Canım arkadaşım,
Oh maşallah minik Rüzgar'ıma benim.

Gerçekten güzel kilo almış. 41 kere maşallah tekrar. Hani doktorun "Son adet tarihini söylemezsen seni doğuma bile alırlar" demiş ya. Çok güldüm. Aferin benim dirayetli minik Rüzgar'ıma.
Allah'a çok şükür hem sen, hem Defne, hem de ben bu konuda çok şanslıyız galiba. (Gerçi ben her konuda şanslı bulurum kendimi ve çok şükrederim) Bebeklerimizin maşallahı var. Allah nazarlardan saklasın.Bu arada Deniz Bulut ve Roni adım adım bebeklerinin ne kadar güzel büyüdüklerine şahit olsunlar diyorum. Onlar da içlerinde yeşeren bu minik mucizenin gelişimine adım adım şahit olsunlar. Tabi şu an tedavide olan ve sonuç bekleyen diğer dostlarımız da aynı mutluluğu ve mucizeyi yaşasınlar inşallah.
Doğumunun, sezeryan ve İstanbul'da olması galiba kesinleşti. Zaman azaldıkça insanın duyguları da çok karmakarışık oluyor haliyle. Hep söylüyorum ya Rüzgar'cığım, inşallah bu yıl minik Rüzgar'ına kavuşarak şimdiye kadar yaşadığın en güzel öğretmenler gününü kutlarsın bir öğretmen olarak.
Zaten erkekler hamile kalsaydı, eminim ki tatlı canlarına zeval gelmesin diye doğum yapmazlardı. Böylece, dünya nüfusu epey bir azalırdı. Buna başbakan da dahil. Kendi doğurmadığı için adam geniş geniş atıyor. Hem de dediğim gibi bizler gibi birini zor bulan insanları, hatta şu an ona bile henüz kavuşamamış insanları resmen rencide ediyor. Lafa bak "4-5-6 hatta daha fazlası olur. Ama en az 3 diyor". Ondan sonra da tutup gelişmişlikle nüfus arasında aklı sıra bağ kuruyor. Neymiş efendim "Dünyanın en zengin 5 ülkesi arasında yer alan Çin ve Hindistan, aynı zamanda nüfusu en fazla olan ülkelermiş". İyi hoş da, o ülkelerde gelir dağılımımı diye bir şey mi var sanki. Çin'de insanlar 2 kuruşa köle gibi çalıştırılıyor, Hindistan'da insanların açlıktan kaburgası çıkmış, ağızlarına sinek uçuyor.
Aynen dediğin gibi bize ailelerimiz destek olmasa, iyi kötü çalıştığımız halde ve tek çocuk yapacağımız halde masraflara yetişemiyoruz. Ben de ikiz olmadığına şükrettim gerçekten. Herhalde bez parasına yetişemezdik. Ayrıca da, kedi köpek de doğuruyor. Önemli olan hayırlı, merhametli, vatanına milletine faydalı insan yetiştirebilmek. Yoksa etrafta gereksiz yere oksijen tüketen yaratık çok.
Hepimizin yavrularına maşallah canım, bizi fiziksel olarak zorlansakta bebişler iyi çok şükür, onlar için de değer diyorum artık :) Dediğin gibi inşallah Deniz Bulut ve Roniyam da çok güzel haberler verecekler bize ve diğer arkadaşlarımızdan da sırasıyla muhteşem haberler gelecek, hepimizin duaları onlarla :)
Evet canım İstanbul'a gidişim kesinleşti. Kasım'ın 7 veya 8'inde İstanbul'dayım. Zaman yaklaştıkça ister istemez heyecan da artıyor :) İnşallah Deniz'im sağlıkla gelsin, kollarıma alayım miniğimi bana dünyanın en büyük ödülü olacak. Hayatım boyunca yarattığım tek ve özel eser olacak... Gerçi bu duygularım sanırım hepimiz için aynı :) Dediğin gibi vatana, millete, ailesine hayırlı evlatlar olsun inşallah... Neler duyuyoruz, neler görüyoruz, Allah korusun.
Valla erkekler hamile kalsaydı hem nüfusda kesin bir azalma olurdu hem de hamilelikleri hiç ama hiç çekilmezdi... Hiçbiri bizim katlandığımız şeyler katlanamazdı. Benim eşim enjektörün görmeye bile dayanamaz, biz kendi kendimize ne iğneler yaptık halbuki.
Malum zat konusunda konuşmayayım, bir konuşursam kesin forumdan atılırım kaydirigubbakcemile3
Allah hem maddi hem manevi konularda yardımcımız olsun... Çıktık bir yola, inşallah yüzümüzü kara çıkartmaz Rabbim. Gerçekten eğer ailelerimiz olmasa bu işin üstesinden gelemezdik. Biz tek çocuk için bunları düşünürken işsiz güçsüz aileler 3-5 çocuk yapmaya nasıl cesaret edebiliyorlar bilmiyorum valla... Allah onlara da akıl fikir versin.
Defnoş'um, Rüzgar'ım, Serpil'im,
Hadi kızlar az kaldı. Evet Serpil'ciğim önce sen, sonra Defne, sonra Rüzgar ve ben kavuşacağız bebeklerimize sırayla. Sonra da Roni, Deniz Bulut ve topicimizin diğer çıtırları Allah'ın izniyle yaşayacak bu mutluluğu.
Rüzgar'cığım valla aynen ben de lohusalık döneminden korkuyorum. Bizde de sağolsun aile kalabalık o kadar çok kişi karışacak ki bebeğin bakımına ben herhalde çıldırırım. Benim fikirsiz de ayrıca çok titiz, o da herşeye karışıp durur. Of ne sinir. Benim de arkadaşımın kız kardeşi doğumdan sonra, ona artık lohusalık sendromu da denemez, resmen depresyona girdi. Psikiyatriste filan gitti bir kaç ay. Offf daraldım valla.
Neyse çok şükür yine de. Allah, olmayanlara da versin nazlanmayayım.
Evet, inşallah topiğimizdeki herkes yaşayacak bu duyguları, ben inanıyorum :)
İnşallah bizler bu lohusalık sendromunu yaşamayız... Ben de düşündükçe daralıyorum.
Amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
Kızlar selam,
Vakit yokluğundan bir mesajla yetinmeye çalışacağım arkadaşlar. Yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum, tedavileriniz hayırlı uğurlu olsun.
Rüzgar Deniz'cim, maşallah diyorum Rüzgar bebeğe. Odasına da baktım dün, süper olmuş, kıyafetlere ve de jakuziye bittim vallahi

Keyifle kucaklayın, keyifle büyütün inşallah bebişlerinizi.
Sizlerin doğum tarihi yaklaştıkça beni de heyecan sarıyor itiraf edeyim. Harika birşey, topiğimizin bebekleri dünyaya geliyor ya, çok ama çokkkkkkk güzel bu. Çok zorlandığınızı okudukça içim acıyor, sıkın dişinizi, dayanın, ödül çokkkk ama çokkkkk büyük ve mükemmel güzellikte.
Merhaba canım :) Çok teşekkürler arkadaşım, darısı başınıza inşallah :)
Biz inşallah yakında sıramızı savıyoruz canım, sıra sizlerde artık... Bizim yaşadığımız sıkıntıları aşağı yukarı az ya da çok sizler de yaşayacaksınız ve bizler de sizlere destek olmaya çalışacağız :) İnşallah en kısa zamanda sizlerin de güzel haberlerini alalım da kutlama yapalım bu topikte :)
Evet minik Rüzgar'ın odası bir harika. Jakuziside öyle. Bayıldım bende. Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin miniğe. Ben bu KK'den foto koymayı pek beceremiyorum. Ancak maille bebeğin kıyafetlerini filan atabiliyorum. Rüzgar'cığım ingilizce öğretmeni olduğu için eli bilgisayarada yatkın. Valla bizim topicin bütün çıtırlarına sağ olsun o öğretti toplu cevap yazmayı. Ben salak salak önceleri hepinizin yazdıklarını bir kağıtta cevap veriyor oradan yazıyordum. Tabi çok vakit alıyordu. Şimdi sayesinde toplu alıntı ile cevap yazabiliyorum. Allah razı olsun o güzel kalpli Rüzgar'ımdan.
Dediğin gibi topicimizin bebekleri yavaş yavaş doğacak inşallah sırasıyla ve sağlıkla. O zaman biz de sizleri, hamile çıtırlarımız olarak nazlayacağız. Ee bunu hak ediyorsunuz hepiniz.
Allah'a şükür Roniş ve Deniz Bulut'cuğumla güzel bir başlangıç yaptı topiciğimiz. İnşallah ayaklarını sürülerler kısa zamanda hepinizden çok güzel mucize haberleri alırız.
Teşekkürler canım, Allah daha iyi ve güzellerini sizlere versin inşallah. KK'ya fotoğraf koymak konusunda istersen yardımcı olabilirim Deniz'ciğim :) Aşkolsun, ne demek, tabii ki bildiklerimi sizlerle paylaşacağım... Her zaman da hazırım canım :)
Ohhh ben seve seve arkadaşların nazını çekmeye hazırım, kocalara pek naz yapılamıyor çünkü, en azından benimkine yapsam da "bunlar normal hayatım, hamilesin" deyiveriyor, ben de boğazını sıkmak istiyorum o zaman :)
İnşallah Roniyam ve Deniz Bulut'ta sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar ve ayaklarını sürüsünler :)