3Aylık Evlilik 1aylık hamilelik ve boşanma!

Allah yardimcin olsun canim benim bu gunlerde gelir gecer insallah huzur bulursun.

Kader iste bunlari yasayacaginiz varmis artik bebeginiz icin guclu olma vakti insallah hayat size bundan sonra guzel kapilar acar ve evladınızla mutlu bi yaşamınız olur bunu gonulden diliyorum

Kader iste bunlari yasayacaginiz varmis artik bebeginiz icin guclu olma vakti insallah hayat size bundan sonra guzel kapilar acar ve evladınızla mutlu bi yaşamınız olur bunu gonulden diliyorum
Eksik olmayın Allah kimseyi bu duruma getirmesin,kısmetiyle gelecektir bebeğim inanıyorum

Herkes tercihlerini yaşar arkadaşım
Sen bunu tercih ettin ve yaşıyorsun
Bundan sonrasıda senin tercihin olacak
Yanlız tercihi olmadığı halde kurban olan bir bir masum var
Yanarsaö ona yanarım
30 yaşına gelmiş birinin tercihi göz göre göre hata ise tek temennim
KOLAY GELSİN

Vallaha seni takdir ettim. Siddete boyun egmeyip ayrildigin icin ve o bebege sahip ciktigin icin. Kendinle gurur duyman icin bu ikisi bile yeter
Bebeği istedim,isteyerek yaptım şimdi yürümüyor diye gidip aldıramam o benim bir parçam.Aç mezar yoktur eceli gelen insan vardır.Sabrım ve umudum büyük desteğiniz için çok teşekkür ederim

Evet

Allah yardımcın olsun . Nasıl bi insan ya Allah korkusu da mı yok hayat kendisine çocuk oyunu gibi geliyor belliki.

Allah yardımcın olsun . Nasıl bi insan ya Allah korkusu da mı yok hayat kendisine çocuk oyunu gibi geliyor belliki.
Allah korkusu yok kuldan utanması Yok zaten mantıklı düşünebilecek bir ruh hali de Yok.Kurtuluyorum farkındayım sadece zamanlama çok ters oldu ama vardır bir hayır teşekkür ederim

Allah korkusu yok kuldan utanması Yok zaten mantıklı düşünebilecek bir ruh hali de Yok.Kurtuluyorum farkındayım sadece zamanlama çok ters oldu ama vardır bir hayır teşekkür ederim
Tabiki vardır bi hayır . Çocuğunuz sağlıkla doğsun ben sonrasında hayatınızın değişeceğine güzel olacağına inanıyorum rızkıda Allahtan ki. Derdinizi cogaltmayn bebeğiniz için kendinize daha iyi bakmalısınız

Ne iyi geliyor bu güzel dilekleriniz bilemezsiniz çok teşekkür ederim

Allah yardımcın olsun .
Bebeğine kıyma .
Nafaka tazminat hepsini iste .
Keşke bu kadar HIZLA karar vermeseydin ama olan olmuş bir kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…