Benim fikrim sabit bu konuda..Eger bir is olanagi olmayacaksa, umutlari olan gencecik birinin yerine gecmek iş degil..Istediginiz tepkiyi verin dusunce ozgurlugu denen birsey var..Hani egitim ozgurlugu diyorsunuzya dakikada benim ozgurlugumu hic ettiniz dusuncemi astiniz yargiladiniz..Amma ozgurlukcu ciktiniz masallah.. : )ileride bir gun cocugunuzun kontenjan dolulugundan giremedigi uuniversitede 50 yasinda amacsiz birini elinde kitap dolanirken gormeyesiniz insallah..sevgi saygi sunar bu konuda ki yorumlarima son veririm : )[/QUOTE][E="breakingbadd, post: 36484323, member: 616269"]Sizin üslubunuz tuhaf ama hak yiyor falan diyorsunuz,emekle kazanılan başarıya hak yeme derseniz herkes size tepki gösterir
Benim fikrim sabit bu konuda..Eger bir is olanagi olmayacaksa, umutlari olan gencecik birinin yerine gecmek iş degil..Istediginiz tepkiyi verin dusunce ozgurlugu denen birsey var..Hani egitim ozgurlugu diyorsunuzya dakikada benim ozgurlugumu hic ettiniz dusuncemi astiniz yargiladiniz..Amma ozgurlukcu ciktiniz masallah.. : )ileride bir gun cocugunuzun kontenjan dolulugundan giremedigi uuniversitede 50 yasinda amacsiz birini elinde kitap dolanirken gormeyesiniz insallah..sevgi saygi sunar bu konuda ki yorumlarima son veririm : )[/QUOTE][E="breakingbadd, post: 36484323, member: 616269"]Sizin üslubunuz tuhaf ama hak yiyor falan diyorsunuz,emekle kazanılan başarıya hak yeme derseniz herkes size tepki gösterir
Benim şevkim kırılmaz çünkü ben karşı tarafın azmini vurgulamak için iyi olan kazansın dedim :) iyi olan konu sahibinin ablası çünkü azimli:) hani genç yaşlı ayrımına iyi kötü ayrımıyla tepkiyi amaçlamıştımCanim sevkini kirmak istemem ama 40 yas ustu universite arkadaslarim neredeyse hocanin bilgisini kat be kat zorlayacak duzeydelerdi. Hele ki ; 55 yasinda bir adam vardi, hep 90 ustu alirdi hocayi da sorulariyla ters koseye yatirirdi.
Dedigin gibi iyi olan kazansin, iyi olan okusun.
Benim şevkim kırılmaz çünkü ben karşı tarafın azmini vurgulamak için iyi olan kazansın dedim :) iyi olan konu sahibinin ablası çünkü azimli:) hani genç yaşlı ayrımına iyi kötü ayrımıyla tepkiyi amaçlamıştım
Benim üni.de de var böyle bir ablamız.45 yaşında diyetisyenlik okuyor öyle bir çalışıyor ki..Çünkü yaş fazla olduğu için olgun oluyorlar ve bizim gibi kalmalara vs tahammülleri yok.:)Ben de sevkini kirmak icin soylememistim. Asil sen bu yasi buyuklerden korkacaksin. Ne inektir onlar.(Kotu anlamda degil tabi. ) Cok bilincli bir kizsin tebrik ederim.
Sorma valla bizde de varBen de sevkini kirmak icin soylememistim. Asil sen bu yasi buyuklerden korkacaksin. Ne inektir onlar.(Kotu anlamda degil tabi. ) Cok bilincli bir kizsin tebrik ederim.
Layyy layyyyyy looouuuum gağğlibaa bize göre kalmalarBenim üni.de de var böyle bir ablamız.45 yaşında diyetisyenlik okuyor öyle bir çalışıyor ki..Çünkü yaş fazla olduğu için olgun oluyorlar ve bizim gibi kalmalara vs tahammülleri yok.:)
Aynen.:)Layyy layyyyyy looouuuum gağğlibaa bize göre kalmalar
peki onun 45 yaşında bi umudu varmı çalışabilme konusunda ..Ben ablamı cok destekliyorum fakat bi takım ufak ayrıntılara takılıp zamanını da zehir ediyor kendine buraya yazıp okutucaktım yorumları kendsine :)Benim üni.de de var böyle bir ablamız.45 yaşında diyetisyenlik okuyor öyle bir çalışıyor ki..Çünkü yaş fazla olduğu için olgun oluyorlar ve bizim gibi kalmalara vs tahammülleri yok.:)
Var canım ama diyetisyenlikle öğretmenlik biraz farklı.Diyetisyenlikte yaş sınırı pek yok.peki onun 45 yaşında bi umudu varmı çalışabilme konusunda ..Ben ablamı cok destekliyorum fakat bi takım ufak ayrıntılara takılıp zamanını da zehir ediyor kendine buraya yazıp okutucaktım yorumları kendsine :)
Benim üni.de de var böyle bir ablamız.45 yaşında diyetisyenlik okuyor öyle bir çalışıyor ki..Çünkü yaş fazla olduğu için olgun oluyorlar ve bizim gibi kalmalara vs tahammülleri yok.:)
Sorma valla bizde de varÇook teşekkür ederim Bilincimi izlediğim belgesellere borçluyum Böylece öğrenirken eğleniyor, eğlenirken öğreniyor kültürümü arttırıyorum okulu bırakıp puanı kötü olanların önünü açıcam
peki onun 45 yaşında bi umudu varmı çalışabilme konusunda ..Ben ablamı cok destekliyorum fakat bi takım ufak ayrıntılara takılıp zamanını da zehir ediyor kendine buraya yazıp okutucaktım yorumları kendsine :)
öyle bir alan varmıdır ki mesela ne olabilir benim de çok bilgim yok bu konudaAblanız kendi başına iş yapabileceği bir meslek alanında eğitim alsa, hem üniversite hevesini almış olur hem de mezun olunca kendi ofisini açar.
Sayisal bi bolum istese cok rahat evden ozel ders verebilirdi.merhaba kızlar belki çok ufak bi problem diye düşünürsünüz fakat işin içinden çıkamayınca bir karar veremeyince bu tür şeyler de sorun haline gelebiliyor. Benim ablam 39 yaşında ve üniversiteye gitmek istiyor edebiyat fakültesinden coğrafya türk dili edebiyatı ya da tarih gibi bir bölüm okumak istiyor fakat daha sonra öğretmenlik yapmak istese devlete atanamıycak yaş sorunundan dolayı.. özelde de iş bulamam diyerek karamsarlığa kapılıyor yaşından ötürü..Sizin bu konularla ilgili tecrübeleriniz varsa paylaşır mısınız
evet sevdiği için okumak istiyor fakat bi işte de çalışsın istiyor aynı zamanda yani verdiği harcadığı emeğin de ekmeğini yemek istiyor haklı olarak ..Sizce 39 yaşında başlasa 43 44 yaşlarında bi iş bulabilir mi acaba hiç mi ümit yok
Zeki olan, caliskan insan okusun sonrada is bulsun. Bunun genci yaslisi yok. Dusuncelerinize hic katilmiyorum. Bizim ulkemizde genc- yasli, bayan-erkek, su-bu ayrimi yapilmadan calisan insana hak ettigi isi verseydik, su an dunyanin en iyi ulkelerinden biri olurduk.Vallaha canim ben 40 yasindan sonra universiteye gidip genc bir insanin hakkini gaspedenleri anlamiyorum..Okumanin yasi yok su budemeyin bosuna..5 sene de okusa oldu mu 45..is arasa 2 sene bir de deneyimsiz oldumu 47..47 ysinda deneyimsiz ogretmen kim alir ise gencecik zıpkın gibi insanlar varken? Dogru ozelde is bulamaz..Onun icin kontenjanda yer kaplamasin yok yere : S BENCE !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?