38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

aklina kotu seyler getirme. gebelikte immun sistem biraz zayifladigi icin doktor tedbirini almak icin antibiyotik vermistir. eger virutik olsa hic antibiyotik vermiyoruz cunku.ama tabii kendine dikkat et bu arada.

virütik oluncamı tehlikeli biraz açarmısın canım yoksa uyuymıycam bu gece

yok virutik olanlara antibiyotik etki etmiyor ve genelde kendiliklerinden geciyorlar. bir de neden olan viruse bagli ama genelde daha hafif oluyorlar.
bakteriyel olanlar da genelde ates olur ve antibiyotik kullanmak gerekir. Yani antibiyotikle iyi sonuc aliriz daha cabuk iyilesir.Umarim anlatabilmisimdir.

yok virutik olanlara antibiyotik etki etmiyor ve genelde kendiliklerinden geciyorlar. bir de neden olan viruse bagli ama genelde daha hafif oluyorlar.
bakteriyel olanlar da genelde ates olur ve antibiyotik kullanmak gerekir. Yani antibiyotikle iyi sonuc aliriz daha cabuk iyilesir.Umarim anlatabilmisimdir.

anladım canım sagol umrım geçer .aslında uzn süredir bu öksürük var bende .ilk üç ay bal tarçın falan yapıp geçirdim .en son dondurma yiyince yeniledi geçer diye doktora gitmemiştim .öksürük karnımı ağrıtınca gideyim dedim .

elifsucum geçmiş olsun benimle ilgilendiğiniz için sağolun arkadaşlar ronicim ferayacım denizcim sağolun iyi geceler sizleride üzdüm affedin beniiiiiiii

kizlar ben cikiyorum. kendinize iyi bakin.
balance canim uyumaya calis sakinlesirsin belki. seni cok opuyorum. inan icim acidi vallahi. ne kadar uzgun oldugumu anlatamam. umarim doktorun haklidir ve bebeklerden biri duruyordur

elifsucum geçmiş olsun benimle ilgilendiğiniz için sağolun arkadaşlar ronicim ferayacım denizcim sağolun iyi geceler sizleride üzdüm affedin beniiiiiiii

ne demek biz boyle gunler icin variz. uzulduk tabii ama sonuc icin uzulduk sen bizi uzdun diye degil. hadi ilik bir bardak sut ic ve uyumaya calis ne olur. yarin da oglen sonrasi git test yaptir tamam mi canim

canım o ne demek. seni çok iyi anlıyorum benim de değerim 20 çıkınca azıcık da olsa acaba demiştim. ama anlamıştım vücudumdan olmadığını. çünkü ilaçlardan vs olabilir ama çok sert olan ve ağrıyan göğüslerim teste 2 gün kala yumuşamaya ve ağrımamaya başlamıştı ve böyle de devam etti. hamile kalsam bu kadar yumuşamazdı. ama insan böyle bir sonucu alınca acaba diyor keşke diyor. sonuçta herşey olacağına varıyor. canım inşallah biraz uyuyabilmişsindir ve bugün süpriz bir sonuç ile dönersin. burada birilerinin hamile kaldığını öğrendiğimde ben de çok seviniyorum. bana da ümit oluyor. inşallah hayırlı sonuç alırsın canım.

canım o ne demek. seni çok iyi anlıyorum benim de değerim 20 çıkınca azıcık da olsa acaba demiştim. ama anlamıştım vücudumdan olmadığını. çünkü ilaçlardan vs olabilir ama çok sert olan ve ağrıyan göğüslerim teste 2 gün kala yumuşamaya ve ağrımamaya başlamıştı ve böyle de devam etti. hamile kalsam bu kadar yumuşamazdı. ama insan böyle bir sonucu alınca acaba diyor keşke diyor. sonuçta herşey olacağına varıyor. canım inşallah biraz uyuyabilmişsindir ve bugün süpriz bir sonuç ile dönersin. burada birilerinin hamile kaldığını öğrendiğimde ben de çok seviniyorum. bana da ümit oluyor. inşallah hayırlı sonuç alırsın canım.

canım bu gün 12. günüm benim göğsüm sert ve ağrıyo kimyasal gebelik nedir bilmem.sabah 5 ten beri uyuyamadım oysa normalde trasverden sonra uykum hassaslaşmıştı erkenden uykum geliyodu bizde hamilelik beirtisi derdik.herşey allak bullak oldu benden çok şeylerin gittiğini anlıyorum her trasverden sonra.daha ne kadar dayana bilirim bilmiyorum senağlama

desene yarında anlamıyacağım başka merkezde değer farklı çıkarsa yaptırmamın anlamı yok
canım,,,çok üzüldüm umarım birden bir sürpriz oluşur,,,,,dualarım seninle,,,diyecek başka kelime bulamıyorum,
geçmiş olsun elifsu,,,,,kendine çok dikkat et,,,roni nin dediği gibi bol sıvı tüket,ve doktoruna danışarak vit takviyesi iste,,,,,,,dikkat etmen gereken dönemdesin

Back
X