Tabi ki hakkı mı arayacağım.Biraz toparlanayım önceNafaka istersiniz, var mı öyle çocuğu bi isteyip bi yok istemem demek?
Herkes birgün kırdığı yerden kırılır İlahi adalete sonsuz inanıyorum inş bugünler su gibi geçer canım çok teşekkür ederimAllah yardimcin olsun canim benim bu gunlerde gelir gecer insallah huzur bulursun.
Eksik olmayın Allah kimseyi bu duruma getirmesin,kısmetiyle gelecektir bebeğim inanıyorumKader iste bunlari yasayacaginiz varmis artik bebeginiz icin guclu olma vakti insallah hayat size bundan sonra guzel kapilar acar ve evladınızla mutlu bi yaşamınız olur bunu gonulden diliyorum
Bebeği istedim,isteyerek yaptım şimdi yürümüyor diye gidip aldıramam o benim bir parçam.Aç mezar yoktur eceli gelen insan vardır.Sabrım ve umudum büyük desteğiniz için çok teşekkür ederimVallaha seni takdir ettim. Siddete boyun egmeyip ayrildigin icin ve o bebege sahip ciktigin icin. Kendinle gurur duyman icin bu ikisi bile yeter
EvetHerkes tercihlerini yaşar arkadaşım
Sen bunu tercih ettin ve yaşıyorsun
Bundan sonrasıda senin tercihin olacak
Yanlız tercihi olmadığı halde kurban olan bir bir masum var
Yanarsaö ona yanarım
30 yaşına gelmiş birinin tercihi göz göre göre hata ise tek temennim
KOLAY GELSİN
Allah korkusu yok kuldan utanması Yok zaten mantıklı düşünebilecek bir ruh hali de Yok.Kurtuluyorum farkındayım sadece zamanlama çok ters oldu ama vardır bir hayır teşekkür ederimAllah yardımcın olsun . Nasıl bi insan ya Allah korkusu da mı yok hayat kendisine çocuk oyunu gibi geliyor belliki.
Tabiki vardır bi hayır . Çocuğunuz sağlıkla doğsun ben sonrasında hayatınızın değişeceğine güzel olacağına inanıyorum rızkıda Allahtan ki. Derdinizi cogaltmayn bebeğiniz için kendinize daha iyi bakmalısınızAllah korkusu yok kuldan utanması Yok zaten mantıklı düşünebilecek bir ruh hali de Yok.Kurtuluyorum farkındayım sadece zamanlama çok ters oldu ama vardır bir hayır teşekkür ederim
Ne iyi geliyor bu güzel dilekleriniz bilemezsiniz çok teşekkür ederimTabiki vardır bi hayır . Çocuğunuz sağlıkla doğsun ben sonrasında hayatınızın değişeceğine güzel olacağına inanıyorum rızkıda Allahtan ki. Derdinizi cogaltmayn bebeğiniz için kendinize daha iyi bakmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?