3Aylık Evlilik 1aylık hamilelik ve boşanma!

Çok doğru bir karar vermişsiniz..bebek sizin yaşama daha sıkı tutanmanız sağlayacak ve hayata daha güzel bakmanızı..Allah size anne olmayı nasip etmiş şanslısınız.tamına erdirsin inşallah..kısmeti ile gelsin birlikte çok çok mutlu olun hayatın tadını çıkarin..çok güzel bir duygu olsa gerek..darısı başıma..doğru adamı bulamazsam da sperm bankası düşüncem sanırım :)
Doğru adam kavramını artık kafamdan sildim :) Bende hep banka esprisini yapardım bir dönem beni gülümsettiniz çok teşekkür ederim umarım karşınıza vicdan ve merhamet sahibi biri çıkar ve bu duyguyu en huzurlu ortamda size yaşatır

Ben hızlı bir karar verip bir hayal dünyasında uçarken yaptığım yanlışın bedelini çocuğuma yüklememeye karar verdim.Ağzında gümüş kaşıkla doğmayacak belki ama çok sevilecek.Hakkımıda sonuna kadar arayacağım teşekkür ederim
Rica eserim . Hayırlısı olsun
Bundan sonraki Hayatınızda karar verirken aceleci olmayın .

Hızınıza şaşırdım :) olan olmuş, kendinize yeni bir yol çizmişsiniz bile.
İnşallah her şeyin üstesinden kolaylıkla gelirsiniz.

Hayat kaçmıyor neden bu hız anlamıyorum adamla vakit geçirmeden evlendin tmm da bi de tanımadan çocuk niye? Cdden çok kötü olmuş . Yapacak birşeyde yok öncelikle bir iş bulmalı Hayat kurmalısınız

Bosanma davasi acar acmaz nafakan baglanir diye biliyorm. Eger ki nafakani odemezse avukat araciligiyla maasina haciz koydur o zaman mecburi yatiyor. Sizin icinde cok uzuldum allah hayirlisini versin

Hayat kaçmıyor neden bu hız anlamıyorum adamla vakit geçirmeden evlendin tmm da bi de tanımadan çocuk niye? Cdden çok kötü olmuş . Yapacak birşeyde yok öncelikle bir iş bulmalı Hayat kurmalısınız
Valla niye bu hız bende onu sizin kadar merak ediyor özeleştirisini yapıp rutin olarak her saat pişmanlığını yaşıyorum ama olmuş ile ölmüşe çare yokmuş diyorlar,haklılar.İşe gelince hunharca saldırdım eş dost ve çabalarım ile en hızlısından bir gelir kapısı açma uğraşındayım.Hatta belki bir şehir değişikliği bile yapabilirim henüz net değilim bu mevzular konuşulup kararlar alınalı 2 gün oldu,72 saat kuralına inanıyorum galiba aşınca mantıklı düşünme kapasitemde artış olabilir

Çocuk doğurmak bakmak büyütmek öğle kolay bırsey değil maması var bezi var özel aşıları var var da var doğru düşünün yanlış bir karar vermeyin maddi açıdan yetersiz olduğunuzu belirtmişsiniz hamilelikte Doğumdan sonra da kolay kolay calısamayacaksınız güvenip evlendiğiniz Mutsuz olduğunuz adamın nafakasına hiç güvenmeyin bence ayrıca bende bir Anneyim Maddi durumun çok kötü olmamasına rağmen çocuğumla ilgili birçok seyde gözüm kalıyor herşeyi almak giydirmek istiyorum.... umarım anladınız beni Allah yardımcınız olsun

Bosanma davasi acar acmaz nafakan baglanir diye biliyorm. Eger ki nafakani odemezse avukat araciligiyla maasina haciz koydur o zaman mecburi yatiyor. Sizin icinde cok uzuldum allah hayirlisini versin
Şuan çalışmıyor ayrılırken beni havada kaparlar diyordu havaya atıp tutmadılar :) Bende bir kartı vardı onu hemen kapattırdı.Elinde Mevcut kalan nakit ile tekelleri zenginleştirme çabasında muhtemelen

Çocuk doğurmak bakmak büyütmek öğle kolay bırsey değil maması var bezi var özel aşıları var var da var doğru düşünün yanlış bir karar vermeyin maddi açıdan yetersiz olduğunuzu belirtmişsiniz hamilelikte Doğumdan sonra da kolay kolay calısamayacaksınız güvenip evlendiğiniz Mutsuz olduğunuz adamın nafakasına hiç güvenmeyin bence ayrıca bende bir Anneyim Maddi durumun çok kötü olmamasına rağmen çocuğumla ilgili birçok seyde gözüm kalıyor herşeyi almak giydirmek istiyorum.... umarım anladınız beni Allah yardımcınız olsun
Çok haklısınız çok zor günler beni bekliyor hiç şüphem Yok.Ama kural kuraldır,sorumluluğu alma taraftarıyım

Valla niye bu hız bende onu sizin kadar merak ediyor özeleştirisini yapıp rutin olarak her saat pişmanlığını yaşıyorum ama olmuş ile ölmüşe çare yokmuş diyorlar,haklılar.İşe gelince hunharca saldırdım eş dost ve çabalarım ile en hızlısından bir gelir kapısı açma uğraşındayım.Hatta belki bir şehir değişikliği bile yapabilirim henüz net değilim bu mevzular konuşulup kararlar alınalı 2 gün oldu,72 saat kuralına inanıyorum galiba aşınca mantıklı düşünme kapasitemde artış olabilir

Bencede inşallah sizin için en hayırlısı olur.. Sizde gönlünüze göre sizi mutlu edecek adamı elbet bulursunuz ama ilk iş ve gelir gerekecek

Bencede inşallah sizin için en hayırlısı olur.. Sizde gönlünüze göre sizi mutlu edecek adamı elbet bulursunuz ama ilk iş ve gelir gerekecek
Ben aslında düz mantık biriyim.Kuralları ve değerleri olan birazda dik başlı zaten bu özelliklerim beni sık sık batıp çıkarıyor.10 yıldır baktığım köpeğime bir anda hastalık musallat oldu 15 bin kredi çektim güvenecek birşeyim yokken şu an yine yapardım 1 ay fazla yaşasın diye ya da iş yerinde bir arkadaşa haksız mobing var sa ilk ben atladım böyle adalet olur mu diye başka kapıları süpürürken baktım ki hep ben sokakta kalıyorum.Bu seferde dedim bebeğim için risk alayım.Ölmeyiz ya!Yarını kimse bilmiyor bende valla neye güvenip bunları yapıyorum bilmiyorum.Kalbim ve duygularımın sesinin melodisi güzel bu sefer güzel bir şarkı besteleyeceğiz diye hissediyorum

olan olmuş artık geriye bakıp durmanın anlamı yok,şimdi dünyanın en güzel duygusuna Anneliğe sahip olacaksınız,belki de bu sizin için ilk ve son fırsatınızdı,bu duygu bana göre herşeye değer,bir gün boşancağımdan emin bile olsam annelik duygusunu yaşardım,bu herşeye değer.Babasız büyüyen ilk çocuk sizinki olmayacak, hem öyle bir babayla büyümektense sizin gibi bir anneyle büyümesi daha hayırlı.Eminim kucağınıza aldığınızda iyiki diyeceksiniz.Bebeğinizle mutluluklar...

olan olmuş artık geriye bakıp durmanın anlamı yok,şimdi dünyanın en güzel duygusuna Anneliğe sahip olacaksınız,belki de bu sizin için ilk ve son fırsatınızdı,bu duygu bana göre herşeye değer,bir gün boşancağımdan emin bile olsam annelik duygusunu yaşardım,bu herşeye değer.Babasız büyüyen ilk çocuk sizinki olmayacak, hem öyle bir babayla büyümektense sizin gibi bir anneyle büyümesi daha hayırlı.Eminim kucağınıza aldığınızda iyiki diyeceksiniz.Bebeğinizle mutluluklar...
Ben aksi düşüncelerdeyken tamda bugün çok yakın bir arkadaşım tam olarak aynı cümleleri kurdu ve dedim ki çok haklı,demekki aklın yolu bir...Teşekkür ederim çok çok

Ben aksi düşüncelerdeyken tamda bugün çok yakın bir arkadaşım tam olarak aynı cümleleri kurdu ve dedim ki çok haklı,demekki aklın yolu bir...Teşekkür ederim çok çok
Rica ederim,ölmeden önce yaşanılması gereken en güzel duygu annelik,Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

O kadar apar topar evlendiğinizde aileniz hiç karşı çıkmadı yani isterseniz 30 ister 40 yaşında olun evlilik 3 ay içinde tanışıp olmamalı bence ..ama olmuş olsun :) bebeğin sana yeter ailende arkanda madem aldırma çocuğunu , çatır çatır nafaka al ... her şer de hayır var canım . Böyle konu açılınca keşke konu sahibelerini tanısakta manevi destek olsam yakından diyorum . Allah bebeğinle sana güzelgünler verir inş

Bu da geçer canım,güzel günler goreceksin,çünkü her yokuşun bir inişi vardır.

Kardeşim boşandığında bebeği henüz 20 günlüktü. Üstelik kendisi 20 yaşındaydı mesleği işi yoktu. Babamların yanında büyüttü kızını. Sonra ne mi oldu kardeşimin şu anda çok iyi bir işi var, yeğenim 18 yaşında pırlanta gibi bir evlat oldu annesinin en büyük destekçisi. Boşansanız da evlat sizin canınız bana göre hayattaki en büyük zenginlik. Umarım herşey çok güzel olur sizin için.

iş yok güç yok sorunlu bi baba. doğacak cocugunuza nasıl bir hayat hazırlamayı planlıyorsunuz?

Back
X