Arkadaşlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destek için. Denediğim şeyin düşük ihtimalli birşey olduğunu biliyordum ama ilkinde tuttuğu için ben de için için ümitlenmiştim. Hele ki bu aşılamada iki yumurta olgunlaşınca. Ne diyeyim, kısmet değilmiş. Kasım'da güzel haberler verebilirim inşallah.
Bu aşılama tutmayınca, tüp gerçeğiyle yüzyüze kaldım tabii ki. Sevgili Deniz Bulut sen nasıl yaptın, ben harbi harbi buçuk atmaya başladım bile. Buraya hep moral vermek için giriyorum ama bu sefer fena halde desteğinize ihtiyacım var kızlar. Negatifi düşünmemem lazım biliyorum ama acayip korkuyorummmmmmmm. Şimdiden zırlamaya başladığımı itiraf edeyim.
Bu arada bugün başıma ne geldi. Saçma işlerimi bitirdim, taksiye bindim, kaldığım otelin adını söyledim. Buraya daha önceki gelişimde başka bir otelde kalmıştım, bu otele ilk dün geldim bu arada. Taksici oteli bilmiyormuş, yuh dedim. 5 tane filan taksi durdurdum, onlar da bilmiyor oteli. Neyse, sonuncu taksiciye toplantıya giderken yol üzerinde gördüğüm başka bir oteli söyledim. Gidip oradan tarif alalım bari diye çünkü otelin elimdeki kartındaki numara da yanlış çıktı, buralarda cadde adı bilmezlermiş kaçıncı circle bayan diyip duruyorlar, ne bileyim ben circle'ınızı. Neyse, öbür otele gittik, tarif aldık, tekrar yola koyulduk. Taksici çok memnun sohbet etmekten, demesin mi 'Ya bayan sizin kaldığınız otelin adı Radisson Sas'tı. Oraya canlı bomba saldırısı yapılmıştı birkaç sene önce. Çok ölen oldu, mecburen otel isim değiştirdi. O yüzden bu yeni oteli kimse bilmiyor'. Yahu bana niye anlatıyorsun bunu kardeşim, bizim ülkemize gelen burnu havada turistlere benzemeyeyim diyorum ama kim ister böyle trajedi yaşanmış bir otelde kalmayı. Bu gece bana uyku yok anlaşılan, çalışamıyorum da, girip dost sesler duyayım, rahatlayayım dedim açıkçası.
Bu arada erverdi'cim, desteğin ve güzel bakış açın için hem teşekkür eder hem kutlarım seni. Allah gönlüne göre versin, evde dondurma tüketimini 5-10 kart arttıracak yavruların doldursun evini inşallah.
Hülya'cım, geçen gün görmemişim, tedavin hayırlı uğurlu olsun. Allah yüzünü güldürsün bu denemede inşallah.
Alabama'cım, yarın dönüyorum ve kürlere hemen başlayacağım. Sana da kolaylıklar dilerim kürlerle. Umarım doğal yollarla gelecek bu ay bebeğin, inşallah, çok dua ediyorum ben sana.
Ben soğan kürünü yapmadan direkt incir kürü yapacağım. Bu arada Rüzgar Deniz'e çok teşekkür edeyim ben de. Usanmadan sabırla kürleri yazdığı için, Allah razı olsun senden canım. Sanırım yarın doktoruma sorarım ama sizlere de sorayım. Ben incir kürü, şu polen v.s. karışımı ve çörek otu filan yapayım diyorum. Tüp tedavisi sırasında bunları yapmaya devam ettiniz mi, doktorlarınız bu konuda neler dedi fikir almak isterim açıkçası.
Roniyam, doktordan ikiz haberleriyle dön inşallah. Deniz Bulut'çum, sana da hayırlı bekleyişler, umarım hamileliğinin keyfini çıkarmaya başlamışsındır.
Çok karman çorman yazdım ama umarım anlaşılır, hepinizi öperim.