süpppeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... çok beğendim bu fikrine :roflol:Artık keyfime bakıyorum canım, hiçbir şeyi takmamaya karar verdim.
Ara sıra gecikmeli de olsak destek olmak için girdik :) ama Dilarem hiç gelmiyor artık

Sağol arkadaşım... Ben faydasını gördüğüme inanıyorum ve benim ulaştığım sonuca herkesin ulaşmasını diliyorum. O yüzden eğer işe yarayacaksa kaç kere gerekiyorsa yazarım :) yeter ki herkes anne olabilsin :) Çok meşakkatli ve zor bir iş ama çaba sarfetmeden olmuyor bazı şeyler. Sabır ve dayanma gücü istiyor ama ben çok istedim ve her zorluğa razıyım dedim ve giriştim. Sonuç ortada :)
Doğru ablanlar doktordu senin :) Tamam o zaman... doktor kontrolünden sonra bize de haber ver bakalım :)
seninle aynı duygulaı paylaşıyorum canım :)QUOTE]
Allah Razı olsun
RÜZGAR'cığım. Hep söylüyorum. Gerçekten çok iyi bir insansın.
Ha bu arada bir şey soracağım. Doğum iznine ayrılmak için hangi haftada rapor almak gerekiyor biliyor musun. Sanıyorum onun belli bir süresi var çünkü. Sen rapor aldın mı bu arada. Çünkü sen de çalışıyordun.
kızlar bu ay adettimde başlayacaktık tedaviye ama olmadı demekki hayırlı değilmiş artık bidahaki adetime çünkü doktorum yurtdışında olacakmış bende bu ayı değerlendireyim dedim biraz tatil yapıyım şöyle bir kaplıcalara gideyim kafayı anca boşaltırım hadi sağlıcakla kalın hepinizi öptüm
BALANCE canım. Geç olsun güç olmasın. Sana şimdiden iyi tatiller. Güzelce kafanı dinle. Sağlıklı bir ruh ve bedenle yepyeni bir başlangıç için hazır ol canım. Dualrımız seninle.
karamelcim göğüslerine fazla takılma.bence hamilelikle değil hormonlarla ilgili benim her aygöğüslerim daha 3 5 gün önce şişer acırlar hassas olur adetim boyunca da öyle.gerçi bana dr um hamile kalıyorsun dur ama çok erken bir düşükle sonuçlanıyor olabilir demişti hoş beni haalaa çözemediler ya.neyse canım çok fazla elleşmeyin kızlar.hadi şimdi senden haber bekliyoruz sonra da herada dan hayırlısıylahoşçakal.
Kız
ERVERDİ cadısı. Çok güldürdün beni. Allah da seni güldürsün. Elleşmeyin filan demişsin ya. :)))))