38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar şu an bana rağmen hamileyim ama değerim yüksek değil 54,5. doktor daha aramadı ama arayınca pazartesi tekrar diyecek. pazartesi artarsa devam ediyor artmazsa sağlıklı değildi kimyasal oldu bitiyor demek. belirti göğüs ağrısı hafifledi ama tam geçmedi bu sefer ilkindeki gibi. kasık ağrısı artarak devam ediyor. bir de dünden beri kokulara hassasiyet başladı. sabah eşimin parfümü aşırı rahtsız etti. yani bunlardan anladığım geç tutunma olabilir ve artabilir. düşerse de hakkımda hayırlısı buymuş diyeceğim. neyse hayırlısı o olsun razıyım diye dua ediyorum. bakalım.

süper bir haber çok sevindim, evet sana rağmen hamilesin ne güzel biliyorsun kendini :))))

bence rakamı dert etme çünkü normal yolla hamile kaldığımda tam 28. günde test yaptırdım 728 çıkmıştı ama olmadı yani değer herşeyi göstermiyor.

çok öpüyorum canım

denizcim ne kadar sevindim.evet değer çok yüksek olmayabilir ama yükselecek.Bak bana arkadaşım 12.gündeki testim 33.6 idi.4 gün sonra tekrarladım 188 e çıktı ve dün tekrarladım 1182 çıktı.Doktorum kurtarıyoruz sanırım dedi salı günü testi tekrarlayalım gelin keseyi görebiliriz o zaman dedi.bizimkiler büyük ve çok büyük bir ihtimalle geç tutundu.Asla ümitsiz olma,hayırlısı olsun canım

süper bir haber çok sevindim, evet sana rağmen hamilesin ne güzel biliyorsun kendini :))))

bence rakamı dert etme çünkü normal yolla hamile kaldığımda tam 28. günde test yaptırdım 728 çıkmıştı ama olmadı yani değer herşeyi göstermiyor.

çok öpüyorum canım

evet normal yolla hemileliklerde daha yüksek çıkıyor. bakalım bu da bana rağmen devam edip beni bile şaşırtabilir ama şu an umut etmeye bile korkuyorum:dance:

denizcim ne kadar sevindim.evet değer çok yüksek olmayabilir ama yükselecek.Bak bana arkadaşım 12.gündeki testim 33.6 idi.4 gün sonra tekrarladım 188 e çıktı ve dün tekrarladım 1182 çıktı.Doktorum kurtarıyoruz sanırım dedi salı günü testi tekrarlayalım gelin keseyi görebiliriz o zaman dedi.bizimkiler büyük ve çok büyük bir ihtimalle geç tutundu.Asla ümitsiz olma,hayırlısı olsun canım

canım doğru sen varsın değil mi en güzel örnek. genelde 70-80 altı hele 20 ler 30 lar hiç devam etmiyor ama işte her zaman değil genelde. çok düşük değerlerle başlayıp gayet sağlıklı devam eden gebelikleri ben de gördüm. canım inşallah ikimizinki de devam eder ve şenlendiririz bu topiği kaydirigubbakcemile3

kızlar şu an bana rağmen hamileyim ama değerim yüksek değil 54,5. doktor daha aramadı ama arayınca pazartesi tekrar diyecek. pazartesi artarsa devam ediyor artmazsa sağlıklı değildi kimyasal oldu bitiyor demek. belirti göğüs ağrısı hafifledi ama tam geçmedi bu sefer ilkindeki gibi. kasık ağrısı artarak devam ediyor. bir de dünden beri kokulara hassasiyet başladı. sabah eşimin parfümü aşırı rahtsız etti. yani bunlardan anladığım geç tutunma olabilir ve artabilir. düşerse de hakkımda hayırlısı buymuş diyeceğim. neyse hayırlısı o olsun razıyım diye dua ediyorum. bakalım.

denizbulut hadi innşşaallaahhh canım çok sevindim.bak gördünmü boşu boşuna kendini üzmüşsün.çok sevindiöm kendime olmuş kadar.hele yaaaaaaaaa bira zsevinelim artık değil mi

inan sevincinigözüyaşlı paylaşıyorumçünkü hepimiz biriz.sevgiyle küçük sevgilinle kal deniz

Allaaaaaaah, canım beniiim. :sm_cool::teytey:
İşte budur ya. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Sadece koca göbeğimle göbek atmak istiyorum. Oh ohhhhhh. Yandaaaaaaannn.
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::nazar::nazar:

Erverdi, Deniz Karayurt, Deniz Bulut ve Karamel'cim. Desteğiniz için binlerce teşekkür. Çok önemli ve manalı benim için. Sağolun.
Hamilelerimiz (anladığım kadarıyla önce Serpil) tez zamanda bebeklerini kucaklayacaklar. Hayırlı güzel ömürler diliyorum bebeklere şimdiden. Allah analı babalı, kısmetli ve güzel hayatlar sürmelerini nasip etsin. Artık bu topiğin yeni hamilelere de ihtiyacı var, unutmayalım kızlar.

Amin canım. :Saruboceq:
Eveeeet. İşte bak ilk hamilemiz yola çıktı bile. Allah nazardan saklasın. Darısı hepinize kızlar.

Karamel'ciğim sana da bol şans şimdiden...

Allaaaaaaah, canım beniiim. :sm_cool::teytey:
İşte budur ya. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Sadece koca göbeğimle göbek atmak istiyorum. Oh ohhhhhh. Yandaaaaaaannn.
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::nazar::nazar:

Amin canım. :Saruboceq:
Eveeeet. İşte bak ilk hamilemiz yola çıktı bile. Allah nazardan saklasın. Darısı hepinize kızlar.

Karamel'ciğim sana da bol şans şimdiden...

canım benim sağolasın

Canım benim tebrikler Şeniz ne kadar seviniyorum biz yaşlardakilerin hamile haberlerine ablatamam zemuszemus inşallah değerin çok çok katlar :Saruboceq: bu sefer başaracaksın a.s Allah yardımcın olsun...Bizlere de dua etmeyi unutma :kedi:

çok sinirlendim.

bir sitede okuyorum kadın 44 yaşında tüp bebek soruyor, bir doktor (hemde prof) bu yaşta denemeyin demiş çıkmış için içinden.

Ya 25 yaşında menopoza girilebiliyor, 18 yaşında çocuğu olmayabiliyor.

Tek kriter yaş mıdır ? Ya bu kadının yumurtalıkları çok iyise,süperse.

Var mı böyle insanı çökertmek.

Defnecim yesil gordum seni :))
Ne guzel dogumun cok yaklasti. Sakin kizinin resmini bana yollamayi unutma. Merak ediyorum ruyamdaki bebekmi?
Son trimesterin ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum. Ama sayili gunler cabuk gecer.
Cok optum seni.
roniyamcim elbette gonderirim:)zaten kismetse dogum yaptigim hast bebek sayfasinda olacak hepinize haber veririm hayirlisi ile ogunu bir gorebilsem:)coookkk uzun bir yoldu darisi basina ben inaniyorumki bu sefer senin nazli bebeisinde gelecek:)ignelere baslamisssin sanirim ?gunluk dozun kac?bence cok buyuk faydasi var bak gor:)

Rüzgardeniz,
sanirim bu topikte en erken benim kiz gelecek tabii eger gecikme olmaz ise..31 ekim dogum tarihim insallah bir gecikme olmazda zamaninda gelir..Defne,sen ,ben pespese doguracaz anlasilan ondan sonrada topikteki taze hamilelere yol gosteririz...yerimseniben
evet serpilcim cok yakiniz:)benim 16 kasim ama daha erken gelecek sanirim sanki ben cok dayanamayacak gibiyim insallah zamaninda sorunsuz gelir:)

Erverdi, Deniz Karayurt, Deniz Bulut ve Karamel'cim. Desteğiniz için binlerce teşekkür. Çok önemli ve manalı benim için. Sağolun.

Deniz Bulut'çum, bugün senin için sık sık girip bakıyor olacağım bu topic'e. Haydi hayırlı ve güzel haberler. Dualarım seninle.

Hamilelerimiz (anladığım kadarıyla önce Serpil) tez zamanda bebeklerini kucaklayacaklar. Hayırlı güzel ömürler diliyorum bebeklere şimdiden. Allah analı babalı, kısmetli ve güzel hayatlar sürmelerini nasip etsin. Artık bu topiğin yeni hamilelere de ihtiyacı var, unutmayalım kızlar.

Karamel'cim, evet canım aşılama ile bu iş bitmiyor. Aşılama gününde de ödev veren var, bir sonraki günden başlayan da. Ancak bir hafta civarında bitiyor ödevler. Çünkü aşılama anında olgun yumurtalar hedefleniyor, geriden gelen ama döllenme ihtimali olan yumurtalarla ilgilenmek de sana düşüyor. Ne yapalım, bu yola çıktık bir kere di mi ama?
heracim guzel dileklerin icin sagol:)evet artik biz doguralim da sizler siraya girin bakin ben herturlu sorunu yasayan bir hamile olrak sizlere cok renkli bir kaynak olacagim herhalde:)

denizcimmm cok sevindim:)seni bekliyordum sonucunu..bence cok guzel bir deger..bhcg takib etmenin insani nekadar yiprattigini cok cok iyi biliyorum...insallah pazartesi cok guzel bir deger olur..onceki degerlerin kacti canim?

Canım benim, ne güzel işte. Eminim artacak bu değer pazartesiye. Sen bu rakamı göreceğini bile tahmin etmiyordun. Maşallah diyeyim. Aman yat dinlen. Tebrik ediyorum ben seni şimdiden. Bu süperrrrrrrrrrrrr. Harika birşey............... Pazartesi 100 üzeri gayet güzel bir değer diyeceksin bize, bak gör.

çok sinirlendim.

bir sitede okuyorum kadın 44 yaşında tüp bebek soruyor, bir doktor (hemde prof) bu yaşta denemeyin demiş çıkmış için içinden.

Ya 25 yaşında menopoza girilebiliyor, 18 yaşında çocuğu olmayabiliyor.

Tek kriter yaş mıdır ? Ya bu kadının yumurtalıkları çok iyise,süperse.

Var mı böyle insanı çökertmek.

Var maalesef Karamel'ciğim var böyle insanlar. Onu bırak bizim topicteki arkadaşlardan birine de aynı şekilde doktoru, "Bu yaşta deneme" filan gibisinden birşeyler söylemişti. Hangi arkadaşımızdı tam hatırlamıyorum ama. Aynı senin gibi çooook sinirlenmiş ve çok üzülmüştüm. Kadın 40 yaşını geçince sanki posa oluyor onların gözünde. Halbuki bir kadının en güzel yaşı ve en kadınsı olduğu dönem 35 ve 40'lı yaşlardan sonrası. Onu bırak televizyonda bile çoğu sanatçı filan hani dalga geçiyor belli yaşı geçmiş kadınlarla, "Çocuk yapamaz o yaşta zaten" filan diyerek.
İşte Karamel'ciğim, bizlerin böyle vicdansızlara inat bebek yapmamız lazım. Tamam yaş belli bir yere kadar önemli olabilir. Ama bu devirde artık doğurma yaşı da yükseldi. İşte bu yüzden birbirimizin halinden yine en çok bizler anlayabiliyoruz. İşte bu yüzden bir arkadaşımız daha hamile kalsın diye bütün dualarımız. Allah'a şükür Deniz'ciğim bunu başardı. İnşallah değerleri de kat kat artar. Darısı da sizlere canlarım.

Amin DİLKALMAN canım. Hepimize, bütün arkadaşlarıma inşallah.:Saruboceq:

DENİZ'ciğim, Hakeder ama senin fikirsiz bunları. Seni bu kadar üzmeye hiç hakkı yok. Hem de böyle kritik bir aşamada. Hatta yaza doğru dağdan kar bile getirtmek lazım öyle kocalara.:olmaz::

Aaa RÜZGAR'cığım ben de merak etmiştim seni. Çok sıkıntılı bir dönem geçirmişsin. Ama önemli olan yine de senin ve Rüzgar bebeğin iyi ve sağlıklı olması. Doğuma bu kadar az zaman kalmışken lütfen strese girmemeye çalış. Tabi ki hayatın her aşamasında stres var. Ama yine de ona direnmek elimizde. Söylediğin gibi, oğlun için güçlü olmak zorundasın.kaydirigubbakcemile5

SERPİL VE DEFNE,
Kızlar, bende gece uyuyamayanlar kervanına katıldım ve sizlere daha çok hak verdim. Yastık bile kar etmiyor artık. Kendimi hem hacıyatmaz, hem de Beyaz'ın Hüsmen Ağa tiplemesi gibi hissediyorum. Gece, yarım saatte bir uyanıyorum. Ben normalde çok ince bir yastıkla yatardım. Ama artık, eşim, nefes alamadığım için, horlamaya ve sayıklamaya başladığımı söyledi. Ayıptır söylemesi. Şimdi yastığı yükselttim. Bir de geceleri reflü sıkıntım arttı. Eklemlerim çok ağrıyor. Özellikle ellerim. O karın gerginiği ayrı bir problem. Göbek deliğim resmen dışarı fırladı. Ama Defne'ciğim Allah yardımcın olsun. Bir de o gergin göbeğe hala iğne yapıyormuşsun. Çok zor gerçekten.
Ama hakikaten Rüzgar'cığımın da dediği gibi, bütün sıkıntılar bebeğimizin tekmelerini yiyince mutluluğa dönüşüyor. Allah, topic arkadaşlarıma da bu güzel sıkıntıları bir an önce yaşamayı nasip etsin diyorum. :Saruboceq:

HERADA canım, aşılaman hayırlı olsun. Doktorunun güzel moral vermesi ve destek olması çok sevindirici. İnşallah yakın zamanda mutlu haberler alırız senden.:Saruboceq:
denizcim o gergin gobege 2 aydir yapmiyorum ama bacaklarim ve kollarim mosmor ve igneler artik girmemeye basladi :(denizcim alcak yastikta nasil dayandin canim?ben neredeyse 3 yastikla falan bogusuyorum tum gece:)reflu beni bitiriyor ozellikle sabahlari..geceleri yatmadan ilik sut ic cok iyi geliyor...uyku bendede yok ozellikle sabahlari 5 gibi mutlaka uyaniyorum uzun sure dalamiyorum tv aciyorum:(ellerim benim uzun suredir aciyor karpal tunel sendromu deniyormus buna doguma kadar cekicez sanirim:)bu yaramazlar gelsinlerde artik darisi tum arkadaslara :):ecrin_bebek:

sağol canım , bende aynını yapacağım (ısırma) , hatta doktor da hızlı tokat atacak poposuna :))))

herada bu çocuklar korkudan mı gelmiyor acaba

benim hap + iğne = 100 bile tutmadı (82+9)

Ne güzel az tutmuş işte, bu durumda totali 400ü bulur ya da bulmaz. Güzel haberleri bekliyoruz bakalım.

Gözün aydın arkadaşım. Bebek yola çıktı senin de. Oh süper, yeni hamile haberleri çok güzel moral oluyor bizlere. Allah hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.

Yani bir de dediğin gibi Karamel'ciğim yaşı genç olduğu halde yumurtası kalitesiz olan, ya da bizim yaşladımızdd olduğu halde kaliteli yumurtası olan bir sürü kadın var. Bunu incelemeden böyle dangır dungur konuşması çok kötü.

Hamilelerimizin son aylarında yaşadığı sorunları okuyunca Allah kolaylıklar versin diyorum boyuna. Çok zor olsa gerek. Sıkın dişleri kızlar, hayırlısıyla az kaldı, lohusalığa, bebekleri kucaklamaya.

Haklısın Herada canım,

Ama keşke bütün sıkıntılar böyle olsa. Acı bile çeksek, sıkıntıda bile olsak mutluyuz. ınşallah sizlerde bu güzel sıkıntıları yaşarsınız. Darısı, önce bizim topicteki anne adaylarının başına, sonra anne olmak isteyen bütün kadınların başına.

Denizbulut,

bu habere senin adina cok sevindim,umarim artar degerin ve bebisine kavusursun..belirtilere takilma sadece kokulara hassassiyetin iyiye isaret!!!!Allah hayirlisini versin!

Back
X