Rica ederim ...coooook güzel ve musmutlu bi dönem ve hayat geçirmeniz dileğiyle ..bence şu an bebeğiniz içinde olsa biraz gülümseyin bakın iyi gelecekNe iyi geliyor bu güzel dilekleriniz bilemezsiniz çok teşekkür ederim
Ben hızlı bir karar verip bir hayal dünyasında uçarken yaptığım yanlışın bedelini çocuğuma yüklememeye karar verdim.Ağzında gümüş kaşıkla doğmayacak belki ama çok sevilecek.Hakkımıda sonuna kadar arayacağım teşekkür ederimAllah yardımcın olsun .
Bebeğine kıyma .
Nafaka tazminat hepsini iste .
Keşke bu kadar HIZLA karar vermeseydin ama olan olmuş bir kere
Ona kıysam ömür boyu kendimi affedemezdim madem duayla geldi duayla ve sağlıkla yaşatabilirim inşAcele verdiğimiz kararlar ah bu kadar can yakıcı olmasaher bebek kısmeti ile gelir Allah yardımcınız olsuna
Yaş derdim evlilik merakım yoktu güzel bir Hayatım vardı hala olmaması için bir neden Yok bazen yanlış seçimler yapabiliyor insanlar ama hatalar hayatlara mâl olmamalı üstelik kendi seçimimiz ise.TeşekkürlerEhh be canım Perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş..şu kızlarımız yaşımız geldi yada geçiyor falan diye olmayacak dallara tutunmasalar keşke..Rabbim yar ve yardımcın olsun ne diyeyim..
İnsanı anlayabilen birilerinin olması ne güzel bir his çok teşekkür ederim umut dolu yorumunuz kendimi iyi hissettiriyor eksik olmayınKötü bir evlilikten size tek armağan içinizde büyüyüp nefes alan can, bebeğiniz olmuş. Bence sizi iyileştirecek olan o minik kalp. Sen ve bebeğin birbirinize tutunduğunuzda dünya üzerinizw gelse vız gelir. Sana hayat arkadaşı o bebek. İnşallah bi an evvel iş bulursun , düzenini kurar ve bebeğinle çok mutlu bir yaşam sürersin
Aminnnnnn çok yürekten aminNe diyelim olan olmuş,basiretiniz bağlanmış,keşke olmasaymış ama.
Size bundan sonrası için mutluluklar dilerim.
O adamı bırakmakla,bebeğinize de kıymamakla en doğrusunu yapmışsınız.
Allah kolaylık versin,size bol bol güç kuvvet versin.
İnşallah bundan sonra gönlünüze göre olur herşey.
Hiç birşeyden umut etmesemde inancım dışında tek şeyden umut ederim . Oda yeni bir can.. dünyanın en güzel şeyi anne olmak bence :) ve eminim ki sende çok güzel bir anne olacaksın. Senin kaderin o evlilik değil bu minik bebiş. Demekki dünyaya gelesi varmış bir vesile gerekmiş :) hep mutlu olun. Olmamış, yürümemiş bitmiş. Ha çabuk karar verip evlenmişsiniz, ha 3-5 yıl tanıyıp sevgili olup evlenmişsiniz. Bitecek olan her türlü bitiyor. Önemli olan bundan sonrası. Bebeğinizle tüm güzel kapılar size açılsınİnsanı anlayabilen birilerinin olması ne güzel bir his çok teşekkür ederim umut dolu yorumunuz kendimi iyi hissettiriyor eksik olmayın
Çok duygulandım çok.Ne güzel anlatmış,anlamışsınız.Binlerce kez teşekkürler her satırınıza içimde bir çiçek açtı sağolunHiç birşeyden umut etmesemde inancım dışında tek şeyden umut ederim . Oda yeni bir can.. dünyanın en güzel şeyi anne olmak bence :) ve eminim ki sende çok güzel bir anne olacaksın. Senin kaderin o evlilik değil bu minik bebiş. Demekki dünyaya gelesi varmış bir vesile gerekmiş :) hep mutlu olun. Olmamış, yürümemiş bitmiş. Ha çabuk karar verip evlenmişsiniz, ha 3-5 yıl tanıyıp sevgili olup evlenmişsiniz. Bitecek olan her türlü bitiyor. Önemli olan bundan sonrası. Bebeğinizle tüm güzel kapılar size açılsın
Çok teşekkür ederim tespitiniz doğru zor olan bir hayatı daha da zorlaştırdım yanlış bir seçim yaparak,ama sanırım içgüdülerimin beni yönetmesinin hafifliği ile umut kırıntılarımı çoğaltabilirim bakalım hayat neler getirecekHayırlısı olsun hakkında, hızlı yaşamışsın hayatın zorluyken daha da zorlaşmış bi kaç ayda hemde. Olsun nasip böyleymiş diyelim. Hayatta herşey biz insanlar için. Düşmez kalkmaz bir Allah. Moralini bozma bundan sonra bebeğin için ayakta kalırsın sende çünkü ona olan sevgin hiç eksilmeyecek mucadele edeceksin. Rabbim yolunu aydınlatsın iş konusunu kafana takma adam gibi çalışana heryerde iş var. Yolunu çizdin madem, dinlen şu dönemlerin geçsin bi. önünde 9 ayın var haklarını alacaksın zaten. Sağlıklı ve stressiz hamilelik süreci diliyorum. Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah♡
Seçimlerim beni korkutuyor,beni neyin beklediğini bilmiyorum ama geri dönüp baktığımda hayatımda hiçbir armut pişip ağzıma düşmemiş üstelik elimi yanlış taşların altına koyarak güçlendirmişim ruhumu,şimdi ise en büyük ve en güzel doğru için ayağa kalkıp savaşmak beni daha çok ümitlendiriyor güzel dileklerinize binlerce kez teşekkür ederimBebeğinizi daha kucağınıza almadan annelik duygusu size yerleşmiş bence ve bundan sonra bebeğinizle daha iyi bir hayata kapı açacaksınız. Verdiğiniz karardan ne kadar güçlü olduğunuz anlaşılıyor. Ne mutlu bebeğinize ki böyle güçlü bir anneye sahip. Eminim o minik kuzuya hem anne hem de baba olacaksınız. Bebeğinizi kucağınıza alıp onunla zaman geçirdikçe ondan vazgeçmediğiniz için ne kadar doğru karar verdiğinizi daha da iyi anlayacaksınız. İkinizin de bahtı hep açık olsun, iyi insanlar çıkarsın karşınıza Mevlam...
Her seçim risk taşır siz de bunu alabilecek güçtesiniz. Hiç korkmayın, evladınızı düşünün ondan güç alacaksınız. Mutlu olun inşallah...Seçimlerim beni korkutuyor,beni neyin beklediğini bilmiyorum ama geri dönüp baktığımda hayatımda hiçbir armut pişip ağzıma düşmemiş üstelik elimi yanlış taşların altına koyarak güçlendirmişim ruhumu,şimdi ise en büyük ve en güzel doğru için ayağa kalkıp savaşmak beni daha çok ümitlendiriyor güzel dileklerinize binlerce kez teşekkür ederim
Tabi ki diyemeyiz,bende ayrılmış bir ailede büyüdüm ve zorluklarını yaşadım.Bir çocuğun tüm aile sevgisini şefkatini yaşamaya hakkı var ama her çocuk bu kadar şanslı olmayabiliyor.Bunları sorguladım.Terazim ruh üflenmiş bir canlıya yaşam fırsatı sunmamanın daha büyük bir hata telafisi olmayacak bir pişmanlık getireceğini öngördü.Tabi ki de bebek aldırmak güzel bir şey değil, her şeyden önce günahı var ama onun için düşününce hayata 1-0 yenik başlıyor.. Tamam onu her şeyden çok seven bir annesi var ama bi çocuk için baba çok önemli ya.. Hayatı boyunca bunun eksikliğini yaşıcak. Çünkü babası adam değil sorun burda. Boşandıktan sonra çocuğuna düşkün maddi manevi yanında olan babalar var onları asla kasdetmiyorum ama bu adamda sıkıntı var. Ben bunu bir evlat olarak yazıyorum, benim babam vefat etti 25 yaşındayım arıyorum hala daha.. Ve bu bi bebek. O açıdan düşünün. Anne var tamam babaya ihtiyaç yok asla diyemeyiz bence..
Ne için çaba harcayıp,umut besliyorsak inş en güzel şekilde kavuşuruz hepimizHer seçim risk taşır siz de bunu alabilecek güçtesiniz. Hiç korkmayın, evladınızı düşünün ondan güç alacaksınız. Mutlu olun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?