Canım,ben bu işin altından kalkarım diyorsa koskoca hukuk var.:)öyle bir alan varmıdır ki mesela ne olabilir benim de çok bilgim yok bu konuda
canım ben onların kontenjanıayrı diye biliyorum onlar kendi içlerinde yarışıyorlar.Ben şu ta afrikadan gelen öğrencilere siniroluyorum asıl onlar buradki öğrencilerin hakkını gasp ediyor
Dünya global, sadece afrikalı gelip burda okumuyor, türk gidip rusya'da abd'de vs okuyor. Yabancı öğrenci kontenjanı her ülkede var, bize özel değil :)Ben şu ta afrikadan gelen öğrencilere siniroluyorum asıl onlar buradki öğrencilerin hakkını gasp ediyor
Yahu insanın yaşı ilerledikçe öğrenme kabiliyeti azalır. Eğer 39 yaşında biri genç bir beyne sunulmuş soruları ondan daha fazla net yaparak atlatabiliyorsa asıl genç olan çekilsin sahalardan.
Bu ne saçmalık. Usluba bakın.. Hak yiyormuş. Nasıl bir başarısızlıkla karşı karşıya kalındı da azimli yaşı ilerlemiş insanların başarma azmine düşman olundu merak içerisindeyim..
Ablanızı her şeyden önce kararı için (kendisinden 19 yaş küçük biri olarak) tebrik ediyor, tekrar katılmayı düşündüğüm üniversite sınavında başarılar diliyorum. İYİ OLAN KAZANSIN
Sen okumasın deyip saçmalayanlara bakma. İstiyorsa okusun tabi. Hakkıyla puan alıp kazanacak sonuçta kontenjan doldurmak ne demek.merhaba kızlar belki çok ufak bi problem diye düşünürsünüz fakat işin içinden çıkamayınca bir karar veremeyince bu tür şeyler de sorun haline gelebiliyor. Benim ablam 39 yaşında ve üniversiteye gitmek istiyor edebiyat fakültesinden coğrafya türk dili edebiyatı ya da tarih gibi bir bölüm okumak istiyor fakat daha sonra öğretmenlik yapmak istese devlete atanamıycak yaş sorunundan dolayı.. özelde de iş bulamam diyerek karamsarlığa kapılıyor yaşından ötürü..Sizin bu konularla ilgili tecrübeleriniz varsa paylaşır mısınız
merhaba kızlar belki çok ufak bi problem diye düşünürsünüz fakat işin içinden çıkamayınca bir karar veremeyince bu tür şeyler de sorun haline gelebiliyor. Benim ablam 39 yaşında ve üniversiteye gitmek istiyor edebiyat fakültesinden coğrafya türk dili edebiyatı ya da tarih gibi bir bölüm okumak istiyor fakat daha sonra öğretmenlik yapmak istese devlete atanamıycak yaş sorunundan dolayı.. özelde de iş bulamam diyerek karamsarlığa kapılıyor yaşından ötürü..Sizin bu konularla ilgili tecrübeleriniz varsa paylaşır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?