Amin
DİLKALMAN canım. Hepimize, bütün arkadaşlarıma inşallah.:Saruboceq:
DENİZ'ciğim, Hakeder ama senin fikirsiz bunları. Seni bu kadar üzmeye hiç hakkı yok. Hem de böyle kritik bir aşamada. Hatta yaza doğru dağdan kar bile getirtmek lazım öyle kocalara.

lmaz::
Aaa
RÜZGAR'cığım ben de merak etmiştim seni. Çok sıkıntılı bir dönem geçirmişsin. Ama önemli olan yine de senin ve Rüzgar bebeğin iyi ve sağlıklı olması. Doğuma bu kadar az zaman kalmışken lütfen strese girmemeye çalış. Tabi ki hayatın her aşamasında stres var. Ama yine de ona direnmek elimizde. Söylediğin gibi, oğlun için güçlü olmak zorundasın.kaydirigubbakcemile5
SERPİL VE DEFNE,
Kızlar, bende gece uyuyamayanlar kervanına katıldım ve sizlere daha çok hak verdim. Yastık bile kar etmiyor artık. Kendimi hem hacıyatmaz, hem de Beyaz'ın Hüsmen Ağa tiplemesi gibi hissediyorum. Gece, yarım saatte bir uyanıyorum. Ben normalde çok ince bir yastıkla yatardım. Ama artık, eşim, nefes alamadığım için, horlamaya ve sayıklamaya başladığımı söyledi. Ayıptır söylemesi. Şimdi yastığı yükselttim. Bir de geceleri reflü sıkıntım arttı. Eklemlerim çok ağrıyor. Özellikle ellerim. O karın gerginiği ayrı bir problem. Göbek deliğim resmen dışarı fırladı. Ama Defne'ciğim Allah yardımcın olsun. Bir de o gergin göbeğe hala iğne yapıyormuşsun. Çok zor gerçekten.
Ama hakikaten Rüzgar'cığımın da dediği gibi, bütün sıkıntılar bebeğimizin tekmelerini yiyince mutluluğa dönüşüyor. Allah, topic arkadaşlarıma da bu güzel sıkıntıları bir an önce yaşamayı nasip etsin diyorum. :Saruboceq:
HERADA canım, aşılaman hayırlı olsun. Doktorunun güzel moral vermesi ve destek olması çok sevindirici. İnşallah yakın zamanda mutlu haberler alırız senden.:Saruboceq: