38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

arkadaşlar,
çok mersi herkese yarın akşam üstü gideceğim bakalım ne olacak. inşallah güzel ve mutlu haberlerle dönerim. gerçi bunu aşınca iş bitmiyor önümde çok uzun bir yol var dr umda aynı şeyi söylüyor,

Subuo , hiç telaş etme ben de tek yumurta ile şu an hamileyim, yani inşallah yarında güzel haberle döneceğim.
sen içini ferah tut canım,

nolur herkes bu akşam bana dua edermi:) herkese sevgiler,

NAZENİN merhaba canım bu akşam beni ağlattın be güzelim yazının sonunda nolur bana duaedin demişsin seni o kadar iyi anlıyorumki canımm.şu an pc nin farklı bir işlevi olsa sanki nasıl diyeyim gözleri olsa ve sen beni görseydin ne kadar samimi olduğumu anlardın. yaşadıklarımız hep aynı olduğu içinburadaki herkes için diliyorumyumrtası olmayanın çok olsun bölünmeyenin bölünsün tutunmayanın tutunsunhamile olduğunu öğrenenlerin sonuna kadar devam etsin innşallah ve gün sayanlar da bir an önce kucaklarına alsın.sonra döküldüm be güzelim iyi geceler.

kızlar ne olur bana bi seyler soleyin aradılar ve dollenme 0lmadını solediler yarını beklıcez dediler
bole bıse yasayan varmı toplandıktan 2gün sonra dollenen

Sevgili Alabama,

Haydi canım, önemli bir bölümü atlatmışsın, Allah güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Umarım yumurta toplama işlemi rahat geçmiştir. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Sevgili Deniz Bulut,

ınşallah senin de güzel haberlerini alacağız. Çok doğru söylüyorsun, bu yumurtalar sana rağmen mis gibi döllenip, bir güzel tutunacaklar sana. Aman ha, moralini sağlam tut, daha bekleme dönemi var, gözünü seveyim, iyi şeyler düşün.

Sevgili Nazenin,

Güzel haberlerini bekliyoruz bebişinin. Ne olur hamileliğinin keyfini çıkar, moralini bozma. Bu uzun bir yolculuk, Allah keyifle tamamlamayı nasip etsin.

Subuo canım,

Doktorlar ümidi kesmediklerine ve bekleyelim dediklerine göre bence ümitsizliğe kapılma. Bunu doktorlardan daha iyi kimse bilemez. Bekleyelim demeleri bence ümitli olman için bir sebep. Dua et arkadaşım, dualarım seninle ve haber bekleyen tüm arkadaşlarımla.

Atladığım olmuşsa özür, kısıtlı zamanlarda giriyorum haber alayım diye. Hepinizi öpüyorum, güzel haberlerle alt üst edin burayı hadi.

defne'cim negüzel yaşadığın hisler , inşallah bizde ben de o günlere gelirim.
şimdi okuyoru bazı yerlerde kese içi boş olabiliyormuş diye allahım kafayı yiycem birde bende belirtide yokya acaba diye kafam gidiyor hep aksi şeylere
NAZENINCIMMsagol canim guzel sozlerin icin:)elbette allah sanada tum kadinlarada bu duyguyu yasatsizn ve yasatacak gecen sene bu zamanlarda ben okadar umitsizdimki sana anlatamam:(evet bos kse olabilir kalbi hic atmayabilir sonra kalbi durabilir:(ben bunuda yasadim....genelde sperm morfolojisi dusukse bunlar yasaniyor ama bunu doktorlar (erkek milleti birbirini tutuyor sanirim)hic kale almiyor...zaten hamile kalmakla bitmiyor ..en basindan sonuna kadar her kademede bu risklerimiz var ve elimizden gelen dua edip inanmak:)

ay tamam ya vurma :mymeka:Çok üzgünüm çoookbiliyorum eşeğim ben laftan anlamıyorum :kedi:ama değişmeye çalışıyorum inanki. inşallah iyi olacak herşey inşallah :dance:

canım sağlıkla gelsin de odası arkadan gelir. zaten ilk aylar hep yaninda besikte yatacak. oda sonra. endişelerinde haklısın ama bak konuşa konuşa zaman geçti inşallah sona yaklaştın sonradan hep güzel hatırlayacaksın bu günleri inşş:1hug:
benimkinin de sonu iyi gelsin yeter. yumurtalarıma değil ama doktoruma güvendim bu sefer. inşallah bana rağmen başaracak alkisalkisalkis
denizbulutcum canim zaten su aralar oyle bir fena haldeyimki hani bebegi alip direk bizim yatagimiza yatirmaya raziyim hicbirseye halim yok ikiadim atsam nefes nefese kaliyorum...:(

ah serpilcim aynen:(artık dertlerimi buraya yazmiğyorum asiri endise yumagi bir hamile olmaktan ben biktim ama bakin sizde doktorumdan ornek vereyim adamcagiz her gittigimde rahim boyu olcup nst ye sokuyorkı erken sancılaırm varmı:(birde amnıo0 sentezi o bile yapmaya cekindi:(ki kendisi son derece pozitif relax bir dr ama beni okadar riskli buluyor:(

canim ben son 2 haftadir okadar halsiz ve gir hissetmeye basladimki kendimi valizimi hazirladim sayilir..ama hala eksikler var...genelde cogu seyi kendim cozumlemek zorundayim annem anneanneme bakiyor kadini olsada yaninda olmak zorunda bende tek basima ugrasiyorum:(bebege oda yapmiyorum besik olacak simdilik...doguma hazirlik kursuna gidecek vaktim yok malesef full ecz.deyim ..artık dayanabıldıgım yere kadar gıdecegım:(sen nasılsın?benden ondesın daha agırlasmıs olmalısın...kontrolunde nelere bakıyor doktorun?neler onerıyor?neler ıcıyorsun?kızlarımızı bır kucagımıza alsak:)

Defnecim,
seni cok iyi anliyorum bende son haftalarda kendimi daha cok yorgun ve agir hissediyorum.ama buna ragmen debelene debelene kosturuyorum:)
benim burada hic kimsem yok,butun her isimi kendim haleldiyorum,kararlarimi kendim veriyorum..bende oyle detayli bir oda hazirlamadim.sadece bir yatak,birde hem ustunde bebegin altini degisterebilecegim bir komidin aldik.bugun dogum hazirlik kursuna basladim cok keyifliydi.oncelikle nefes tekniklerine basladik sonra da birkac hamile yoga hareketi ki acayip iyi geldi.son bikac haftadir bel ve sirt agrilarim cok fazla idi.bu hareketlerle kendimi super hissetim.bizim buralarda dr.lar cok hassas degiller yeme icme konusunda da takintili degiller..sadece Gynéfam diye bir vitamin ve magnezyum aliyorum,bol sut -sebze ve meyve yiyorum,gunde en az bir bardak soya sutu iciyorum cok faydali oldugu soyleniyor.bilmem hatirlar misin bende plasentayi besleyen damarlarda gelisme sorunu vardi bu nedenle her gittigimde ultrasona giriyorum,bebegin gelismesine bakiyorlar.dogum hocam bu hafta itibari ile hamile cayi diye bisey var onu icmemi onerdi vucudun su tutmasini onluyormus ayrica doguma yardimci oluyormus.iste boyle sallana yuvarlana hazirlaniyorum doguma:)
serpilcim o hamile cayi cok guzel birseymis acaba iceriginde neler var?ben sabahlari maydanoz yiyerek odem sorununu bir skeilde cozmeye calisiyorum...tans surekli olcuyorum...cok yemek yiyemiyorum kilo almiyorum insallah bu sorun degildir...sabaha karsi ikikerdir kramp giriyor bacagima :(magnesiumu arttirdim...)senin yaklasik dogum tarihin neydi serpilcim belki yazdin ama kusurabakma unuttum:(

kızlar bende yumurtamı bıraktım geldim
yumurtam 2ydi teke düstü
yarın dollenıp dollenmedini ogrencez
ınsallah gelır gerü doner annesine

selam kızlar geçmişi okumadan yazıyorum bugün dört tane yumurtam alındı. ikisinin iyi olduğunu söyledi doktorum diğer ikisi içinde yarını bekleyeceğiz. eğer iki iyi kalırsa onlar perşembe transfer olacak diğer ikisi yarın pozitif olursa onların gelişimi için bir gün daha beklenecek o zamanda transfer cuma günü olacak. tabi tüm bunlar gelişim süreci içinde belli olacak. doktorum kesin ve net konuşmuyor. yani yumurtaların iyi olması spermle reaksiyona gireceği bölünme olup olmayacağı da yine bu önümüzdeki günlerde belli olacak umarım perşembe cumaya kadar elim boş kalmaz ve herşey iyi gider. bende doktora fazla soru sormadım. bana yarını düşünme anı yaşa bu anı düşün dedi. ne çok ümitsiz olalım ne çok ümitli. bu sonuçda ne kadar tıbda olsa doğanın yardımıyla olan birşey dedi. işin doğası yardım ederse inşallah herşey güzel olacak bakalım kısmet.
alabama ve subuo cum dualarim sizlerler insallah hersey pozitife doner sonuc cok iyi olur..evet is allaha ve dogaya kaliyor...tibta yetersiz zaten bu noktada:(

allahım ne zormus bu ısler ya allah kımseyı bununla sınav etmesin

kızlar ne olur bana bi seyler soleyin aradılar ve dollenme 0lmadını solediler yarını beklıcez dediler

canım ne yazık ki ben hiç duymadım. ama ne bileyim yumurtaların geç gelişmişti belki geç de döllenir 1 tanesi inşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gerçekten çok zor bir süreç allah kimseyi bu süreçle imtihan etmesin sonu hayırlı olsun :Saruboceq:

kızlar moralim düzeldi kücük yumurtalar da büyümüşler diğerlerine yetişmişler. 16-16,5-17-17,5-18-20 mm olmuşlar :nazar::dance::nazar: of ya kötü şeyler getirmiyorum aklıma bu sefer. en az 3 tanesi mükemmel döllenecek ve tutunacaklar geçen sefer kardeşlerinin yapamadığını yapacaklar inşşş :Saruboceq:
alabama ve nazeninden haber yok daha. inşş onların da güzel haberlerini alacağız kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
tebrıkler canım ınsaaaallaaaaaaaah annelerini üzmicekler ve bence sen hamis haberini vericeksin icime doguyo

tebrıkler canım ınsaaaallaaaaaaaah annelerini üzmicekler ve bence sen hamis haberini vericeksin icime doguyo

inşşş canım benim. geçen sefer 8 yumurtam vardı 6 yoplanmıştı 1 iyi kalite 1 orta kalite döllenmişti. kimyasal olmuştu. şimdi sayı daha az ya kaliteli döllenen olmazsa diye korkum. ama yumurta olduğu sürece ümit var opuyorumnanaktansen memoriala gidiyordun değil mi? çok iyi merkez. eğer olmazsa bundan sonrası için de seni çok iyi ve dürüst bir biçimde yönlendirirler. inşallah olur canım fazla gecikmez kaydirigubbakcemile3

Deniz'cim,

Ne güzel haber bu böyle. ıNşallah hepsi döllenecek ve ikizler yola koyulacak. Allah senin, Alabama'nın ve uğraş veren herkesin önce göbişlerini sonra da kucaklarını doldursun. O herkesten biri de ben olayım inşallah.

Bol şanslar, umarım sıkıntıları önceden yaşadın, bundan sonra hep sefasını sürersin. Sevgiler,

arkadaşlar,
saolun dualarınız için geldim dr dan, embrio oluşmuş kalp atımıda gördüler ama duyamadık, dr yavaş gelişiyor olabilir dedi bu yüzden haftaya asıl bakalım ozaman dinletebilmeliyim dedi. ancak hesaplara göre 7+3 dedi ancak bana 2 agustosta transfer olmustu onlar 2 hafta oncesiden son adetten hesaplıyormuş , ozaman 7+3 e göre oldukça yavaş gelişme değil mi?

boyle olupta sonradan kalp atışı duyan varmı acaba? ben napim şimdi anlamadım. dr sabretcez bekleyeceğiz dedi. ama çok üüzldüm eve geldim ağladım benin bir öncekide böyle olmustu once hafifi vardı sonraki gidişte hiç duyulmadı.

arkadaşlar nolur yardım edin düzelme şansı olur mu? gene mi hayal kırıklığı yaşayacagım yoksa .. inanamıyorum ben bukadar çok istedikçe nedenn?

arkadaşlar,
saolun dualarınız için geldim dr dan, embrio oluşmuş kalp atımıda gördüler ama duyamadık, dr yavaş gelişiyor olabilir dedi bu yüzden haftaya asıl bakalım ozaman dinletebilmeliyim dedi. ancak hesaplara göre 7+3 dedi ancak bana 2 agustosta transfer olmustu onlar 2 hafta oncesiden son adetten hesaplıyormuş , ozaman 7+3 e göre oldukça yavaş gelişme değil mi?

boyle olupta sonradan kalp atışı duyan varmı acaba? ben napim şimdi anlamadım. dr sabretcez bekleyeceğiz dedi. ama çok üüzldüm eve geldim ağladım benin bir öncekide böyle olmustu once hafifi vardı sonraki gidişte hiç duyulmadı.

arkadaşlar nolur yardım edin düzelme şansı olur mu? gene mi hayal kırıklığı yaşayacagım yoksa .. inanamıyorum ben bukadar çok istedikçe nedenn?

bir önceki ile aynı durum olması seni yıkmış tabii ama inan ben burada kalp atışı önce duyulmayıp 1 hatta 2 hafta sonra (nasıl oluyor kaçıncı hafta bilmiyorum ama geç işte) duyulan ve sağlıklı gelişen o kadar çok kişi okudum ki. bu bir haftan biz ne dersek diyelim zor geçecek ama ben inanıyorum bebeğin güzel gelişiyordur ve inşallah haftaya kalp atışını net bir şekilde duyacaksıznız dualarım sennle ve minik bebeğinle :Saruboceq:

merhaba kızlar sabahtan gelmedim netleşmesini bekledim. önce iki yumurtanın biri döllendi biri anormal döllendi haberini aldım. bir tane cepte :) diğer ikisi için ilk aşamayı atladılar şimdi ikinci aşamada belli olacak öğleden sonra dediler. ve fakat onlarda ikinci aşamayı atlatamadılar. dolayısıyla ben tekyumurta ile yolculuğuma devam ediyorum. demekki hayırlı olan buymuş çünkü ben hep hayırlısını istedim. yarın transferimiz var allahın izniyle ve hayırlı bir evlat olacaksa sağlıkla gelecekse annesini babasını üzmeyecekse yarın kendisini davet edeceğim hadi hayırlısı. denizcim inşallah senin üç yumurtan da gelişir ve transferin gerçekleşir sana çok bol şans dilerim.

Deniz'cim,

Ne güzel haber bu böyle. İNşallah hepsi döllenecek ve ikizler yola koyulacak. Allah senin, Alabama'nın ve uğraş veren herkesin önce göbişlerini sonra da kucaklarını doldursun. O herkesten biri de ben olayım inşallah.

Bol şanslar, umarım sıkıntıları önceden yaşadın, bundan sonra hep sefasını sürersin. Sevgiler,

inşallah heredacım inşallah geç geliştiler ama geliştiler nihayet. bugün ultrasondan çıktığımda doktorumun da benim de ağzımız kulaklarımızdaydı. eşim bile ne oldu gülüyorsun sonunda dedi. inşallah sonu da güzel gelir :Saruboceq:kaydirigubbakcemile2zemuszemus

merhaba kızlar sabahtan gelmedim netleşmesini bekledim. önce iki yumurtanın biri döllendi biri anormal döllendi haberini aldım. bir tane cepte :) diğer ikisi için ilk aşamayı atladılar şimdi ikinci aşamada belli olacak öğleden sonra dediler. ve fakat onlarda ikinci aşamayı atlatamadılar. dolayısıyla ben tekyumurta ile yolculuğuma devam ediyorum. demekki hayırlı olan buymuş çünkü ben hep hayırlısını istedim. yarın transferimiz var allahın izniyle ve hayırlı bir evlat olacaksa sağlıkla gelecekse annesini babasını üzmeyecekse yarın kendisini davet edeceğim hadi hayırlısı. denizcim inşallah senin üç yumurtan da gelişir ve transferin gerçekleşir sana çok bol şans dilerim.

benim şu an 6 gelişiyor küçük 3 tanesi yetiştiler kaydirigubbakcemile4ama geçen sefer 8 gelişenden 2 döllenmişti. ben bu sefer 6 taneden 4 tane 1. kalite olacak diyorum başka birşey düşünmek istemiyorum. :umursamaz: canım kaliteli olduğu sürece tek yumurtadan da çok kişi hamile kalıyor biliyorsun değil mi? zaten biz de 1 yumurta ile 1 spermden olmadık mi? yani iyi kaliteyse sayı hiç önemli değil. bak nazenin de 2 yumurta yola çıkmış tek yumurta ile hamile. sonu hayırlı gelsin inşallah. hayırlı olacaksa daha fazla bekletmesin sağlıkla gelsin :Saruboceq:

inşşş canım benim. geçen sefer 8 yumurtam vardı 6 yoplanmıştı 1 iyi kalite 1 orta kalite döllenmişti. kimyasal olmuştu. şimdi sayı daha az ya kaliteli döllenen olmazsa diye korkum. ama yumurta olduğu sürece ümit var opuyorumnanaktansen memoriala gidiyordun değil mi? çok iyi merkez. eğer olmazsa bundan sonrası için de seni çok iyi ve dürüst bir biçimde yönlendirirler. inşallah olur canım fazla gecikmez kaydirigubbakcemile3

hayır canım centrum klınık ankara
umut bekliorum

bir önceki ile aynı durum olması seni yıkmış tabii ama inan ben burada kalp atışı önce duyulmayıp 1 hatta 2 hafta sonra (nasıl oluyor kaçıncı hafta bilmiyorum ama geç işte) duyulan ve sağlıklı gelişen o kadar çok kişi okudum ki. bu bir haftan biz ne dersek diyelim zor geçecek ama ben inanıyorum bebeğin güzel gelişiyordur ve inşallah haftaya kalp atışını net bir şekilde duyacaksıznız dualarım sennle ve minik bebeğinle :Saruboceq:

evet deniz hemde nasıl zor geçecek neden böyle oluyor bilemiyor,
arkadaslar boyle bir durum yasayan varmı gec kalp atışı duyan nolur paylaşın bıraz moral olsun lütfenn

canım sana yarını bekliycez dedilerse haala umut vardır umut et ve bekle sabırla bekle.çok zor biliyorum ama şu an için dua et inşallahhayırlıysa olur canım.

benim şu an 6 gelişiyor küçük 3 tanesi yetiştiler kaydirigubbakcemile4ama geçen sefer 8 gelişenden 2 döllenmişti. ben bu sefer 6 taneden 4 tane 1. kalite olacak diyorum başka birşey düşünmek istemiyorum. :umursamaz: canım kaliteli olduğu sürece tek yumurtadan da çok kişi hamile kalıyor biliyorsun değil mi? zaten biz de 1 yumurta ile 1 spermden olmadık mi? yani iyi kaliteyse sayı hiç önemli değil. bak nazenin de 2 yumurta yola çıkmış tek yumurta ile hamile. sonu hayırlı gelsin inşallah. hayırlı olacaksa daha fazla bekletmesin sağlıkla gelsin :Saruboceq:

canım tabiik ne kadar olgunlaşmış yumurtan var okadar şansın var anladığım kadarıyla. çünkü toplanması yetmiyomuş bide bunların döllenmesi kaliteli olması vs gerekiyormuş bunları hep yeni öğrendim. sonuçta sayın iyi inşallah en az iki encok hepsi kalitelidir ve döllenirler. yedek de olmuş olurlar en azından diilm? benim ilk denememde böyle oldu demekki böylesi hayırlısıymış hiç itirazım yok yarın bana sorun var bu yumurtada gitti derseler yine üzülmeyeceğim inan. üzülsem nolcak ki geri mi getircem isyan etsem nolcak değişen hiçbirşey olmaz. o yüzden ben biriki ay aramı verip daha inatçı bir şekilde yoluma devam edeceğim. yada bırakırım bilmiyorum. ben hayırlısını istiyorum ve her durumun benim için hayırlı olacağına inanıyorum. içimdeki ses de bi tanecik yumurtamın bana bebiş olup kucağıma hayırlısıyla geleceğine inan diyor evel allah.

subuo beni bugün arayan kadın toplamadan 24 saat sonra olacak döllenme anormal döllenme olabilir dedi 24 saate kadar olanı dikkate alıyoruz dedi. bence sen eğerki 24 saati geçtiyse araştır iyice öğren öyle karar ver. arayıp sorsana klinigi neden herkes 24 saatde sonuç alırken benimki bir gün daha ertelendi de bence hiç çekinme

Back
X