38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

karamelcim nekadar sakin haber verdin bize:)zor anladim yazidign tahlilin bhcg oldugunu:)gozunaydin canim oh oh ne guzel formumuz hamilelerle doldu..doktorlara yas konusuna inat cok seviniyorum inanin:)

denizcim seninde gozun aydin canim:)artik belirti falan aramayi kes bakalim:)guzel hayaller kur guzel seyler dusun:)

inşallah canım. gerçekten o kadar ümitsizdim ki dr bebek burada bu da kalbi dediğinde çok şaşırdım akannehir şimdi şoku atlattım. yavaş yvaş alıştım kabullendim hamile olduğumu delikafadulden

Kızlar güzel dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim,
embriyolar çok iyi gözüküyormuş dr dediğine göre
dr üç veya dört tane koyacağız dedi, pazartesi transfer sonra 12 günlük bekleme süresi
transferden sonra bilgisayara giremeyebilirim galiba
herkesi öpüyorum

neden nete giremeyeceksin evde yok mu? sen de karamel gibi merak ettireceksin demek. ama senden de karamel gibi bebek haberi gelecek eminim yerimseniben kaliteleri iyiyse 4 tane koyduracaksan dikkat et çoğul olabilir. bana da 4 tane kondu ama 1 tanesine süper 2. ye ona yakın 3. ye biraz daha kötü 4. ye de eh işte demişti doktorum. yani 4 ü de süper olursa 4 ü de tutabilir :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Karamelciğim tebrik ederim canım.
Denizciğim bebişinin kalp atışını görmene çok sevindim.
Allahım hepimize nasip eyler inşallah.
canım sağol. bak ben bu işi % 10-20 olasılık diyen doktorlara inat 42,5 yaşında başardım. yani sizler de yapabilirsiniz. sadece iyi ve güvendiğiniz bir dr bulun ve çok ara vermeyin. bak mesela sen de uzun zamandır bekliyorsun?

Deniz bulut arkadaşım bu habere çok sevindim.Sen göğüslerim artık sert değil yumuşadı dedikçe acaba diyordum ben de ama hepsi senin kuruntunmuş ne güzel.Artık kendini dinleyip durma bak karamele ne kadar rahat.Sizlerden olumlu haberler aldıkça ben de kendimi iyi hissediyorum.İnşallah dediğin gibi ayağını sürümüşsündür.Ardından gelicez biz de hayırlısıyla.Şimdi çok daha rahat ol ve kendini hamileliğe iyice alıştır ve kendini şımart artık canım.İnşallah allah kucağına lamayı da nasip edicek arkadaşım.öptüm ben de canım.
inşallah kendimi dinlemem ama galiba ben bu topiğin en pimpirikli hamilesi olucam :roflol:inşallah canım sen ve serapty de bu ay peşimizden geleceksiniz ve hep beraber testleri bebeklerin gelişimini vs konuşacağız :Saruboceq:

OLEY OLEYYYY cok sevindim Deniz Bulut. Bak artik umutsuz olursan sana cok kizicam vallahi. Beni bile korkutmustun goguslerim iyice yumusadi derken.
Canim cooooooook sevindim inan gozlerim doldu. her kendim icin dua ettigimde sana da ediyorum. Lutfen artik pozitif ol ve hamileliginin tadini cikar.Demekki aramizda sadece 3 gun var. hadi bakalim insallah rahat bir hamilelik gecirir sonra da saglikli bebislerimizi kucagimiza aliriz.

valla ben de çok korktum hatta ümüdi kestim. sonra gittim ing. sitelerde araştırdım. kendim gibi çok örnek buldum. okuduklarımdan göğüs ağrısı olsun kasık ağrısı olsun zaman zaman gelip gittiğini öğrendim. hatta 8. haftada 10. haftada göğüs ağrısı gidip bir daha gelmeyen ve hamileliği devam edenler vardı acaba dedim bende. şimdi yine ara ara çok hafif sızlıyor. adetlerimiz arasında 1 hafta vardı ama benimki zaten geç transfer olup geç tutunup arayı kapattı. ne güzel inşallah hamileliklerimiz de sağlıkla devam edecek ve burada bebişlerimizin nasıl geliştiklerini konuşacağız :içelim:

gözünaydın deniz çok sevindim çok sevindim çoooooooooooooookkk.

sağol canım darısı başınıza inşşş :Saruboceq:

deniz bulut doktorun ostradiol patchlerine ne kadar daha devam edecegini soyledi mi? Benim ki 10 haftaya kadar progesteron ile birlikte devam edeceksin dedi. ama 2. denemem de turkiyedeki doktorum kese gorununce birak demisti.

DENİZ BULUT,
:nazar:Canım işte budur yaa. Çok sevindim. Maşallah. Allah tamamına erdirsin ve sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Amin inşallah. Hem de nasıl. Bugün annemler ve ablamlar sabahtan gelip evi baştan aşağı silip süpürüp temizlediler. Camları filan sildiler. Bebek odasının perdesi filan geldi. Aslında temizlikçi kadın getirecektik. Ama o da evin detayını ablamlar kadar bilip yerleştiremez o yüzden kendileri yapmak istediler. Allah bin kere razı olsun. Giderlerken ağladım duygulandım.

Senin işin yalnız başına gerçekten çok zor. Allah yardımcın olsun tek başına kolay değil. Kayınvalide ne kadar olsa da annenin ve kız kardeşin yerini asla tutamaz. Benim kayınvalidem de sağ olsun çok yardımcı oluyor bana. Ama sanki beni annemlerden kıskanıyor gibi bazen çok kapris yapıyor sinir oluyor. Annemler ne yaparsa ben der demez, onlardan önce yapıp sanki önce kendi düşünmüş gibi davranıyor. Hiç hoşlanmam bu tavırdan. Asıl korkum senin de söylediğin gibi lohusalıkta. Pinpirikli bir kadın olduğu için habire bebeğe karışacak benim de tepem atacak tabi.

sağol canım. ben de hala inanmaya çalışıyorum. bu arada rüzgar deniz in ve senin kocalarınız hakıkında yazdıklarınızı okuyorum ve de çok gülüyorum. biz 3 denizin de kocası birbirine benziyor sanırım. benimki de uzun boylu ve yakışıklıdır ama hani derler ya yakışıklılığı batsın diye. keşke yakışıklılık yerine azcık beyni olsaydı. neyse ben zaten son olaylarla kesin karar verdim bebeğe rağmen ayrılacağım. söyledim de inanmıyor şimdilik. her zamanki gibi geçer sanıyor ama olmayacak. bebek sağlıklı gelişirse 5. aydan sonra anneme yakın bir eve taşınırımın planını yapıyorum. kocisi daha önce göndereceğim. babasız çocuk büyütmek çok zor ama benimkiyle büyütmek imkansız. bir yandan da ödüm patlıyor ya huyu ona çekerse ve ben de kalan ömrümce çekersem diye :1no2:yani 40 kından sonra bu işlere kalkışmak hem de babsı cesaret istiyor ve ben de üçbuçuk atıyorum :sm_confused:

ha deniz bulut benim bugun bulantim basladi. dun cok hafif olmustu bugun biraz daha fazla oldu. kusma falan yok sadece bulanti hissi. kahvaltida pek bir sey yiyemedim o yuzden. Biz bulanti olsun diye o kadar ugrastik ama bugun anladim ki hic hos bir duygu degilmis yav. :))

sağol canım. ben de hala inanmaya çalışıyorum. bu arada rüzgar deniz in ve senin kocalarınız hakıkında yazdıklarınızı okuyorum ve de çok gülüyorum. biz 3 denizin de kocası birbirine benziyor sanırım. benimki de uzun boylu ve yakışıklıdır ama hani derler ya yakışıklılığı batsın diye. keşke yakışıklılık yerine azcık beyni olsaydı. neyse ben zaten son olaylarla kesin karar verdim bebeğe rağmen ayrılacağım. söyledim de inanmıyor şimdilik. her zamanki gibi geçer sanıyor ama olmayacak. bebek sağlıklı gelişirse 5. aydan sonra anneme yakın bir eve taşınırımın planını yapıyorum. kocisi daha önce göndereceğim. babasız çocuk büyütmek çok zor ama benimkiyle büyütmek imkansız. bir yandan da ödüm patlıyor ya huyu ona çekerse ve ben de kalan ömrümce çekersem diye :1no2:yani 40 kından sonra bu işlere kalkışmak hem de babsı cesaret istiyor ve ben de üçbuçuk atıyorum :sm_confused:

Deniz bulutcum sen simdi hormonlarin etkisinde biraz gergin olarak boyle dusunuyorsun. bebek olunca birbirinize daha cok kenetleneceksiniz gor bak sorunlar da cozumlenecektir.vereliniortak

ha deniz bulut benim bugun bulantim basladi. dun cok hafif olmustu bugun biraz daha fazla oldu. kusma falan yok sadece bulanti hissi. kahvaltida pek bir sey yiyemedim o yuzden. Biz bulanti olsun diye o kadar ugrastik ama bugun anladim ki hic hos bir duygu degilmis yav. :))
8. haftaya kadar başlayabilirmiş. ben şimdi kalp atışını gördüm ya artık istemiyorum bulanmasa daha iyi olacak galiba yerimseniben
en sevindiğim toksoplazma testim pozitif çıkmış yani daha önce geçirmişim. özellikle son 10 senedir evde 2-3 (şu an 1) kedi olmasının dışında o kadar çok kediye baktım tedavi ettirdim ve kısırlaştırdım ki olmasaydı şaşıracaktım. şimdi rahatladım tanımadığım kedileri bile mıncıklamaya devam edebilirim. hatta hiç sevmem ama çiğ köfte ve sucuk da yiyebilir miyim ki?delikafadulden

Deniz bulutcum sen simdi hormonlarin etkisinde biraz gergin olarak boyle dusunuyorsun. bebek olunca birbirinize daha cok kenetleneceksiniz gor bak sorunlar da cozumlenecektir.vereliniortak

keşke ama hiç sanmam beyinsiz yola girse bunca zaman girerdi. bizi tanıyan hiçbir arkadaşım dur yapma demiyor. yola girmek ne kelime giderek daha kötü oldu. hayırlısı artık. bundan sonra uslu olursa arada gelir bebeği sever

kızlar ayağımı sürüdüm sanırım. roniyam ile peşpeşe hamilelik haberlerini verdik peşinden karamel geldi. bugün hiç beklemesem de tüm kötümserliğime rağmen bebeği ve kalp atışını gördük. henüz duymadık 2 hafta sonra daha net olur dedi doktorum. 6+5 günlük ölçtü. darısı tüm isteyenlere. inşallah peşimizde serapty hülya ve herada var. sonra da diğer arkadaşlar opuyorumnanaktan
çok sevindim canım... bunca olumsuz ve negatif kuruntulu günlerden sonra bu bebek bence "mucize bebek" canım, artık bundan sonra bari sakin ol da doğrduktan sonra huzursuz bir çocuğun olmasın... inan bana bu forumda endişeli, kuruntulu ve üzüntülü geçirilen hamileliklerin sonunda gece gündüz ağlayan, huzursuz bebek sahibi çok kişi duydum... sırf bu yüzden hayatımızdaki tüm olumsuzluklara karşın umursamaz ve soğukkanlı olmaya çalışıyorum, sırf bebeğim huzurlu olsun diye :) tekrar kutluyorum canım, inşallah diğer arkadaşlar da bebek sahibi olcaklar 2010'da :)
karamelcim bak sakın belirti arama. ben 7 haftalık oldum. arada göğüs agrısı ve yine arada kasık ağrısı dışında hiçbirşey yok. ne diyeyim sonuna kadar böyle rahat geçsin bari :dance:
ınşallah hep böyle sorunsuz geçer canım, en azından 7. aya kadar... Son üç ayda olanlar oluyor, 6. ayın sonuna kadar sadece karnımımda bir şişkinli vardı... Şimdi vücudumun her tarafında bir araz var, yine şükrediyorum halime, benden daha beterleri var :)
RÜZGAR'IIIM, meleğim
Hep bende öyle diyorum "Eşime fiziksel olarak benzesin huyu benzemesin" diye. Senin eşin de belli ki yakışıklı adam. Allah sana ve evladına bağışlasın. Ama Rüzgar'ım sen de fıstık gibisin sonuçta. O yüzden bence ikinizin karışımı olsa ohh ne güzel olur. Ama tabi, Allah öncelikle sağlık, ve şans versin minik Rüzgar’ıma.

Amin inşallah. Hem de nasıl. Bugün annemler ve ablamlar sabahtan gelip evi baştan aşağı silip süpürüp temizlediler. Camları filan sildiler. Bebek odasının perdesi filan geldi. Aslında temizlikçi kadın getirecektik. Ama o da evin detayını ablamlar kadar bilip yerleştiremez o yüzden kendileri yapmak istediler. Allah bin kere razı olsun. Giderlerken ağladım duygulandım.

Senin işin yalnız başına gerçekten çok zor. Allah yardımcın olsun tek başına kolay değil. Kayınvalide ne kadar olsa da annenin ve kız kardeşin yerini asla tutamaz. Benim kayınvalidem de sağ olsun çok yardımcı oluyor bana. Ama sanki beni annemlerden kıskanıyor gibi bazen çok kapris yapıyor sinir oluyor. Annemler ne yaparsa ben der demez, onlardan önce yapıp sanki önce kendi düşünmüş gibi davranıyor. Hiç hoşlanmam bu tavırdan. Asıl korkum senin de söylediğin gibi lohusalıkta. Pinpirikli bir kadın olduğu için habire bebeğe karışacak benim de tepem atacak tabi.
Kesinlikle haklısın canım, hepimizin yavrularına önce sağlık, sonra şans ve baht açıklığı versin Rabbim :)

Ne güzel :) ınsanın kendi ailesi gibi olmuyor valla... Duygulanmakta çok haklısın :)

Eskiden kayınvalidem derdim, artık kaynanam diyorum. Benden uzak Allaha yakın olsun hepsi. Hamileliğimin başından beri bir gün olsun yanımda olmadılar, toplasan 10 kereyi bulmaz gelişleri, telefon desen ayrı... Bir şeylere ihtiyaçları olduğunda aman diye ararlar, ihtiyaçları yoksa aramazlar... Bebeğim doğduktan sonra da hamileliğim süresince benimle ilgilendikleri kadar bebekle ilgilenmelerine ve sevmelerine izin vereceğim. Onlara en çok ihtiyacım olduğu zamanda yanımda değildiler, bundan sonrasını da zaten ben idare ederim artık... Amma da doluymuşum kaydirigubbakcemile3
Acele bir karar verme Deniz'ciğim. Dur bakalım bu hamilelik olayı eşini nasıl etkileyecek, bakarsın farklı bir pencereden bakmaya başlar herşeye. Babasız büyütmek zor olduğu gibi o çocuğun bir babaya da ihtiyacı olacak canım. Sen istediğin kadar hem annelik hem babalık yap, bir babanın yerini tutamazsın :)
8. haftaya kadar başlayabilirmiş. ben şimdi kalp atışını gördüm ya artık istemiyorum bulanmasa daha iyi olacak galiba yerimseniben
en sevindiğim toksoplazma testim pozitif çıkmış yani daha önce geçirmişim. özellikle son 10 senedir evde 2-3 (şu an 1) kedi olmasının dışında o kadar çok kediye baktım tedavi ettirdim ve kısırlaştırdım ki olmasaydı şaşıracaktım. şimdi rahatladım tanımadığım kedileri bile mıncıklamaya devam edebilirim. hatta hiç sevmem ama çiğ köfte ve sucuk da yiyebilir miyim ki?delikafadulden
Aman aman sakın bulanmasın... Rahat bir hamilelik geçirmek varken bulantı niye olsun ki? Dikkat et canım, sucuk, salam, sosis, pastırma türü şeyleri asla pişirmeden yeme... Mazallah Allah korusun.

Deniz bulut arkadaşım...en sonunda bebeğinin kalp atışlarını gördün,çok sevindim arkadaşım...Allahım inşallah kucağına almayı da nasip etsin...Ama lütfen çok pimpirikli olma,sendeki bütün ruhsal dalgalanmaları o küçücük bedende hissediyor,onun sağlığı ve iyiliği için kendine biraz daha dikkat et arkadaşım...Allah seni ve bebeğini nazardan korusun....:nazar:

serappty tedavin hayırlı olsun arkadaşım...Transferden sonra ayaklarını üşütme,devamlı çorap giy...ben transferden bir gün önce ananas yemeye başlamıştım..taze bulamamıştım,konservesini almıştım,hergün 1 en fazla 2 dilim yemiştim 5 gün kadar...bir şey daha var lütfen kabız olma..İnşallah bebişlerin sana tutunacaklar canım..

deniz bulut doktorun ostradiol patchlerine ne kadar daha devam edecegini soyledi mi? Benim ki 10 haftaya kadar progesteron ile birlikte devam edeceksin dedi. ama 2. denemem de turkiyedeki doktorum kese gorununce birak demisti.

canım benim bir sonraki kontrolum 2 hafta sonra. yani tam 9. hafta biiminde (8+6 veya 7 günlükken) o zamana kadr kullanacakmışım ama progesteronu bilmem ama sanırım ostradiol ü kesecek 2 hafta sonra.

çok sevindim canım... bunca olumsuz ve negatif kuruntulu günlerden sonra bu bebek bence "mucize bebek" canım, artık bundan sonra bari sakin ol da doğrduktan sonra huzursuz bir çocuğun olmasın... inan bana bu forumda endişeli, kuruntulu ve üzüntülü geçirilen hamileliklerin sonunda gece gündüz ağlayan, huzursuz bebek sahibi çok kişi duydum... sırf bu yüzden hayatımızdaki tüm olumsuzluklara karşın umursamaz ve soğukkanlı olmaya çalışıyorum, sırf bebeğim huzurlu olsun diye :) tekrar kutluyorum canım, inşallah diğer arkadaşlar da bebek sahibi olcaklar 2010'da :)

ınşallah hep böyle sorunsuz geçer canım, en azından 7. aya kadar... Son üç ayda olanlar oluyor, 6. ayın sonuna kadar sadece karnımımda bir şişkinli vardı... Şimdi vücudumun her tarafında bir araz var, yine şükrediyorum halime, benden daha beterleri var :)

Eskiden kayınvalidem derdim, artık kaynanam diyorum. Benden uzak Allaha yakın olsun hepsi. Hamileliğimin başından beri bir gün olsun yanımda olmadılar, toplasan 10 kereyi bulmaz gelişleri, telefon desen ayrı... Bir şeylere ihtiyaçları olduğunda aman diye ararlar, ihtiyaçları yoksa aramazlar... Bebeğim doğduktan sonra da hamileliğim süresince benimle ilgilendikleri kadar bebekle ilgilenmelerine ve sevmelerine izin vereceğim. Onlara en çok ihtiyacım olduğu zamanda yanımda değildiler, bundan sonrasını da zaten ben idare ederim artık... Amma da doluymuşum kaydirigubbakcemile3

Acele bir karar verme Deniz'ciğim. Dur bakalım bu hamilelik olayı eşini nasıl etkileyecek, bakarsın farklı bir pencereden bakmaya başlar herşeye. Babasız büyütmek zor olduğu gibi o çocuğun bir babaya da ihtiyacı olacak canım. Sen istediğin kadar hem annelik hem babalık yap, bir babanın yerini tutamazsın :)

Aman aman sakın bulanmasın... Rahat bir hamilelik geçirmek varken bulantı niye olsun ki? Dikkat et canım, sucuk, salam, sosis, pastırma türü şeyleri asla pişirmeden yeme... Mazallah Allah korusun.

canım sağol iyi dileklerin için. kocaya gelince o kadar kendine dönük bencil ve sevgisiz ki halen tüm öfkesini benden çıkarıyor. aslında yapamadıklarından edemediklerinden bana karşı boynu bükük ama bunu devamlı çirkin öfkesiyle bana saldırarak örtmeye çalışıyor. son 2 senede 1 kez canım dememiş son tedavide ve beklerken ve hamile haberini aldıktan sonra devamlı seni ağlatmış biriyle ömür geçer mi? bebeğin de böyle bir ilişkiye ve babaya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. ben hep salakça işleri bir düzelse daha sakin ve mutlu biri olacak diye bekledim. biraz geç oldu ama son 2 ayda bunun imkansız olduğunu anladım. benim bu tedavi ve sonrasında bu kadar gergin olmamaın da en büyük nedeni destek değil köstek olan eşim. artık beni üzmesine izin vermeyeceğim. bundan sonra üzülen o olacak delikafadulden
hamilelikteki snir ve mutsuzluk ile sonra doğan bebeklerin sinirli uykusuz olmaları arasında gerçekten doğru bir ilişki var. benim de böyle arkadaşlarım oldu. inşallah hayatımı bundan sonra daha sakin bir şekilde düzenleyeceğim kaydirigubbakcemile4
çiğ köfte sucuk sosis örneğini de şaka olarak yazmıştım. 1 zaten sevmem. 2 yemem de ne olur ne olmaz

Son düzenleme:
Deniz bulut arkadaşım...en sonunda bebeğinin kalp atışlarını gördün,çok sevindim arkadaşım...Allahım inşallah kucağına almayı da nasip etsin...Ama lütfen çok pimpirikli olma,sendeki bütün ruhsal dalgalanmaları o küçücük bedende hissediyor,onun sağlığı ve iyiliği için kendine biraz daha dikkat et arkadaşım...Allah seni ve bebeğini nazardan korusun....:nazar:

serappty tedavin hayırlı olsun arkadaşım...Transferden sonra ayaklarını üşütme,devamlı çorap giy...ben transferden bir gün önce ananas yemeye başlamıştım..taze bulamamıştım,konservesini almıştım,hergün 1 en fazla 2 dilim yemiştim 5 gün kadar...bir şey daha var lütfen kabız olma..İnşallah bebişlerin sana tutunacaklar canım..

canım sağol. inşallah daha sakin ve huzurlu bir hayat yaşamaya başlayıp daha az pimpirikli olmaya çalışacağım. ananas konusunda büyük marketlerde tazesi bulunuyor. konserveyi tüketmeyin zararlıymış. hamileyken de konserve yasak

Denizcim evde net var canım
ama zararlı olur diye ilk günler girmem diye düşünüyorum
şimdiden sölümde meraklandırmayım
karamel gibi enson gün haber veriyormuşum yok yok o kadar dayanamam ben
iyi akşamlar öpüldünzzzzzzz

seraptyy netin ne zararı olacak yaaa? araştır bak bir zararı yokmuş. ben hem evde ve zaten işte 830-1730 arası karşısındayım. bir zararı olsa bizim işte tüm kadınlar allah korusun sakat doğururdu. yaydığı radyasyon tv den bile azmış. bir de bana pimpirikli diyorlar kafamçokkarıştı

kızlar ayağımı sürüdüm sanırım. roniyam ile peşpeşe hamilelik haberlerini verdik peşinden karamel geldi. bugün hiç beklemesem de tüm kötümserliğime rağmen bebeği ve kalp atışını gördük. henüz duymadık 2 hafta sonra daha net olur dedi doktorum. 6+5 günlük ölçtü. darısı tüm isteyenlere. inşallah peşimizde serapty hülya ve herada var. sonra da diğer arkadaşlar opuyorumnanaktan

Deniz'cim, gözün aydın şekerim. Süper bir haber bu. 3 kere oleyyyyy, oleyyyyy, oleyyyyyy diyorum. Hep yazıyoruz sen hariç herkes emindi bugünlere geleceğinden. Artık senden hiçbir kötümser, eyvah tarzı mesaj görmek istemiyorum, ona göre. Farkında mısınız ne güzel çifter çifter müjdeler alıyoruz topic'te. Roniyam ve sen, sonra Karamel ve senin görmeyi hiç ummadığın pıtpıtlar, maşallah, maşallah. Serap, Hülya ve ben de takip ederiz umarım.

Kocana takılma derim. Herşeyi zamanı gelince kararlaştırırsın, bugünden yarının kararını verme. Hem belli mi olur, belki bu hamilelikle aklı başına gelecek adamın, bebeğin kısmetiyle gelecek ve eşin de işleri rahatlayıp makul bir adam olma yoluna girecek. Hiç ama hiç belli olmaz. Benim en yakın arkadaşım, kısa bir ilişkiden hamile kaldı, sadece bebek için evlendi ve boşandı, boşandığında çocuk henüz 40 günlük bile değildi. Sevimli yeğenim (benim için kendi yeğenimden farksızdır bu arkadaşımın oğlu), büyük bir sevgi çemberiyle büyüyor ama baba görmüyor, doğmasını isteyen adam çocuğunu görmek istemiyor. Geçenlerde onlara gittiğimde oynarken, koluma vurdu oğlan. Bende şakacıktan ağlıyorum. Geldi, ellerimi yüzümden aldı. ısmimi söyledi, ağlama dedi, senin de mi baban gelmedi? Ki, hep babayla ilgili güzel şeyler söyleniyor ama baba çalışıyor uzakta oturuyor filan deniyor yeri geldikçe, ona rağmen nasıl kötü oldum anlatamam. Bunu sana niye anlatıyorum, kötü de olsa baba babadır. Bence eşini evladın için yakınında tutmalısın. Olmadı elbette, huzursuz bir ortamda olmaktansa tek başına da büyütürsün ama bunun kararını gerektiği gün ver arkadaşım. Şimdi sana düşen, gerçekten de bu çok hakedilmiş mutluluğun tadını çıkarman hayatım.

Kızlar güzel dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim,
embriyolar çok iyi gözüküyormuş dr dediğine göre
dr üç veya dört tane koyacağız dedi, pazartesi transfer sonra 12 günlük bekleme süresi
transferden sonra bilgisayara giremeyebilirim galiba
herkesi öpüyorum

Serap'çım, senin de gözün aydın, oh oh ikizler üçüzler geliyor diyorum. Şansın bol olsun. ıki haftaya güzel haberlerinle bu topic şenliğine devam edecek inşallah.

Sen kaşındın güzelim:-) Şaka bir yana, Allah yardımcın olsun, hiç olmazsa belirti aramazsın. ınşallah seni zorlamadan geçer gider bulantılar.

Deniz Karayurt'çum, Allah kolaylık versin diyorum canım benim. Hele o teyzenin dediklerini okuyunca, Allah bir avazda kurtarsın arkadaşımı dedim vallahi. Sayılı gün, çoğu gitti. Bebeğin için doğunca ona herkes dokunacak diye yazmıştın. Haklısın, bu hissi birçok hamile arkadaşım da yaşadı. Vallahi o kadar kıymetliler ki, böyle hissetmesen şaşardım. ısminin biri Avşar olacaktı değil mi? Son kararınızı verdiyseniz bize de söyle de, senin de bebişini ismiyle analım.

Diğer, karnı burnunda hamilelerimize de sayılı günlerde kolaylıklar diliyorum. Hepinizi öptüm şekerler.

Heeeee bu arada, siz bugün yan gelin yatın, dinlenin bakalım. ben bu yaban ellerde toplantıya gidiyorum şimdi. Kürlerim de yanımda, tarçın çörek otu balı ve poleni filan karıştırıp getirdim. Havaalanında takıldı, bu ne dediler (el çantamdaydı), yüzüm için kür dedim, yanımda olması şart dedim, 'manyak kokoş, tipi de hiç göstermiyor' der gibi baktı suratıma görevli. Buralarda yazdıklarımızı birşekilde saklamamız lazım, ileride bizim veletlere al neler ettik yeter ki gel diye deriz, di mi ama?.

RONIYAMCIM ve DENIZBULUTCUM mide bulantisi beni aylarca bitirdi:(hayatim cehenneme cevrildi..ben bulantiyla bogusurken doktorum aman aman olsun saglikli hamileleik belirtisi dedi durdu..ama bulanti olmadan saglikli hamileleik geciren cok arkadasim var..belkide tek faydasi bu bulanti hissi suana kadar devam etti ve ben son derece azkilo aldim:)ama sonrasinda mide yanmasi refluye cevirdi:(inanin olmamasi daha iyi...

DENIZBULUTCUM bende hamileleigimin basinda esimle gergin zamanlar gecirdim:(negatif bir tedaviden yeni cikmistik hamileleigim kanama ile baslamis devam edip etmeyecegi belli degildi dahasi annemlere tasinmistik hep yatiyordum yani nekadar negatif ortam varsa mevcuttu..ama ilerleyen zamanda gerek doktor kontrolleri direk herturlu 9ihtiyac icin insan esine okada rihtiyac duyuyorki bunu ailesi ile yapamiyor onlara herseyi soyleyemiyorsun yine esine nazin geciyor..bak gor sende bunu yasayacaksin..erkekleri bir ococuk sahibi olacaklari fikri cok etkiliyor heleki us da onu gordukce buyudugunu izledikce..insallah snein icinde hersey cok guzellesir arkadasim:)
denizbulutcum bu testi ben anlamadim??toxoplazmanin pozitif cikmasi iyi birseydegilki??bunun tedavisinin yapilmasi gecmesi gerekmezmi??yani bu kizamikcik gibi bir hastalik degilki onceden gecirip bagisikligin olsun?roniyam daha iyi bilir bir doktor olarak ama bak bunu atlama sakin arastir gerekirse hemen ilac tedavisine basla canim:)

Back
X