38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Dr'um bana dönüp birşey demedi.Ben telefon edip öğrendim E2 değerini canım.Ne anlama geliyor nasıl yorum yapıcam bilmiyorum.Onun için sordum.

ben de neden yüksek olduğunu bilmiyorum ki sana birşey diyeyim tedaviyle alakalı
olabilir mi acaba çok önemli olsa doktor sonucu görmüştür bir şey söylerdi herşey yolunda gider inşallah

kızlar adet olalı 2 hafta oldu bugin tekrar adet oldum bi onceki ay tüp bebek tedavim yumurtalarım döllenmedi icin yarım kaldı bu tedaviden sonra ki 2. adetim olcak
dr dogal deneyin 2 ay sonra tekrar denicez demisti bizde 2 gün arayla beraber olduk esimle
benim merak ettigim sey acaba bu implantasyon olabilir mi yada ignelerden dolayı erken mi adet oldum

Ruzgar deniz sagol canim iyi dileklerin icinn,
Deniz Bulut canim senin gec implante oldugunu biliyoruz yani biraz geriden gelmesi normal. icinde yolk sac varmiydi peki? Canim bunlara takilma insallah ikimizde bu defa bebeklerimzi kucagimiza alicaz. pozitif dusunelim ki pozitif olsun :))

Kizlar hepinizin iyi dilekleri icin cok tesekkurler. Beni tebrik eden herkese sonsuz sevgiler ve darisi hepinizin basina insallah.Umarim hepimiz anne oluruz. Dualarim sizinle.

Kızlar selam,

Anca girebildim. Vallahi özlemişim hepinizi, cevap vereyim istiyorum sizlere, sonra da doktor muhabbetine girecem.

günaydın kızlar herkese güzel bir gün dilerim :dance:
ben çok kötü nezle olmuşum. sabah zor kalktım. burnum aralıksız akıyor. doktorumu aramayacağım henüz herhalde zaten içilecek ilaç yoktur bu durumda. sabah az boğazım yanıyordu ama geçti inşş sadece nezle ile kurtarırım

Canım, çok ama çok geçmiş olsun. Umarım ben bu mesajı yazasana kadar kendini daha iyi hissetmeye başlamışsındır. Sana bol kivi yemeni öneririm ve bol istirahat. Daha sonraki yazılarında gördüm, keseyi görmüşsün, hayırlı uğurlu olsun, çok ama çok sevindim. Herkes demiş zaten, geç döllenme sebebiyle biraz küçük gelmiş olabilir diye. Hem sen kendin diyorsun doğal gebelikle, aşılamayla bu farklı diye. Doktora da demedin Allah bilir, böyle bir geçmiş var diye. Hemen başlamışsın kötü senaryoya. Lütfen yapma. Haftaya gümbür gümbür kalp atışını dinletecek bebeğin sana, utanacaksın o zaman işte.

Ayrıca tedavinle ilgili olarak detaylı cevabın için de çok teşekkür ederim. Yakinen takip ettim, bilmez miyim ne koşturdun, doğru yeri bulacağım, doğru doktoru bulacağım diye. Allah emeklerini karşılıksız bırakmadı, ne güzel, maşallah. Ben de bir yola çıkıyorum bakalım, birazdan yazacağım, inşallah sonu güzel gelir. Yaşa takmamaya çalışıyorum, neticede 35yaşında çocuk sahibi olmak istemiyordum ki, biyolojik saatim bu yaşı uygun gördü ne yapayım. Ve ne şükürler olsun ki bu kararları iş işten geçmeden almışız. Aferin bize diyorum, hepimiz gayet akıllı kızlarız vesselam.

Hereda arkadaşım bu moral bozukluğunda beni de görüp birşeyler yazmana çok sevindim.Ama Deniz bulut arkadaşım çok güzel yazmış.Moralini bozmaya hiç gerek yok.Bizler burada hep uğraşıyoruz.Pozitif haber de alan bir sürü arkadaşımız da var.Bizlerin neden olmasın.Hem senin şansın dah da yüksek çünkü daha önce hamile kalabilmişsin ne güzel.Bence sen de fazla vakit kaybetmeden maddi durumlar izin veriyorsa tüp bebeği dene arkadaşım.Sen oralarda biraz da yanlız hisstmişsin kendini morelmanın ondan düşmüş o kadar.Bizler hepimiz senin yanındayız arkadaşım sakın unutma.

Hülyacım, sağolasın, ne demek. Bizi kim birbirimizden iyi anlayabilir, destek olabilir ki? Sağol canım, iyi ki varsın. Tedavin tekrar hayırlı uğurlu olsun, herşey yolunda gitsin, şans gülsün sana umarım.

heradacım işimiz zor kolay değil psikolojimizi iyi tutmassak yıkılırız. o yüzden kendimizi iyi hissetmek zorundayız. yapacak şeyleri yapacağız değiştirebileceğimiz şeyleri değiştirmek için güç kuvvet lazım. değiştiremeyeceğimiz şeyleri de kabul edeceğiz. bu mantıkla yolumuzda yürüyelim mutlu olmak için sebepler bulalım. tüp se tüp yani yapacak bişey yok. zaten tüpünde maddi açıdan ve toplama işleminden başka aşılamadan ne farkı var. gelişmiş modeli. şimdi konuşuyoruz konuşuyoruz da sonuçta kaderiyle fiziksel özellikleriyle yaşayacak günleriyle yaşayacak günü varsa bi dünya senaryosuyla insan evladı hayata getirmek için uğraşıyoruz dimi boru diil sonuçta bu gelecekse bunun bi doğum tarihi var bi ana rahmine ekilme tarihi var biz bunu isteyerek ve tam müdahale ederek çat diye değiştiremeyiz yoktan varedemeyiz yokedemeyiz o tarih neyse o tarihden öne çekemeyiz öteleyemeyiz o yüzden biraz sakinleşelim. isteyelim hemde çok yapabileceklerimizi yapalım ama kendi ruh sağlığımızı zedelemeyelim. önce biz sonra bebekler. ve herşeyden önemlisi eğer gelmediyse hayırlı diil demekki. belki engelli olacaktı belki pisikopat :) belki kötü bir insan olup tarihe damga vuracaktı :) dimi ama. kürlere başlıyoruz ileri ...

Canım arkadaşım, mesajların için bir kere daha teşekkürler. Desteğin benim için çok anlamlı, binlerce teşekkür. Haklısın, biz üzerimize düşeni eksiksiz yerine getirelim, ötesine yukarısı karar verecek. Sıklıkla bunu söylemek lazım, çok doğrusun esasında, burada herkese şans kadar sabır ve sakinlik dilemek lazım. Biz gibi tedavidekilere de, hamile arkadaşlarımıza da. Şu an tatildesin diye biliyorum, tatilden bebişi al da gel, e mi?

Canım yapmaman gerektiğini bile bile umutsuzluğa kapılıyorsun, yapma lütfen... Biliyorsun olumsuz düşünürsen olumlu şeyleri ötelersin canım... Neyse sen daha iyi biliyorsun, desteğimiz sonuna kadar seninle :)

Rica ederim, ne demek, ben seve seve yazıyorum, bir faydası olsun inşallah defalarca yazarım. Ben doktora falan sormadan, tüp bebeğe vücudumu hazırlayayım diye başlamıştım kürlere ama tüp bebeğe başlamadan geldi bizim yumurcak, inşallah sizlerde de öyle olur ve böyle bir sürpriz yaşarsınız :) Ben tüp bebeğe karar verdiğimiz zaman başlamıştım kürlere ve tedavi aşamasında bitsin diye... aşağı yukarı 3 ay öncesiydi, zaten kürlerin tamamlanması da 3 ayı buluyordu. Canım herşey gönlünce olsun inşallah ama öncelikle moralini yüksek tutman şart :) Kalbimiz ve dualarımız seninle arkadaşım :)

Rüzgar Deniz'cim, çok sağol hayatım. Bu lafını yazdım aklıma 'olumsuz düşünme, olumlu şeyleri öteleme diye'. Bİr iki gün boyuna zırlayınca ne yapıyorum böyle oldum, topladım. Dünkü doktor randevum da kendime getirdi beni açıkçası. Ne yapalım, uğraşıp sonuca varacağız inşallah. Sigorta işine ben de üzüldüm ama canın sağolsun, bebişin geliyor ya, kısmetini de getiriyordur Rüzgar'cık, boşver, sen bebişin yanındayken mesleğine geri dönersin istersen, sonra da ödediğin primlerin 1000 katını çıkarmak için eften püften herşeye doktora gidersin, vallahi diyorum.

HERADA arkadaşım,bugün senden haber alacağım diye girdim nete,haberini aldım arkadaşım...Senin için hayırlısı buymuş.Benim aşılamamda da ,1.tüp denememde de olmamıştı...Ama bak şimdi hamileyim...Demek ki herşeyin vakti,saati var arkadaşım...Moralini lütfen bozma,bu tür tedavilerde moral çok önemli...Olmaması için bir neden yok arkadaşım,öyle düşün....Allahım hepimize hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin...

Ah nazik ve düşünceli arkadaşım, güzel hamilem. Sağolasın canım. Ne yapalım, kısmet böyleymiş şimdilik. İnşallah Karamel güzel haberler verecek bize. Benim de bir negatif tüp dememem var ve çok yıkmıştı beni. Aradaki aşılama yüzümü güldürünce, ne bileyim işte, şimdi tüp gerçeğiyle yüzyüze gelince, tırstım önce ama, sizler nasıl yaptınız, yapanlar nasıl yapıyor, ben nasıl yaptım? Yine yapacağım tabii, koşa koşa hem de. Sağolun testek için, duana tüm kalbimle aminnnnnnn diyorum. Sana da şeker gibi güzel, rahat bir hamilelik diliyorum.

KIZLAR herkese merhaba,

Deniz'cim, maşallah oğluşuna. Hehe, ne güzel de yazmışsın, yüzümde gülümsemeyle okudum. Maşallah, maşallah diyorum 41 kere. Düşünceli arkadaşım, sağolasın, şimdi veremedim ama güzel bir haber vermem yakındır inşallah.

Roniyam'cım, gözün aydın canım benim. Ne güzel rahatlamışsındır şimdi. Tiroidinin kontrol altına alınması da ne güzel. Artık gerçekten rahatsızlıklara, ufak tefek sorunlara takılmıyorum, mühim olan sorun ne ise kontrol altında olması. İçin ferah olsun. Lütfen artık bu hamileliğin tadını çıkarıyorummmmmmm, ne mutluyum mesajları okuyalım senden. Ne olur, rahat ol, keyif sür canım benim ya....

slm bende uzun zamandır sizleri okuyorum ama cesaret edip yazamadım bugün ne değişti ise yazmaya karar verdim bilmiyorum
ben 43 yaşındayım bu yaştan sonra ne yapacaksın diyor herkez ama bu çok farklı bi özlem hiç sönmeyen bi ateş ve vazgeçmiyor insan istiyorum bende vazgeçemiyorum hep bu son tedavin başka olmıycam desemde gene başlamak istiyorum benim hikayemde böyle işte

Bulut'çum, hoşgeldin. Arada umutsuzlansak da, çok ama çok güzel bir ortamımız var ve gönülden buradaki herkesin anne olacağına inanıyorum. Hoşgeldin, inşallah yakında sen de bize güzel haberler vereceksin.

Kızlar tedavinin 5.günü adetin 6. günü yumurta sayısı sadece 3 adet.E2 değeri de 202.Bu değer normal mi?Bilen varsa cevaplasın lütfen.

Canım benim, e2 tedavinin başında düşük olup, tedavinin sonlarına göre yumurta adedine ve folikülün içinin doluluğuna göre artan bir değer. Yani e2'nin yumurta gelişme döneminde artması gerekiyor, bu da foliküllerin içinin dolu olup olmadığına dair bir ipucu. Değerin elbette normal, ne olur buna takılma.

Yine ben, dün doktora gideceğim diye yazmıştım, onu da anlatayım istedim sizlere. Ha bu arada, ilk sinyali alınca yazmıştım ama bu ay istenmeyen konuğum işi ağırdan almak istedi birkaç gün daha bekletti beni ve periyodumun ilk günüydü dün. Neyse işte, doktora gittik eşimle ve bir yol haritası konuştuk. Ben de ilk defa psikolojimden bahsettim uzun uzun. Bir sene önceki cehaletimi ne kadar özlediğimi, şimdi içimi bulandıracak kadar belki eksik ya da gedik bir sürü bilgiyle harman olduğumu ve bu durumumdan nefret ettiğimi, boyuna düşün düşün, şu mu olsun bu mu olsun, kendimden sıkıldım filan dedim. Doktor da siz hayatınıza devam edin, bu düşünme işini ben devralıyorum, sizi düşünmek bizim işimiz dedi. Canım doktorum yaa....

Sadede geleyim, tüpe karar verdik, ancak doktorum olası OPU döneminde yurtdışında bir seminerde olacağından bir sonraki ay tedaviye başlamaya karar verdik. Tüp bebek semineriymiş, oh oh dedim içimden süper, belki yeni birşey çıkar bundan :-) Bugüne bir takım testler istedi benden, o testleri yaptırdım, kendime bir kopyasını istemedim bile, doğru doktorumun muayenehanesine fakslandı, doktorumla konuştum ve sonuçları özellikle FSH'yı çok iyi bulduğunu söyledi. Sormadım ben de kaç kaç diye, iyiymiş işte, yetsin bu bana. Yoksa bende soru mu yok, kaç, kaça ve neye göre iyi, benim yaşıma göre mi iyi, yoksa genel mi iyi, ohooo bitmez yani. Bu ay biz yine doğal yoldan şansımızı deneriz diye konuşuyorduk eşimle ama doktorum hemen doğum kontrol hapına başlattı. Bu ay baskıcı bir dönem olacak yani :-)

Doktoruma sordum bitkisel kür yapmayı düşünüyorum diye. Tamam yap, ilaç türü birşey almadığın müddetçe, placebo etkisi bile yapsa kabulümüz dedi ama sonra unuttum sormaya doğum kontrol hapıyla incir kürü olur mu ki beraber? Bana mantıken olmaz gibi geldi, neticede incir yumurtaların güzel gelişmesi için yapılan bir kür değil mi? Ben de bal, arı sütü ve tarçın çörek otu karışımlarını yapayım yeter oldum bu ay. Siz ne dersiniz kızlar, aranızda doğum kontrol hapı + kür yapan oldu mu ya da bilgisi olan? Olmadı pazartesi doktoru ararım diyorum.

Son düzenleme:
Kızlar tedavinin 5.günü adetin 6. günü yumurta sayısı sadece 3 adet.E2 değeri de 202.Bu değer normal mi?Bilen varsa cevaplasın lütfen.

Dr'um bana dönüp birşey demedi.Ben telefon edip öğrendim E2 değerini canım.Ne anlama geliyor nasıl yorum yapıcam bilmiyorum.Onun için sordum.

ben de neden yüksek olduğunu bilmiyorum ki sana birşey diyeyim tedaviyle alakalı
olabilir mi acaba çok önemli olsa doktor sonucu görmüştür bir şey söylerdi herşey yolunda gider inşallah

ben 2 tedavimde de hayret bişi bir tek e2 ile ilgilenmedim ama bildiğim verilen hormonlarla e2 artıyor ve yükselmesi yumurtanın kaliteli olduğunu gösteriyor. belli bir seviye üstü de ohhs oldun demek. internette şu bilgiyi buldum : bence

Normal ovulatuar kadınlarda siklus ortasında estradiol piki 200-400 pg/ml ir.Ovul.indüksiyonu yapıldığında ise daha yüksek (500-1000 pg/ml) düzeylere ulaşır.Östradiol daha yüksek olduğunda ovulasyon şansının da daha yüksek olduğu farkedilmiştir,fakat buna paralel olarak yumurtalıkların aşırı uyarılma riski de artar
GnRH a /hMG stimülasyonunda hMG sonrası 9.cu günde E2<100pg/ml ise siklusun terkedilmesi,
E2>2000 pg/ml olup 12 mm den büyük 15 ten fazla follikül varsa hCG nin yapılmayıp hMG nin stoplanması gerektiği (ciddi OHSS açısından) belirtilmiştir.
USG-E2 ölçümleri kombine edilen olgularda follikül başına 200-300 pg östradiol optimum olduğu belirtilmektedir

bence e2 değerin normal. ama 3 folikül zayıf cevap vermiş yumurtalar. 7 tane vardı değil mi? gonalf 300 mü 450 mi uyguluyordu? bu ilk kontrolse 2. kontrolde sayı artabilir inşş

Yine ben, dün doktora gideceğim diye yazmıştım, onu da anlatayım istedim sizlere. Ha bu arada, ilk sinyali alınca yazmıştım ama bu ay istenmeyen konuğum işi ağırdan almak istedi birkaç gün daha bekletti beni ve periyodumun ilk günüydü dün. Neyse işte, doktora gittik eşimle ve bir yol haritası konuştuk. Ben de ilk defa psikolojimden bahsettim uzun uzun. Bir sene önceki cehaletimi ne kadar özlediğimi, şimdi içimi bulandıracak kadar belki eksik ya da gedik bir sürü bilgiyle harman olduğumu ve bu durumumdan nefret ettiğimi, boyuna düşün düşün, şu mu olsun bu mu olsun, kendimden sıkıldım filan dedim. Doktor da siz hayatınıza devam edin, bu düşünme işini ben devralıyorum, sizi düşünmek bizim işimiz dedi. Canım doktorum yaa....

Sadede geleyim, tüpe karar verdik, ancak doktorum olası OPU döneminde yurtdışında bir seminerde olacağından bir sonraki ay tedaviye başlamaya karar verdik. Tüp bebek semineriymiş, oh oh dedim içimden süper, belki yeni birşey çıkar bundan :-) Bugüne bir takım testler istedi benden, o testleri yaptırdım, kendime bir kopyasını istemedim bile, doğru doktorumun muayenehanesine fakslandı, doktorumla konuştum ve sonuçları özellikle FSH'yı çok iyi bulduğunu söyledi. Sormadım ben de kaç kaç diye, iyiymiş işte, yetsin bu bana. Yoksa bende soru mu yok, kaç, kaça ve neye göre iyi, benim yaşıma göre mi iyi, yoksa genel mi iyi, ohooo bitmez yani. Bu ay biz yine doğal yoldan şansımızı deneriz diye konuşuyorduk eşimle ama doktorum hemen doğum kontrol hapına başlattı. Bu ay baskıcı bir dönem olacak yani :-)

Doktoruma sordum bitkisel kür yapmayı düşünüyorum diye. Tamam yap, ilaç türü birşey almadığın müddetçe, placebo etkisi bile yapsa kabulümüz dedi ama sonra unuttum sormaya doğum kontrol hapıyla incir kürü olur mu ki beraber? Bana mantıken olmaz gibi geldi, neticede incir yumurtaların güzel gelişmesi için yapılan bir kür değil mi? Ben de bal, arı sütü ve tarçın çörek otu karışımlarını yapayım yeter oldum bu ay. Siz ne dersiniz kızlar, aranızda doğum kontrol hapı + kür yapan oldu mu ya da bilgisi olan? Olmadı pazartesi doktoru ararım diyorum.

herada canım umarım şimdi moralin daha iyidir. bak doktorunu beklerken bu ay boş durmayın belli mi olur belki kendi gelir kaydirigubbakcemile5 kafayı fazla bulandırmamak için test değerlerini sormaman iyi de fsh ve e2 en temel değerler. neyse dr iyi dediyse iyidir değil mi? ben incirin doğum kontrol hapıyla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. hani 2 ay sonraki tedavideki yumurtalar zaten geçen aydan gelişmeye başlıyorlarmış ya. incir de bence yumurta kalitesini ve sayıyı artırmak için. baskılama yumurtaların hep aynı büyüklükte kalsmasına ve birlikte büyümesine yarıyor. bence ikisi pek ilgili değil ama yine de sor. eşin de sen de yediklerinize içtiklerinize dikkat edin. eşimin kullanacağı bir ilaç vardı dr a sorduk spermler için bir etkisi olur mu diye. olmaz zaten alacağımız spermler yeni değil 3 ay önceden oluşmuş spermler dedi. yani kadın da erkek de 3 ay önceden dikkat etmeye başlamalı.
ben bu tedaviden çok ümitliyim yeterli moralini yüksek tut. hem bakarsın bu ay tedavinden önce mucizen gerçekleşir. opuyorumnanaktan kaç kişi gördüm ben kk da böyle yerimseniben

Herada canim hadi insallah bu defa olucak. Seni azimli ve umutlu goruyorum bu da cok hosuma gidiyor. Insallah hepimizin yuzu gulecek bu defa.

merhaba kızlar roniyam bebeğin hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla dğum yapmanı ve büyütmeni nasip etsin allahım deniz bulut senin bebeğin geç döllendiği için kesenin büyüklüğü de ona göredir gerçi sana burda çok kişi bunu söylüyor ama ben de söylemek istedim çünkü seni hep takip ediyorum ve bebeğinin ne zorluklarla geldiğini biliyorum inşallah bundan sonra da herşey yolunda gider de sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
canım sağol. valla ben kalp atışını görmeden inanamayacağım. geç implant olanlar erken kaybedilyor ya. zaten göğüs ağrısı dışında 2 gündür yine hiçbir belirti de kalmadı. hamile değilmişim gibi geliyor. ay kalp atışından vazgeçtim ancak kucağıma alırsam inanacağım galiba :roflol:

slm bende uzun zamandır sizleri okuyorum ama cesaret edip yazamadım bugün ne değişti ise yazmaya karar verdim bilmiyorum
ben 43 yaşındayım bu yaştan sonra ne yapacaksın diyor herkez ama bu çok farklı bi özlem hiç sönmeyen bi ateş ve vazgeçmiyor insan istiyorum bende vazgeçemiyorum hep bu son tedavin başka olmıycam desemde gene başlamak istiyorum benim hikayemde böyle işte
canım kaç kere denedin bilemiyorum ama yumurta varsa vazgeçme. ben de 42,5 yaşındayım ve kendim inanmasam da ( geç büyüdü yumurtalar geç tutundu ve geç arttı hcg şimdilik de sadece minik bir kese var 6. haftam bitti) hamileyim. inşallah bundan sonra sağlıkla gelişir. sen doktorların dediği olasılıklara hiç takılma olacak de ve dene

kızlar adet olalı 2 hafta oldu bugin tekrar adet oldum bi onceki ay tüp bebek tedavim yumurtalarım döllenmedi icin yarım kaldı bu tedaviden sonra ki 2. adetim olcak
dr dogal deneyin 2 ay sonra tekrar denicez demisti bizde 2 gün arayla beraber olduk esimle
benim merak ettigim sey acaba bu implantasyon olabilir mi yada ignelerden dolayı erken mi adet oldum
canım benim normal gebeliğimde implantasyon kanaması olmuştu. normal adet gibi olmuyor. çok az geliyor ve hemen bitiyor. sonra da bir daha gelmedi. inşallah öyledir ve hamile olduğun haberini alırsın

Ruzgar deniz sagol canim iyi dileklerin icinn,
Deniz Bulut canim senin gec implante oldugunu biliyoruz yani biraz geriden gelmesi normal. icinde yolk sac varmiydi peki? Canim bunlara takilma insallah ikimizde bu defa bebeklerimzi kucagimiza alicaz. pozitif dusunelim ki pozitif olsun :))

doktor sıradan basit bir doktordu herşey normal gibi konuştu. yolk sac var demedi kese küçüktü. bir de verdiği resimde birşey yok ama üst sol taraf belirgin beyaz. ben baktıkça şimdi kese içinde minicik bir nokta görüyorum iğne başı kadar. kese de resim de çok küçük ama. sanırım yeni oluşuyor. bu arada hamilelik devam ederse ben anlamadan geçecek gibi delikafadulden bel ve kasık ağrısı bitti hemen hemen. mide 1 kere bulanmadı. baş 1 kere dönmedi. sadece göğüsler sert. hayırlısı

Son düzenleme:
canım sağol. valla ben kalp atışını görmeden inanamayacağım. geç implant olanlar erken kaybedilyor ya. zaten göğüs ağrısı dışında 2 gündür yine hiçbir belirti de kalmadı. hamile değilmişim gibi geliyor. ay kalp atışından vazgeçtim ancak kucağıma alırsam inanacağım galiba :roflol:

canım kaç kere denedin bilemiyorum ama yumurta varsa vazgeçme. ben de 42,5 yaşındayım ve kendim inanmasam da ( geç büyüdü yumurtalar geç tutundu ve geç arttı hcg şimdilik de sadece minik bir kese var 6. haftam bitti) hamileyim. inşallah bundan sonra sağlıkla gelişir. sen doktorların dediği olasılıklara hiç takılma olacak de ve dene

canım benim normal gebeliğimde implantasyon kanaması olmuştu. normal adet gibi olmuyor. çok az geliyor ve hemen bitiyor. sonra da bir daha gelmedi. inşallah öyledir ve hamile olduğun haberini alırsın

doktor sıradan basit bir doktordu herşey normal gibi konuştu. yolk sac var demedi kese küçüktü. bir de verdiği resimde birşey yok ama üst sol taraf belirgin beyaz. galiba sonradan o yokc sac olarak gelişiyormuş. internette bir resimde öyle görmüştüm. yolc sacı kese içinde belirmeden kese dışında uzun bir beyazlık olarak ölçüyorlardı. kısmet artık herşey haftaya doktorumda netlik kazanacak. bu arada hamilelik devam ederse ben anlamadan geçecek gibi delikafadulden bel ve kasık ağrısı bitti hemen hemen. mide 1 kere bulanmadı. baş 1 kere dönmedi. sadece göğüsler sert. hayırlısı

canim yolk sac kese icinde minik bir olusum.ya benim de 3 gundur hic bir belirtim yok aslinda ben de cok korkuyorum. onceleri mide bulantim vardi ama simdi hic yok. ne yapalim artik beklemekten baska yapabilecegimiz bir sey yok. insallah bu defa olucak canim insallah bu defa yuzumuz gulecek.

denizbulutcum yine kafayı takacak birşey bulmuşsun.....şimdi de belirti yok diyorsun...Herkeste aynı olmaz canım...bak bana senden birhafta öndeyim,kalp atışımızı da duyduk...Sor belirtin var mı diye ?YOK...HıÇBıRŞEY YOK...

canim yolk sac kese icinde minik bir olusum.ya benim de 3 gundur hic bir belirtim yok aslinda ben de cok korkuyorum. onceleri mide bulantim vardi ama simdi hic yok. ne yapalim artik beklemekten baska yapabilecegimiz bir sey yok. insallah bu defa olucak canim insallah bu defa yuzumuz gulecek.

biliordum da gördüğüm resimden yanlış anlamışım. yazımı değiştirdiöm hemen. benim resimde de iğne ucu kadar bir nokta var içinde ama zaten kese hnüz 5,5 mm. hayırlısı. gebelik sağlıklı gelişecekse mide bulantısı olmaması daha iyi. ama bazıları 7. - 8. haftadan sonra da başlıyabilir diyor

denizbulutcum yine kafayı takacak birşey bulmuşsun.....şimdi de belirti yok diyorsun...Herkeste aynı olmaz canım...bak bana senden birhafta öndeyim,kalp atışımızı da duyduk...Sor belirtin var mı diye ?YOK...HİÇBİRŞEY YOK...

valla şahane. miden bulanacağına oran buran ağrıyacağına çok rahat geçecek inşş (hepimizin) :dance:

Bugün 7+2 deyim.(doktorun hesabına göre,bana göre 7+1)...bulantı zaten yok,göğüslerde ne sertlik,ne damar..hiçbirşey yok...belirti dersen bir tek adet olmuyorum o kadar...Belkide Allah bize dert,sıkıntı vermeden hamilelik nasip edecek...Olumlu düşün arkadaşım...Üzme şu bebişi....

bu arada Roniyam hayırlı olsun arkadaşım,keseni görmüşsün,inşallah 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyacaksın....Allah sağlıklı hamilelikler geçirmeni ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

rüzgar deniz ve deniz karayurt arkadaşlarım teşekkür ederim...İnşallah Allah hepimizin bebeklerini kucağımıza hayırlısı ile almamızı nasip etsin...Sizler yolun sonuna doğru yaklaştınız ,bizse yolun başındayız,sizin destekleriniz bize moral oluyor,tekrar teşekkür ederim arkadaşlar...

Herada anladığım kadarıyla büyük bir moral ile yeni tedaviye start vermişsin,çok sevindim.ınşallah arkadaşım herşey gönlünce olur,en kısa zamanda evladını kucağına alırsın....

SEVGİLİ DENİZ KARAYURT;birkaç gündür giremedim.şükür eşim artık yanımda.aslında eş kelimesini kullanmak doğru değilmiş ama olsun dedim bir kere.senin fikirsizle aran nasıldelikafaduldenkızmıyorsun umarım.çek sevdim ben bu fikirsizi.komik gelyor bana.monişle ghörüşüyormusun bir süredir girmiyorALABAMA VE KARAMEL tatil dönüşü güzel morallerle gelirsiniz umarım bize de bulaştırırsınız.DENİZ BULUT özeline de yazmıştım.her aanının tadını çıkar.SEVGİLİ HERADAgüzel dileklerin için teşekkürlerimi sunuyorum sana yakala.....SEVGİLİ RÜZGAR biz de buradan okuruz hayırlısıyla.45 gün kalmış ha.inşalah bebeğini alınca ellerine şafak bitti yazarsın.belki bir iki gün giremeyebilirim.kızlar hepiniz kendinize iyi bakın.BALANCE ilk arkadaşım.hamileler gün sayanlar adını yazamadaığım diğer arkadaşlarhepiniz hoşçakalın sevgiyle kalın.haaaa MONİİİİİİİİİŞŞ hadi dön artıkkız amma naza çektin kendini haaa:gitme:

Back
X