ay cok guzel tam baharda dogacaklar ikinizinkilerde:)yaza kalmayacaksiniz...denizcim haklisiniz kalp atisi ondan once kese sonra kalp atisinin saglikli devam etmesi bunlar sirat koprusu gibi devam eden olaylar...hep dizilerde kadinlar 3-4 aylikken falan farkediyorya sinir oluyorum hep derdimki ooo ne guzel kalp atisini keseyi falan gorduler:)sanki gercekmis gibiay allah korusun ve hayırlısını versin ben ikiz istemiyorum :umursamaz:roniyam istiyor. onlar karı koca dr galiba bence başa çıkarlar. a.sbenim hem maddi hem manevi yardımcı olmayan bir eşim var kafayı yerim allah korusun ve tekrar hayırlısını versin.:Saruboceq:
ben doğum tarihini hesaplamadım çünkü kalp atışını falan görmeden inanamıyorum hala ve korkuyorum. sen diyince merak ettim ve baktım şimdi son adete göre 4 haziran çıktı. ama benimki geç döllenme. yavaş gelişti herhalde daha geç olur. ama sezeryenle daha önce alıyorlar. sonunda mayıs sonu haziran başı herhalde. ikizler olacak. aranızda ikizler var mı bilmem ama özellikle ikizler erkeklerini hiç sevmeyiz arkadaşlarla. hayırlısı napiyim :sm_confused:
roniyamcim darisi basina canim..allah gonlunuze gore versin..ay ne guzel sizin adiniza ben heyecanlandim:)hersey cok guzel olacak:)ne guzel isim cok hos. canim benim allah anali babali buyutsun insallah. heparini aliyorum aspirin ile birlikte.ben transfer yapilirken dogum tarihini hesapladim mayis sonu haziran basi gibi. yine de kendimi cok kaptirmak istemiyorum. insallah bu defa olur.Saglikli olsun da bir tane olsun. ikiz gebeligin komplikasyonlarini ben de biliyorum zaten nasil saglikla olacaksa oyle olsun diye dua ediyorum. gariptir ama sanki ikiz olacakmis gibi bir his var icmde.