin???sonra arkadasim ayni yollardan gecmis ikiyumurtasi gelismis ve dollenmis bir arkadasin olarak bu iki yumurtayla nekadar umutlandigimi sen cok cok iyi bilirsin..neden devam etmiyorsun??buraya kadar gelmis eger ayni ucreti oduyorsan devam et iptal etme...ve buradan ayrilmak fikri coook yanlis oyle sey olurmu hepimizin umutsuz oldugu yiginla zaman var...hicbirimizin garantisi yok:(bak keske telefonun bir mail adresin falan olsaydi sana ulasabilseydim...bugun sirf senin icin girdim bak olacak goreceksin..kaydirigubbakcemile5

canim burada doktoruna katilmiyorum bir kere rahim filminin hemen ardindan hamile kalma sansi cok cok artiyor bu istatistiklerle ispatlanmis..negatif tuptan sonra hamile kalinamaz tezinide ben curutuyorum bence sansin cok daha fazla tupteki ilaclarin etkielri 1-2 ay daha suruyor cunku:)doktorun duymasin tabi beni-tatlicadiarzu-
canım ya sen tüpten hemen sonraki ay mı hamile kalmıştın yoksa arada 1 ay geçmiy miydi? rontgen konusunda da bazı doktorlar korunun diyor bazıları devam edin. anlamadım benneyaptımkibu sitedeki tüp bebek uzmanıyım diyen aykırıderya ya sordum bir de dhea yı sordum aşağıdaki gibi cevapladı :

Sevgili Deniz_Bulut,

Rahim filmi çekilmesinden sonra 1 ay kadar korunma öneriyoruz. Bunun nedeni hem rahimdeki olası tahrişler, hem rahim filminde kullanılan radyoopak maddenin tamamen atılması, hem de çekim esnasında rahmin maruz kaldığı radyasyondan ötürüdür. Dolayısıyla olası bir gebeliğe zararı vardır. Benim size önerim 1 ay süreyle kesinlikle korunmanız yönünde. Doktorunuz tutunmanın nasıl olsa olmayacağını belirtmiş olsa da, biz bunun aksi durumlara geçmişte tanık olduk. Bence kesinlikle şansa bırakmayın.

DHEA'nın yumurta gelişimi üzerinde olumlu katkıları bulunmaktadır. Kansere yol açtığı konusunda ise herhangi bir bulgu bu güne kadar yoktur. Hatta ben böyle bir durumu ilk defa sizden duyuyorum. Ne yazık ki internette dolaşan her bilgiye de güvenmemek gerekiyor. Sevgilerimle...

şimdi ya tüp bebek ilaçlarının rahim filminin rahmi temizlemesinin ve aldığım bitkisel kürlerin vitaminlerin etkisiyle hamile kalırsam sonra radyasyon yüzünden bebek sakat deyip alırlarsa yıkılırım. offff keşke birkaç yaş genç olsaydım ve önümde azıcık zaman olsaydı senağlama

RONıYAM canım lütfen devam et neden toplamıyorlar yumurtalarını anlamadım.bir tane bile yeter canım benim .doktor niye iptal etti ki .bence bir dha görüş doktorunla pes etme .kendini üzme .türküyede devam edilir normalde tedaviye .

Kız geveze zilliler,:kızgın:
Annemlere gideli 2 gün oldu. en son 495.sayfada kalmıştım. Şimdi olmuş 529.sayfa. Bu ne gevezelik yahu. Resmen hepsini okuyup not alana kadar telef oldum. Ömrümü yediniz beee. kaydirigubbakcemile

Neyse yine de hepiniz çok seviyorum çıtırlarım benim.kaydirigubbakcemile3

Öncelikle,

RONİŞİM,
Beni resmen yıktın. :teselli:Tedavinin iptal edilmesine çok üzüldüm. Allah sabır versin. Ama tabi ki direnme ve yeniden denemen için sana kolaylık versin. Bizleri terk etmek de ne demek. Sakın vazgeçme. Ben tekrar denemeyi asla düşünmeyen biri olarak, düşük tehlikesinden sonra 2.yi deneme planları yapmaya başlamıştım. Hem Moniş'imin çok güzel bir lafı var. "Kadınlar olarak pes etmeyin. Çünkü kocanız istemem der. Ama sonra sizin menapoza girdiğiniz bir dönemde çocuk diye tutturur" demişti. Bu laf beni çok etkiledi. Sana çok dua ediyorum. Hıdırellez'de de ettim biliyorsun. Evet "Dualar yerini bulsa bebeğim olurdu" demişsin. Bebeğinin geleceği vakit ve saat var. Lütfen umudunu yitirme. Bak burada hamile kalmayı deneyen arkadaşları da üzersin. Hepimiz seni çok seviyoruz.
Bu arada "Hiç kendiliğimden hamile kalmadım sen yanlış hatırlamışsın" demişsin ya bana. Aslında öyle olmadığını çok iyi biliyorum. Çünkü bu sitede ilk seninle konuşmuştum. Ama Allah söyletti herhalde. Ve son bir şey. Lütfen seni seviyoruz bir tanem aramazdan ayrılma ve umudunu kaybetme, bizleri de üzme. :1hug:

DEFNEEEE,
Canım. İkili testinin sonucu iyi sanıyorum. Allah'a binlerce şükür. :nazar: Çok sevindim. Senin bebiş gerçekten nazlı bir fıstık olacak. Ama inanki benimki de öyle. Herkesin bebeği maşallah :nazar:kıpır kıpır. Benimki de aynı seninki gibi nazlı valla. Bu arada cinsiyeti 11. haftada nasıl belli oluyor anlamadım. Ben 4.5 aylarda belli olur sanıyordum. Endol fitil evet çok zor bulunuyormuş. Resmen onu buluyum derken insan fitil olur valla. Benim de hastaneden bir arkadaşım bütün Ankara'yı arayıp zor bela bulmuş. Haftaya onu görünce mutlaka sorup öğrenirim ve bulursam alırım canım.
Bu arada ben de senin gibi amniyosentez şu anki fikrime göre düşünmüyorum. Hani kanama olanlarda riskli diye. Küçük ablam da yapılmasına karşı. "Zaten zor buldun" diyor. Ben de "Ama risk azmış. Yüzde bir mi ne" dedim. Ablam da "O yüzde bir seni bulursa yüzde yüz olur" deyince iyice tırstım. Doktorum çok zorlamaz ve gerekli bulmazsa, istemiyorum. Şu anki fikrimle. Ama emin değilim yine de.:1no2:

MONİŞ''İMMM,
Yerim ben seni. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Valla çok özledim seni. İstanbul'dan hayırlı sonuçlarla ve güzel dönün inşallah. Dişin için çok geçmiş olsun. Başlamak bitirmenin yarısı. Hem hamile kalmadan önce ben de hemen ilk önce diş problemimi çözmüştüm. Tekrar geçmiş olsun esmer bombam benim. (Bu arada Monişim yaaa, günahımı almışsın. O ziyaretçi ben değildim. Zaten ziyaretçi hep oluyor ki bizim sayfada)
Kızım bir de bana saf diyorsun. Bak ultrason çalmak için güvenlik zaafiyeti olan hastane seçip, Çağla Şikel'e ultrason için rica edeceğimize, direk Çağla'nınkini çalalım. Hem ben gevezeliklerimle oyalarım onu. Zaten kocası da kendisi de evde bilem olmuyor.:jeyyar:
Bu arada Moniş'ciğimin tohum, kendiliğinden oluşursa sağlam tutunur, insan eliyle dikilirse nazlamak gerekir daha zor tutunur demiş. Çok doğru. O yüzden transfer olan arkadaşlar temkini elden bırakmayın lütfen. (Bu lafım özellikle Balance^ciğime, kışlıkları filan çok uzanmadan yorulmadan yap lütfen.)

BALANCE'ciğim,
İnşallah güzel güzel sonuçlar alırsın canım. Seni heyecanla bekliyoruz.:Saruboceq: Ne olur, şu aralar yüzü gülmeyen sitemize umut ol ve yüzümüzü güldür canım. Genetik tarama yapılması güzel. Bize yapılmadı diye biliyorum. Bir de folik asite sen önceden başlamışsın. Benim doktor yazmamıştı ben söyleyince bebek 1,5 aylıkken yazdı.

SERPİL'ciğim,
Amniyosentez işini atlatmışsın sen. :nazar: Sonucunda iyiymiş sanıyorum. Bundan sonrası için Allah'a sağlıkla kucağına versin bebeğini demek düşüyor bizlere canım. :Saruboceq:

RÜZGAR DENİZ,
Valla Moniş seni ve Balance'ı da yoldan çıkarmış.Halbuki akılı uslu kızlara benziyorsunuz. CADIARZU Bu arada hani 1 aylık kontroller olsun derdim ben de hep, tüp aşamasında. Ama valla bu da zormuş. Ben kanamada gördüm bebeğimi ondan sonraki dururmunu görmediğim için çok tedirginim. Allah korusun "Ya kalbi durduysa" filan diyorum. Of Allah hepimize sabır versin. :Saruboceq::nazar::nazar:
Haminilelik öncesi, çok büyük emek sarf etmişsin. Allah'ım bu emeklerini görüp kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. :nazar:
Bu arada inşallah ikili test sonuçlarında çok güzel çıkar canım. Şimdiden bol şans bebeğine ve sana canım. :nazar::Saruboceq:l şans.

DENİZ BULUT,
Rahim filmini çektirmişsin. Çok geçmiş olsun. Biraz ağrılı ama kısa süren bir işlem. Yalnız bende septum denen perde varmış. O yüzden anestezisiz kestiler onu. Çaktırmadan elimi ısrarak ağladım doktoru huzrsuz etmeyeyim diye. Zor ama katlanılmayacak bir işlem değil. Hele ki bizim gibi dayanıklı çıtırlar için. Yavaş bile olsa kilo vermen güzel. Sonuçta ilk başta insanın canı sıkılır veremiyorum diye. Sonra bir anda silinir gider kilocuklar. Hiç merak etme. Hem hamile kalmana engel olacak kadar olmadığı sürece çok takma.
Köpek beslemek evde çok zor. Ben Rusya'da yaşarken beslemek zorunda kalmıştım. Evet tuvalet eğitimleri daha zor. Benimde arada bir bizde kalan (15 günda bir) kedim var. Abimin kedisi. Ama dışkısını sen temizleme. Hani bunlar sonuçta temiz ev kedisi ama yine toksoplazma riski var deniyor.

ELİFSU,
İkiz ve hem de erkek ha. delikafadulden Ay hakikaten çok tatlı olurlar eminim ama bir o kadar da seni canından bezdirirler. Olsun güzel şeyler bunlar. Allah kucağına almayı nasip etsin canım.

SEMOS,
Aramıza hoşgeldin. İnşallah güzel olur sonucun.

KİNDER,
Aramıza hoşgeldin. Geeel vatandaş uzaktan izleme.

MAAT,
Sen de aramıza hoşgeldin canım. Yaşadıkların çok sürpiz değil. Ben de 14 yıl asla çocuk istemedim. Hep doğum kontrol hapı kullandım. Çünkü istediğim an olur sanıyordum. Bu işller o kadar basit değilmiş. Geçen gün düşük tehlikesi atlatınca bebeğimi ne kadar istediğimi anladım bir kez daha. Şimdiden başarılar sana da.

Alın işte size bu sayfa kapak olsun. Siz bu kadar gevezelik edip beni yordunuz. ben de 530.sayfayı evellallah tek başıma doldurdum böyle. Okuyun üşenmezseniz.delikafadulden

Alın işte size bu sayfa kapak olsun. Siz bu kadar gevezelik edip beni yordunuz. ben de 530.sayfayı evellallah tek başıma doldurdum böyle. Okuyun üşenmezseniz.delikafadulden

Sevgili Denizkarayurt,

Senden haber almak guzel bende bugun nerelerde diye icimden geciriyordum...
Saniyorum bu aralar hersey yolunda gidiyor,bol bol dinleniyorsun?
Amniyosentez oldum ama henuz sonucu almadim sanirim 1 hafta sonra falan sonuclanacak.Evet eger doktorun israrla yaptir demez ise yaptirma cunku cok strese giriyor insan.ayrica da karnimda sancilar falan oluyor eski rahatligi kalmadi.her an pur dikkat icindeyim...:CüvCüv:

:mymeka:sen beni 530 larla korkutamazsın,,,ben ne 530 lar gördüm,,,
bak zilloş yoldan geldim ama yine size yetişmeye çalışıyorum:kahve:

kızlar daha sonra girip heğinize birden tek tek cevap vericem,,,ama şimdi çok yorgunum,,,,flaş flaş flaş BÜYÜK HABERLER ÇOK YAKINDA ,,,,YARIN GÖRÜŞÜRÜZsırnaşık şey
HAAA bu arada dişim hala felaket

sevgili deniz karayurt inşallah bebeğin ve sen iyisinizdir ve iyi devam edersiniz. sen şu ara hiçbirşeye kafanı takma bol bol yat dinlen hayatım. benim rahim filmi sonrası korunma ile ilgili kafam karışık önümde bu kadar az zaman kalmışken korunmak tuhafıma gidiyo. pazartesi yine doktorumla konuşacağım bakalım. inşallah hepimiz seni takip edeceğiz v burada bebeklerimiz hakında konuşacağız kaydirigubbakcemile5

kızlar daha sonra girip heğinize birden tek tek cevap vericem,,,ama şimdi çok yorgunum,,,,flaş flaş flaş BÜYÜK HABERLER ÇOK YAKINDA ,,,,YARIN GÖRÜŞÜRÜZsırnaşık şey
HAAA bu arada dişim hala felaket

geçmiş olsun geçer inşallah dişin de. sen şimdi istanbulda mısın? hoşgeldin a.s.

Back
X