38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

GÜNAYDIN KIZLAR
nereden başlasam bilmiyorum ama size sormam gerekenler var
39 yaşındayım b1 kere kendiliğinden hamilelik sonuçu boş gebelik
2 defa aşılama sonuç negatif
1 defa tüp denedim ama yumurta boş çıktı
şuan dinleniyor hiç birşey yapmıyorum
ne tavsiye edrsiniz
2 tüp denesem mi acaba
yumurtası boş çıkıpta sonradan tekrar tüp le hamile kalan varmı aranızda
bide bizim yaşlar ilerledi özellikle yaptığınız bişey var mı

Selam Canım,

İnşallah herşey yolunda gider bu defa senin için. Boş yumurta ile ilgili fazla bir bilgim yok; ancak forumlarda boş yumurtadan sonra ilaç protokolünü değiştirirek sağlıklı ve kaliteli yumurtaları olan, denemeleri pozitif sonuçlanan arkadaşların mesajlarını okuduğumu hatırlıyorum. Ben de bir ay incir kürünü denemiştim. Bence yaşı kafaya takma, bize ilk söyledikleri bu oluyor hep ama doğal yollardan hamile kalanlar, aşılama ve tüp denemeleri olumlu sonuçlanan bir sürü arkadaşımız var. Doktorundan memnun kaldın mı, başka doktor görüşü almayı düşünüyor musun? Bence bunu deneyebilirsin canım.

Sevgili Rüzgar Deniz'cim (Rüzgar demek lazım artık :-)

Diğer forumda tebrik etmiştim seni ama burada da tebrik edeyim amniyosentez sonucun için. Ne güzel detay anlatmışsın, gerçekten faydalı oldu bana da. Benim için henüz erken ama yaştan dolayı sanırım benim de böyle bir tecrübem olacak. Önümüzdeki cumartesi tekrar kontrolüm var. Bakalım bebeğimiz ne yapmış, merakla bekliyoruz yani. Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah. ıyi bak kendine ve sevgili Rüzgar bebeğe.

Son düzenleme:
Selam Canım,

İnşallah herşey yolunda gider bu defa senin için. Boş yumurta ile ilgili fazla bir bilgim yok; ancak forumlarda boş yumurtadan sonra ilaç protokolünü değiştirirek sağlıklı ve kaliteli yumurtaları olan, denemeleri pozitif sonuçlanan arkadaşların mesajlarını okuduğumu hatırlıyorum. Ben de bir ay incir kürünü denemiştim. Bence yaşı kafaya takma, bize ilk söyledikleri bu oluyor hep ama doğal yollardan hamile kalanlar, aşılama ve tüp denemeleri olumlu sonuçlanan bir sürü arkadaşımız var. Doktorundan memnun kaldın mı, başka doktor görüşü almayı düşünüyor musun? Bence bunu deneyebilirsin canım.

ilgine teşekkürler canım
inşallah eylül gibi tekrar başlayacağım
ama aynı medicana beylikdüzüne mi yoksa başka bir dr bilemiyorum ağustos ayı tekrar araştırma yaparım
şuan kendi haline bırakıyorum
yanlız arkadaşlardan dhea diye bir ilaç dediler şimdi bunu araştıracağım ne olduğunu tam anlamadım

Elif'cim benim de bundan önce 4 düşüğüm oldu, gelişmeyen gebelik olduğundan 7 ya da 8. haftalarda hep kürtaj oldum, yani pes etmek yok canım :) DHEA konusunda bir bilgim yok benim, o yüzden yardımcı olamayacağım ama ben bu hamileliğmden önce soğan suyu ve incir suyu kürü uyguladım 2 ay boyunca, hamile kalmamış olsaydım 1 ay daha devam edecektim, eşime de keçi boynuzu kürü uyguladım tepesine binerek :) onların da faydası olmuştur herhalde diye düşünüyorum :) yardımcı olabileceğim bir şey olursa seve seve yardım ederim :)

canım sağol yaaaa
bugün reglem başladı
hangi küre ne şekilde başlasam bilmiyorum sen ne şekilde uyguladın tarifleri ile beraber yazarsan çok sevinirim

ilgine teşekkürler canım
inşallah eylül gibi tekrar başlayacağım
ama aynı medicana beylikdüzüne mi yoksa başka bir dr bilemiyorum ağustos ayı tekrar araştırma yaparım
şuan kendi haline bırakıyorum
yanlız arkadaşlardan dhea diye bir ilaç dediler şimdi bunu araştıracağım ne olduğunu tam anlamadım

Öyle bir ilacı ben de duymuştum. Site içinde bir ara bayağı konuşması geçiyordu açıkçası. Doktoruna danışmadan kullanma derim yine de.

RÜZGAR DENİZİ
İlgine çok teşekkür ederim canım
bende geçen sene haziranda kendiliğinden hamile kaldım ama boş gebelikti kürtaj oldum sonrasında 2 aşılama negatif bir tüp denemesi boş yumurta ile sonuçlandı
DHEA adlı ilaç yumurta rezervimi sağlıyor nedir biraz açıklarmısın dr bana hiç bundan bahsetmedi
bazen dr ların bu işi yeminleri için olmadığını tamamen ticari aktıklarını düşünüyorum

merhaba ben de 3.tüp bebek denemesi için hazırlanıyorum...7-8 folikül ve 3-4 embriyo oluşuyor ama ben daha fazla ve kaliteli olması için ne yapılabilir diye araşırdım ve sonuçta DHEA adlı ilacı buldum..dr.larım bana da bu ilaçtan hiç bahsetmediler ama arayıp bu ilacı kulanabilir miyim diye sorduğumda kullanabilirsin, etkisi kanıtlanmış değil deneylere davam ediliyor dedi...ben de 1 haftadır günde 2X25 mg kullanıyorum birtakım yan etkileri varmış ama bence çok da önemli değil yüksek doz kullanmadıkça bir zararının olmadığını söylüyorlar ama faydasını gören pekçok kişi var...dr.una sorup kullanmanı öneririm gerçi en az 2 ay kullanmak gerekiyormuş sonuç almak için...

merhaba ben de 3.tüp bebek denemesi için hazırlanıyorum...7-8 folikül ve 3-4 embriyo oluşuyor ama ben daha fazla ve kaliteli olması için ne yapılabilir diye araşırdım ve sonuçta DHEA adlı ilacı buldum..dr.larım bana da bu ilaçtan hiç bahsetmediler ama arayıp bu ilacı kulanabilir miyim diye sorduğumda kullanabilirsin, etkisi kanıtlanmış değil deneylere davam ediliyor dedi...ben de 1 haftadır günde 2X25 mg kullanıyorum birtakım yan etkileri varmış ama bence çok da önemli değil yüksek doz kullanmadıkça bir zararının olmadığını söylüyorlar ama faydasını gören pekçok kişi var...dr.una sorup kullanmanı öneririm gerçi en az 2 ay kullanmak gerekiyormuş sonuç almak için...

canım sağol
aslında kendi haline bırakayım diyorum sonradanda öyle bir lüksün yok diyorum kafam allak bullak artık neye inanayım neye güveneyim bilmiyorum dr pek fazla bişey söylemiyor
kafama görede kullanmak bana göre değil bugün reglemin 2 günü sayılır gerçi çok az az oluyor gerçi geçen ayda çok az bi regle görmüştüm ilaçlarla oynaya oynaya bütün metobolizmayı bozuyorum gibi geliyor yok yumurtlama takibi yok aşılama yok tüp derken 2,5 sene oldu şuan ne yapacağım bilmiyorum

Sevgili Rüzgar Deniz'cim (Rüzgar demek lazım artık :-)

Diğer forumda tebrik etmiştim seni ama burada da tebrik edeyim amniyosentez sonucun için. Ne güzel detay anlatmışsın, gerçekten faydalı oldu bana da. Benim için henüz erken ama yaştan dolayı sanırım benim de böyle bir tecrübem olacak. Önümüzdeki cumartesi tekrar kontrolüm var. Bakalım bebeğimiz ne yapmış, merakla bekliyoruz yani. Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah. İyi bak kendine ve sevgili Rüzgar bebeğe.
Çok teşekkür ederim canım :) Maalesef biz yaşlarda yapılması beklenen bir test işte, darısı herkesin başına inşallah, dilerim herkesde sonuç sağlıklı ve normal çıkar :) eğer uzman bir doktorun elindeysen ki bunu doktorla konuşurken hissediyorsun, sana bu güveni veriyor, gerçekten korkulacak bir işlem değil... yeter ki o uzman kişiyi bulma önemli olan :) Kontrol sonrası bize haber ver canım :) sen de bebeğine ve kendine iyi bak canım :)
canım sağol yaaaa
bugün reglem başladı
hangi küre ne şekilde başlasam bilmiyorum sen ne şekilde uyguladın tarifleri ile beraber yazarsan çok sevinirim
Canım soğan suyuna hemen başlayabilirsin ve 15 gün boyunca yapacaksın. Bu arada bal+tarçın+çörekotunu günde bir kaşık olarak yut (ben suyla hap içer gibi içiyordum). 15 gün sonra soğan suyunu bitir ve ertesi gün incir suyu kürüne başla. İki tür incir kürü var, biri havuçla birlikte yapılan, diğeri de sadece incirle yapılan... Ben havuçsuz olan türünü yaptım, havuçlu olan yumurta çatlatmaya, diğeri de direkt olarak yumurtayı geliştirmeye yarıyor. Fakat bu kürleri hiç sektirmeden 3 ay boyunca yapman gerekiyor tatlım. Bu arada eşime de E vitamini ile keçiboynuzu kürünü uyguladım. Benim adetimle başladım ona da.

‘Polykistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

İbrahim Saraçoğlu hamile kalmak-yumurta sayısını artırmak için kuru incir kürü

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.

Ben ara verdiğim o 7 günlük süre içerisinde soğan suyu yaptım kendime canım

İbrahim Saraçoğlu'ndan alıntıdır, belirteyim dedim :)

canım sağol
aslında kendi haline bırakayım diyorum sonradanda öyle bir lüksün yok diyorum kafam allak bullak artık neye inanayım neye güveneyim bilmiyorum dr pek fazla bişey söylemiyor
kafama görede kullanmak bana göre değil bugün reglemin 2 günü sayılır gerçi çok az az oluyor gerçi geçen ayda çok az bi regle görmüştüm ilaçlarla oynaya oynaya bütün metobolizmayı bozuyorum gibi geliyor yok yumurtlama takibi yok aşılama yok tüp derken 2,5 sene oldu şuan ne yapacağım bilmiyorum

canım yapman gereken sakin olman, çaresiz değilsin... hala adet görüyorsan sağlıklısın ve yumurtluyorsun demektir :) pes etmek yok, beklemek gibi bir lüksün de yok maalesef, ama kendini de yıpratma bence :)

KIZLAR BIZ GELDIK:)dun kontrolumuz vardi biliyorsunuz epey endiseliydim rahim boyu ve acilmasi hakkinda..neyseki rahim boyunuda olctu doktorum iyi buldu uzunlugunu bebisimizde iyiymis kilo almis:)simdilik sorun yok dedi karaciger testimizide begendi normale donmus:)hissettigim agrilar buyumeden kaynaklanabilir dedi..ama bazende endiselendigim gibi olabilirmis kontrollere devam dedi..simdilik bizde durum bu sizler nasilsiniz?hepinizi opuyorum:)

KIZLAR BIZ GELDIK:)dun kontrolumuz vardi biliyorsunuz epey endiseliydim rahim boyu ve acilmasi hakkinda..neyseki rahim boyunuda olctu doktorum iyi buldu uzunlugunu bebisimizde iyiymis kilo almis:)simdilik sorun yok dedi karaciger testimizide begendi normale donmus:)hissettigim agrilar buyumeden kaynaklanabilir dedi..ama bazende endiselendigim gibi olabilirmis kontrollere devam dedi..simdilik bizde durum bu sizler nasilsiniz?hepinizi opuyorum:)

çok sevindim arkadaşım, gözümüz aydın :) bundan sonra da herşey yolunda gidecek, sakın endişelenme :) çok şükür bugünlere kadar gelebildik, bundan sonrası da çok iyi olacak ve bebişlerimize kavuşacağız :) ben de çok öpüyorum :)

Selam Arkadaşlar,

Benim iyi haberlerim yok maalesef. Geçen hafta kalp atışlarını dinlemeye gitmiştik ve herşey yolundaydı. Doktor ikiz gebelikten şüphelendiği ama emin olamadığı için bu hafta tekrar çağırmıştı. Sanırım aylardan sonra ilk defa bu hafta rahattım; neticede tek mi ikiz mi ye odaklı bir haftaydı. Her sonuç başımla beraberdi. Neyse, bugün gittik işte. Bebeğimin geçen hafta güm güm atan kalbi bugün derin bir sessizlik içindeydi. Dondum kaldım, nasıl bir şok. Allah düşmanıma vermesin. Pazartesi tekrar gel, bir daha bakalım şansın %50 dedi ama umut etmeye bile korkuyorum açıkçası. Neticede böyle erken bir kayba üzülmemek gerek dedi doktor. Bildiğimiz bir durum, doğa mükemmeli istiyor. Ama yine de kırılan kalbime gelin de anlatın. Neyse, sizlere yazarsam rüya olmaktan çıkıp, gerçeğim olacaktı. ınşallah yakında güzel haberler veririz birbirimize.

Selam Arkadaşlar,

Benim iyi haberlerim yok maalesef. Geçen hafta kalp atışlarını dinlemeye gitmiştik ve herşey yolundaydı. Doktor ikiz gebelikten şüphelendiği ama emin olamadığı için bu hafta tekrar çağırmıştı. Sanırım aylardan sonra ilk defa bu hafta rahattım; neticede tek mi ikiz mi ye odaklı bir haftaydı. Her sonuç başımla beraberdi. Neyse, bugün gittik işte. Bebeğimin geçen hafta güm güm atan kalbi bugün derin bir sessizlik içindeydi. Dondum kaldım, nasıl bir şok. Allah düşmanıma vermesin. Pazartesi tekrar gel, bir daha bakalım şansın %50 dedi ama umut etmeye bile korkuyorum açıkçası. Neticede böyle erken bir kayba üzülmemek gerek dedi doktor. Bildiğimiz bir durum, doğa mükemmeli istiyor. Ama yine de kırılan kalbime gelin de anlatın. Neyse, sizlere yazarsam rüya olmaktan çıkıp, gerçeğim olacaktı. İnşallah yakında güzel haberler veririz birbirimize.

Canım benim çok üzüldüm ama inşallah düşündüğünüz gibi olmaz % 50 olan şans sizden yana olur ve minik kalbin atışını yeniden duyarsınız ama dr.un da doğru söylemiş doğa mükemmeli istiyor ve aksini kimse istemez canım...Hakkında hayırlısı neyse o olsun ama inşallah bebeğin sağlıklıdır ve seni bırakmaz :Saruboceq: dualarım sizinle

Selam Arkadaşlar,

Benim iyi haberlerim yok maalesef. Geçen hafta kalp atışlarını dinlemeye gitmiştik ve herşey yolundaydı. Doktor ikiz gebelikten şüphelendiği ama emin olamadığı için bu hafta tekrar çağırmıştı. Sanırım aylardan sonra ilk defa bu hafta rahattım; neticede tek mi ikiz mi ye odaklı bir haftaydı. Her sonuç başımla beraberdi. Neyse, bugün gittik işte. Bebeğimin geçen hafta güm güm atan kalbi bugün derin bir sessizlik içindeydi. Dondum kaldım, nasıl bir şok. Allah düşmanıma vermesin. Pazartesi tekrar gel, bir daha bakalım şansın %50 dedi ama umut etmeye bile korkuyorum açıkçası. Neticede böyle erken bir kayba üzülmemek gerek dedi doktor. Bildiğimiz bir durum, doğa mükemmeli istiyor. Ama yine de kırılan kalbime gelin de anlatın. Neyse, sizlere yazarsam rüya olmaktan çıkıp, gerçeğim olacaktı. İnşallah yakında güzel haberler veririz birbirimize.

Canım arkadaşım, çok üzüldüm :( umarım %50'lik şans sizden yana olur, ne söyleyeceğimi bilemiyorum canım, ne söylenirse söylensin teselli etmez, dualarım seninle arkadaşım :( hakkında hayırlısı ne ise o olsun, dualarım seninle Herada'cığım :Saruboceq:

Selam Arkadaşlar,

heracim cok uzuldum..gecen sene 8 haftalik bebegimde ayni seyi yasadigim icin simdi her us da bebegin kalp atisini gorene kadar tansiyonum firliyor bayilacak gibi oluyorum:(senin yasadigina benzer bir durum yasadim kalp atisi duyuldu sonra iki kese var gibi geldi ikiz suphesi duyuldu bir sonraki hafta ikiz degil dendi ve kalbi durmustu:((bu hayatimin kabusu oldu hala bile o ani yasiyorum hep korkularim ondan:(insallah canim senin farkli olur hersey guzel gelisir..guzel haberlerini aliriz..

çok sevindim arkadaşım, gözümüz aydın :) bundan sonra da herşey yolunda gidecek, sakın endişelenme :) çok şükür bugünlere kadar gelebildik, bundan sonrası da çok iyi olacak ve bebişlerimize kavuşacağız :) ben de çok öpüyorum :)
evet cok sukur hergun sukrediyorum allahim bize o gunleri gostersin cok zorlu yol allah yardimcimiz olsun oglusunu ve seni opuyorum:)

Çok teşekkürler arkadaşlar,

Sağolun. Negatif tüp bebek sonrasındaki gibi bir döneme girmek istemiyorum, mücadele ediyorum açıkçası. Herşey Allah'tan diyorum, öyle teselli etmeye çalışıyorum kendimi. Benim de 8 haftalıktı bebeğim. Doktorum da çok üzgündü, her halinden belliydi. ıhtimal alıştırarak söylemek için bana yarı yarıya şans verdiğini düşünüyorum açıkçası. Bebeğinin kalbini bir duyup, bir kaybeden sonra tekrar duyanı hiç duymadım. ınşallah, yakında isteyen herkesle birlikte Allah bana da sağlıkla huzurla kucağımıza alacağımız bir bebek nasip eder.

evet cok sukur hergun sukrediyorum allahim bize o gunleri gostersin cok zorlu yol allah yardimcimiz olsun oglusunu ve seni opuyorum:)
amin canım, gerçekten çok zorlu bir yolmuş gerçekten, ancak yaşayan bilir :) ben de seni ve miniğini öpüyorum :)

Sağolun. Negatif tüp bebek sonrasındaki gibi bir döneme girmek istemiyorum, mücadele ediyorum açıkçası. Herşey Allah'tan diyorum, öyle teselli etmeye çalışıyorum kendimi. Benim de 8 haftalıktı bebeğim. Doktorum da çok üzgündü, her halinden belliydi. ıhtimal alıştırarak söylemek için bana yarı yarıya şans verdiğini düşünüyorum açıkçası. Bebeğinin kalbini bir duyup, bir kaybeden sonra tekrar duyanı hiç duymadım. ınşallah, yakında isteyen herkesle birlikte Allah bana da sağlıkla huzurla kucağımıza alacağımız bir bebek nasip eder.
Herada, lütfen umudunu kaybetme arkadaşım, inşallah sen de anne olacaksın, bu duyguyu yaşayacaksın, ben bunun hep bir zamanı olduğuna inandım, gerçekten de öyle, bu öyle zor bir süreç ki bazen Allah beni sınıyor mu diye düşündüğüm anlar oldu... ama hiç inancımı yitirmedim, hep pozitif olmaya çalıştım, hani derler ya istemek başarmanın yarısıdır :) umudunu kaybetme ve pozitif olmaya çalış canım... ne zaman pozitif olduysam olaylar iyi gelişti ama ne zaman negatif oldum aksilikler peşimi bırakmadı, inan bana, pozitif olduğun zaman hem daha iyi hissedeceksin kendini hem de herşey yolunda gidecek :) inşallah Rabbim hem sana hem de anne olmaya çalışan herkese yardım edecek :teselli:

Sağolun. Negatif tüp bebek sonrasındaki gibi bir döneme girmek istemiyorum, mücadele ediyorum açıkçası. Herşey Allah'tan diyorum, öyle teselli etmeye çalışıyorum kendimi. Benim de 8 haftalıktı bebeğim. Doktorum da çok üzgündü, her halinden belliydi. İhtimal alıştırarak söylemek için bana yarı yarıya şans verdiğini düşünüyorum açıkçası. Bebeğinin kalbini bir duyup, bir kaybeden sonra tekrar duyanı hiç duymadım. İnşallah, yakında isteyen herkesle birlikte Allah bana da sağlıkla huzurla kucağımıza alacağımız bir bebek nasip eder.

canım benim, şu anda sana ne desek boş, iyi kötü çektiğin acıyı anlayabilecek insanlarız (yaşadıklarımızdan ötürü) ama bak ne güzel %50 şansın varmış inşallah herşey senden yana olur.

Bebeğinin kalbini bir duyup kaybeden sonra tekrar duyan duymadım diyorsun ama bunlar mucize Herada yerini tam hatırlamıyorum ama benim yazdıklarımdan arat cumartesi günü olacak é allahım bu nasıl mucize demiştim" O arkadaşım bebeğinin kalbinin sesi duyulmamış kürtaj demişler, başka dr a gitmiş oda duymamış ama haftaya gel demiş haftaya gittiğinde kalp atışlarını duymuşlar ve 50 gün sonra doğumu varmış.

Canım bunu sana hayaller kurman için yazmadım ama en azından arada geçen sürede gönlünü ferah tut istedim.

Sağolun. Negatif tüp bebek sonrasındaki gibi bir döneme girmek istemiyorum, mücadele ediyorum açıkçası. Herşey Allah'tan diyorum, öyle teselli etmeye çalışıyorum kendimi. Benim de 8 haftalıktı bebeğim. Doktorum da çok üzgündü, her halinden belliydi. İhtimal alıştırarak söylemek için bana yarı yarıya şans verdiğini düşünüyorum açıkçası. Bebeğinin kalbini bir duyup, bir kaybeden sonra tekrar duyanı hiç duymadım. İnşallah, yakında isteyen herkesle birlikte Allah bana da sağlıkla huzurla kucağımıza alacağımız bir bebek nasip eder.

canım çok üzüldüm. inşallah bugün kalp atışlarını tekrar duyup dönersiniz. eğer olmazsa bile unutma hala zamanın var ve 1 kere olduğuna göre yine hamile kalabilirsin sadece zamanı değilmiş. biliyorum yaşımız 20lerde veya 30larda olsa bu kadar panik yapıp üzülmeyeceğiz ama herşeyin hayırlısı. inşallah güzel haberlerle dönersin kaydirigubbakcemile3

Back
X