38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam kızlar sabah transferim oldu herşey gayet kolay geçti. allahın izniyle bebişim bende inşallah tutunur ve yaşar. şimdi yatıyorum yarın gelirim. öpüldünüzzzz

sevgili alabama sana ve denizehayırlısı olsun diyorum.inşallah bayram müjdeniz olur.bizlerde buradan benimki şöyle tekmeledi benimki böyle yaptı muhabbetlerinizi okuruz.sevgiyle kalın önümüzdeki bu 12 günü sterssiz geçirmeye çalışın canınız ne isterse onu yiyin için kitap okuyun ya da bilmiyorum nelerden mutlu oluyorsanız onu yapın.

arkadaslar hayit tohumunun farmakoojik ozellikleri var. hipofiz bezine direkt etki eder. tup bebek tedavisi sirasinda ilaclarla biraber KESINLIKLE ALINMAMASI GEREKIR. Lutfen dikkatli olalim...

canım uyardığın için sağol.ben zaten bir de tiroit hastasıyımilaç kullanıyorumşu an tüp bebek ilacı kullanmıyorum hipotiroit ilacı kullanıyorum ve bunu ömür boyu kullanmalıyım dikkate alıcam svegiyle kal

ben ikili- üçlü alıntı yapamıyorum :(

denz bulut ve alabama dualarım sizinle canlarım

selam kızlar evde pinekliyorum herkes iyimi denizin transferi yarın mı olacak bugün mü anlayamadım? hayırlısıyla yumoşların bebiş olsun denizcim.
evde sürekli yatmıyorum ben kızlar oturuyorum bazen yatıyorum iş güç yapmıyorum ama evin içinde yürüyorum bi sakıncası yok dimi. doktorum çok ağır iş yapma ama çokta 24 saat yatmana gerek yok dedi siz ne dersiniz?

kızlar yarın sabah opum var. dua edin lütfen yumoşların hepsi kaliteli çıksın :Saruboceq:

Allah yardımcın olsun, inşallah hepsi kaliteli yumurtalar çıkacak ve güzelce bölünecekler. Dualarımdasın canım.

selam kızlar sabah transferim oldu herşey gayet kolay geçti. allahın izniyle bebişim bende inşallah tutunur ve yaşar. şimdi yatıyorum yarın gelirim. öpüldünüzzzz

Alabama'cım, güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarım seninle. Pozitif olman harika birşey, ben bebek müjdeleri alacağımıza çok ama çok inanıyorum. Allah yardımcın olsun.

selam kızlar evde pinekliyorum herkes iyimi denizin transferi yarın mı olacak bugün mü anlayamadım? hayırlısıyla yumoşların bebiş olsun denizcim.
evde sürekli yatmıyorum ben kızlar oturuyorum bazen yatıyorum iş güç yapmıyorum ama evin içinde yürüyorum bi sakıncası yok dimi. doktorum çok ağır iş yapma ama çokta 24 saat yatmana gerek yok dedi siz ne dersiniz?

Bence yaptığın doğru canım. Çünkü çok yatmakta iyi değil neticede kan dolaşımının düzenli sağlanması lazım. Transferimden bir hafta sonra 3-4 saatlik bir tren yolculuğu gözüküyordu mesela, onun için bile bana her saat biraz yürüyün tek noktada saatlerce kalmayın demişlerdi. Ufak tefek hareket etme iyidir yani.

Güzel anne adaylarımızı bol bol öpüyorum. Hadi bakalım başı çekin çabuk, arkanızdan gelecem, alecem var :-)

kızlar bugün 6 yumurtayı verdik geldim. ilkinde de 6 yumurta vardı. 2 döllenmişti bir iyi bir orta kalite inşşş bu sefer daha iyi kalite bol yumurtam olur. benim yaş genlede sizden az ileri bu nedenle biraz daha stres yapıyoum. işin madi boyutu da bizi çok sıktı. yani hayırlıysa inşş bu sefer olsun.:Saruboceq:

ben ikili- üçlü alıntı yapamıyorum :(

denz bulut ve alabama dualarım sizinle canlarım

sağol canım inşş. 2 li 3 lü cevp için mesajlarda sağ altta alıntı yap yanında HQ var onu tıklıyorsun

sağol canım. 6 taneyi bıraktım geldim. inşş bu sefer döllenen sayı ve kalite daha iyi olur. :Saruboceq:inşş peşpeşe hamile kalırız :Saruboceq:

Allah yardımcın olsun, inşallah hepsi kaliteli yumurtalar çıkacak ve güzelce bölünecekler. Dualarımdasın canım.

Güzel anne adaylarımızı bol bol öpüyorum. Hadi bakalım başı çekin çabuk, arkanızdan gelecem, alecem var :-)

Inşallah canım 2009 sonuna kadar peşpeşe hamile kalacağız yerimseniben

sevgili alabama sana ve denizehayırlısı olsun diyorum.inşallah bayram müjdeniz olur.bizlerde buradan benimki şöyle tekmeledi benimki böyle yaptı muhabbetlerinizi okuruz.sevgiyle kalın önümüzdeki bu 12 günü sterssiz geçirmeye çalışın canınız ne isterse onu yiyin için kitap okuyun ya da bilmiyorum nelerden mutlu oluyorsanız onu yapın.

ay ne güzel söyledin. inşş bundan sonra hep birlikte hamilelik bulantılarını testlerini sonra da bebeklerimizin bakımını konuşuyor oluruz kaydirigubbakcemile5

Alabama ve denizbulut iyi haberlerinizi alıcağız hayırlısıyla inşallah.Sakın stres yapmayın.Çünkü sonucu değiştiremezsiniz sonuçta.Benim arkadaşımında 3.denemesinde tuttu.30'lu yaşların başında değil de 39 yaşında tuttu tüp bebek denemesi.Onun için yaşı fazla takmayın bence.Allah izin verdikten sonra.Hem 39 yaşındaki transferde embriyoların kalitesi de iyi değildi.O hiç belli olmuyor yani.Siz hamile kalın ben de arkanızdan geliyorum ekimde.Bol şanslar canlarım.

Ben il denememi Florans Natıngle'de yaptırmıştım ama 2.için eşimle daha karar veremedik.Aynı yerde yaptırıcaz büyük ihtimal.

ilk denememden sonra anladım ki çok kötü yerleri hariç tutarak söylüyorum merkezler 3 aşağı 5 yukarı aynı.olacağı varsa oluyor.
ben bu 2. de fiyatı en uygun yerlerden en güvendiğimi seçtim. çamlıca medicana ömer faruk vanlıoğlu. şu an sonuç negatif de olsa (allah korusun) seçimimden çok memnunum. 3. yü denesem (aman gerekmesin) yine oraya giderim ama eve çok uzaktı uzaklığı cidden yordu bir de yumurtalar yavaş büyüyünce sık ve çok kontrole gitmek zorunda kldım(toplama dahil 8 kez) öldüm. sonuç iyi olsun da razıyım ben a.s

Arkadaşlar,
Hayırlı haberlerinizi yakında alacağız inşallah. Alabama'cım, Deniz'cim, haydi bakalım inşallah birbiri ardına güzel haberler vereceksiniz. Yanlış hatırlamıyorsam sonra da Karamel sırada olacak. Belki başka güzel sürprizler de olur burada.

Ben önümüzdeki 4 gün boyunca buralarda olamayacağım; iş için gitmem gerekiyor. Fırsat buldukça girip haberlerinizi almaya çalışırım.

Herkese sevgiler, hepinizi öpüyorum 2009 ve 2010 anneleri :-)

alabamacim canim insallah bebegin artik seninledir :)

kızlar yarın sabah opum var. dua edin lütfen yumoşların hepsi kaliteli çıksın :Saruboceq:
denizcim kendi tup bebek denemem aklima geldi..insallah alabamadanda sendende cok guzel haberler bekliyoruz:)

mrb buyurduk ama kimse yok sanırım
satisu hosgeldin:)canim online rastlaman cok zor gibi ama sen derdini yaz herkes sana cevapo yazar..herkes dertli zaten..:(

arkadaslar ignelerin 7. gununde sadece iki tane yumosu olusmus olan arkadaslar var mi?

canım benim de bir denememde kaçgün gittiğimi hatırlamıyorum ama tedavim süresince 2 yumurta gelişmişti.bu denemede gonal f ile birlikte menogon kullanmıştım aynı zxamandadadostineks8li folik asit koraspin de alıyordum.sadece 2 yumurta gelişince aşılamaya çevrilmişti

hadiiii balance88 öyle geceleri okuyup kaçıyormusun yoksa?çok ayıp..........paylaşıma dönmelisin.umutma nefes alıp verdiğimiz sürece umut var.hoşçakal.sevgiyle kal

Back
X