ah serpilcim aynen

artık dertlerimi buraya yazmiğyorum asiri endise yumagi bir hamile olmaktan ben biktim ama bakin sizde doktorumdan ornek vereyim adamcagiz her gittigimde rahim boyu olcup nst ye sokuyorkı erken sancılaırm varmı

birde amnıo0 sentezi o bile yapmaya cekindi

ki kendisi son derece pozitif relax bir dr ama beni okadar riskli buluyor
canim ben son 2 haftadir okadar halsiz ve gir hissetmeye basladimki kendimi valizimi hazirladim sayilir..ama hala eksikler var...genelde cogu seyi kendim cozumlemek zorundayim annem anneanneme bakiyor kadini olsada yaninda olmak zorunda bende tek basima ugrasiyorum

bebege oda yapmiyorum besik olacak simdilik...doguma hazirlik kursuna gidecek vaktim yok malesef full ecz.deyim ..artık dayanabıldıgım yere kadar gıdecegım

sen nasılsın?benden ondesın daha agırlasmıs olmalısın...kontrolunde nelere bakıyor doktorun?neler onerıyor?neler ıcıyorsun?kızlarımızı bır kucagımıza alsak:)
Defnecim,
seni cok iyi anliyorum bende son haftalarda kendimi daha cok yorgun ve agir hissediyorum.ama buna ragmen debelene debelene kosturuyorum:)
benim burada hic kimsem yok,butun her isimi kendim haleldiyorum,kararlarimi kendim veriyorum..bende oyle detayli bir oda hazirlamadim.sadece bir yatak,birde hem ustunde bebegin altini degisterebilecegim bir komidin aldik.bugun dogum hazirlik kursuna basladim cok keyifliydi.oncelikle nefes tekniklerine basladik sonra da birkac hamile yoga hareketi ki acayip iyi geldi.son bikac haftadir bel ve sirt agrilarim cok fazla idi.bu hareketlerle kendimi super hissetim.bizim buralarda dr.lar cok hassas degiller yeme icme konusunda da takintili degiller..sadece Gynéfam diye bir vitamin ve magnezyum aliyorum,bol sut -sebze ve meyve yiyorum,gunde en az bir bardak soya sutu iciyorum cok faydali oldugu soyleniyor.bilmem hatirlar misin bende plasentayi besleyen damarlarda gelisme sorunu vardi bu nedenle her gittigimde ultrasona giriyorum,bebegin gelismesine bakiyorlar.dogum hocam bu hafta itibari ile hamile cayi diye bisey var onu icmemi onerdi vucudun su tutmasini onluyormus ayrica doguma yardimci oluyormus.iste boyle sallana yuvarlana hazirlaniyorum doguma:)