canım bendede var böyle arıza bir komşu laelaelaelaelae ellibin defa anlattım gerizekalı mahlukata hala aynı kafada hatun-tatlicadiarzu- ,,,sinir olurum böyle tiplere,,sanane kardeşim belki ben TÜP seviyorum:roflol:keyif benim değilmi????salak insanlar yaaa,,,,,herzaman derim ''bizibizden daha iyi kimse anlayamaz''çünkü hamile kadın gördüğünde seninde için sızlar,,,çocuklu insanlar görünce'' neden ben'' deriz,,,,,,bebekli reklamlar çıknca pür dikkat seyrederiz sonrasında taaaa kalptan gelen bir OFFFFFF OF,,,bunlara hiçbirimiz yabancı değiliz,,,,,,,,,,bu kadar sıkıntıyı çekipte vazgeçmek te olmazlmaz:,,,,,,
Yani hakikaten Moniş'im ya. Üstelik biliyorsun benim komşumda bir kez söylemedi bunu bana. Hadi ilkinde çok üzüldüğüm halde çok bir şey dememiştim. Ama her gördüğünde sorunca artık "Yuh" dedim.
Evet o duygu çok zor. Ki ben daha önce (bu seneye kadar hiç çocuk istemediğim halde) bir arkadaşımın çocuğunu filan görmeye gitmeye çekiniyordum. Hani "Bunun çocuğu yok kıskanır" filan diye düşünürler diye. Maalesef böyle tipler de çok arkadaşlar. Biz birbirmizi çok iyi anlıyoruz. Çünkü aynı çileyi çektik. aynı yolun yolcusuyuz. O yüzden sana katılıyorum. Pes etmek yok. Kimler çocuk yapmıyor, niye bizim fıstıkların da olmasın değil mi ama. gamyoncuiremsu
diyene bak sen nerelerdeydin allah allah hem suçlu hem güçlüklava:
:roflol::roflol::roflol: He valla.
Defne, Rüzgar, Serpil neredesiniz kızlar. epeydir sesiniz çıkmıyor. :kedi: