39 kiloyum :(

sterilMikrop

rose
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
170
0
96
Uşak
1.75 boyum wr 39 kiloyum dalqa konusu oluyrm ya kilomu soruolar söyleyemiorum. kardeşim bnden 5 yaş küçük. 42 kg..... kilo alan arkadaşlar nasıl alıorsunuz bna bi yol yöntem qöstern ltfen

canım bızım yol gostermekle olacak ıs degıl bu .

senı uzmek ıstemem ama 175 boya 39 kılodan bahsedıyorsun

bu cıddı anlam da saglık sorunudur .acıl doktora gıtmen lazım

kesınlıkle ıhmal etme derım .

çk şey denedim anlatılmayck drecede çok ama doktra gtmedm dha blki alırm fln die ama olmuor artk. gidicm dktra

bencede en kısa zamanda bi doktora gitmen gerek hiç yemek yiyemiyo musun bende kilo almak istiyodum hatta hala bi kaç kilo daha alsam iyi olucak ama sen gerçekten çok zayıfmışsın benim son zamanlar iştahım çok açıldı sürekli yemek filan yiyorum o şekilde kilo aldım tatlı yemekte kilo aldırırmış

cnm bak bende 18 yasındayım boyum 177 3 ay önce kilom 37 idi düsün. 2 sene önce 58-60 arasındaydm bi rahatsızlık gecirdm kilo werdim suan 46 kiloyum. Diyetisyene basladım onun sayesinde we birazda kendimi zolayarak basardım. 12 kilo daha alsam tamamdır. Benim önerim bi diyetisyene gitmen. istiyosan sana gün icinde neler yediklerimi nasıl yediklerimi yazabilirm belki yardımcı olur sana

Hadi sen önemsemedin annen baban yok mu senin resmen hastalık seviyesinde kilon hemen bir dokotra git Allah kourusun küçük bir hastalık bile olsa bu kadar zayıf büyne ile atlatman çok zor olur. Çevrende kimse olayın ciddiyetinde değil galiba.

var canımda benle ilgilenen yk. annem durumun farkında ama genetiktir dio bizim taraf hep uzun incedir deyip geçiştirior. birkaç kez söyledim doktora gidicem die oralı olmadı. ama gidicm artk. hatta yarın..

ymek yiorum ama 2 kaşık alıp kalkıorum zorluorum kndimi ama daha fzla yiyemiorum. midem mi küçük bilmiyorum artk. yarın doktora gidicm. umarım alırım ya ibretlik gibi oldum çarşıda görenler aaa benden de zayıfı varmış diolar hep

var canımda benle ilgilenen yk. annem durumun farkında ama genetiktir dio bizim taraf hep uzun incedir deyip geçiştirior. birkaç kez söyledim doktora gidicem die oralı olmadı. ama gidicm artk. hatta yarın..

böyle genetikmi oluyor allah askina canim ya 49 50 desen nesede 39 diyorsun ya gören anlar zaten sende bir anormallik bir hastalik oldugunu sen durumun farkinda degilsin herhalde bir an önce doktora git canim bunca zaman durdugun hata

bu kilo alma başlığına hiç uğramamıştım ama bi an gözüm 39 kiloyum yazısına ilişverdi çok şaşırdım valla. boyun da baya uzunmuş.. hiç geciktirmeden doktora gitmen lazım cnım. burda verilecek tavsiyelerle olcak bi şey değil bu...

konu sahibi hamile olduğunu yazmışsın 2 ay önce hamileyken bu kilodaysan bir sorun var demektir acilen doktora gir.

bence diyetisyene gitmeye gerek yok diyetisyene gitmeden ben kilo almaya başladım bile :) sürekli bişeyler yiyorum ağzım hiç durmuyo bu şekilde kilo aldım ben sana neler önerdi diyetisyen

bende 2 ay öncesine kadar öyleydim yarım dilim ekmeği zorla yerdim sonradan iştahım bi açıldı tam açıldı sürekli yemek yiyorum bişeyler yiyorum kilo aldım göbeğim filan çıktı toplam 55 kilo olmak için uğraşıyorum gerçi 1 aydır tartılmıyorum şuanda kaç kiloyum bilmiyorum

böyle genetikmi oluyor allah askina canim ya 49 50 desen nesede 39 diyorsun ya gören anlar zaten sende bir anormallik bir hastalik oldugunu sen durumun farkinda degilsin herhalde bir an önce doktora git canim bunca zaman durdugun hata

haklısın. hep erteliordum ama gidicem yrn. bıktm artk zayflıktan. Allah tan bünyem zayıf dğl. dirençliym hstalığa karşı fln. ama yrn mutlaka gidicm doktora.

rütbende kim bu 0 bedenler yazıor ya iste o benim hatta eksilere düşmüş hali giyim mağazasında çalışıordum. müşteri geliordu çocuğuna abiye almak için. yanında çocuğu olmayanlar benim üzerimde denettiordu abiyeleri . 12-14 yaş çocuklara göre olanlar bna cuk oturuordu o derece yani

Son düzenleme:
39 kilomu

umarımen yakın zamanda kilo alırsın bunca zaman nasıl rahatsız olupta dr gitmezsin sen hiçmi çevrende aklı başında biri yok yönlendirmedi seni sen zayıfında zayıfısınn çok riskli durumun kıyafet felan nasıl buluyosun

ay cnm nsl aldın. bn hayatım boyunca hep 45 olmayı istemişimdir. özellikle yediğin bişey var mıydı ? nasıl bsleniordun ?

tavsiyeye gelince akşamlaru yatmadan bebebisküvili mama hatta bebek devam sütleri bu aptamiller felan ayrıca pediasure diye bir süt var yetişinler için kullanılıyor toz suyla karıştırılıyo çikolatalı vanilyalısı var kutusu 17 lira onu al içç günde 3*-4 bardak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…