merhaba kızlar belki çok ufak bi problem diye düşünürsünüz fakat işin içinden çıkamayınca bir karar veremeyince bu tür şeyler de sorun haline gelebiliyor. Benim ablam 39 yaşında ve üniversiteye gitmek istiyor edebiyat fakültesinden coğrafya türk dili edebiyatı ya da tarih gibi bir bölüm okumak istiyor fakat daha sonra öğretmenlik yapmak istese devlete atanamıycak yaş sorunundan dolayı.. özelde de iş bulamam diyerek karamsarlığa kapılıyor yaşından ötürü..Sizin bu konularla ilgili tecrübeleriniz varsa paylaşır mısınız
iyi 40 yaşındakiler ölsün o zaman, 40 yaş be, ne kadar yaşlı yaşamalarının dünyada yer kaplayıp dünya kontenjanını boşa harcamalarının anlamı yok BENCE
Vallaha canim ben 40 yasindan sonra universiteye gidip genc bir insanin hakkini gaspedenleri anlamiyorum..Okumanin yasi yok su budemeyin bosuna..5 sene de okusa oldu mu 45..is arasa 2 sene bir de deneyimsiz oldumu 47..47 ysinda deneyimsiz ogretmen kim alir ise gencecik zıpkın gibi insanlar varken? Dogru ozelde is bulamaz..Onun icin kontenjanda yer kaplamasin yok yere : S BENCE !!!
Mezarımı kaz chess.
Bir zamanlar bir ünlü 30 yaş için yaşlı demişti, bu laf o sıra sansasyon olmuştu, 30 yaş ve üzeri ünlü kadınlar hala genç, alımlı ve bakımlıyım mesajı vermişti
O sözü söyleyen ünlü hatun şimdilerde 40'a merdiven dayadı, o beyana göre bugün o ünlü epey bir ihtiyar oluyor
Yaş konusuna o kadar takılmayın bence, 90 yaşındaki dedeme sorsan o da kendini genç hissediyor, 130 yaşına kadar yaşama planı var, 2 evlilik yaptı, bu hanımı da vefat ederse 3. yü alır, karısı dedemden 13 yaş küçük olmasına rağmen dedem 70 kadın 90 gibi duruyor
Kızkardeşim 39 yaşında, birkaç yıl önce aftan yararlanıp üniversite hayatına geri döndü, ev işleri, eş, çocuklar, çalışma hayatı, dersane ve üniversiteyi aynı anda yürütüyor, alttan tek bir dersi bile yok, son sınıfa başlayacak bu dönem, aldığı notları hiç söylemeyeyim, ya da söyleyeyim en hazırlanamadım, çalışmadım dediği zamanlar bile matematik'ten 80 aldığını biliyorum, birde çalışsa uçacak hatun, dersanedekiler bile enerjisine hayranaynen, zıpkın gibiyim, ışıldak beyinliyim, nöronlarım şekil önümden çekil, diyenler sanki hiç "yaş almayacak" ya
Aynen öyle kalemler konuşur yaşlar değilAynı şeyi düşünüyordum ki yazmışsın.
Ayrıca yıllardır lise konularını görmemiş bir insan yapıp, sen yapamıyorsan bence sen okuyup boşuna milletin yerini işgal etme.
Benim fikrim sabit bu konuda..Eger bir is olanagi olmayacaksa, umutlari olan gencecik birinin yerine gecmek iş degil..Istediginiz tepkiyi verin dusunce ozgurlugu denen birsey var..Hani egitim ozgurlugu diyorsunuzya dakikada benim ozgurlugumu hic ettiniz dusuncemi astiniz yargiladiniz..Amma ozgurlukcu ciktiniz masallah.. : )ileride bir gun cocugunuzun kontenjan dolulugundan giremedigi uuniversitede 50 yasinda amacsiz birini elinde kitap dolanirken gormeyesiniz insallah..sevgi saygi sunar bu konuda ki yorumlarima son veririm : )[/QUOTE][E="breakingbadd, post: 36484323, member: 616269"]Sizin üslubunuz tuhaf ama hak yiyor falan diyorsunuz,emekle kazanılan başarıya hak yeme derseniz herkes size tepki gösterir
Isterseniz belli bir yasin ustundekileei oldurelim issizlik sorununa da cozum olur. Hayret ediyorum bazi yorumlara.Vallaha canim ben 40 yasindan sonra universiteye gidip genc bir insanin hakkini gaspedenleri anlamiyorum..Okumanin yasi yok su budemeyin bosuna..5 sene de okusa oldu mu 45..is arasa 2 sene bir de deneyimsiz oldumu 47..47 ysinda deneyimsiz ogretmen kim alir ise gencecik zıpkın gibi insanlar varken? Dogru ozelde is bulamaz..Onun icin kontenjanda yer kaplamasin yok yere : S BENCE !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?