- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
kızlar................ hayat ne garip değilmi?hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz aramızda kilometreler var ama paylaşabildiğimiz ortak noktalarımız var .benim burada kendmi anlatmamın sebebi anlayışsız çevrem.n e yapmaya çalıştığımı anlamayan ya da anlamak istemeyen en yakınlarımız.hatta aile bireylerimiz.destek olmak yerine yanımızda olmak yerineparanızı boşa harcıyorsunuz diye köstek olanlar..size yakınlarınız destek oluyormu.manevi anlamda.maddiyatı hiç sormuyorum.onu es geçiyorum.yani kendinizi anlatabildiğiniz kimseler var mı.varsa bu .ok iyi çok şanslısınız demektir.en son iptalimdeolmadığını öğrenen bir kişinin bana söylediği şey şuydu.bir daha deniycen mi?yani onları düşündüren şey benim acım değildi.bende bir daha deneyebilercek maddi imkan olup olmadığıydı.ne acı değilmi* bu beni çok üzmüştü.burada hepimiz birbirimize psikolok oluyoruzanlatıyoruz paylaşıyoruz teselli ediyoruzx birbirimiziiyi ki burayı bulmuşumburadan ayrılmayalım olur mu hepiniz kendinize iyi bakın sevgiyle kalın....