38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydin genç bayanlar :smiley-cool: bugün 4. gün bende bir değişiklik yok bakalım. biliyorum test gününe kadar hiçbir belirti hissetmeyen çok kişi hamile oluyor ama insan birşeyler hissetmek istiyor zemuszemus

umutlandırmak istemem ama senin ve alabama'nın tamam olduğunu düşünüyorum.

bitti bu iş, ikinizden de güzel haber gelecek (içimden geçen bu)

günaydin genç bayanlar :smiley-cool: bugün 4. gün bende bir değişiklik yok bakalım. biliyorum test gününe kadar hiçbir belirti hissetmeyen çok kişi hamile oluyor ama insan birşeyler hissetmek istiyor zemuszemus

Günaydın arkadaşım.Belirti için daha çok erken değil mi?Embriyo zaten transferden 4-5 gün içinde tutunur diye biliyorum ben.Tutunduktan sonra beta hcg salınmaya başlar ve belirtileri yapan zaten beta hcg.O da bayağı bir yükseldikten sonra belirtiler başlar.Sen belirtilere takılma canım.11-12. günler biraz belirti verebilir.Bir de ben 4 kez kendiliğinden hamile kaldım.Hepsi biribirinden farklıydı.Onun için yanıltıcı olabilir.Sen rahat ol.kafana takma derim ben.Ayrıca herkese iyi bayramlar kızlar.......

inşş canım. zaten herkes benim hamile olduğumu hatta ikiz delikafaduldenolduğunu düşünüyor. bir olmazsa benden çok sizler şaşıracaksınız sanırım :1rolleyes: inşallah önce alabama sonra da benim müjdeli haberlerimiz gelir. kaydirigubbakcemile5

canım sağol zaten burada herkes benden çok emin olmazsa benden çok şaşıracaksınız herhalde delikafadulden inşş rabbim önce alabamaya sonra bana hayırlı sonuçlar versin :Saruboceq:

Günaydın arkadaşım.Belirti için daha çok erken değil mi?Embriyo zaten transferden 4-5 gün içinde tutunur diye biliyorum ben.Tutunduktan sonra beta hcg salınmaya başlar ve belirtileri yapan zaten beta hcg.O da bayağı bir yükseldikten sonra belirtiler başlar.Sen belirtilere takılma canım.11-12. günler biraz belirti verebilir.Bir de ben 4 kez kendiliğinden hamile kaldım.Hepsi biribirinden farklıydı.Onun için yanıltıcı olabilir.Sen rahat ol.kafana takma derim ben.Ayrıca herkese iyi bayramlar kızlar.......

biliyorum çok erken. olması tuhaf olur. ama işte ben hep birşeyler hissediyorum istiyorum normal yolla ben de hamile kalmıştım. 30 günden önce pek bir belirti olmuyor biliyorum. hayırlısı allahtan :Saruboceq:

Tutunma konusunu dr umla konuştum tam olarak blastosist evresinin 1. günü yani yumurta toplandıktan sonra 5. gün tutunma oluyormuş, ben 4. gün transferi yaptırdım ve 5. gün özellikle yatıp dinlenerek geçirdim.

saol arkadaşım umarım gerçekten öyle olur ne ısmarliyim sana söyle

Tutunma konusunu dr umla konuştum tam olarak blastosist evresinin 1. günü yani yumurta toplandıktan sonra 5. gün tutunma oluyormuş, ben 4. gün transferi yaptırdım ve 5. gün özellikle yatıp dinlenerek geçirdim.

benim doktorumda öyle demişti 3-4 gün içinde tutunma olur diye. umarım tutunmuştur kuzucum bugün benim 9,günümmm opuyorumnanaktan

öpmemmi olsun yeterkiiii ahh ahhhhh ya şu hamileliğin belirtileri niye bu kadar geç başlıyo arkadaşlar yaa. iki aylık hamile olunca başlaması değişikliklerin normal ben şöyle dört haftalıkken belirti versin istiyorum yaaaa. ve ben hayatta hiç hamile kalmamış biri olarak kendimi dinleye dinleye bir hal oldum yani.

öpmemmi olsun yeterkiiii ahh ahhhhh ya şu hamileliğin belirtileri niye bu kadar geç başlıyo arkadaşlar yaa. iki aylık hamile olunca başlaması değişikliklerin normal ben şöyle dört haftalıkken belirti versin istiyorum yaaaa. ve ben hayatta hiç hamile kalmamış biri olarak kendimi dinleye dinleye bir hal oldum yani.

ne dört haftası bugün 4. günüm ben bugün başlasın istiyorum. hatta yarin test yapayim çıksın. o derece yani. alabama senin az kaldi . hadi bakalim 4 gun var. bir de bayram falan zaman gecer. salı gunu güzel haberlerini bekliyoruz inşşş :Saruboceq::lepi:

KIZLAAAAAAAR öncelikle herkese merhaba inşallah bu topiğe benden sonra denizbulut ve alabama uğur getirir neşe getirir bebişleriniz hayırlı olsun annelerine sıkı sıkı tutunsunlar.sizlerden umutluyum hadi kızlar POZİTİF. arkadaşlar ben size yazmasamda girip topiğe nasılsınız diye bakıp çıkıyorum herkezden haberdarım....kendimi anca toparladım desemde insanlar rahat bırkmıyor ve insana taş uzaktan değil yakından gelir...zaten insanında en çok ağrına bu gidiyo...neyse herkezi öpüyorum kendinize iyi bakın. ve İYİ BAYRAMLAR

KIZLAAAAAAAR öncelikle herkese merhaba inşallah bu topiğe benden sonra denizbulut ve alabama uğur getirir neşe getirir bebişleriniz hayırlı olsun annelerine sıkı sıkı tutunsunlar.sizlerden umutluyum hadi kızlar POZİTİF. arkadaşlar ben size yazmasamda girip topiğe nasılsınız diye bakıp çıkıyorum herkezden haberdarım....kendimi anca toparladım desemde insanlar rahat bırkmıyor ve insana taş uzaktan değil yakından gelir...zaten insanında en çok ağrına bu gidiyo...neyse herkezi öpüyorum kendinize iyi bakın. ve İYİ BAYRAMLAR

hoşgelmişsin balance.evet canım doğru söylüyorsun ah bu taşlar bu taşlar.en yakındaki taşlar.ne yapalım bu taşları kapı önünde bırakalım evimize zarar vermesine izin vermemeye çalışalım.elimizden geldiğince zaten anlamıştım ben. bizi en iyi biz anlarız çünkü.yoksa bana daha ilk görüşmemizde yardımcı olan ilk arkadaşım bırakmazdı buraları.bak moniş döndü hadi artık sende burda ol.birbirimize umut olalım. bu arada kızlar olurda bu yakınlarda giremezsemMONETA ,BALANCE,DENİZ BULUT;ALABAMA ,DENİZ KARAYURT;DEFNE VE Diğer ARKADAŞLARIMIZ.heğinizin bayramı gönlünüzce olsun müjde getirsin sağlık mutluluk ve huzur getirsin umarım heğimiz 2010 anneleri oluruz.hoşçakalın sevgiyle kalınhepimizi biriz sizi seviyorum

ayy kahkahalar atıyorum burda inanmıyorum ya öylemi dedi gerçekten eşindenmi mi dedi ay çıldırcam gülmekten. sen sev anacım tabi komşunu da ama memleketim çok cahil ya bi dur bi düşün allah allah gülerim ağlanacak halime. ah allahım bizi bu cahillerin ağzına sakız etme sen büyüksün yarabbim.kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-:roflol::roflol::roflol:

Ay valla böyle oldu canım ya.
Çok üzüldüm yani böyle densiz bir laf etmesini kendime yedirmedim. Hatta Moniş'e de telefonda anlattım. O da çok sinir oldu. Dedi ki "Keşke, -Başka erkekten çocuk yapmaya niyetim olsa niye tüple uğraşayım, direk yatardım- deseydin" dedi. Doğru valla.
Hani eskiden olsa amenna. Bundan bir 10 yıl önce tüp çok bilinmiyordu. Ama şimdi ıcığı cıcığı her gün her kanalda anlatıyor. Pes valla.

Canımmm, sen keyfine bakmaya çalış. İnşallah herşey çok güzel olacak. Zaten hem sen hem Balance hamile kalmıştınız. Ama kılpayı kısmet olmamıştı. İnşallah bu sefer herşey çok güzel olur canım benim.

Balance canım hoşgeldin aramıza. Seni özledik valla.
Evet yaşadıkların çok zor gerçekten. Ama lütfen kafana takmamaya çalış. Söylediğin çok doğru elalem ne derse desin yakın hissettiğin insandan darbe yemek çok zor. Hani bir laf vardır çok severim. "Şu ellerin taşı hiç bana değmez, İlle dostun bir tek gülü yaralar beni" diye. Öyle gerçekten. Böyle dönemlerde asıl destek bekledimiz kişiler, tersine köstek olunca herşey iki kat daha zor oluyor.

bu arada kızlar olurda bu yakınlarda giremezsemMONETA ,BALANCE,DENİZ BULUT;ALABAMA ,DENİZ KARAYURT;DEFNE VE Diğer ARKADAŞLARIMIZ.heğinizin bayramı gönlünüzce olsun müjde getirsin sağlık mutluluk ve huzur getirsin umarım heğimiz 2010 anneleri oluruz.hoşçakalın sevgiyle kalınhepimizi biriz sizi seviyorum

Erverdi çok teşekkürler canım. Ben de senin ve topicteki tüm eski ve yeni arkadaşlarımın bayramını kutluyorum. Bu bayramın ardından topicimizdeki bütün fıstıkların anne olmasını can-ı gönülden diliyorum.

oooooo hanımefendi kimleri görüyoruz,,,,,,,:mymeka:nerdesin sen,,,,,,,:umursamaz:sakın kandırma beni,,,,

ayy kahkahalar atıyorum burda inanmıyorum ya öylemi dedi gerçekten eşindenmi mi dedi ay çıldırcam gülmekten. sen sev anacım tabi komşunu da ama memleketim çok cahil ya bi dur bi düşün allah allah gülerim ağlanacak halime. ah allahım bizi bu cahillerin ağzına sakız etme sen büyüksün yarabbim.kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-:roflol::roflol::roflol:

canım bendede var böyle arıza bir komşu laelaelaelaelae ellibin defa anlattım gerizekalı mahlukata hala aynı kafada hatun-tatlicadiarzu- ,,,sinir olurum böyle tiplere,,sanane kardeşim belki ben TÜP seviyorum:roflol:keyif benim değilmi????salak insanlar yaaa,,,,,herzaman derim ''bizibizden daha iyi kimse anlayamaz''çünkü hamile kadın gördüğünde seninde için sızlar,,,çocuklu insanlar görünce'' neden ben'' deriz,,,,,,bebekli reklamlar çıknca pür dikkat seyrederiz sonrasında taaaa kalptan gelen bir OFFFFFF OF,,,bunlara hiçbirimiz yabancı değiliz,,,,,,,,,,bu kadar sıkıntıyı çekipte vazgeçmek te olmaz:olmaz:,,,,,,

kızlar hepiniz çok saolun acayip desteksiniz inşallah bende hamileyimdir ve bu mutluluğu yine sizlerle yaşarım. hepinizin bayramını şimdiden bende kutluyorum hepinizin yanaklarından öpüyorum. ben yine buralarda olacağım ara ara gelir haberdar ederim sizi.

canım özlettin umarım artık daha iyi hissediyorsundur. tedavi için de ben çok güvendiğiniz 1-2 arkadaş dışında kimseye söylemeyin diyorum. sonra insanların iyi niyetle sormaları bile can sıkıyor. hele öneri vermeleri. bizi sadece biz anlıyoruz. o nedenle arada gir özletme derim ben yerimsenibeninşş rabbim yazdıysa önce alamaba ve benim sonra da senin pozitif sonuçlarını alacağız kaydirigubbakcemile5

oooooo hanımefendi kimleri görüyoruz,,,,,,,:mymeka:nerdesin sen,,,,,,,:umursamaz:sakın kandırma beni,,,,

diyene bak sen nerelerdeydin allah allah hem suçlu hem güçlü:oklava:

kızlar hepiniz çok saolun acayip desteksiniz inşallah bende hamileyimdir ve bu mutluluğu yine sizlerle yaşarım. hepinizin bayramını şimdiden bende kutluyorum hepinizin yanaklarından öpüyorum. ben yine buralarda olacağım ara ara gelir haberdar ederim sizi.

canım ben de arada buralarda olacağım görüşürüz. bak salı günü de sabırsızlıkla sonucunu bekliyor olacağım. hayırlısı ikimiz için de :Saruboceq:

Back
X