canımya inşallah bu sefer yüzün gülecek inan okadar dua ediyorumki rabbim herkezin yüzünü güldürsün.canım bu gün 4. gün ve ben hiç birşey hisetmiyorum yine tutmadımı yaaa offfffffff offfffff çokkk moralim bozukkk senağlama
canıııııım sakın moralini bozma... adetin geçene kadar hiçbir şey hissetmeyebilirsin, ben öyleydim, hamileyken bile ne midem bulandı, ne aşerdim, ne adet sancım oldu, şu an karnım şişmese ve us'de bebeğimi görmesem hamile olduğuma inanmayacağım... onun için sabırla ve sakin bir şekilde bekle hayatım :)
sırnaşık şeyyakalayamadınkiiiiiiiiiiiiiiiiii,,,,,,,,,,laelaelaelaelae
bir dahaki sefer yakalarım kaydirigubbakcemile3
demek kaçamak yapıyorsun?:jeyyar:,,,,,,,az kaldı azıcık daha sabret,,ama yorma kendini,,,,,lütfen dikkat eta.s.
ayyy balance üldürürsün kız sen beni,,,,,roniyi rahatlatmaya çalışıyorsun,,senin içinde ayrı bir fırtına,,,canım sakin ol biraz ne olur biliyorum kolay değil,ama yapmak zorundasın biliyorsun,,,,bol bol dinlen sakın iş falan yapmaya kalkmaa.s.
sıkıyorum dişimi, çok az kaldı, okul bitiyor :)
herada monişim sağolun moral için inanın elimde değil. burda tutunanlar yazmış okuyorum..kasıklarıma bıçak batar gibi oldu. adet sancısı oldu işte bunlar tutunma işareti...eeeeeee ama bende bunlar yok haliyle tutunmadılarmı diye korku düştü içime ahhhhhhh ben inanmak istemezmiyim tuttuğuna keşkeee
yok böyle birşey güzelim, herkeste aynı olacak diye bir şey yok :) her kadının vücudu hamileliğe farklı tepki verir :) sen deniz karayurt'un söylediğini dinle ve konuş miniklerinle :)
RÜZGARDENİZ
Öncelikle geçmiş olsun. Geçen gün okulda rahatsızlanmışsın. Aman dikkat et kendine. "Bazen sandalyede oturmak bile yoruyor" demişsin. Tabi ki yorar. o yüzden denir ya fırsat buldukça uzanın diye.
İkil test bilgileri için teşekkürler.
He valla Rüzgar'cığım. sazana çıktı adımız. "Adım Çıktı Dokuza İnmez Sekize Hesabı".
Sağol canım, evet tansiyonum düştü, doktoruma kontrole gittiğimde sık sık tansiyonum düşüyor dedim, çok iyi dedi, biz yüksek tansiyondan korkarız dedi... ben de eyvallah diyorum şimdi :)
Valla, insanın adı bir kere çıkmasın canım, bir daha hayatta değiştiremezsin kaydirigubbakcemile3
aaaa ciddi birşey yok inş,,,,,,,dinlen be arkadaşım sende şimdi bebeğin daha önemli
yok güzelim, ciddi değil, Deniz Karayurt'a da anlattığım gibi tansiyonum düştü :) Bebeğim herşeyden önemli ama bende de bir huy var, başladığım bir işi hayatta yarım bırakamam... Mart'ta binbir rica ile çağırmışlardı okula yoksa benim çalışmaya niyetim yoktu bebek yüzünden, o kadar ihtiyaçları vardı ki hadi dedim, o zaman hamile olduğumu bilmiyordum, işe başladıktan 15 gün sonra öğrendim hamile olduğumu, tabii başlamış oldum, bırakamadım :) neyse çok az kaldı, sıkıyorum dişimi:)
denizcim ne guzel anlatmissin:)ayni seyi bizde yasadik biliyormusun ben onun kipirdamasini seyrederken surekli allahima sukrediyordum bunu gordugum icin....gozlerim doldu hep:)canimya sen nasil 1 ay bekleyeceksin?bak bebegin neredeyse 17 haftalik olacak ...cok sabirlisin..banada senden sabir bulassa ne iyi olacak:))peki gidergitmezmi seni amnio ya alacak doktorun?bu konuda ne karar verdiniz?denizcim bak birde ne soracagim rahim boyunu olcturuyormusun?buda cok onemliymis ..erken dogum riskine karsi..
evet benim de gözlerimin önünde devamlı, o kadar güzeldi ki :) Rabbime binlerce kere şükür bunu bana gösterdiği için :) valla hiç sorma, kandıramadım doktorumu 15 günde bir kontrol için :çok üzgünüm: sabredip bekleyeceğiz artık :) vereyim sana biraz sabır :) saberederken neler çekiyorum bir Allah bilir bir de ben... hayır canım, 22 Haziran'da kontrolümü yapacak ve beni bir başka doktora (İzmir'de) yönlendirecek, sanırım o hafta içinde yapılır amniyosentez... Kararım kesin canım, amniyo yaptıracağım, bir sürü teste girip çıkmaktansa, onların stres ve endişesini yaşamaktansa bir kerede yaşarım bu stresi olur biter, aşağı yukarı 3 haftayı buluyormuş sonucu almak... rahim boyu nasıl ve neyle ölçülüyor Defne'ciğim? doktorum ölçtüyse bile ben bilmiyorum canım... bir dahaki gidişimde sorayım bari :)
ruzgar deniz lutfen sen de olabildigince dinlenmeye calis.
seni aramızda görmek ne güzel Roniyam :) akşamları eve geldiğimde direkt olarak kendimi kanapeye atıyorum ve yatağa gidene kadar kalkmıyorum... Onun için dinleniyorum canım :) Sen de kendini sakın yıpratma canım, sakın belirti de arama... Sen daha iyi bilirsin herkesin vücudu farklı tepki verir... Dualarımız seninle arkadaşım a.s.